Pe 22.3.2013 Ilves-Jukurit (1. liigakarsinta)

  • 69 811
  • 246

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Harvassa on ne Tompan matsit joista ei kenelläkään olisi mitään valitettavaa...

Kolmannen erän alussa juteltiin katsomossa, että oliko joiltain faneilta virhe vihellellä, huudella ja näytellä keskisormea Laaksoselle (siis siinä tuomarien kierrellessä kenttää ennen erän alkua). Tultiin lopputulokseen, ettei ollut, koska jos sen jättää ilman huomiota, edessä on luultavasti enemmänkin perseilyä, jotta Tomppa saa yleisön sytytettyä ja omalla tavallaan tunnelmaa halliin.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Tunnelmaltaan kauden paras Ilves-peli ja kotimatkallakin TKL:n bussi oli harvinaisen täynnä. Tai siis normaalin täynnä, mutta harvinaisesti tälle kaudelle.

Jukurit oli juuri niin hankala vastus, kun saattoi pelätä. Jukureiden ensimmäisen erän tempo oli niin kova, että ihme on, jos joukkue pystyy joka pelin pelaamaan alusta loppuun tuolla sykkeellä. Ilves-pakit eivät tuon paineen alla sortuneet katastrofaalisiin kiekonmenetyksiin, mutta se sotki kyllä kotijoukkueen avauksia, eikä kiekkoa juurikaan uskallettu palautella alas. Nythän jäähysuma söi Jukurien paineen päätöserässä, joten ainakaan avausottelussa se ei kestänyt täyttä 60 minuuttia.

Ottelusarja on todellakin aivan auki vielä ja kotivoitto Mikkelissä ei olisi edes mikään suuri yllätys. Mielenkiintoista nähdä, mitkä ovat Tuokkolan ja Pikkaraisen siirrot toiseen otteluun. Ensimmäinen kohtaaminen on nyt takana ja molemmilla joukkueilla on vastustajasta jonkinlainen käsitys. Videot ovat ainakin varmasti kovassa käytössä lähipäivinä.

Ilveksen kannalta on hyvä juttu, että Jukurit eivät saaneet tehtyä vielä ensimmäistä maalia. Pitkään jatkuessaan tehottomuus saattaa kiristää ja turhauttaa enkeltenkaupungin ylpeyttä.

Laaksosta kommentoin sen verran, että eihän sitä voi laittaa pudotuspelejäkään tuomitsemaan, joten karsinnat on ihan looginen seuraus. Harmi vaan, että karsintasarjassa saattaa vaikuttaa jopa mittelevien seurojen tulevaisuuteen.
 

Kappis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yleisesti hyvä jääkiekko, Ilves, KOOVEE
Eka matsi takana ja matka jatkuu ensi viikolla - miksi näin pitkä tauko? Mielenkiintoiset karsinnat on tiedossa. Pientä hermoilua oli havaittavissa molemmilla joukkueilla, kapasiteettiä on parempaan molemmilla. Jukurit kääntää pelin nopeasti ja pelaa todella kurinalaisesti. Maalipaikkojen Jukurit loi mukavasti mutta suurimmaksi osin vedot paukkuivat pleksiin tai logoon. Huolellisuutta ja keskittymistä lisää niin hankalaa on Ilveksen kannalta. Aloitukset Jukureille ehkä 75 prosenttisesti, aloituksia Ilves alkoi voittamaan vasta kolmannessa erässä.

Mitäs sitten sanoisi Ilveksen pelistä?! Vaikka eka maali tuli nopeasti, valmius peliin ja keskittyminen ei ollut tässä hetkessä. Tuokkola otti joukkueen puhutteluun "miniaikalisällä" mainoskatkolla ja se tuntui hieman parantavan peliä. Toinen erä oli surkein erä Ilvekseltä, ehkä sen takia että Jukurit oli hyvin pelissä mukana. Kolmas erä oli Ilveksen. Fyysisellä pelillä Ilves käänsi otteen itselleen. Mutta sinne sota-aluelle on päästävä ja laukauksia on saatava aikaan enemmän. Varsinkin ylivoimalla on toimitettava kiekkoa maalille - ei ohi, yli tai ensimmäiseen vastustajaan. Jukurit toisaalta pelasi hyvin tämän sota-alueen. Pelaajista Keränen oli hyvä jopa loistava, Rajamäki oma itsensä ja Kolppanen piti Ilvestä pystyssä heikoilla hetkillä. Koistisen, Jokipakan ja Kantolan tulee nostaa tasoansa roimasti.

Ihan asiasta kolmanteen, Tapparan liigajätkät olivat peliä katsomassa ja varmaan nauttivat suunnattomasti! Saa nähdä miten tälläisen jännitysnäytelmän katselu vaikuttaa heidän huomiseen peliin!?
 

Jääkendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Liigassa tuomaritoiminta on ollut todella ailahtelevaa puuhastelua koko kauden. Vielä kun epäonnistuminen maksimoidaan laittamalla Laaksonen laatikkoon niin eipä siinä voi paljon odottaa. Mestiksen tuomaroinnista ja sen tasosta ei ole kyllä mitään kuvaa. Täytyy toivoa, ettei tuomarit ratkaise näitä pelejä ja ovat vaikka sitten tasaisen paskoja.

Hyvältä vaikuttaa tämä sarja!

Hiukan ihmettelen Pikkaraisen kitinää pienten sorsimisesta - etenkin toisessa erässä vihellykset meni kyllä Jukurien pussiin aika mukavasti. Esim Ekin jäähy oli ihan vitsi, Koistiselta vedettiin jalat alta ylivoiman alussa (yhtä selvää jäähyn paikkaa ei koko pelissä ollut), Ruuttu koukittiin nurin - seurauksena vastahyökkäys ja Ipalle suht kevyt jäähy. Toki olihan suurin osa Jukurienkin jäähyistä sellaisia, että Ilves-kannattajat saivat pyöritellä silmiään. Videoita varmaan voi kelailla, mutta aika tasan vihellykset päin honkia ja viheltämättä jättämiset meni.

Jukurit tuli todella vahvasti ja Ilveksen peli näytti 2 erää yhtä heikolta kuin synkkinä tammikuun hetkinä. Kolmatta erää helpotti sitten lopun helpot jäähyt. Tiukkoja pelejä on luvassa.

Hiukan itseäni ihmetyttää Jukurien maalivahdin hehkutus. Kyllähän hän ihan hienosti kiekon eteen ehti, mutta muutaman kerran kyllä hukkui kiekko aika koomisestikin ja jatkuvasti pompotti torjunnoissaan. Ilves ei ihan hirveästi päässyt mielestäni tätä kaveria testaamaan.
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Se oli sellainen peli. Yllättävän positiivinen kuva jäi Jukurien pelistä. Pelasivat sapluunan mukaan ja jaksoivat hyvin painaa. Maalipaikkojakin tuli ihan mukavasti. Ilves sentään kykeni tekemään tarvittavan maalin ja lopussa vielä toisenkin.

Mitä johtopäätöksiä tästä sitten volidaan vetää seuraavaan peliin? Ei välttämättä mitään. Toki Jukurit voivat pystyä haastamaan Ilveksen Mikkelissäkin, mutta yhtä lailla sitten on mahdolista sekin, että Ilves parantaa peliään selvästi ja Jukurien hyvyys tai "hyvyys" lässähtää. Ilveksen kannalta tässä päivässä oli voiton lisäksi parasta se, että jännitys vähän karisi: nyt Ilveskin tietää, mitä odottaa Jukureilta. Se voi vaikuttaa yllättävän paljonkin seuraavassa pelissä. Ehkäpä pelkästään vieraskenttä vapauttaa tai kotikenttä kipsaa. Kohta nähdään.

Hieman saman näkökulman voi tämän päivän pelin maalitilanteisiinkin. Joku täällä laski, että Jukurit olisivat voineet voittaa pelin 2-8, jos olisivat tehneet jokaisesta hyvästä paikasta maalin. Vaan entäpä jos se ekassa erässä Ilveksen maalille aivan yksin unohtunut jukuri olisi osannut tehdä maalin? Mitä sitten olisi tapahtunut. No ainakaan jukurit eivät olisi saaneet juuri samanlaisia paikkoja kuin ne saivat. Peli luonne olisi voinut muuttua ihan täysin, sillä totuushan on, että yksikin maali voi muuttaa huomattavasti pelin luonnetta; ehkäpä nyt Ilves olisikin herännyt, vapautunut tai vaikka muuten vaan vahingossa tehnyt pari maalia ja voittanut lopulta 5-1. Ei voi tietää. Nyt Ilves pystyi tekemään sen minkä piti. Aikakirjoihin jäi 2-0 voitto.

