Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Patrik Moisio – Vantaan paras nähtävyys Heurekan ohella

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Kulpertto, 28.01.2017 klo 10.05.

 1. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Perkaaja pelaa Skotlannin huippujoukkueessa, joten tie ammattilaisuralle on auki. Harmi ettei KiVa ymmärtänyt niitä kykyjä. Ymmärrettävää on se ettei Vantaan tyhjä ja kylmä halli kiinnosta, koska aina mennään parempaan.
   
 2. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Moisio otti ihan hyvän myllyn jotain Kris Inglisiä vastaan. Alivoimallehan Capitals tuosta lähtee, että vielä kun saa nuo turhat kakkoset (ja isot jäähyt) pois niin hyvä tulee.

  Kolme syytä, miksi Kiekko-Vantaa tipahti jo puolivälierissä - Jatkoaika.com. Tohon Jatkiksen artikkeliin voisi sanoa, että Moision lähipiiriä taisi yllättää noinkin pitkälle meneminen.

  Eka linkki vie youtubeen.
   
 3. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Kamat kassiin ja lentokentälle; Vantaan pölyt pois, näytön paikka ja tryout Klagenfurtiin. Loistava treenisyksy alla?
  Linkki Eliteprospectsin Perkaaja sivulle: Patrik Moisio at eliteprospects.com
   
 4. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onnea ja menestystä, ei muuta kuin laidat ryskymään.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei tainnut laidat ryskyä tarpeeksi, sillä ei irronnut sopimusta Itävallasta. Mutta nyt on jo uutta matoa koukussa: Moisio siirtyy Ukrainaan Donetskin Donbassiin. Jossain ketjuissa on listailtu aina silloin tällöin kiekkokiertolaisia, parin viime vuoden tahdillaan Moisiosta voisi tulla kova luu näihin listauksiin.
   
 6. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Donetskissa ei ilmeisesti pommit riittävästi paukkuneet. Moisio jatkaa uraansa Puolassa Podhale Nowy Targin joukkueessa. Pelkän kurwan puhumiseksi homma ei mene kopissa, sillä joukkueesta löytyy jo ennestään peräti kuusi suomalaista.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiertäminen jatkuu. Patrik Moisio painuu seuraavaksi Siperiaan, eli on tehnyt sopimuksen Venäjän VHL-liigassa pelaavan Angarskin kaupungin joukkueen kanssa. Tämä on nyt vissiin about seitsemäs-yhdeksäs maa, missä tulee pelaamaan (riippuu siitä, lasketaan Skotlanti ja Englanti erikseen tai tuo tulokseton Itävallan tryout mukaan).
   
 8. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Aina vaan se pelipaikka löytyy ja onnea Siperian valloitukseen, laidat ryskymään ja vastustajat hermoraunioiksi ;)
   
 9. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Ei sitten kauan pysynyt. Minne mahtaa jatkaa?