@Ippenator Patu Aalto on Patrik Laineen Aku Ankka -nimi, kuten tiesit. Niin suuri kunnianosoitus, että se menee ”virallisen” lempinimen ohi. Deal with it.
Itse tykkään Patsukasta. Myös Laintsu tai Patenderus toimii.@Ippenator Patu Aalto on Patrik Laineen Aku Ankka -nimi, kuten tiesit. Niin suuri kunnianosoitus, että se menee ”virallisen” lempinimen ohi. Deal with it.
Toivottavasti Montrealissa ymmärretään että Laineesta ei ikinä tule mitään kokonaisvaltaista pelaajaa. Antakaa pientä siimaa puolustuspään velvoitteista niin uskon että reppu heiluu sen 40 kertaa ensi kaudella.
Toisaalta Laineen pitää tässä kohden tulla vastaan ja myöntää itsekin realiteetit - ei ole ykköskentän heppa, jos ei kokonaisuus parane.
Ei ole ykköskentän hepo, mutta on taas se ori kenen nimi piirretään ykkösylivoimaan pointille jos halutaan saada paras irti.Tässä saattaa olla ihan ajatusta, että joukkue ei yritäkään korjata Laineen varsin merkittäviä pelillisiä puutteita ja keskittyy repimään irti siitä erikoisosaamisesta, mitä Laineella on. Eihän niille puutteille ole tapahtunut juuri mitään viimeisen kahdeksan vuoden aikana, joten joko pitää tunnustaa realiteetit? Toisaalta Laineen pitää tässä kohden tulla vastaan ja myöntää itsekin realiteetit - ei ole ykköskentän heppa, jos ei kokonaisuus parane.
Mielestäni varauksen aikaisella tilanteella ei ole juuri mitään tekemistä nykypäivän kanssa. Sillä on merkitystä miltä Laineen tilanne, potentiaali ja kyvyt näyttävät nyt.Jos olet saanut sniperin statuksella varauksen ja sopparin, niin sillä pitäisi sitten myös pelata. Turha on koittaa vaihtaa puolustavaksi hyökkääjäksi kun et sinä siinä roolissa ole varauksesi ja sopparisi tasolla. Tietenkin pieniä viilauksia pitää tehdä kausi kaudelta kokonaisvaltaiseen peliin kehittyäksesi. Eihän kait tuossa pitäisi olla epäselvää.
Pointti ei tainnut välittyä. Varauksen ja sopparin tarkoitti sitä että sinut on joskus nähty varauskelpoiseksi ja sitten olet myös saanut sopimuksen. En tarkoita että 40v pelaajan kohdalla täytyy pohtia millainen pelaaja oli varausikäisenä. Eli siis jos olet hyvä jossakin ja sinut huomataan siitä avusta, niin ei välttämättä kannata yrittää jatkossa olla jotain sellaista mitä sinä et ole. Kehittymistä en kiellä, mutta järkevässä suhteessa nämä muutokset.Mielestäni varauksen aikaisella tilanteella ei ole juuri mitään tekemistä nykypäivän kanssa. Sillä on merkitystä miltä Laineen tilanne, potentiaali ja kyvyt näyttävät nyt.
Huomisen säätäkään ei ennusteta kaksi viikkoa vanhojen tietojen perusteella, vaan uusimmilla mitä saatavilla.
Ykköskentässä pitäisi pystyä pelaamaan usein myös vastustajan ykköstä vastaan. 41 kertaa runkosarjassa se on kuitenkin vastustaja, jolla on vastaanpeluutukseen viimeinen sana. Täten sillä on ihan huomattava vaikutus joukkueen pelaamiseen, onko Laine ykkösessä vai kakkosessa. Omasta mielestä Laineen puutteet ovat sellaisia, että minkään millään lailla kunnianhimoisen NHL-joukkuueen ykköskenttään miestä ei pitäisi harkita.Voi olla ykköskentän heppa puutteineen kaikkineen. Tietysti riippuu roolituksista jne. eikä sillä nyt isossa kuvassa ole merkitystä onko Laine piirrettynä Montrealissa ykkösen vai kakkosen laitaan.
Oliko tää joku koodi, että kopissa ei kädet taskussa olla?Kädet taskuissa ja hattu päässä, mutta logon päälle ei astuta!
Mutta onko tarkoitus vain saada Laineelle iso pistepotti vai saada joukkue menestymään? Pelaajan panos pitäsi kuitenkin olla lopputuloksen kannalta plus-merkkinen. Ei niistä Laineen henkilökohtaisista pisteistä ole iloa, jos virheiden ja pelillisten puutteiden vuoksi verkko omassa päässä heiluu useammin kuin vastustajan päässä.Toivottavasti Montrealissa ymmärretään että Laineesta ei ikinä tule mitään kokonaisvaltaista pelaajaa. Antakaa pientä siimaa puolustuspään velvoitteista niin uskon että reppu heiluu sen 40 kertaa ensi kaudella.
Jos Laine alkaa osumaan tolppien väliin samalla tahdilla kuin kahdella ensimmäisellä kaudella niin Montreal menestyy samalla.Mutta onko tarkoitus vain saada Laineelle iso pistepotti vai saada joukkue menestymään? Pelaajan panos pitäsi kuitenkin olla lopputuloksen kannalta plus-merkkinen. Ei niistä Laineen henkilökohtaisista pisteistä ole iloa, jos virheiden ja pelillisten puutteiden vuoksi verkko omassa päässä heiluu useammin kuin vastustajan päässä.
Ei kai se ihan noin yksinkertaista ole. Karlsson hakkasi vikalla San Josen kaudella yli 100 pinnaa joukkuepelin kustannuksella, eikä se näkynyt millään tapaa joukkueen menestyksessä posina.Jos laine alkaa osumaan tolppien väliin samalla tahdilla kuin kahdella ensimmäisellä kaudella niin Montreal menestyy samalla.
Sittenhän jääkiekko-otteluiden voittaminen on helppoa. Hankitaan 4 kentällistä yksipuoleisia snaippereita ja valmistaudutaan tori-juhliin!Jos Laine alkaa osumaan tolppien väliin samalla tahdilla kuin kahdella ensimmäisellä kaudella niin Montreal menestyy samalla.
Laineella tuntuu nämä olevan vähän kytköksissä toisiinsa. Eli niitä virheitäkin tuppaa tulemaan vähemmin niissä otteluissa, joissa onnistuu pisteiden teossa.Mutta onko tarkoitus vain saada Laineelle iso pistepotti vai saada joukkue menestymään? Pelaajan panos pitäsi kuitenkin olla lopputuloksen kannalta plus-merkkinen. Ei niistä Laineen henkilökohtaisista pisteistä ole iloa, jos virheiden ja pelillisten puutteiden vuoksi verkko omassa päässä heiluu useammin kuin vastustajan päässä.
Tätä näkemystä en jaa, vaikka muuten olenkin ihan samaa mieltä kirjoituksestasi.Sillä ei ole mitään väliä löytyykö maalisarakkeesta kauden päätteeksi 20 vai 50 maalia, jos kokonaisvaltainen peli ei ole päivitetty 2020-luvun NHL:n vaatimuksiin.