Se, että Pikkarainen pelin jälkeen ryhtyi tammistelemaan, ei ollut yllätys. Kaikki keinot on otettava käyttöön. Pelissä toki nähtiin kummia vihellyksiä, mutta jäähyissä nyt ei kyllä mitenkään sorrettu kumpaakaan osapuolta. Ilveksen sen sijaan pitäisi seuraavissa peleissä näyttää hieman liigahyökkääjän ja divaripakin eroa ja yksinkertaisesti pakottaa jukuripakit ottamaan lisää jäähyjä. Suunnilleen [vain] kolme kertaa ilvesläinen yritti vauhdilla luikerrella jukuripakkien välistä ja yhtä monta kertaa taisi tulla jäähy. Keskeltä vaan läpi Keränen, Kangasniemi ja Kantola. No tietysti sitten pitäisi vielä oppia tekemään ylivoimalla maali ;)
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Ei kerro niin, mutta ikävä kyllä ihmisille syntyy vaikutelma asioista hyvin pienestä. Muutama ylimielinen Ilves-fani leimaa helposti kaikki samanlaiseksi.

Vaikutelmia kun voi saada niin monenlaisia. Oman joukkueensa asioista tietämättömäksi leimaaminen on tosin mielestäni se kaikista pahin leimaantuminen.

Ensimmäisen kerran Jukuri-aikana Pikkarainen valitti tuomareista.

No hehheh, onhan tuo saanut kakkuakin tuosta tuomareista kitinistä.

linkki: JA
 

Aapo79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jukurit oli tänään erinomainen. Jukurit iski Ilvekseen, Ilveksen omilla Raipen aikaisilla aseilla. Jukureiden agressiivinen karvaus sai Ilvekset näyttämään ajoittain surkeilta. Ensimmäisessä erässä Jukureilla oli todella nopeita hyökkäyksiin lähtöjä ja välillä tuntui, että avaukset heitettiin sokkona lapaan. Tykkään tuosta pelistä!

Jukureiden peli perustuu "Raipekiekon" tavoin vastustajaa parempaan liikkeeseen, jos tuo liike jää alle vastustajan tason, niin silloin Jukurit on pulassa. En usko, että Jukurit kykenee pelaamaan koko sarjaa samalla temmolla, mutta jos pystyvät, niin se on Ilves, joka on pulassa.

Ilves pelasi mielestäni ihan ok matsin. Kolppasta lukuunottamatta kukaan ei häikäissyt, mutta toisaalta kukaan ei liiemmin pettänytkään.

Alku otteluohjelma suosii Jukureita, koska pelejä on harvakseltaan. Otteluohjelman tiivistyessä, uskon Ilveksen hallitsevan otteluita, paikoin selvästikin.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kyllä Ilves saa tehdä pitkän rupeaman tässä sarjassa, jos mielii liigapaikan säilyttää.

Ai ettäkö Ilves putoaisi liigasta vaikka tulisi takkiin? No eipä todellakaan. Tosin pelaamalla Ilves osoittaa että liigan ja mestiksen ero on juuri se mitä asiasta ajatellaankin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Jukurit oli tänään erinomainen.

Tiedoksi. Jukurit ei todellakaan ollut tänään parhaimmillaan. Varmasti hiukka jännitti, Ilves sai näyttämään huonnommilta ja Mestiksen dominointiin oppinut joukkue hiukan hätkähti.

Olen 100% varma, että Mikkelissä nähdään huomattavasti parempi Jukurit. Olen jopa pettynyt tämän illan esitykseen. Kysymys kuuluu. Pystyykö Ilves parantamaan tästä? Tämä siis kysymys, kun vasta ensimmäisen heidän ottelunsa näin tänään.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ainoana pelistä jäi mieleeen Ilveksen nihkeähkö rutiinivoitto ja naurettavat vierastuomarit, etunenässä Tom "Tom" Laaksonen. Ei vain onnistunut hänkään kääntämään peliä Mikkelin pojille. Harmi joillekin, mutta mulla jäi vain soimaan päähän:

Jaaaaaaaaaaarno Pikkarainen ei nouse koskaan...
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tuosta videotarkistamattomasta maalista sen verran, että otteluvalvoja kertoi ottelun jälkeen tarkistaneensa itse tilanteen videolta, eikä kiekko käynyt maalissa.

