Pekka Virta – Lukon päävalmentaja

  • 653 147
  • 3 414

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se on Lukon kannattajana hiukan hankalampi homma ruveta kenenkään mestaruuksia analysoimaan, mutta kyllä mä sanon että jos 2010-luvun mestaruuksista puhutaan niin tuurimestaruudesta tulee mieleen TPS ja kevät 2010.

Mutta jospa tässä kävisi tänä keväänä meillekin mäihä ja tulisi se tuurimestaruus, tiedä tuota mitä tässä vielä kevään aikana tapahtuu. Siinä on iso haaste tälle herralle jonka nimi otsikossa paistaa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Miten Pekka tarina omasta mielestä kirjoittaa itseään? Meneekö prosessin mukaisesti?
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuomitkaa vaan, mutta kyllä Risto tästä joukkueesta enemmän ottaisi irti. Totta on myös se, että ei Lukon joukkue kokonaisuutena ole top4 enää, kun Ilveskin on vahvistunut sekä HIFK ja JYP. Mutta sanoisin, että 5-6 pitäisi olla. Ja hyvä koutsi tietysti puristaa vähän yli.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko on helposti top 6 joukkue mutta Pekan ohjaissa se valuu taistelemaan sijoista 7-10. Jos kurssi ei muutu niin en mitenkään voi nähdä, että Pekka voi jatkaa päävalmentajana 20-21 kauden loppuun.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
En kyllä jaksa ymmärtää sellaista prosessia jossa pelaajien otteet vaan huononevat kautta myöden. Westerholmit, Klok, Nemecek, Press, kaikki ovat pelanneet tällä kaudella paremmin kuin mitä nyt viimeiset pelit antavat ymmärtää. Ovat ihan varjoja itsestään. Me ollaan täysin tuurimaalien ja Danforthin yksilösuoritusten varassa.

Kun yksi puolustaja (Klok) kahdessa pelissä putkeen lahjoittaa oman maalin eteen tekopaikkoja, ja muutenkin näkyy selvästi ettei Klok ja Nemecek saa pelata samassa pakkiparissa kun ei se muuta kuin sydämentykytyksiä aiheuta, niin missä on reagointikykysi, oi maestro?

Herätys jo.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olen jo jonkin aikaa seurannut huvittuneena näitä aivan epärealistisia odotuksia tuosta joukkueesta monelta Lukko-kannattajalta. Ei tuo teidän materiaali ole edes lähellä TOP-4 tasoa.
Mutta silti Lukon pitäisi pelata paremmin kuin tällä hetkellä pelaa. Virta on kolmatta kautta nyt päävalmentajana ja joukkue on paras mitä hänellä on Lukossa ollut, ja menestystä on tultava paremmin kuin viime kaudella.

Se on sitten tietysti jokaisen oma asia mitä Lukolta tällä kaudella odottaa. Joku voi odottaa mestaruutta, joku taas hiukan heikompaa menestystä enkä minä ainakaan mestaruutta odota, eivät sitä ole paremmatkaan valmentajat Lukossa saaneet hyvilläkään joukkueilla. Virtaa parempia valmentajia 2000-luvulla ovat olleet Tihonov, jolla ei joukkueessa juuri nimimiehiä ollutkaan, Rautakorpi ja Dufva joilla oli nykyjoukkuetta paremmat niput käsissään eivätkä silti sitä pyttyä tuoneet. Ja miksei Uramakin, hänellä ainakin oli hyviä pelaajia.

Mutta kyllä mä sanon että kun viime kaudella oltiin puolivälierissä niin kyllä tällä joukkueella pitäisi välieriin päästä. Tietty parannusta viime kautiseen olisi jo yksi puolivälieräpelin voittaminenkin, joku voi siihenkin tietysti tyytyä ja se hänelle suotakoon.

Juuri tällä hetkelä näyttää aika vaikealta edes se puolivälieriin pääsy. Eli parantaa pitää ja rutkasti.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Harmittaa olla oikeassa kun kauden alusta asti olen vastustanut Pekan jatkosopimusta.
Kuinka kauas suora pudotuspelipaikka saa karata ennenkuin Kalle herää, monta tappiota vielä?
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
En kyllä jaksa ymmärtää sellaista prosessia jossa pelaajien otteet vaan huononevat kautta myöden. Westerholmit, Klok, Nemecek, Press, kaikki ovat pelanneet tällä kaudella paremmin kuin mitä nyt viimeiset pelit antavat ymmärtää. Ovat ihan varjoja itsestään.
Tuohon on hyvä takertua tuohon alkukauden onnistumisiin yksilöinä. Ei ole sattumaa että Press, Westerholmit yms. jotka TÄKSI kaudeksi saapuivat, pelasivat hyvin syksyllä. Joulun saapuessa otteet himmenevät. Ei ne pelaajien taidot ole mihinkään kadonneet.

Tässä alkaa hahmottumaan kokonaiskuva pala palalta paremmin, vaikka miten positiivisest koittaakin otteita tarkastella. Pekan tiku-takukirja, joka allekirjoittaneella jäänyt hiukan epäselväksi, ei toimi. Jos taktiikkaa ei muuteta, vastustajat kyllä tietävät sen videoanalyysien ja edellisten kohtaamisten perusteella. Jos se pelitekninen taktiikka on kovin monimuotoinen tai sekava niin ei sitä pelaajatkaan välttämättä opi. Oli aikajana sitten kk tai 3 kautta.

Lisäks Pekka ei otteluiden sisällä osaa reagoida muuttuviin tilanteisiin versus vastustaja. Pekka Virta on esittäytynyt hyvin kyseenalaisesti nyt lähiviikkoina myös julkisuudessa, antaen väöränlaista kritiikkiä yksittäisiin pelaajiin. Ja tuon päävalmentajan epävarman luonteen ja käytöksen varmasti aistii koko joukkue. Joihinkin se saattaa vaikuttaa isostikin.

Varmaan siellä saattaa olla henkilökemioiden kanssa muutenkin ongelmia (tämä mutua) mutta päävalmentaja antaa joukkueelleen kasvot. Pahalta näyttää juur ny.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos miettii tuota Lukon rosteria, niin siellä pelaa isossa roolissa paljon pelaajia, jotka on täksi kaudeksi hankittu. Pakeista Press, Nemecek, Klok jaHeikkinen. Heinola ja Reunanen eivat treenanneet kesällä Lukon mukana.

Hyökkäyksessä uusia pelaajia Westerholmit, Pospisil, Tammela, Repo ja Sopanen tuli viime kuuden lopulla. Ihan sama vaikka Pekka on ollut 2,5 vuotta koutsina, jos käytännössä lähes koko puolustus ja lähes kaikki top-6 hyökkääjät on uusia. Lukon pitäisi rakentaa hyvä runko, johon muutamilla hyvillä hankinnoilla rakennetaan voittava joukkue.
 

RoundUp

Jäsen
Ei ole vielä usko horjunut lukkoon, mutta nyt pitäisi voittaa edes nuo kaksi viimeistä joukkuetta putkeen..., jos ei niin kyllä valmentaja voi katsoa peiliin. Siis jossain muualla kuin Raumalla...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös