Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Pulju myös. NHL.comin listauksessa Laine on 16. nuorin kenttäpelaaja. Esim. myös Sergachev on nuorempi ja Kuokkanen (4 peliä) myös.
   
 2. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Kuokkasen bongasin, mutta jätin pois listauksessa mainitun 10 ottelun takia. Sen sijaan Puljun ja Sergachevin unohtaminen oli puhdasta huolimattomuutta ja tyhmyyttä, kiitokset täydennyksestä.

  Eli sija olisi kympin kieppeillä todellisuudessa, miksi jäi mietityttämään jos kyseessä olikin jokin vanhempi viesti. Vai olisiko klassisesti joku eurooppalainen katsonut Laineen syntyneen vasta joulukuussa, eikä olisi tajunnut tuon olevan mahdotonta draftin takia. En tiedä.
   
 3. rpeez Jäsen

  No nyt oli tämä CHI peli hyvä Laineelta, paras mitä muistan nähneeni pitkään aikaan. Tämä oli mielestäni sitä mitä Patelta tälle kaudelle olen odottanut.

  Teki hommia kunnolla, sai muutaman kiekon ryöstettyä, hyviä syöttöjä, ampui juuri oikeissa paikoissa, hieno ranneveto maali, edeltäneen lämärin pystytolppaan kilahdus kuului Suomeen saakka.

  Harmi että itse peli päättyi 1-2 tappioon, CHI maalivahti oli huikea ja muutenkin CHI puolusti hyvin. WPG:llä ei käynyt yhtään munkki. Vastaavista peleistä sanoisin että WPG voittaa 2/3.
   
 4. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 5. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Hienoa että on saanut nyt taas parin pelin maaliputken päälle, niin pysyy mukavassa tahdissa koko kautta ajatellen, eikä ehdi kasautua mitään isompia apinoita selkään.

  Viime yönä oli tosiaan ainakin koosteen perusteella pitkästä aikaa paremmin esillä ja paljon tekopaikoilla. Pelkästään kolmannessa erässä hurja lämäri tolppaan, identtisestä paikasta aivan upea rannelaukaus yläpeltiin, ja loppukirissä peräkkäin kaksi paikkaa omalta bravuurikaarelta. Harvoin näkee Laineen missaavan tuollaisia mestoja, kuin lopussa hukkasi. Olisi ollut saumoja pitkästä aikaa yhtäkin useampaan osumaan, mutta positiivisia otteita yhtä kaikki.
   
 6. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hyvä peli Patelta ja näyttäisi että hänen rooli on olla varmistavampi hyökkääjä 5vs5. Connor saa melkoisesti vapauksia mutta onnistumiset on tiukassa esim. viime yönä Pate järjesti 3vs1 mutta Connor leipoi niin pitkään että tilanne kuivui.

  Itse kokeilisin jo Armiaa top 6 kentissä, sen hän on ansainnut.
   
 7. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tähän muinaiseen viestiin liittyen; löytyi sattumalta klippi, josta tuo poikkeuksellinen haltuunottotaito tuli aikanaan mieleen eli Juolevin korkea syöttö, jonka Laine ottaa vauhdissa ilmasta haltuun ja jatkaa kohti vastustajan maalia luoden maalitilanteen. Jotenkin tuo suoritus on jäänyt eniten mieleen koko 2016 U20-finaalista.

  Edit: Samasta pelistä suoritus, jossa Laine katkaisee venäläisten purun ilmasta ja tilanne johtaa nopeasti maaliin.
   
 8. batman83 Jäsen

  Pitäiskö iltapulun painaa juttu, kun pelejä ei ole ja partakin alkaa olla käsitelty:

  Fantasy top 100 forward rankings for 2017-18 | NHL.com

  Laine on fantasy draftissa sijalla 16 hyökkääjistä, nouseva trendi. Kilpakumppani Matthews sijalla 20 ja trendi alas.
   
 9. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Koosteen perusteella pirteä peli Laineelta. Pitkästä aikaa hyvää pörräämistä kiekon kanssa ja tilanteiden luomista sen sijaan että pyörisi näkymättömissä. Taisi huiliviikko tehdä gutaa.
   
 10. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Jo tuosta Chigaco pelistä eteenpäin Pate on pelannut kokoajan hyvin, on aktiivinen ja kiekkoa ei viedä noin vaan lavasta enää.
  Ainoa mikä hieman huolestuttaa on, että näen nykyään kiekon useimmissa hänen laukauksissaan. Maalivahditkin näkee ne. Tarvitsisi ilmeisesti hieman rentoutta kuteihin?
   
 11. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
 12. Quagmire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, SoJy
  Lainaus:
  Siis aivan huikeaa tykitystä koko artikkeli! On se vaan hieno mies!
   
 13. tiilk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mukava kirjoitus ja hyvää läpyskää Patelta. Onko Call of Duty Tampereen nuorten tähtien menestyksen salaisuus?
   
 14. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ihan hauskaa lukemista. Mutta ei Laine tuota itse ole kirjoittanut.
   
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  En tiedä kuka tämä Jouni Niemisen uudelleentwiittaama Scott Billeck on, mutta:

  Scott Billeck‏@ScottBilleck
  Patrik Laine on when his Players Tribune article was written? “I dunno, that’s a good question. I did an interview one day here at the rink. That’s pretty much it. That’s how much I know."