No joo, mutta en lähtisi tuohon uskomaan.

Asia voi olla noin tai olla olematta. Eihän otteluvalvoja olisi mitään muutakaan voinut kuitenkaan sanoa.
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Tämä siis kysymys, kun vasta ensimmäisen heidän ottelunsa näin tänään.
Etkös sää oo niitä kuuluisia sporttikotkia, jotka on koko kauden huudellu Ilveksen kuuluvan suoraan Mestikseen kun niin paskasti pelaa? Ja ekan pelin näit tänään? Ei siinä, käyhän se noinkin. Ens vuonna ehkä sitten taas bussijonot liikkeelle johonkin, toivottavasti ei kuitenkaan enää Treelle.
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Tuosta videotarkistamattomasta maalista sen verran, että otteluvalvoja kertoi ottelun jälkeen tarkistaneensa itse tilanteen videolta, eikä kiekko käynyt maalissa.
Ei vaan kuitenkaan ymmärrä miksei sitä voisi katsoa sieltä kamerasta heti. No ehkä Tom Laaksonen siihen syynä.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Viittiskö joku paiskaa laiskalle lehdistötilaisuuden koostetta, sitte ku semmonen ilmestyy?

Kiitos jo etukäteen
Onko hakamettässä semmotteet nykyisin?
Mun tietääkseni media haastattelee hallin käytävillä.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Ei vaan kuitenkaan ymmärrä miksei sitä voisi katsoa sieltä kamerasta heti. No ehkä Tom Laaksonen siihen syynä.
Ainakaan ihan heti sitä ei voinut katsoa siksi, että peli jatkui monta minuuttia ilman katkoja tuon tilanteen jälkeen.
 

Noma

Jäsen
Onko hakamettässä semmotteet nykyisin?
Mun tietääkseni media haastattelee hallin käytävillä.

Ei järjestetä mitään lehdistötilaisuuksia, haastattelut tehdään pukukoppikäytävällä. Hakametsässä ei oikein ole mitään järkeviä tiloja lehdistötilaisuuden järjestämiseen.
 
Huh huh.

Ilveksen avausmaalia edeltäneet pari vaihtoa olivat suvereenia henkilökohtaisen mailankäsittelytaidon näytöstä, kun samalla vastapuoli jäätyi henkisesti viime omaan paskuuteensa aivan kuten Sport viime keväänä. Itse en näitä mainittuja tuomarivirheitä jään tasalta edes huomannut, mutta siis ainakin pelitilanteisiin nähden ihan ansaittu maali.

Mutta tämän maalin jälkeen ei sitä sportmaista housuun paskomista enää nähtykään, vaan 5v5 pelissä Jukurit hienoisesti hallitsi ensimmäistä erää. Oletin, että Ilves löytäisi toiseen erään koppiin jääneet jalkansa, mutta havaintojeni mukaan selät olivat toisen erän alussa entistäkin suoremmassa. Muutenhan toinen erä menikin sitten pelillisesti ihan läpsyttelyksi, kun liigatuomarit halusivat todellakin todistaa tasonsa. Ei voi muuta todeta kuin isot sympatiat pelaajien puolelle. Voin kuvitella kuinka mahdotonta on yrittää pelata kovaa, kun kahvaaminen on sallittu, mutta taklaamisesta saattaa silloin tällöin tulla satunnainen estämis- tai poikittaisjäähy. YÖK. Onneksi tuomarit tätä eivät sentään onnistuneet ratkaisemaan, vaan surkeiden vihellysten myötä tontteja tarjottiin myös Jukureille, ei vaan näyttänyt tyhjä maali maistuvan tänään.

Yleisesti ottaen peliä oli todella viihdyttävää seurata ja joukkueet todellakin tarjosivat vastinetta joka pennille. Näiden viime päivinä vahdattujen änärimatsien vastapainoksi varsinkin ilvespelaajien oman pään kiekolliset ratkaisut miellyttivät silmää. Täällä on puhuttu paljon Jukureiden karvauksesta, mutta eihän kummankaan joukkueen puolustajilla ollut kiekon kanssa hätäpäivääkään, johtuen siitä että molemmat valmentajat ovat organisoineet joukkonsa fiksusti.

