Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Ai jumalauta. Ketju mahtavassa liekissä ja ollaan vasta heinäkuussa.
   
  valkoiset luistimet, Alejandro, lainelaser ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 2. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Juuri näin. Runsas pelaaminen kuormittaa huomattavasti vähemmän koska siinä pystyy kuitenkin ottamaan ne pitkät unet jossakin vaiheessa. Pienen (alle 1v) lapsen ollessa perheessä nukkuminen on jatkuvasti katkonaista ja tämä kuormittaa erittäin paljon.
   
 3. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Onko näistä selkävaivoista sen enempää tietoa kuin yksi Laineen kommentti kauden jälkeisessä haastattelussa? Sinänsä helppo uskoa näihin vaivoihin, kun liike on ollut niin kateissa kaksi vuotta.
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Paitsi että tässä on myös se aspekti. Että tuon tason tienesteillä voi käydä nukkumassa välillä muuallakin ja honmata lapselle 24/7 hoitajan.

  Toki tämä on pois sitten omasta ajasta lapsen kanssa. Kun sitä ei kauden aikana sitten niin paljon kerry. Mutta kyllähän silloinkin ollaan aika isoja pätkiä poissa kotoa, jolloin saa nukkua. Eikä ne kaikki 1-v lapsetkaan mitään pätkäunta tuo. Jotkut saattavat nukkua 10-15h unia jo ennen tuotakin ikää. Ja kyllä, yhtäsoittoa. Luulisi siinä saavan vanhempikin unta.
   
 5. ritaripervonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Suurin syy Cheechoon tehojen hiipumiseen olivat toistuvat loukkaantumiset, jotka veivät parhaan terän miehen muutenkin keskinkertaisesta luisteluvoimasta. Ilman vammoja ei välttämättä puhuttaisi pelkästä suonenvetosällistä vaikka toki se maalikuninkuuskausi (56 kihausta) ylitti kaikki odotukset ja todennäköisyydet.

  Laine on säästynyt toistaiseksi pahoilta loukkaantumisilta ja koska hänen maalitehojensa hiipuminen johtuu muista syistä, todennäköisyys sille, että hän vähintäänkin palaa tasolleen on huomattavasti suurempi.
   
 6. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  No minä en hirveästi huomaa angstaamista Lainetta kohtaan. Eikös se angsti kohdistu enemmän näihin "tietäjiin", jotka ovat heti opastamassa jos Lainetta kritisoi.
   
  Noppa10 tykkää tästä.
 7. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Lainaus:
  Rautala sanoi jo kolmisen vuotta sitten haastattelussa, että selkä on Paten heikko kohta, ja joutuvat huolella pohtimaan miten sen kanssa kannattaa treenata niin, että kaikki muu treeni hoituu hyvin samalla. Mitä ilmeisimmin haasteet ovat olleet jatkuvia.
   
 8. TurosHeavyMetal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, SaiPa, Ketterä
  Laineen liike on kyllä näyttänyt juuri siltä kuin selkä olisi paskana. Jotenkin selkä pyöreenä menee luistellessa. Sellainen kuormittaa melkoisen paljon.
  Viime kauden alussa huomasin kuinka suoristi selkäänsä vaihtoon luistellessa, pidin sitä vain pitkän vaihdon seurauksena, mutta voi olla että vaikea suoristaa selkäänsä, jos luistellut pidempään kovaa.
  Miehen kroppa muutenkin sen sorttinen, että altistaa selkävaivoille.. moni muuten joutunut jopa lopettamaan uransa kun selkä alkanut oikein kunnolla vittuilemaan. Laine vielä nuori, mutta muutamien vuosien kuluessa voi ongelmat vasta alkaa...
   
 9. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Staattiset 12 tunnin harjoitukset ovat selälle hyväksi.
   
  Jyyd tykkää tästä.
 10. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Lainaus:
  Minä taas huomaan sen kohdistuvan nimenomaan Laineeseen. Toki sitten ajoittain saattaa kohdistua Lainetta jotenkin puolustaviin, kun ei saisi ilmeisesti mitään angstaamisen kohdetta puoltavaa sanoa. Alibiksi ollaan sitten toki mielellään kehittämässä tuo Laineen fanien reagointi, vaikka todellisuudessa näitä anti-Laine-tyyppejä on täällä aina ollut, vaikka hänen faninsa eivät olisi mitään täällä edes kommentoineet. Tiettyjä kirjoittajia löytyy, jotka eivät ole koskaan täällä kirjoittaneet Laineesta mitään positiivista, vaan kaikki hänestä kirjoittaminen on ivaamista tai loan heittämistä.

  Sitä paitsi surkeaa on joka tapauksessa angstata, oli syy sitten se, ettei pidä Patesta, tai ei pidä Patea fanittavien mielipiteistä. Ei noista kumpikaan ole todellinen hyvä syy angstata täällä. Ahdasmielisyyttä se lähinnä heijastaa, että tuollaiset asiat aiheuttavat niin suurta negatiivista fiilistä, että pitää sitten jatkuvasti kirjoittaa negatiiviseen sävyyn 21-vuotiaan suomalaisen lahjakkaan jääkiekkoilijan edesottamuksista tai hänen faniensa häntä puolustavista näkemyksistä. Ei siinä mitään jos olisi kyse oikeasti asiallisista kommenteista Paten heikkouksista, kuten joidenkin kohdalla toki onkin. Mutta kyllä täällä on kirjoittajia, joiden kirjoituksista paistaa valtava väheksyntä ja ärsyyntyneisyys Lainetta, tai häntä fanittavia tai vain häneen myönteisimmin suhtautuvia kohtaan. Aivan kuin se, että toiset näkevät asiat toisin kuin itse, olisi syy alkaa sitten heitä, heidän suosikkipelaajaansa ja heidän näkemyksiään ivaamaan tai väheksymään. Itselleni tämän kaltainen käytös ei kyllä oikein meinaa mennä jakeluun. Mutta niinhän se on kai aina tällä foorumilla ollut, ja taitaa aina jatkossakin olla.
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2019 klo 10.44
  Ck ja Jymäkkä tykkäävät tästä.
 11. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Varmasti löytyy sellaisia tapauksia, jossa vartiointi petti noissa muissakin maaleissa. Toin tuon vaan esiin koska siinä on iso osa tuon kuukauden maaleista, ja kaikkien maalien kaivaminen olisi aika vaivalloista. Maalit on usein pelaajan hyvyyttä sekä vastustajan huonoutta.
   
 12. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Kyllä mä tuota osittain allekirjoitan, mutta ihan samalla tavalla täällä on kritiikistä angstaavat, ja äärilaidan väki tätä keskustelua "tuhoaa" puolin ja toisin.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 13. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Otan tietoisen riskin.. kommentoin Laineen pleikan peluuta ja elintapoja. Ehkä astun miinaan, ehkä en. Loppujen lopuksi.. ei paljon nappaa.

  Ensinnäkin.. puheet +10 h pleikkasessioista on ihan järkyttäviä. Joko siitä syystä, että mikäli pitää paikkaansa, niin Laine itse ja hänen lähipiirinsä ja varmaan sitten myös Winnipegin organisaatio on idiootteja. Ja mikäli niissä on runsaasti värikynää, niin silti se on typerää kommentoida ja liioitella noin. Ei tarvitse olla lääkäri tai alan ammattilainen ymmärtääkseen, että useamman tunnin "ruutuaika" vaikuttaa moneen asiaan. Tästä on varmasti faktaa kirjallisuus täynnä.. minä en sitä ala etsimään tosin.

  Laineella olisi mahdollisuus ja puitteet olla maailman paras maalintekijä ja saumat tehdä parinkymmen vuoden ura maailman parhaassa sarjassa NHL:ssä. Pieni kusipäisyys ja ylimielinen keuliminen ei sitä välttämättä estä, mutta mikäli elintavat ja asenne ovat tuota luokkaa (tai sanotaanko itsekuri), niin pahoin pelkään, että Laine jää tähdenlennoksi. Paljon pitää tapahtua pään sisällä!

  Vaikka on kärjistys ja lehdistön tuotos, niin "10 tuntia pleikkaa ja iltapalaksi pihvi ja ranut".. Siinä on varmaan Jetsin fysiikkaporukalla ollut pikku palaverin paikka, että mitäs vittua tässä tehtäis.

  Lepo, palautuminen, ravinto... Ruuan laatu, unen laatu ja määrä. Ihan perusjuttuja opetetaan D-C junnuille tänäpäivänä. Lajin ei tarvitse olla edes jääkiekko, kun pitäs ymmärtää tietyt lainalaisuudet ammattiurheilusta. Pleikka on ihan jees.. leffoja tai muutama tunti pelailua ajankuluksi. Mutta ei nyt jumalauta mitään lani-iltoja vierasreissuilla.. tai edes kotonakaan pelikaudella. Sen mitä tiedän peliriippuvuudesta (mitä tuollaiset peliajat ovat) niin tuskin menee pleikka kiinni klo 23... paskat. Sitä pelaa sitten välillä läpi yön, koska ei se addiktoitunut vaan osaa lopettaa. Ja joku vielä ihmettelee, että peliesitykset heilahtelee ja pojalla paikat paskana.

  Mielelläni olisin väärässä ja Laine näyttää kaikille, että mihin oikeasti pystyy. Ja mikäli 10 vuoden päästä voitettuaan maalikuninkuuden tulee sanomaan, että Fortniteä menee 10h päivässä, niin lupaan päivittää omat tietoni ja asenteeni.
   
  Noppa10 ja Tadu tykkäävät tästä.
 14. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tai nimenomaan se, että se ei ole staattista. Vaan selkä notkolla löhöasennossa paskassa tuolissa/sohvalla. Kyllähän nykyään juuri se vahva keskikropppa on tärkeimmässä roolissa. Unohtamatta jalkojen voimaa ja kimmoisuutta. Nuo alueet pitäisi olla kaikilla pääprioriteetteina
   
 15. Isäntä Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Ovechkinin sitoutumista puolustamiseen ei kyllä kritisoitu nimenomaan uran alkutaipaleella. Sen lisäksi, että Ovechkin takoi älyttömästi maaleja ja pisteitä, oli hän syksystä 2005 syksyyn 2010 asti erittäin energinen pelaaja, joka sytytti joukkuettaan suorituksillaan, luisteli hirmuista vauhtia kumpaankin päätyyn jne. Ovechkin oli maailman paras jääkiekkoilija noin vuodet 2007-2010. Hauska muuten lukea ketjuja esimerkiksi legendaarisen 2009 Pens-Caps sarjan ajoilta (yksi parhaista playoff-sarjoista, jonka olen ikinä nähnyt), kuinka Ovechkin vs Crosby vertailussa Ovechkinia pidetään monen kirjoittajan mielestä monipuolisempana pelaajana kuin Crosbya. Heitäpä moinen argumentti tänä päivänä.

  Minä muistan selkää suoristelevan ja laiskasti puolustaneen Ovien, joka turhautui kun ei maalia syntynyt tai kiekkoa ei hänelle pelattu vuosilta 2011-15. Tuolloin Ovechkin oli laiskanpulskea, räjähtävyys oli kadonnut otteista ja peli perustui pelkästään laukomiseen. Tuittuiluista suurin osa kyllä on aina tapahtunut maajoukkuepaidassa, ei niinkään Capitalsissa. Mutta noina vuosina Ovechkin oli tosiaan NHL:ssäkin laiska, eikä rasvaprosenttikaan varmaan ollut ihan oikealla tasolla. Barry Trotz palautti sitten Alexin arvoiselleen tasolle ja tuo projekti huipentui vuosi sitten kesällä.

  Kuten olen aiemminkin sanonut, itse toivoin Laineelta Liigassa ja maajoukkueessa nähtyä energistä ja intohimoista peliä. Tulokaskaudella sitä vielä nähtiin, sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Toivottavasti selkävaivat ovat tähän selityksenä ja vielä enemmän toivottavaa on, että ne saadaan kuntoon.
   
  LostHorizon tykkää tästä.
 16. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  By the Numbers: Patrik Laine

  "For the majority of the season, Laine was battling a back injury."

  Tämä uutinen siis nhl.comista.
   
 17. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Laine pelaa satulatuolissa! välillä jumppapallon päällä..... :I

  Ensi kausi on todella iso kausi Laineelle. Viime kausi verotti tilipussia jo tuntuvasti, ensi kaudella olisi suotavaa tulla sitten Jackpot!
  Selkä kuosiin vaikka selättimellä (:D), kunhan koipi polkee ja uuni värisee, niin jatkoaikakin hiljenee! Tai sitten ei, ja aletaan mussuttamaan väärin tehdyistä maaleista.
   
 18. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Tästä voit olla aivan varma. Jos ei tule maaleja, on vain paska, hyödytön pelaaja. Jos tulee maaleja, on ne tehty kaikki yhdeltä paikalta hyvistä syötöistä, tai ovat muuten vain täysin merkityksettömiä pelin lopputuloksen kannalta. Ja ennen kaikkea väärin tehtyjä maaleja.
   
  Maukka187, Arturo, Rambokala ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Jälleen yksi viesti, jolle ei löydy mitään perusteita tästä ketjusta. Jos haluaa etsiä kritiikkiä Lainetta kohtaan tästä ketjusta, niin se koskee käytännössä kaikkea muuta kuin maalintekoa.
   
 20. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Tässä muuten tuo Rautalan haastattelu, jossa puhuu jo kolmisen vuotta sitten Paten selkäongelmista (jutun loppupuolella). Haastattelu on tosiaan jo kolmen vuoden takaa, vaikka itse juttu taisi olla tehty myöhemmin. Mm. Rantasen edellisen kauden AHL-pörssivoittoon viittaaminen kuitenkin todistaa, että kolmen vuoden takaisesta haastattelusta on kyse.

  https://www.is.fi/urheilulehti/parhaat/art-2000005916928.html
   
  Viimeksi muokattu: 07.07.2019 klo 04.40
 21. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Tästä ketjusta ei tarvitse etsiä kritiikkiä Lainetta kohtaan.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 22. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Jokohan kohta niitä offer sheettejä lähetellään myös Patrikin suuntaan? Vai mahtaako ehdotuksia olla jo muilta seuroilta lähetelty mutta eivät kelpaa miehelle tai taustajoukoille? Kuten ei ilmeisesti Jetsinkään tarjoukset? Ollaanko tiukasti omissa poteroissa? Ja kuinka pitkään?

  Aika hiljaista ollut tällä rintamalla. Marnerista kyllä kohistaan.
   
 23. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Eikös näistä RFA-pelaajista ollut jossain juttua, että nimenomaan odotetaan tällä hetkellä ensimmäisenä että mitä Marnerille tapahtuu ja sen jälkeen tapahtuu lumipallo-efekti muiden suhteen?
   
 24. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Taisi loukkaantumisilla olla merkittävä rooli Cheechoon romahduksessa. Laukauksellaan teki tuhoja yhä KHL:ssä muutama kausi sitten. Mutta kyllähän sinä tämän tiedät.
   
 25. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Itse olen joskus pelannut 12h "putkeen". Nykyään harvemmin. Menee kevyesti viikko ilman minkään sortin pelaamista. Näihin kommentteihin yhdistettynä vahva mutu aiheeseen liittyvästä kirjallisuudesta niin aletaan olemaan graalin maljan lähellä.