Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Onks kukaan vähään aikaan käyttänyt sitä vitsiä huonosta kesätreenistä ja ihmetellyt miten silti on voinut tulla 40 maalia? Jos ei, niin varmaan kantsis, kun se sopii tähän kohtaan hyvin. Urpot kritisoi syksyllä kun Pate pelasi huonosti vaikka nyt keväällä se pelaa hyvin! Ihme ääliöitä. Kaikki tietää että sillä oli vaan pohkeet jumissa koko syyskauden.
   
 2. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Manu
  Ainakin itse kritisoin ja voinkin hakea takkini sen osalta.
  Näytti niin huonolta että en nähnyt kyllä että noin tuo peli aukeaa.
  Myöskään Stastnyn kauppa ei saa jäädä huomioitta,organisaation ykköstavoite ensi kaudelle pitää olla että sentterinä tulee olla joku muu kuin Little kun ensi kauteen lähdetään.
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Jaa, kyllä tuo minusta aika huono peli oli kun Pate pääsi ainoastaan pari kertaa maalintekopaikkaan, ei tainnut luoda yhtään noita itse ja muutama kiekonmenetys sekä jyrän alle jäämistä ja turhautumista kun huitoili Simmondsia ja Voracekia. Maali oli toki sitten sitä tuttua Lainetta.

  Mutta se on kyllä totta, että tuo peli oli koko Jetsiltä todella huono.
   
 4. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Minnesota ja Carolina
  Lainaus:
  Ainakin kolme huippumaalipaikkaa Patella kylläkin oli. Yhdestä tietenkin teki tuon maalinsa, yhden veti niukasti ohi tai yli kolmannessa erässä vähän tuon maalinsa jälkeen ja sitten oli vielä ensimmäisessä erässä huippupaikka, jonka Ehlers hienosti järjesteli, mutta missä myös Laine itse haki ilmiömäisesti samalla vastustajan mailaa alas painaen hyvällä liikkeellä vetopaikan. Mrzek vain valitettavasti venyi huipputorjuntaan tuossa tilanteessa.

  Lisäksi Laineelta pari hyvää taklausta ja useita erinomaisia kaksinkamppailuvoittoja, sekä puolustussuuntaan hyvää ja tunnollista peliä. Kyllä hän todellakin oli ottelun paras Jets pelaaja Wheelerin ohella, siitä ei pitäisi olla kyllä kahta sanaa. Toki Jets oli kyllä kokonaisuudessaan luvattoman aneeminen.
   
 5. Kirjoittelija Jäsen

  Mäkinen sanoi tuossa Laineen maalin jälkeen, että nyt hänellä on yhtä monta alle 20-vuotiaana NHL:ssä tehtyä maalia kuin Wayne Gretzkyllä. Gretzky teki nuo 76 maaliaan 126 ottelussa, kun Laineella on nyt pelejä 141. Suhteessa aikakauteen Laineen tahti on kovempi.

  Gretzky täytti 20 vuotta tammikuussa 1981. Kevään lopuissa 33 pelissä tuon jälkeen hän paukutti 30 maalia. Vähän samanlainen näyttäisi olevan Laineen toisen kauden kevät.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viasatilla Mäkinen eilen sanoi, että vain kolme pelaajaa ennen Lainetta tehnyt yhdellä kaudella yli 40 maalia.

  Kurri, Selänne (Jokereita huom! molemmat) mutta kukas tämä kolmas kaveri oli?

  Esim. maikkari ym ei tätä uutisoi ollenkaan vaan puhuvat Laineesta kolmantena.
   
 7. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei kai taklatuksi tulemista lasketa miinukseksi kun ei sattunut. Eikä huitomista kun ei tullut jäähyä. Pari kiekonmenetystä toki aina tapahtuu pelimiehelle jos toisellekin. Kyllä minä laskisin tuon hyväksi suoritukseksi, kun peliote oli aktiivinen ja hyvä, ja maalikin tuli. Erinomaiseen arvosanaan olisi vaadittu että niistä 4 paikasta jossa pääsi laukomaan olisi verkko heilunut useammin kuin kerran.
   
 8. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Se oli kompakysymys. Kolme Suomessa syntynyttä, se kolmas oli joku hurri. Tomas Sandström taisi olla.
   
 9. Vanden Plas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, sympatiat Pelicans ja HPK
  Lainaus:
  Ei mun tietääkseni kukaan muu ole yli neljääkymmentä kaappia painanut. Sekä Kurri että Selänne tehneet seitsemällä kaudella yli 40.

  E: olinpa hidas.
   
 10. Keskiviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KalPa
  Olli Jokinen on myös tehnyt yhden kauden aikana 40 maalia. 39 hyväksyttyä ja yhden hylätyn.
   