Tasoerot ovat ilmeiset ainoastaan fyysisellä puolella kaksinkamppailutilanteissa, mailankäsittelytaidossa kun sota-alueella operoidaan suht seisovin jaloin, ja tietenkin odotetusti maalipaikkojen realisointiprosentissa. Joku tamperelainen kirjoitti nähneensä ilvespyörityksissä vaaran paikkoja. Minun näkemykseni mukaan ilvespyöritykset koostuivat lähinnä siitä että yksi pelaaja kiersi hurjaa vauhtia Jukureiden miehittämää sota-aluetta yksin kiekon kanssa, kun taas jukuripelaaja unohtui ilvespäädyssä yllättävänkin usein vapaaksi yksin maalin eteen.

Maalivahdeissa oli eroa kuin yöllä ja päivällä. Kolppanen torjui tyynesti peittäen, nappasi ne parit game saverit hanskaansa. Bernardin elekieli oli juuri sellaista kuin elämänsä suurinta peliä pelaavalta parikymppiseltä voi odottaakin, jokaista viivavetoa lähdettiin hakemaan aggressiivisesen hytkynnän säestämänä kuin torjunta olisi se elämän viimeinen. No, jos ei 2-1 maali olisi mennyt niin helposti, niin suorastaan erinomaisestihan Andy olisi tonttinsa hoitanut. Pitkässä sarjassa tämä menee kuitenkin Kolppaselle 100-0 ellei muutosta esityksissä tapahdu.

Jos jotain negatiivista täytyy mainita, niin yleisö. Normi runkosarjahöntsään nähden hakametsän kirkossahan oli yllättävän "tunnelmallista" (ei tietenkään silti lähelläkään esim. Kouvolan välierätunnelmaa), mutta tamperelaisen tuulipuvun keskellä permantopaikoilla fiilis oli kuin olisi ollut keskellä invakatsomoa. Jääkiekkoilullisesti (seurantaketjustakin tuttu?) juntti yleisö alkoi sieppaamaan oikein olan takaa, ja lähtökohtaisesti neutraalin katsojan rooli vaihtukin hyvin nopeasti mestisbandwagoniin. Toisaalta mikkelin päädyssä vietetyt erätauot taas vaan vahvistivat käsitystäni mikkeliläiskannattajista. Ensimmäisellä tauolla saimme nauttia Ari Kyösti-Sepon humalaisesta reilu nelikymppisestä kaksoisolennosta, joka eli oman elämänsä urheilu-unelmaa päästessään ensimmäistä kertaa suureen hakametsään. Mutta toisella erätauolla tulikin jopa tätäkin tyyppiä ikävä, kun KooKoo-huivi veti puoleensa alkoholistien päiväkeskuksesta karanneen symppiksen joka ei koko erätauon aikana meinannut saada sanaa suustaan, mutta miehistä koskettelua riitti sitten senkin edestä. Yleistunnelmaltaan kirkko jäi silti odotetun vaisuksi, viime keväänä oli paljon paremmat meiningit.

Koko ottelun ajan ajattelin, että Ilveksen pelissä täytyy olla paljon enemmän käyttämätöntä potentiaalia. Se ei kuitenkaan missään vaiheessa realisoitunut. Olen edelleen sitä mieltä, että Jukurit pelaa lähempänä potentiaalinsa ylärajaa. Mutta ellei Ilves saa radikaalisti parannettua, tämä menee seisemänteen.

Vielä post scriptumina, Pablo nosti tasoaan hurjasti finaalisarjasta. Näytti nauttivan joka solullaan, otti fiksun siinä-ja-siinä jäähyn puolustaessaan puolittaista läpiajoa ja kun sattui napsahtamaan niin meni täysin mukisematta sitä kärsimään, ei helissyt omassa päässä kuten KooKoota vastaan, kiekolliset ratkaisut jäätäviä, vain Kolppasen gamesaver pelasti upealta maalilta ja kaiken tämän lisäksi meidän lähellä istuneelle perheelleensäkin riitti vielä virnettä.

Onneksi puheet tasoerosta voidaan lopettaa, ja onneksi pienen pettymyksen liennytykseksi Pukki vei Suomen tasoihin tuplamestaria vastaan. Ja onneksi liiga on auki, että tästä herkusta voidaan ylipäätään nauttia vielä monta matsia.
 

tommp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Philadelphia Flyers, Jokerit
Jäipä paha maku suuhun.