  Harva pelaaja noita varmaan itse kirjoittaa. Tai ei ainakaan kokonaan. Ja Patrik ei ollenkaan. Mutta joka tapauksessa hauska artikkeli.
   
 16. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Joo eipä nuo Players Tribunen tekstit ole pelaajien itse kirjoittamia vaan haastattelun pohjalta tehtyä. Ainakin joskus luin jostain että hyväksyttävät lopullisen tekstin urheilijalla mutta tiedä sitten. Toki kyllä minusta jokaisen joka noita vähän enemmän lukee, pitäisi huomata, että nuo eivät ole suoraan urheilijoiden kirjoittamia, koska ovat sen verran hyvin kirjoitettuja useimmat noista teksteistä. Mutta toki olisi fiksua olla jokin maininta tästä siinä allekirjoituksen alhaalla esimerkiksi.

  Ihan hauska oli tuo Laineen teksti.
   
 17. Isäntä Jäsen

  Ihan hauska teksti, mutta onhan tuohon tosiaan muutamia ihan selkeitä outouksia lipsahtanut toimittajalta, jotka ainakin suomalaisille paljastavat, ettei Laineella kauheasti ole kirjoittamisen kanssa ollut tekemistä. Lähinnä tuo Barkov-kohta, kuinka Laine katsoi Sashan pelaamista...nuorten MM-kisoissa. Ei mitään mainintaa Tampereesta ja Tapparasta, vaikka ovat pyörineet samoilla halleilla, luultavasti olleet jäälläkin ainakin jonkin verran yhtäaikaa. Ja eiköhän Pate muutaman Sashan Tappara-pelin ole ollut ihan paikanpäällä katsomassa.

  Ja sitten he tapasivat World Cupissa, jossa Barkov kertoi pelaavansa CoDia. Ilmeisesti ei ollut sitten koskaan aiemmin tullut puheeksi. Esimerkiksi MM-kisoissa sellaiset neljä kuukautta aikaisemmin.
   
 18. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Noinko tosiaan? Minä olin ihan varma, että tuo oli Paten omaa tekstiä sellaisenaan. Sen verran rajoittunutta kieltä, ja lyhyitä lauseita. Voi tosiaan olla, että toimittaja paukuttaa ne aika suoraan sanelukoneesta sellaisenaan.
   
 19. Blast 'em Santa! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sahtiankat
  Lainaus:
  Ennemminkin vaikutti tarkoitukselliselta tyylikeinolta että saadaan teksti, like, kuulostamaan teiniltä/nuorelta. Siitä voidaankin olla montaa mieltä tekikö se jutusta paremman. Paljon yleiskielisempiä Player's Tribunen jutut on muistaakseni aiemmin olleet.
   
 20. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Scheifele tekee paluun ja harjoituksissa ollut kenttänä Laine - Scheifele - Wheeler.

  Nyt sitten mustaa pussiin.
   
 21. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Onko Maurice tullut hulluksi vai järkiinsä?
   
 22. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kyllä.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Nyt se Maurice sitten sekosi täysin. Ei tämmöinen peli voi vedellä.
   
 24. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kyllä tässä on nyt "popparit esiin"-tyyppinen tilanne, ehdottomasti. Sen verranhan tuota kombinaatiota on tässä odoteltu.

  Kaikki vähemmän kuin hatullinen Patelle olisi valtaisa pettymys.

  Ei vaan, kunhan saisi nähdä Laineelta vihdoin vähän muutakin kuin vain yv:lla kaarelta pommittamista. Vaikka kivasti niitä häkkejä sieltä on tullutkin, mutta näin katsojan itsekkäästä näkökulmasta alkaa menemään pidemmän päälle vähän tylsäksi seurata.
   
 25. Judge Dredd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  3. erä tuli seurattua ja siihen Laine olikin jo tiputettu tuttuun kakkosketjuun Ehlersin ja Littlen kanssa. Littlen ketju olikin siinä erässä ylivoimaisesti paras ja vaarallisin ketju. Varsinkin Laine meinasi ottaa joukkueen reppuselkään ennakkoluulottomalla pelillään ja haastoillaan. Näillä loi useita vaarallisia tilanteita ja hommasi joukkueelleen ylivoiman, jonka vielä itse maaliin päätti. 4-2 maali Bluesille tulikin sitten Little-Ehlers-Armia kombinaatiota vastaan huolimattoman pelaamisen seurauksena. Muut kusivat homman tällä kertaa 3. erässä ja varsinkin ykkösketju ja Wheeler erityisesti oli kyllä kasa paskaa. Wheeler tuhosi täysin lopun ylivoiman ilman maalivahtia omalla käsittämättömällä sähellyksellään. Mutta eipä miestä voi paljoa haukkua tämän kauden esityksistä kokonaisuudessaan. Huikeasti on vetänyt.

  Erittäin hyvältä näytti Laineen peli 3.erässä ja lupaavalta kevättä silmällä pitäen. Tiedä sitten miten ensimmäiset 2.erää mennyt. Luultavasti ei kovin hyvin, kun heti pudotettiin ykkösketjusta alaspäin.