 11. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Laine on kyllä kunnon eläin. Ei mahtanut aikuinen mies mitään kotisohvalla, nyrkki ilmaan ja poikamainen tuuletus eilen, kun kauden 40. maalinsa räpsähti verkkoon. Ja hienoa sinänsä, että merkkipaalumaali oli jälleen ns. trademark-Lainetta.

  Elukkavertauksesta puheenollen, jossain somessa tuli vastaan kommentti: "Ugliest motherfucker I've seen, but this guy can score." Ja toinen: "looks like a caveman fucked a billy goat, and out came Laine."

  Ei mulla muuta.
   
 12. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Sama tähän. Sillä erotuksella, että olipa vielä Flyers-paita päällä ja ikää karkeasti jaettuna kahdella. Flyers tarvitsi niin kipeästi voittoa, että täytyi toivoa kuitenkin Jetsin suoraa tappiota. Seuraavaksi taas hattua kehiin.
   
 13. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Selänne on muuten turussa syntynyt espoon palloseuran kasvatti, ihan tarkennuksena. ;)
   
 14. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Ja Selänne on käynyt Hifkin toimistolla!

  Käytännössä siis Hifkin miehiä. Kurri toki kans. Karalahti ei oo koskaan ollut. Eihän. Eihän Eihän. Ei ei ei ei. EIIIIIIIIIIIIIII

  Päätän OT:ni tähän.
   
 15. adolf Jäsen

  Joo eihän tuossa enää ole kauheasti seliteltävää, Laine löytyy jos jonkinlaisista tilastoista jo näiden supertähtien joukosta. Ja on jo itsekin sellaiseksi tulossa jos ei sitä nyt sitten ole jo. Tuota varianssia tulee jatkossakin ja sieltä tulee niitä kuivia pätkiä, mutta vajaa 2 kautta antaa jo sitä suurta kuvaakin.
   
 16. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Kyllähän tässä aikamoista näytöstä saadaan Laineen myötä todistaa. Suomalainen kenttäpelaaja on nousemassa (vai onko jo noussut, jätän sen määrittelemisen muille) supertähtien joukkoon ja vieläpä sillä saralla jossa ongelmia on ollut, eli maalinteossa.

  Suomi-kiekon näkymät ovat kirkastuneet kummasti siitä, mitä ne olivat vuosikymmenen alussa.
   
 17. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Seuraava peli Washingtonia vastaan, joka onkin yksi niistä harvoista joukkueista, joita vastaan Laine ei ole vielä maalitiliä avannut (lisäksi Arizona, Columbus, NY Islanders ja San Jose). Vastassa idoli ja samalla suurin kilpakumppani koko liigan maalikuninkuuden voittoon. Aikamoinen lähtökohta matsiin.

  Kevät on hienoa aikaa.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toki. Ja varmaan muistetaan suuren yleisön silmissä juuri Espoon Palloseurasta... :-)
   
 19. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets, Carolina Hurricanes, FLA Panthers
  Lainaus:
  Pate teki Arizonaa vastaan tyhjiin maalin tällä kaudella, joten sen voi pyyhkiä listalta.
   
 20. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ei vaan Winnipeg Jetseistä. Olisihan se hienoa saada suomalainen maalipörssin voittaja pitkästä aikaa ja nyt se on lähellä.
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tai Anaheimista.
   
 22. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Eiköhän Teemu muisteta nimenomaan änäristä.

  Laineella on tosiaan hyvät saumat iskeä ne 50 häkkiä täyteen tällä kaudella. Jetsillä taisi olla se 14 peliä jäljellä ja muutenkin loppukausi tulee olemaan hienoa kun Suomalainen taistelee maalipörssin voitosta.
  Muutenkin Suomalaisilla mennyt hyvin tämä kausi.
   
 23. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Totta. Tarkistin asian vain tilastosta, jossa näkyy maalivahdit joiden taakse tehnyt maaleja. Eli enää 4 joukkuetta jäljellä, joista tosin vain yhtä vastaan peli enää tällä kaudella.
   
 24. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Suomesta tulee huippuluokan maalintekijä 10 vuoden välein?: Kurri (1960), Selänne (1970), Olli Jokinen (1978) ja Laine (1998). Mutta ongelmana on, kuka voitaisiin sijoittaa vuosiin 88-90. Onneksi peliurat ovat nykyisin pitkiä, niin että katkosta ei tule tai se jää lyhyeksi. Patrik viihdyttää meitä koko 20-luvun eli seuraaja tarvitaan vasta 30-luvulla.
   
 25. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Se väli voidaan korvata 90-luvun maalitykkien tuplauksella, Laine ja Tolvanen.