Miksi? Koska kentällä ei annettu poikien pelata. Ihan naurettavia vihellyksiä tuomareilta ja muutama todella paha virhe. Mestiskiekkoa seuranneena todellakin toivoisi tuomareiden tulevan Mestiksestä, liigatuomareilla taitaa pasmat tosiaan olla täysin sekaisin.

Sitte kysymys ilveksille: tuoko on sitä liigakiekkoa? "Amatööriporukka" tulee ja ajaa seinille ihan 100-0. Tuntu että joka tilanteessa siellä oli ilvespelaaja nurin, vaikkei kontaktia tuntunut olevan ollenkaan, ja silloin varsinkin kun jukuripelaaja tööttäsi oikeen kunnolla. Fyysisemmästä joukkueesta ei jäänyt kyllä kahta sanaa, mikä itelle oli ainakin yllätys kun katto mitä jääkaappipakastin-yhdistelmiä ilvespelaajat oli.

Taitotasoero: ei ole. Ainoastaan rutinoituneemmasta joukkueesta on kyse, kun puhutaan Ilveksestä. Senkin kyllä näki kentällä.

Sitten annan vielä palaa hallin tunnelmasta. Jukureitten kotiyleisöä on arvosteltu ja parjattu ja mitä kaikkea, mutta ei ollut toikaan kovin häppöstä. Ja kuka on keksinyt niin pienet jalkatilat! Meinas pari kertaa olla ohimennyt kaveri nenällään ku yritti ohi mennä.

Kuten kaikki jotka jaksoi tän mun avautumisen lukea huomaa, niin kyllä, kyllä harmittaa. 1) tuomarityöskentely 2) Jukureilla täydet saumat voittoon. Ei tänään, mutta tää sarja kääntyy vielä!

EDIT: Oli muuten nätti se luistelijatypy mainoskatkoilla. "Löytyyks kuvii?!"
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rehellisesti sanottuna Ilvekselle olisi noista vihellletyistä jäähyistä pitänyt viheltää oikeasti vain kerran tai kaksi kertaa 2min. Jukureille sen sijaan olisi voinut viheltää ~kolme kertaa enemmän jäähyjä kuin vihellettiin. Esimerkiksi tämä yksi laitataklaus, josta tuli 2min, oli päivänselvä 5+20 -tilanne.

Pidän tuomaritoiminnan arvioimista kotijoukkuetta suosivaksi täysin pöyristyttävänä. Huutonaurut aiheutti etenkin Jarno Pikkarainen kotiinpäästyäni, kun luin haastattelunsa. Jestas, mikä spede.

Seurasin tuon toimintaa koko pelin ja ei se turhaan pokkuloi Mestiksessä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Etkös sää oo niitä kuuluisia sporttikotkia, jotka on koko kauden huudellu Ilveksen kuuluvan suoraan Mestikseen kun niin paskasti pelaa? Ja ekan pelin näit tänään? Ei siinä, käyhän se noinkin. Ens vuonna ehkä sitten taas bussijonot liikkeelle johonkin, toivottavasti ei kuitenkaan enää Treelle.
Mutta eiköhän Ilveksestä tule kuitenkin meille yksi arkkivihollisista Mestiksessä. Totta kait me tullaan sankoin joukoin taas valtaamaan teidän kirkko Mestiksessäkin. Ai niin, nythän mä taas leijun, kun oletan Ilveksen putoovan, vaikka sun viestissä olikin jo se itsestään selvyys, eli että Ilves jatkaisi liigaa. Millä eväillä?
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
kolme kertaa ilvesläinen yritti vauhdilla luikerrella jukuripakkien välistä ja yhtä monta kertaa taisi tulla jäähy. Keskeltä vaan läpi Keränen, Kangasniemi ja Kantola. No tietysti sitten pitäisi vielä oppia tekemään ylivoimalla maali ;)
Mainitut herrat olivat allekirjoittaneen erikoistarkkailussa.
Voihan se olla, että tekivät jotain "miestä" suurempaa, en nähnyt, mutta ainakin kaksinkamppailupelaaminen heiltä oli huonoa...

Edit. Jokainen voi katsoa "narulta" kuinka Asplund naruttaa (kis-kis) Kantolaa heti ekassa vaihdossa 3. erän vaihdossa. Kaitsu on Hhhiidas....Muutenkin sanoisin noihin IPA-hyökkääjien tekemisiin: HIDAS!
 
Viimeksi muokattu:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs USA
  • 2.46
  • 4.40
  • 2.34
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös