Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Alejandro Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on kyllä mahtava ketju. Eipä tule toista pelaajaa mieleen, jota kritisoitaisiin siitä, että teki oikean ratkaisun laukomalla maalin. Siis ihan oikeasti maalin. Nyt ollaan erittäin lähellä parodiahorisonttia, erittäin lähellä.
   
 2. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Patelle kaikki paikat A:sta ylöspäin ovat aika-avaruutta taivuttavan laukauksen takia S-luokkaa. Tosin jos Pate alkaa kovin läheltä laukomaan, ei päätykatsomoiden turvallisuutta voida taata.
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Ymmärtäisin kritiikin jos asetelma olisi ollut toinen, Buff joka ei osu maalia kohti kuin kerran vuodessa olisi täräyttänyt logoon niin ihan hyvällä syyllä oltaisiin voitu miettiä miksei mies syöttänyt Laineelle. Nyt Laine iskee avopaikasta maalin ja täällä jotkut oikeasti pohtivat, että olisi kannattanut syöttää...??
   
 4. lämmi Jäsen

  Lainaus:
  Niinkin voisi käydä, mutta minä en valittaisi koska se olisi ollut tuossa tilanteessa oikea pelitapa ja tuottaisi useammin maalin.

  Lainaus:
  Hassutteluviesti, myös viimeinen lause.

  Lainaus:
  Byfuglien oli ihan oikeassa, tuo oli itsekäs ja väärä pelitapa. En usko että filosofia on enää varauksetta tuollainen, jos on, niin se tulee muuttumaan.

  Lainaus:
  No nyt päästään asiaankin. En usko että lähellekkään 90 vetoa sadasta menisi maaliin, laukaisusektori ja aukot ovat sen verran pieniä.
  Syöttö Byfuglienille jokseenkin varma, varmaan 0,95 - 0,98. Syötön vastaanotto ja laukaus ei tullut edes kysymykseen, niihin ei ollut aikaa, kyseeseen olisi tullut ohjauksen tapainen. Molari olisi ollut hätäisessä sivuliikkeessä, mikä on kullanarvoista hyökkääjälle, ja kiekko keskellä maalia, eli sektori mahdollisimman suuri. Useampi tuollainen hyökkäys sadasta menee maaliin syötön kautta vaikka asialla olisi kuinka Laine ja Byfuglien tahansa.

  Muokkaus: Viestissä arvioin vaan syötön onnistumistodennäköisyyttä, Byfuglien ohjauksen todennäköisyys jäi pois. Jos se olisi vaikka 0,8 ja syöttö laskettaisiin 0,9:ään, olisi maalin todennäköisyys 0,72.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2018 klo 20.40
 5. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Comparing Laine and Ovechkin - YouTube

  Tässä on pojilla ihan hyvä pointti, 41 maalia kolmosketjun laiturin peliajalla. No jos tuolla peliajalla noin hyvin osuu niin mitä sitä turhia hikoilemaan.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Buffilla on viisi maalia siis viisi kappaletta kun osumatarkkuus on ollut 3,5%. Laineella 41, tarviiko tästä nyt enempää edes keskustella?
   
 7. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tottakai. Ollut kritisoimisen aiheet vähän vähissä viime aikoina muuten, niin pakko se on saada kiintiövalittamisen määrät täyteen niin nyt täytyy alkaa hakea kehittämisen aihetta jo väärin tehdyistä maaleista.

  Kuten ylempänä todettiin, ei olla kaukana jostain parodiasta että tuollaista edes lähdetään miettimään. Mutta toivottavasti ensi kerralla ei tee paikastaan maalia vaan miettii joukkuettaan, kun maalintekohan ajaa pelkkää Paten omaa etua. Eiku.
   
 8. myhyjukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Olisihan tuosta voinut pistää buflinille lähes varman maalin, mutta epäröimiseen ei tollasessa paikassa ole hetkeäkään aikaa niin veto aina hyvä ratkaisu omasta mielestä. Kuitenkin puhutaan joukkueen tämän hetken ylivoimasesti tehokkaimmasta maalintekijästä ja snaipperista. Jos logoon olisi pistänyt niin huutoa varmasti olis ihan oikeutetusti saanut. Buffi nyt aina suht kyrpiintyneen oloinen niin en menisi siitä liikaa johtopäätöksiä vetämään.
   
 9. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  onko toi Laineen pisteputki (12 ottelua) organisaation (Atlanta / Winnipeg) ennätys? On se. Kova.
   
 10. adolf Jäsen

  Liigan 2. paras maalintekijä yksinään veskaria vastassa ja joku meinaa että siinä olisi parasta lähteä syöttämään. Ootte te kyllä velikultia.
   
 11. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No en oikein usko, puolustaja oli siinä niin lähellä Byfuglienia, että olisi hyvinkin ehtinyt kurottaa mailallaan häiritsemään tilannetta. Tai jos syöttö olisi kovempi niin Byfuglien olisi helposti voinut ohjata tolppaan ja ohi. Maalivahti voi venyä ponttooninsa ohjauksen tielle jne. Kyllä hyvä sijoitus längistä tuottaa tuossa varmimmin toivotun lopputuloksen.

  Sehän on selvä, että maalintekijätyypin pitää olla sopivasti itsekäs, ei liikaa eikä liian vähän. Missä se raja kulkee, on vaikea sanoa, ja vääriä valintoja tulee kai väistämättä kaikille. Laine kyllä hakee niitä syöttöjäkin, joskus sellaisissakin tilanteissa joissa ainakin tämä katsoja toivoisi, että kokeilisi jo sitä kutiaan. Joten ehkä itsekkyyttä ei liikaakaan vielä ole.
   
 12. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Ens yönä sitä onkin taas astetta kovempi veskari vastassa kun Rinteen Pexi koettaa pysäyttää Laineen ja siinä ohessa tietenkin koko muun joukkueen ?
  Kuinka pitkä putki voi olla maalien tekemisessä. Ja mikä muuten on pisin maaliputki/peli ?
   
 13. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Mennään kauteen 1921-22 jolloin Punch Broadbent niminen herrasmies teki maalin 16 ottelussa peräkkäin. Eli vielä on tekemistä kun maaliputki on kuuden ottelun mittainen. Kova setti silti.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Stastny hajosi lämmittelyissä. Roslovicille syntipukin viitta, jos maalia ei tule tänään. Onnittelut.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ehlers - Wheeler - Laine ketjuna.

  Menihän tuo jo heti alusta ihan reisille. Ei yhtään mitään palaa ekaan 10 minuuttiin ja 2 päästettyä AV-maalia. Laukaukset 20-3 Nasu-pettereille 11min jälkeen.
   
 16. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  Lainaus:
  Montahan näistä Buffin kudeista on metrin päästä maalia, käytännön tyhjään maaliin ammuttuja laukauksia? Kyllä lämmi on mielestäni oikeassa, että jos tuo tilanne simuloitaisiin vaikka 1000 kertaa olisi syöttö oikea/useammin maalin tuova ratkaisu.

  Btw, vaikka nyt Patun ketjussa ollaan, niin aika hirveä tuo loukkaantumistilanne Jetsillä ja peli näyttääkin juuri siltä. Onni onnettomuudessa että pleijaripaikka on melko saletissa. Asemiaan voi toki vielä menettää ja kotietukin voi olla vielä vaakalaudalla.
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018 klo 04.30
 17. Rairama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Sieltä vaan tuli syöttöpiste tilille ja pisteputki jatkuu 13 pelin mittaiseksi. Vielä on muutama minuutti aikaa tehdä maali. Onnistuisko?
   
 18. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Pahintahan on, että loukkaantuneena ovat ykkösen, kakkosen ja nelosen sentteri. Stastnyn hankkiminen oli kyllä valtavan tärkeä juttu, jos mietti, että Scheifele ja Lowry ovat olleet nyt paljon pois. Mutta se, että kaveri loukkaantui vielä itsekin on jo kyllä aikamoinen takaisku.

  Laineella nyt viimeisen kuukauden sisällä 13.2.-13.3. (13 ottelua) 16+7=23. Samaan aikaan muutamien otteet ovat olleet melko vaisuja:
  Connor 13 5+2=7
  Roslovic 13 0+5=5
  Little 13 1+3=4
  Perreault 13 1+2=3
  Armia 13 1+2=3
  Copp 12 1+2=3
  Hendricks 12 1+0=1
   
 19. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Yritystä ainakin oli, tilastojen mukaan 8 laukausta mikä on paljon. Koosteen perusteella yksi vedoista oli jo lirumassa sisään mutta pakki ehti putsaamaan kiekon ulos. Stastnylla ei ilmeisesti mitään kovin vakavaa kun kävi kuitenkin kokeilemassa.
   
 20. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Montas noista Laineen vedoista on metrin päästä maalia ja millä prosentilla ovat menneet maaliin?
   
 21. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  Kyllä siinä tonttia oli, mutta Rinne onnistui taidolla ja tuurillakin selvittämään nuo yritykset. Mutta kyllä Laine on tällä hetkellä mertarantamaisen "vaaarrallinen" aina, kun pääsee sota-alueelle pyörimään.

  Hyvä juttu Jetsille, jos Statsnyn loukki ei ole vakava. Alkaa vaan Mauricen palikat olemaan vähissä. Tässähän alkaa kohta unelmoida siitä, että saataisiin Lapa kisoihin...
   
 22. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Really nigga? Ensinnäkin kyllä varmaan Laine ampuu keskimäärin ihan yhtä kaukaa kuin se Buffy vampyyrintappaja, ei kelpaa selitykseksi. Ja miksi "tuossa tilanteessa syöttö olisi oikea ratkaisu?" Siis häh? Maalivahti odottaa syöttöä, oli valmiina hyppäämään Buffyn laukauksen eteen, jolla vielä roikkuu pakki niskassa eli harhautus ei olisi ollut edes vaihtoehto. Ehkä n. 5% tsäänssi että olisi mennyt maaliin. Sen sijaan taas Laine hämäsi että syöttää, ja sitten vetää längistä sisään kun veska joutui ne avaamaan.

  Joo. Väärin sammutettu.
   
 23. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  Ei ollut tarkoitus vertailla pelaajien tilastoja keskenään. Ette oikein tajunnut pointtia.  Laine laukoo tuossa tilanteessa, maalivahti on torjuntavalmiudessa, sillä Laine ei pääse laukomaan suoraan syötöstä. Grubauer peittää noin 90% maalin pinta-alasta.

  Toisessa scenariossa pelaaja B, tässä tapauksessa Byguglien (voisi olla tässä tapauksessa vaikka Matt Hendricks tai Mark Sheifele tai vaikka Teemu Selänne, ei paljoa muuta maalin todenköisyyttä...) liukuu kohti takatolppaa, lapa täysin vapaana.
  Maalivahti olisi ehtinyt peittää mailallaan max 10% maalin pinta-alasta tuossa
  tilanteessa, jos Laine olisi päättänyt antaa laukaisun sijasta kovan syötön pelaaja B:n lapaan takatolpalle.

  Ei nimenomaan tuosta tilanteesta puhuttaessa ole järin tärkeää nostaa esiin tilastoja Laineen laukaisuprosenteista ja -etäisyyksiä, saati sitten "vampyyrintappajan" vastaavia.

  Jos xG= expected goals laskenta on yhtään tuttua, niin Patun maalipaikka voisi tuossa olla 0.55 arvoinen maalipaikka. Normijantterille, joka ei osaa tähdätä hyvin, huomattavasti matalampi lukema, ehkä 0.30.
  Onnistuneen, oikein ajoitetun syötön jälkeen Buffyn maalipaikan olisi voinut numeraalisesti vääntää muotoon 0.80 maalia teidänkin esiin nostaman perään hönkivän puolustajan takia. Ilman sitä tuo olisi aikalailla pomminvarma (1.00) maali.
   
 24. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Kuka nyt Buffille syöttäis sen jälkeen, kun viime vuonna varsinkin alkukaudesta koulutti tulokasta syöttämällä aina jollekin muulle kuin täysin vapaana one-timeriin olleelle Laineelle. Se maksoi Laineelle varmaan 5-10 ylivoimamaalia ja joukkueellekin useamman pisteen.
   
 25. susi Jäsen

  Laine täysin vapaana, täysin rauhassa, parin metrin päässä maalista. Laine tekee maalin.

  Jatkoajalla osa kitisee että väärin tehty maali. Anna mun kaikki kestää, hyvin te vedätte.