Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Patrik Moisio – Vantaan paras nähtävyys Heurekan ohella

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Kulpertto, 28.01.2017 klo 10.05.

 1. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Komppaan Kulperttoa sen verran, että taistelutahtoa on alkanut Moisiolta löytymään, vaikka perinteiset jäähyt on parin viime pelin alkuun tulleet. Jakelee hyvin taklauksia, mikä on Vantaalla harvinaista. Suunta parempaan päin löytynyt, mikä on hyvä pleijareita ajatellen.
   
 2. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Missä te Elkku ja muut pullaposket olette?
  Kentällä on taas käytännössä vain yksi pelaaja, #43.
   
 3. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
  Lainaus:
  Nolan Yonkman?
   
 4. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Lainaus:
  Okei, varmasti juuri Elkun ikäiselle tuo huumori uppoaa. Mäkin olisin varmasti hymähtänyt 13-vuotiaana tolle. Enään ei upo, mutta syy miksi toi oli "hyvä" vitsi oli se, että Elkku nauraa tolle viikon.

  Patrik pitää tällä hetkellä kyllä K-Vantaata reppu selässä, maskissakin ihan kuningas. Naurattaa joka kerta, kun joku viittä vailla maailmanmestari puolustaja yrittää siirtää pois siittä. Liiku milliäkään.
   
 5. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Perkaaja ei kantanut koskaan mitään joukkuetta missään vaan ollut vuodesta toiseen jonkun jonkun joukkueen kannettava. Isä Kulpertto Moisio vain näkee niin ja toivoo jotain ihmettä tapahtuvaksi. Kaksi pinnaa viime viikolla kuitenkin oli paljon ja kaikki kunnia siitä, vaikka pelataan kuitenkin vain harrastelijakiekkoa
   
 6. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
  Lainaus:
  Las Vegas vois olla oikea osoite. Ensivuonna kuitenkin pitäisi tuolla kasinoiden ja uhkapelien luvatussa maassa pelata NHL-tason jääkiekkoa. Ei ainakaan pitäisi kovin suuri riesa olla palkkakatossakaan.
   
 7. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  KiVan maksama palkka on sen verran kova ettei Las Vegas pysty edes kilpailemaan ja onhan mestis jotain muuta kuin joku NHL
   
 8. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Missä ne huutelijat nyt on? Elkunkin focus katosi täysin, kun tajusi kuka oikeesti määrää näissä peleissä. Nyt puhutaan jo Las Vegasista ja jauhetaan "Kulpertto isä" mukahauskaa läppää! Sulla ei riittänyt tässäkään jutussa, hyväksy se ja mee eteenpäin.

  Onnittelut KiVa:lle runkosarjan 3. sijasta, ihan joka vuosi ei noin korkealla olla oltu. Sit vain pleijareita ja Patikin laittaa vielä vaihteen isommaksi, saa Elkkukin huudella kuinka pari vuotta Patrikia nuorempi "Kulpertto on isä Moisio." Se onkin ainoa asia, jota Elkku pystyy tänne tuomaan.
  Niin väärässä olet tähän asti ollut, kaikessa.
   
 9. Vanhaukko Jäsen

  Pitää nyt hhudella jotain minunkin. Kun Kiekko-Vantaa kävi viimeksi vieraana Espoossa oli P. Moisio selvästi joukkueen yritteliän pelaaja eikä suinkaan turhaan yrittänyt. Tuskin hän ensi kaudella Las vegasissa pelaa mutta on hänellä ainakin asenne kohdallaan.
   
 10. Onhan se oikeasti hellyyttävää, kun joku innostuu pelaajasta joka on peruspelaaja Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, eli joukkueen ranking on jotain 17-20. Taitaa olla kyseessä myös Mestiksen vähiten seuratuin seura, mutta sillehän ei toistaiseksi mahdeta mitään. Toivotaan, että tilanne korjautuu pleijareissa.
  Ja joku jaksaa ihan tosissaan.
   
 11. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Oon nähnyt Patelta tällä kaudella kuus matsia. Yhdessä hyvä, yhdessä OK, neljässä pelkkä taakka ja rasite omalle joukkueelleen.

  Tuorein peli on tuo K-Vantaa - TUTO, jossa Pate otti heti ekaan vaihtoon itkemisestä 2+10min, oli läpi pelin kiekollisesti täysin sysipaska ja jäipä vielä kertalleen Virkin jyrän allekkin.

  Ei mitään käyttöä missään Liigaseurassa, se on nähty jo. Mestiksessä taso riittää juuri ja juuri.
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Pikkasen yritn seurailla Moisiota SaPKo-pelissä. Siinä mies ei erottunut hyvässä eikä pahassa eli oli sitä KiVan peruspelaajatasoa.
   
