Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Patrik Moisio – Vantaan paras nähtävyys Heurekan ohella

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Kulpertto, 28.01.2017 klo 10.05.

 1. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Jos forum tukisi kuvien upottamista suoraan viesteihin, niin tässä olisi vuoristoneuvos Tuuran kuva tunnetulla tekstillä.
   
 2. Ralph Jäsen

  Parempaan menee?
   
 3. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Kuha ei oo Lohi!
   
 4. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Lainaus:
  Parempaan menee :-)
  Perkaaja boostaa Coventrya, ja ihan jääkiekossa. Tosin tryoutilla mutta se ei tahtia haittaa: Patrik Moisio boosts Blaze line-up
  Linkki Coventry Blazen sivulle.
   
 5. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Sama lehti kertoo, että Moision try-out ei tuottanut tulosta, mutta kolmen ottelun pelikiellon se kyllä tuotti.

  Aloitusviestistä tuli mieleen, että hieman vielä tuosta Leo Komarov-maisesta urakaaresta vielä puuttuu.
   
 6. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Oli joo fiksu niitti.

  Joskus vielä hänen Liigauran alkuaikoina tavallaan jaksoin fyysisen pelin kannattajana kannustaa Moisiota ja antaa hänelle mahdollisuuden, sillä moni vastustajankin joukkueessa pelaava kova pelaaja on sulattanut sydämen otteillaan. Kuitenkin nuo pelleilyt ja etenkin tuo sekoilu Kärppiä vastaan pleijareissa saivat pisteet laskemaan ja nykyään sitä odottaa vain, että milloin tuokin kaveri poistuu lopullisesti lätkäkartalta. Jotain kykyjä olisi saattanut hallittuun agitaattorin rooliin olla jopa SM-Liigaan asti, mutta kun ei vain riitä niin ei riitä.

  Video vie EIHL:n department of player safetyn youtube-kanavalle Moision älynväläykseen
  .
   
 7. Luotain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jösses mikä aivopierutöötti. Kiva puolen kentän vauhti vailla liu'un häivääkään, ja suoraan numeroihin. Taklattavan vastuusta nillitys ei oikein tässä natsaa. Pakki tietää, että sieltä ollaan tulossa, veskarikin vielä asiasta vinkkaa, mutta eihän kukaan täysjärkinen tuolla vauhdilla ketään noin ajele. Hyi helvetti. Pelaajalisenssit VEKS tollaselta vatipäältä.
  Nyt jo hieman rauhoittuneena toivotan myös Perkaajalle hyviä joulunpyhiä, mutta se vastapelaajan kunnioitus kehiin pliis.
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2017 klo 07.52
 8. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Harmi, että ura luisunut noihin touhuihin, olisi ollut mahkuja hyvään agitaattorin rooliin, kunhan hiukan malttaisi mielensä. Saas nähdä, missä kausi jatkuu, alkoi Japanissa, sitten Englanti ja sitten...
  Joku koostevideokin löytyi, siitä vaan ihmettelemään. Patrik Moisio - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 25.12.2017 klo 12.45
 9. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:

  Todennäköisesti suurin yksittäinen syy Ässien mestaruudelle oli se, että Patrik "Se parempi Patrik" Moisiota ei jäälle päästetty...
   
 10. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 11. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Perkaaja sai potkut Coventrysta, joten ura on nyt taputeltu ja asfalttihommat odottaa. Sieltä saa ainakin ensimmäisen kerran elämässään palkkaa ja Kulpertto voi hieman hengähtää.
   
 12. Lainaus:
  Totta, heikosti menee. Voisi kyllä olla kärjessäkin, mutta tiedätte kyllä miksi ei ole. Yksi tärkeä palanen puuttuu.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Eikai koko ura sentään? Nyt vain agentin kanssa punnitsevat rauhassa seuraavaa siirtoa. Joka tapauksessa parempaan menee. Luultavasti siitä syystä ei jatka Coventryssakaan. Koska parempaan menee.
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tänään juuri tiedotettiin, että Moisio jatkaa samassa sarjassa, mutta siirtyy Edinburgh Capitalsiin. Selkeä sarjajumbo kyseessä, kun Coventry on sarjakasi, mutta parempaan menee.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Siirtyi Capitalsiin eli parempaan meni. Vähän tuollainen Leo Komarovin kaltainen urakehitys. Tai no varmaan lopulta parempikin.
   
 16. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Hei ystavat hyvat,jattakaa nyt herrajumala Perkaaja rauhaan ja keskittykaa johonkin muihin asiohin ,vai pitaa pahaa Han on teille tehnyt?!
   
 17. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  ”Sillä joka Häneen uskoo, pelastuu”
   
 18. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Mikähän on Perkaajan osoite Skotlannin jälkeen? Mielenkiintoinen pelaaja, jonka vertaa ei yhtäkkiä toista löydy. Toisaalta on sitkeä tyyppi, kun yrittää vuodesta toiseen, eikä latin latia mistään. Kulpertolla täytyy olla rahaa.
   
 19. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Kyllä Moisio tuolta ihan hyvää palkkaa saa. Coventryssä olisi kans jatkunut, mutta sai isomman roolin ja palkan muualta. Eikä se mikään salaisuus ole kertoa. Muistakaa nyt, että on hänen työuransa todenäköisesti 10x mielenkiintoisempi ja värikkäämpi, kuin yhdenkään teistä Siwan kassalla, raksalla tai missä ikinä taputtelettekaan hiekkaa. Suomesta hän ei kyllä tällä hetkellä etsi joukkuetta - tuskin ensi kaudellakaan.
   
 20. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No mutta sittenhän tilanne on varmaankin tasan. Tuskin nimittäin yksikään suomalaisseurakaan etsii Moisiota täksi kaudeksi, tuskin ensi kaudeksikaan.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Isompi rooli on helppo uskoa kun siirtyi sikäläisen liigan ylivoimaiseen jumbojoukkueeseen. Moision uusi joukkue Edinburgh Capitals on voittanut kauden 29 ottelustaan vain kolme ja hävinnyt loput 26 voittoprosentin ollessa vaatimaton 10,3. Moision aiempi seura Coventry Blaze on sarjassa 4. viimeisenä, mutta kuitenkin voittanut noin puolet peleistään. Onkohan Euroopan pääsarjoissa toista noin surkeaa joukkuetta peilaten liigan yleiseen tasoon kuin Capitals?

  Tosin Moisiolla on ollut tapana pelata pitkälle kevääseen ja parantaa vielä sitä mukaa kun panokset kasvavat, joten onkin helppo ennustaa Capitalsille luotisuoraa nousukiitoa ja playoff-paikkaa.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ranskan pääsarjassa Starsbourg on kerännyt 28 otteluun käsittämättömät kuusi pistettä. Yksi voitto, ja kolme varsinaisen peliajan jälkeistä tappiota. Maaleja joukkue on tehnyt yhden enemmän kun toiseksi viimeisenä oleva Chamonix Mont-Blanc, jolla kuitenkin sarjapisteitä 21.
   
 23. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä, mutta pian niitä löytyy kun Moisio nostaa Capitalsin ensi kauden CHL:n ykkössuosikiksi. Tai sitten ei saa sopimusta koejan päätteeksi.
   
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  And we have a winner!

  Strasbourg sen täytyy olla. Nimenomaan voittoprosentilla mitattuna. Pisteissä Capitals on vieläkin heikompi.
   
 25. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Lainaus:
  Voin sanoa, että tosi moni Mestis joukkue ottaisi/olisi ottanut. Sieltä ei vaan oikein rahaa saa, poislukien muutama joukkue.