Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Happee
  Taas tuo pakollinen yksi maali. Aleksanteri on yhden edellä, mutta eiköhän tuo korjaannu kuuden kotiottelun putkessa kun Patu alkaa mättämään useampaa maalia per peli. Nääsvilleä vastaan huomenna voi olla vaikeampaa kun joutuu väsyneenä yrittää ohittaa muuri-Pekkaa
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  No kovin täpärälle ei lopulta mennyt tämän vedonlyöntimarkkinoiden Laineen maalimäärälle ennen kautta asettaman rajan kanssa.
   
 3. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Capitalsin pelaajat antoivat Laineen tehdä maalin, ei normaalisti jätetä pelaaja noin yksin. Huijausta.

  Ihan kiva myös, että pääsi todistamaan aitiopaikalta idolinsa 600. maalia :) siinä tavoitetta omalle uralle, jonka luulisi toteutuvan.
   
 4. Lainaus:
  Eikös niitä tullut 5+4?
   
 5. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Toteutunee, jos tekee esim. 3-4 kertaa yli 50 maalia kaudessa.

  Jos laskisi vaikka ensimmäisen 10 vuoden kaaren 35(todellinen 36)+45(nyt 41)+45+50+50+50+45+45+40+35 tulee jo 440 maalia ja ikää olisi vasta 29. Tuohon kun heittää sen 7 kautta vielä 25 maalin keskiarvolla, niin ollaan jo yli 600 maalin 36:n vuoden iässä. Tämä vielä aika realistinen arvio, katto ei varmaan ole tämä. Toisaalta loukkaantumiset syövät helposti tuosta paljonkin pois. Let's see.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Nykyisen pelin valossa tuo 50 maaliakin vaatii aika hyvää kautta. On ne Ovien luvut vaan hurjia.
   
 7. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Oli kyllä Pate täysin vapaana nurkalla. Luulisi että Capsin pelaajille olisi sanottu ennen peliä että #29 kiinni. Mutta niin vaan löysi puikoista tilaa ja 41 häkkiä. On se kova ja niin on Ovie myös.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Oli myös hauska, että Ovie oli siinä vieressä kun Laine tasoitti pelin. Olivat aika varmasti sopineet asioista etukäteen.
   
 9. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Olihan siitä takuuvarmasti sanottu, sillä ennen tuota osumaa Lainetta kyllä seurattiin kovinkin tarkasti. Ihmetystähän tuo aiheutti kotisohvalla, kun ensin seurataan koiran lailla Lainetta ja sitten jää seuraavassa tilanteessa noinkin vapaaksi.

  Oli toki muutenkin huvittavaa seurata, kun Laine sai kiekon, niin Ovi painoi alakertaan poikkeuksellisen vauhdikkaasti. Sama taas oli toisinpäin, kun Ovi lähti kiekon kanssa ylös.
   
 10. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Eikös tuossa ollut 2 vs 0 tilanne vielä että Laine olisi voinut syöttääkkin mutta päätti laukoa. Kyllä siinä Caps nukkui aika huolella.
   
 11. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  2vs0:ssa maalille ajanut Byfuglien teki poikkeuksellisen laajan kaarroksen maalin jälkeen, eikä suunnannut heti tuulettamaan maalia. Vai kuvittelenko vain?
  Taisi vähän nakertaa kun ei syöttöä kuulunut.

  Se hänelle suotakoot mutta todelliset maalintekijät toimivat noin (kuten #29). Maalivahtikin odotti syöttöä, joten puikkoihin tuli helposti kiekon mentävä aukko. Komea häkki!
   
 12. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Vielä suuremmalla syyllä luulisi että Jetsien pelaajille on sanottu että #8 kiinni. Vaan kun ne hyvät on hyviä.
   
 13. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Big Buff on sen verran monta syöttöä Patelle pystyssä varsinkin ylivoimalla, että ei toivottavasti hirveästi kiukuttele kun maailman paras maalintekijä laittaa kiekkoa reppuun.
   
 14. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Totta. Ovie kyllä pääsi hakkaamaan riparia vähän liian monta kertaa. Hieno pelaaja kaikinpuolin ei kahta sanaa.
   
 15. lämmi Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä tuo vaikutti selvästi olevan tyytymätön, ja ihan syystä. Kun Stastnyn syöttö lähti niin molari vilkaisi kyllä että missä Byfuglien on, mutta keskittyi täysin Laineeseen. Ihan normaali aukko jollainen nykymolareilla on längissä.

  Lainaus:
  Kaverivelkoja ei ajatella silloin kun vastassa on joukkueen etu tiukassa tilanteessa. Olikohan uran toinen vai kolmas maali jonka jälkeen Scheifele sanoi Laineesta että tämä ei edes vilkaissut häneen. Olivat kaksin yhtä pakkia vastaan ja Laineella oli kiekko ja veti aika kaukaa. Scheifele tarkoitti sanomansa varmaankin kehuiksi, mutta kuvastaa kyllä Laineen asennetta.

  Eri tilanteissa pitää ajatella mikä on eri ratkaisujen vaikutus todennäköisyyteen, että syntyy maali, silloin on kysymys oikeasta pelitavasta. Laine laukoi ainakin pari kertaa jo hailaiteissa ilman maalia, mikä oli todennäköisyys että tuo veto menee maaliin verrattuna siihen, että olisi syöttänyt. Byfuglien oli huippupaikassa.
  Huippu maalintekijä keskittyy hyvin vetoon, mutta mielestäni Laineen kannattaisi ottaa huomioon pelitilanne, eikä vaan omaa etua. Noita pelikaverien harmistumisia ei ole hyvä tulla kovin usein.
   
 16. Keskiviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KalPa
  Mikäli Laine tekisi jäljellä oleviin 13 otteluun tehot 9+7=16, niin loppusaldo olisi 50+30=80p.
  Toivon tuon toteutumista. Tasaluvuissa on sitä jotakin. Tiukkaa tekee - nimittäin tuo 30 syöttöä. Heh.
   
 17. Seether Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penthouse
  Niin ja jos olisi syöttänyt Buffylle, ja maalia ei olisi tehnyt niin sitten valitettas miksi syötti eikä laukonut. Väärin tehty maali siis.
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Hyvä osoitus Laineen erinomaisesta Hockey IQ:sta, siellä on tietokone raksuttanut ja antanut suunnilleen 1% mahiksen sille, että Buffin veto menisi edes maalia kohti ja 5% mahiksen, että osuu edes päätypleksiin joten parempi kiskaista häkkiin kun paikka on josta n. 89% todennäköisyydellä tehdään maali. Noin läheltä ei Laine erehdy.
   
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets, Carolina Hurricanes, FLA Panthers
  Lainaus:
  Kyllä Buff voi mennä itteensä jos tollasesta ruikuttaa. Noita tapahtuu miljoona kertaa kaudessa ja eikös se Pohjois-Amerikkalainen filosofia ole että laukominen maalia kohti ei ole koskaan väärä ratkaisu? Liigan kuumin maalintekijä koittaa itse, voi että yhyy.
   
 20. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 21. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Laine kaikessa rauhassa yksin maalivahtia vastaan tuolta etäisyydeltä, kyllähän se varmaan 90 % lähentelee maalin todennäköisyys.

  Syöttö Byfuglienille parempaan paikkaan sen sijaan, no liekö edes 50 % että siitä syntyy maali. Syötön vastaanotossa sähläystä tai laukaus muuten vain ohi tyhjästä maalista, pystyyhän noita kuvittelemaan mikä voisi mennä pieleen.

  Laineella on sen verran hyvä maalivire ollut viime aikoina, että jos on AA+ tai AAA-luokan maalipaikka, niin ei kannata enää riskeerata siirtämällä "varmempaan" paikkaan.
   
 22. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  90% en uskalla kyllä ihan antaa, koostetta katsoessa ajattelin että ei se Laineen maali tässä nyt tule, tuosta paikasta. Tilaa ei kuitenkaan ollut juurikaan Grubauerin takana mutta Laineen laukauksella se kyllä painuu mukavasti längistäkin kun sen verta kova on.
   
 23. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Olemme siis saapuneet hetkeen, että Paten olisi pitänyt syöttää - Buffylle. Eikö siitä maali kuitenkin tullut? Mikä vittu on aina vikana. Se oli Paten eka vai toka hattrikki kun joku Jetsin pelaaja sanoi että Pate ei syötä vaan teki maalin jatkoajalla. Ei tämä ole mitään kaikki pelaa -fiosofiaa vaan sitä että voitetaan. Ei pitäs olla vaikeeta.

  Edit. Oli ensimmäinen 3 maalin ilta ja Ehlers vinkui että ei syöttänyt itsekäs Tesoman jätkä. Joukkuekaverit ylistävät Lainetta – ”Kerroin hänelle ennen peliä...” - NHL - Ilta-Sanomat
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018 klo 20.03
 24. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Muutoman Jetsin peli tullut katsottua, niin olen kyllä huomannut hieman ettei Laineelle myöskään läheskään aina syötetä kun pitäisi. Eli jos ei Laine aina syötä kun pitäisi(joka on hänen tehokkuudellaan ymmärrettävää), niin ei myöskään hänelle syötetä aina kun pitäisi. Hirveä ero on esimerkiksi Capsiin kuinka paljon kiekkoa pelataan Ovielle.
   
 25. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Se oli se eka Torontoa vastaan kun Ehlers sanoi ettei Pate vilkaissutkaan häneen vaan päätti tehdä maalin.
  Jaa sää olitkin editoinut, ei se mitään.