 13. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Nähtävyys on keskivertoa alempi mestispelaaja jota varmaan moni ihmettelee, miksi edes jatkaa pelaamista? Ikää kuitenkin jo sen verran, että ura on ehtoopuolella. Se on myös nähtävyys, jos parikymppinen tamperelainen olisi todella kiinnostunut Nähtävyydestä. Tampereella ei ole ketään, jota perkaajan otteet kiinnostaisi, joten onhan selvää, että jaksaa hehkuttaa Kulperttona. Onhan hänkin nähtävyys Kotimaan mestiskaukaloiden reunoilla.
   
 14. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Pari pelii rapisteltiin karstoja koneesta, nyt ei pysäytä kukaan. Omalla henkilökohtaisella pelaamisellaan näyttää pojille miten pelataan tätä lajia. Nolla kakkonen kahteen erään ja ihmettelen jos ei kolmas tehopiste viimeisessä erässä irtoa.
   
 15. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Pian alkaa mestisväännötkin, joten mahtaa isäkulpertto matkustella Turun ja Vantaan väliä ahkerasti, kun harrastelijapojat pelaa mestistä. Vantaan "nähtävyys" on näistä kyllä selvästi etevämpi, mutta TUTO päättää nähtävyyden pelit neljässä ottelussa. Jää sentään toinen nähtävyys vielä estradille.
   
 16. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Taitaa perkaaja olla Kivan huonokuntoisin pelaaja, ei tänäänkään mitään käyttöä. Tämän illan katsomoon paistoi vielä enemmän kuin lauantain pelissä, että nyt pelataan liian korkealla tasolla kykyihin nähden. Mielenkiintoista olisi kuulla Kulpertolta, missä poika jatkaa vai lähteekö töihin?
   
 17. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Hanki Moisio joukkueeseen, pelaat keväällä jääkiekkoa pitkälle. On sillä vaan tajuttoman suuri verbaalinen vaikutus joukkueen tekemiseen ja vastustajan tekemiseen. Moisio tekee jokaisesta KiVa:n pelaajasta 5cm ja 5kg isompia kavereita henkisesti näissä karkeloissa. Vastustajat paskoo housuun, kun kattelee Vantaan rosteria ja Patin nimi komeilee siellä. SaPKo on kyllä niin sairaan kova joukkue, että mielenkiinnolla odotan kyllä finaalia. Moisio nyt tottakai hoitaa ruutunsa helkutin hyvin.
   
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei se ole kyllä ainakaan aiemmin näkynyt.
  2015-16 TPS ekalla kierroksella ulos
  2014-15 ei päässyt pudotuspeleihin
  2013-14 ei pelannut ollenkaan
  2012-13 ei päässyt pudotuspeleihin

  Kalle Moisiollakin melko samanlainen recordi, ennen tätä kautta ekan kierroksen jälkeen kesälomille.
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä kohta on pakko sen verran oikaista, että Moisiohan oli tuolla kaudella Ässien sopimuspelaaja, muttei pelannut peliäkään aina kultajuhliin päättyneissä pudotuspeleissä. Oli kuitenkin muun joukkueen kanssa Isomäen jäällä juhlimassa ratkaisufinaalin jälkeen.
   
 20. Auttaisi toki jos olisi edes kokoonpanossa. No, onhan tässä vielä kautta jäljellä.
  Tai ehkä se Kulpertton mainitsema verbaalinen vaikutus toimii katsomostakin.
   
 21. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  KiVan kannalta ikävää, kun pitävät Mestiksen parasta pelaajaa katsomossa. Tai sitten antavat vain tasoitusta pari ekaa peliä, että KiVa saa kolme kotipeliä, jotta Mestiksen paras pelaaja voi iskeä hatun johdattaen Lohiparven mestaruuteen.
   
 22. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  12-13 nosti kanada maljaa ilmaan Porin torilla.
  14-15 TPS hankki Patin, kun poff paikan menetys varmistui.

  Ja kaikille tiedoksi. Ilman lääkärinlupaa on hemmetin vaikea pelata. Toivottavasti jo huomenna klapi kestäisi pelaamista. Pieni mahku, että silloin irti.

  Näkyi kyllä #1 pelissä Patin poissaolo hiukan liikaakin :/
   
 23. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Mikäpä olen nostanut Kanada maljaa ilmaan Hämeenlinnan torilla, enkä edes kysynyt lupaa lääkäriltä :)
   
 24. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Täytyypä sanoa kun tätä ketjua lukee, niin tule todella hyvälle tuulelle!
   
 25. Lainaus:
  Olen ollut pitkään samaa mieltä.

  Kovat jätkät pelaa Mestistä omalla luvalla, eikä keksi tekosyitä popparikomennukselle.