Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Patrik Moisio – Vantaan paras nähtävyys Heurekan ohella

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Kulpertto, 28.01.2017 klo 10.05.

 1. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Jonkun verran herran otteista tietävänä, voin kertoa että kyseessä on todellinen luupää (Tikkasen luonne kaukalossa), huippu-urheilija kaikin puolin, jolla kaiken lisäksi on myös riittävät taidot nousta roolissaan ihan kansainväliselle tasolle. Hiukan kun ikä ja kokemus viilaavat liikoja karstoja niin vain "taivas" on rajana.

  Kaiken lisäksi kyseessä on todella viihdyttävä pelaaja, joka sinällään sopii Vantaan haalareihin vallan mainiosti.

  Tekisi mieli jopa sanoa että Leo Komarov-mainen urakaari ei hämmästyttäisi mua pätkääkään.

  Kadehtien onnitellen Kiekko-Vantaata.
   
 2. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Aloitusviesti hiukan muunneltu eräästä toisen ketjun viestistä.
   
 3. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  On isä "kulpertto"moisiolla uskomaton pokka heittää oma palsta taas kerran suomi -sarjatasoiselle pelaajalle Liiga valkut varmaan lukee tätä ja agentit juoksee perässä, ku on Tikkasen luonto. Voi ollakin, mutta peliäly ja taito yleensä on kaukana kuin itä lännestä
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Jos et kuitenkaan sanoisi. Komarov pelasi 19-vuotiaana jo hyvin "omaa rooliaan" ja teki sivussa ensimmäisellä Liiga-kaudellaan enemmän pisteitä kuin mitä Moisio on tehnyt koko urallaan. Taidat olla tämän maan ainoa ihminen, joka ei vastaavasta urakehityksestä yllättyisi. Noin yleisestihän Moisiota pidetään kiekkopiireissä pelkkänä vitsinä. Itse en taas ihmettelisi yhtään, mikäli olisit oikeasti Moision isä/serkku, tai sitten vain pelkkä trolli. Muita vaihtoehtoja en keksi.
   
 5. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Lainaus:
  En oo kyllä mitään sukua herralle, mutta ei siinä.
  Parin vuoden päästä voin vain huudella, että ketä ne vihaajat täällä olikaan? ne saa suuhun kaikkee paitsi kiitosta. Ketä nää uudet fanit on? yhtäkkii hulluna kaikkia kiinnostaa!
  Kattokaapa vaan ku toi jätkä pääsee näyttään Liigassa kuka määrää.
   
 6. Big Bear Jäsen

  Eilisen pelin nähneenä voin sanoa että kyllähän siinä "moisiolisää" tuli. Toki veti herneet nenään kun häntä ensin taklattiin.
   
 7. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Lainaus:
  Jooh, siinä tuli vähintään 23min ylimääräistä pelkästään nimen takia. Eikä ollut ensimmäinen kerta.
   
 8. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Moisiogate on syntynyt. No ei siinä, pidän tyypistä ja sopii kyllä tietyllä tavalla Vantaan joukkueeseen, tuo hyvällä tavalla munaa joukkueeseen. Aineksia kulttipelaajaksi ja mestiksen Jarkko Ruuduksi ainakin on
   
 9. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Saiskohan isä kulpertto tehtyä oman ketjun Turkuun Kalle Moisiosta? Saisi porukat Kupittaalla nauraa vieläkin enemmän kuin nykyään. Ketjun nimi voisi olla Parasta Turussa Tepsin jälkeen. Bluesin porukat eivät viime vuonna oikein lämmenneet isän kosiskeluista, mikä oli harmi.Samoin perkaaja ketju on jäänyt vaille isän mahtavia ja asiantuntevia kommentteja.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Moisiolle 2 ottelua pelikieltoa. Aivan naurettavaa :D 2min olisi riittänyt, eikä kukaan olisi itkenyt.
   
 11. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Hyvin veti Pate taas eilen. Vai oliko pelissä, en huomannut? Mutta hienosti veti vaikkei pelannutkaan. Varmasti oli edes jotenkin hyödyksi jengilleen. Ehkä tsemppasi kopissa.

  Jos laitetaan yhteen parturikampaaja ja kouluja käymätön henkilö, mitä saadaan?
  Varsinainen fiksujen pelaajien trilogia, joka on täysin Heureka-kamaa. Miksiköhän nuorin veljeksistä lopetti, vaikka oli jo B-junnuissa liigatason pelaaja? Tietääkö Kulpertto?

  Ja tosiaan, Kalle Moisio on Turussa yhtä tärkeässä roolissa kuin veljensä Vantaalla. Olen alkanut ihailla molempia.
   
 12. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Olen kyllä itse harmitellut, kun Perkaaja lähti Turusta maailmalle. Ilolla otin vastaan siis tiedon, että Tiksissä rytisee taas. On ihan hyvin lähtenyt kyllä Pati liikkeelle. Taklaa kovaa, tekee pisteitä ja hämmentää.

  Toissakaudella Tepsissä viiletti Moisio-Karvinen-Moisio -ketju, joka oli kyllä raudanluja vitja. Samanlaista lätkäviihdettä ei olla Liigassa sen jälkeen nähty. Harmi ettei varmaan tulla näkemäänkään.
   
 13. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Toi Moisio-Karvinen-Moisio kenttä oli kyllä hunajaa silmille, oli kyllä sairaan makeeta katsoa. Sitä hämmennyksen määrää. Vaan ei paljon vastustaja kiekkoon koskenut, kun toi kenttä pelasi.
   
 14. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Näin se aika kultaa muistot. Itse olin jo unohtanut, miten suurilla minuuteilla jotka nämäkin tähdet pelasivat, dominoivat niin vahvasti kiekollista peliä, että alta pois. Vai kenellä se kiekko oli, jos ei ollut edes vastustajalla?
  Paitojen jäädytystä odotellessa, sillä ilman näitä Janssonin veljeksiä TPS ei olisi TPS mitä se on tänä päivänä. Respect.
   
 15. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Lainaus:
  Älä jaksa joka kerta esittää hauskaa. Ole vaikka hiljaa, niin olet heti hauskempi.
   
 16. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  En osaa esittää, valitettavasti. Olen hauska luonnostaan. Eikö huumoriin ole paras vastata huumorilla eikä tosissaan?
  Ethän sinäkään ole tosissasi Moisio-flametuksessa, eli pitäisikö minun nyt pyytää sinua lopettamaan? No varmaan pitäisi, mutten ala antaa muille neuvoja miten maailmasta tulisi parempi.

  Tämäkin ketju on parasta huumoria, minkä Jatkoaika voi tarjota, kiitos siitä ei kuulu tällä kertaa koko joukkueelle, vaan sinulle.
   
 17. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Isä Kulpertto Moision paita pitäisi nostaa jonnekin korkealle, koska niin suurella sydämellä hän jaksaa kannustaa poikiaan, jotka ovat taidoiltaan hyvää maakuntasarjatasoa. Täytyy nostaa hattua. Nytkin Perkaaja oli Kvantaan kokoonpanossa RoKi / Hokki peleissä vain mukana pyörimässä ja mikä oli saldo? rankasti miinuksella, joten lujaa uskoa vielä siihen, että liiga paikka vielä löytyisi. Tsekin mestiskin Perkaajalle oli liikaa, joten ei kuin heselle töihin. Isän muistelut jostain Moisio ketjusta saa unohtaa. Karvinen tästä kentästä tosin pelaa liigassa, joten yksi kolmesta vielä toimii.
   
 18. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Onkohan Vantaan suurin nähtävyys jo lähtenyt NHL näyttöjä antamaan kun ei näy enää Kivan paidassa? Todellinen menetys suomalaiselle jääkiekolle. Isä Kulpertto voisi kertoa lisää missä tämä legendaarinen perkaaja menee.
   
 19. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Loukkaantuneena vissiin, bongattu eilen Tikkurilan jäähallin katsomossa
   
 20. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Täytyy kyllä sanoa että Moisio pelasi tosi hyvin eilen, melkein ainoana pelaajana erottui muuten vähän sinnepäin pelaavasta Lohiparvesta. Väänsi, hämmensi ja loi muutaman hyvän paikan.
   
 21. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Oli kyllä hyvässä vedossa kieltämättä. Muutaman ihan oikean taklauksenkin nähdäkseni jakoi, vaikka tuota puolta on näemmä aika lailla vähentänytkin.
   
 22. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  On kyllä todella epäreilua, ettei tollainen taistelu ja periksantamattomuus näy tehopisteissä. Tekee joka vaihtoon kavereidenkin työt - siinä on ketjukavereilla ihan kiva pelata.
  Ai saateri mä odotan jo playoffeja. Patrik Moisio ja playoff samassa lauseessa. Mä nautin.
   
 23. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  Kyllä se pinnojen tekeminen ja otteluiden ratkaiseminen positiiviseen suuntaan on vaikeata sarjassa kuin sarjassa.
  Semminkin jos ei löydy oveluutta, laukausta, peliälyä tai käsiä. Tai jos ei pelaa tai jos istuu tyhmiä jäähyjä.

  Ja tällä en nyt tarkoita ketään erityisesti vaan ihan yleisesti ns. "taistelupelaajia" tai miksi kukin heitä haluaakaan kutsua.

  Toki odotan myös pleijareita, eri syistä.
   
 24. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Näköjään eilenkin kymppi, joten sillä tavallakin voi auttaa joukkuettaan. Isä Kulpertto ilmeisesti yksin näkee miten hyvä on poika. On se kyllä kumma kun tekee töitä eikä koskaan onnistu? Silloinhan tekee vääriä töitä, joten ei jatkoon. Visa totesi jo hyvin miksi ei.
   
 25. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Lainaus:
  Patrik meikäläistä vanhempi, joten olisi kiva tietää tosta "Isä -kortista" enemmän. Vai esitätkö vaan hauskaa sillä?
  Pelaa edelleen samoilla piste keskiarvoilla, kun joukkueen muut hyökkääjät pl 1 ketjun kaverit. Muunmuassa Jokereissa pelanneet Gymer ja Mäkinen menee ihan samoilla viivoilla, vaikka esimerkiksi edellä maininttu Gymer on täysin "hyökkäävä taiteilija". Naurettavaa puhua, ettei onnistu koskaan.
  Paiskii helvetisti töitä logolle, joka suuntaan. Tällä hetkellä tehopisteet on ihan sivuseikka, kunhan joukkue voittaa - se riittää.
  Vaikka tottakai maalit itseluottamusta ruokkii, mutta ne tulee vielä. Niinkun sanoin, hänen kanssaan on ihan kiva ketjukavereina pelata.