Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Patrik Moisio – Vantaan paras nähtävyys Heurekan ohella

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Kulpertto, 28.01.2017 klo 10.05.

 1. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Perkaaja pelaa Skotlannin huippujoukkueessa, joten tie ammattilaisuralle on auki. Harmi ettei KiVa ymmärtänyt niitä kykyjä. Ymmärrettävää on se ettei Vantaan tyhjä ja kylmä halli kiinnosta, koska aina mennään parempaan.
   
 2. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Moisio otti ihan hyvän myllyn jotain Kris Inglisiä vastaan. Alivoimallehan Capitals tuosta lähtee, että vielä kun saa nuo turhat kakkoset (ja isot jäähyt) pois niin hyvä tulee.

  Kolme syytä, miksi Kiekko-Vantaa tipahti jo puolivälierissä - Jatkoaika.com. Tohon Jatkiksen artikkeliin voisi sanoa, että Moision lähipiiriä taisi yllättää noinkin pitkälle meneminen.

  Eka linkki vie youtubeen.
   
 3. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Kamat kassiin ja lentokentälle; Vantaan pölyt pois, näytön paikka ja tryout Klagenfurtiin. Loistava treenisyksy alla?
  Linkki Eliteprospectsin Perkaaja sivulle: Patrik Moisio at eliteprospects.com
   
 4. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onnea ja menestystä, ei muuta kuin laidat ryskymään.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei tainnut laidat ryskyä tarpeeksi, sillä ei irronnut sopimusta Itävallasta. Mutta nyt on jo uutta matoa koukussa: Moisio siirtyy Ukrainaan Donetskin Donbassiin. Jossain ketjuissa on listailtu aina silloin tällöin kiekkokiertolaisia, parin viime vuoden tahdillaan Moisiosta voisi tulla kova luu näihin listauksiin.
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Donetskissa ei ilmeisesti pommit riittävästi paukkuneet. Moisio jatkaa uraansa Puolassa Podhale Nowy Targin joukkueessa. Pelkän kurwan puhumiseksi homma ei mene kopissa, sillä joukkueesta löytyy jo ennestään peräti kuusi suomalaista.