Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Quanthockey. Mahtava sivusto tilastofriikeille, suosittelen.

  Tosin tuossa linkkaamassani tilastossa lasketaan listoille riittäväksi myös sen, että on kauden alkaessa 19-vuotias. Käsittääkseni tuo lainaamasi kohta on eri tilasto, koska osa ehtii kauden aikana täyttämään jo 20 vuotta, eikä niitä maaleja voida laskea silloin tuohon ylempänä mainittuun tilastoon.

  E: Onhan tuo aika järjetöntä, että Suomesta tulee kaveri, joka on tuohon ikään mennessä painanut maaleja 0,495 per ottelu. Varsinkin kun suhteuttaa siihen Stamkosin aikaiseen hypetykseen huippusnaipperista (jota hän toki oli ja on jollain tasolla edelleen), ja joka teki tuon ikäisenä "vain" 0,46 maalia per ottelu.

  Antaa kyllä itselle taas lisää perspektiiviä, vaikka kaikki tuo potentiaali ja uroteot pitäisi jo olla tiedossa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2017 klo 10.24
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Lainaus:
  5vs5 pelissä Laine on tehnyt 0.95 maalia per 60min kun viime kaudella lopullinen tahti oli 1.22 maalia per 60min. Näissä muutamissa peleissä Laine on nyt alkanut vähän kirimään tuota edellisen kauden tahtia kiinni. Jos mukaan otetaan ylivoimamaalit niin Laine tekee 1.82 maalia per 60min tällä kaudella kun edellisellä kaudella 1.65/60min.

  Täältä näitä kannattaa katsella:

  Patrik Laine - Summary - Natural Stat Trick

  Lainaus:
  Ja jos olisit noita viestejä lukenut niin tuosta lähtökohdasta asiaa on lähestytty. Jos Laine pelaa Scheifelen kanssa, Wheeler Littlen kanssa ja tuloksena Laineesta sekä Littlestä saadaan enemmän tehoja irti niin eikös silloin joukkueen kannalta vaikutus ole positiivinen? Jostain kumman syystä Mauricekin jauhoi kovasti ennen kautta tuosta kaksikosta, mutta ilmeisesti kauden alettua mieli muuttui jossain vaiheessa ja nyt ei sitten millään koiteta näitä kavereita yhdessä. Mutta samapa tuo on kun nyt näyttäisi homma lähteneen toimimaan Littlen kanssa ja useampi peli on tuo ketju pelannut todella hyvin siinä missä ykkkösketju on ollut se mitä on tarvinnut jatkuvasti herättelyä ketjunmuutoksilla. E: Scheifelella esim. 10 viimeiseen peliin yhteensä 5p, tuosta marraskuusta tahti on aika paljon hidastunut hänenkin kohdallaan.

  Lainaus:
  Mielestäni noita ketjuja voi kyllä perustella varsin hyvin molemmilta kanteilta ja Littlen kanssa pelaamiselle on myös varsin hyvät perustelut. Se on kuitenkin silti fakta, että Laineesta saataisiin vielä enemmän irti Scheifelen tasoisen pelaajan kanssa. E: Lisäisin vielä, että itseä melkeen enemmän käy sääliksiä Ehlersiä kun veti alkukauden ihan hirveätä tahtia ja nyt sitten pompoteltu suunnilleen jokaisessa ketjussa ympäriinsä.
   
 3. Golden Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Avs, Tappara,
  Lainaus:
  Voi olla ja todennäköisesti näin. Mutta todennäköistä on myös, että Jetsien kokonaisuus ei olisi yhtä hyvä. Kun kerran tällä hetkellä joukkueena voittoja tulee, niin ymmärrän erittäin hyvin että kaksikko ei yhdessä pelaa. Ehlers on sen verran hyvä pelaaja, että sen takia pompotellaan aina sinne missä herätysta tai tulosta tarvitaan. Perusvalmennuksellinen keino.
   
 4. adolf Jäsen

  Kaikille pelaajille tulee myös noita slumppeja. Scheifelellä on nyt nihkeämpää ja pate on kuuma. Ensi kuussa voi taas olla juuri toisinpäin.
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Kuitenkin muita muutoksia on voitu tehdä. Samalla tavalla siellä on voittoja tullut ilman Buffia ja Enströmiä ja silti odottaisin heidän kokoonpanoon palaavan vaikka voittoja on tullut. Ei tuo tarkoita, etteikö niitä voittoja olisi muutenkin tullut. Mutta kuten sanoin niin itse en ainakaan enää valittaisi kun nyt Jetsin peli on ihan oikeasti myös toiminut ja voittoja voi myös odottaa muullakin kuin kuumalla veskalla ja ykkösketjulla, kuten sanoin niin Littlen vierellä pelaamisessa on omat meriittinsä. Alkukauden jälkeen tuo joukkueen peli on muutenkin parantunut todella paljon.

  Lainaus:
  Kyllä tuolla oli iso vaikutus hänen peliinsä, sen jälkeen kun hänet pudotettiin ykkösestä Littlen viereen niin Ehlersinkin tehot tippuivat 5vs5 pelissä lähelle nollaa ja ajoittain peli oli niin surkeaa, että taidettiin Ehlersiä käyttää jossain kolmosketjussa joka nyt lähtökohtaisesti pelaa nolla-nollaa.
   
 6. batman83 Jäsen

  Lainaus:
  Tiesitkö tätä? Tässä maalitahdissa Patrik Laine tekee uuden uskomattoman NHL-ennätyksen - on nyt tilaston viides! | SuomiKiekko

  Tuosta linkistä pongasin.
   
 7. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
 8. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Osaatko sanoa, että mikä on alkuperäinen lähde, ja miksi Jimmy Carson ei ole piikkipaikalla?

  Myös Dale Hawerchuk, 4.4. syntyneenä kuuluisi sijalle kaksi, kun runkosarja Jetsiltä päättyi 1982-1983 kaudella 3.4.1983. Ja kenties muitakin, jääköön ne nyt tarkistamatta.
   
 9. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  En osaa sanoa, mutta tuo sivusto taitaa aniharvoin tuottaa mitään omaa, eli kopioi sisältöä ilman lähdekritiikkiä. Huomaamasi virheet eivät yllätä siis...
   
 10. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Joo. Sillä vain kyselin, kun jäin miettimään tuosta sinun kommentistasi, jos alkuperäisen jutun olisit jossain nähnyt. Ja että olisiko sille Carsonin ja Hawerchukin pois jättämiselle jotain järkisyytä olemassa, mitä en olisi tajunnut. Eipä tosiaan taida olla.

  Tuo sivusto on kyllä entuudestaan osittain tuttu, kun kaveripiiri noista "uutisista" Facen kautta tykkäilee. Taisi olla ensimmäinen klikkaus tuolle sivustolle yli vuoteen kun tuon ylle linkatun jutun aukaisin, eikä kyllä toiseen vuoteen tarvitse taas mitään juttua avata.
   
 11. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus: Lainaus:
  Wayne Gretzky teki 76 maalia ennen 20-vuotispäiväänsä:
  Wayne Gretzky Stats and News | NHL.com
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Sais nyt mäjäyttää kunnon MEGA-pisteet tuossa huomisessa matsissa, kun koko SUOMEN KANSA katsoo lauantai-illan ratoksi YLE:ltä Patrikin peliä.
   
 13. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Laineella on ollut viime otteluissa niin paljon paikkoja, tolppalaukauksia yms. että välillä nuista napsuu se 2-3 maalia. Nyt on mennyt "vain" yksi per peli, mutta nuin huonolla prosentilla ei Pate kauaa jatka. Veikkaan kahta kihausta huomisen matsissa.
   
 14. tankero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Fiilistelin aikani kuluksi Laineen tämän ja viime kauden maaleja, sekä junnuskaboi. On se laukaus vaan niin seksiä, kilahduksesta vielä extraa. Tälle kaudella Laine vetämässä maalibörsässä ja ei se ihan huonolta näytä. Tosin tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto.
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tämä on totta, hieman parempaa tuuria tai tarkempaa viimeistelyä niin maalisarake näyttäisi vieläkin komeammalta.

  Winnipeg Jets vs Boston Bruins – Dec. 21, 2017 | Game Highlights | NHL 2017/18. Обзор матча - YouTube

  Koosteen alussa näkyy kun Pate laittaa ranteet lukkoon ja täräyttää mailakäden puolen tolppaan, sentti oikeaan niin olisi ollut kahden tolpan kautta sisässä. Pienestä nämä ovat kiinni joskus.
   
 16. varjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
  Lainaus:
  Wanhat muistaa 1.1.99 Buffalo-Anaheim pelin joka sekin tuli parhaaseen katseluaikaan parhaan suomalaisen tähdittämänä, nyt sitten toisintoa vaan niin kansalla on kivaa.

  Mutta kiitokset tuon asian mainitsemisesta, olisipa saattanut muuten jäädä kokonaan väliin joten voipahan sitten omakohtaisesti nyt arvioida Laineen peliä.
   
 17. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Komeasti lähti veto Patelta tuossa tolppakudissa. Eipä Rask ehtinyt paljoa reagoimaan.Myös tuossa maalissa on maalintekijän meininkiä.Joulun vietto on hieno aloittaa huomisesta Winnipegin matsista.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2017 klo 22.05
 18. Elchubagabra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville
  Lainaus:
  Muistan kyllä elävästi. Oli kovaa settiä. Tänään toivottavasti nähdään jotain saman tapaista.
   
 19. Schadowan Jäsen

  Lainaus:
  Joo, menikö siinä Hasekille 7 omiin (joku mailan heittäminenkin seassa) ja Teemu 2+3. Hieno peli jota tuli vhsltä katsottua monen monta kertaa sen jälkeen.
   
 20. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 21. Kirjoittelija Jäsen

 22. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Scheifelen loukkaannuttua Jetsin ykköskenttää sorvataan muotoon Connor-Wheeler-Laine (dailyfaceoff.com). Tulihan se ykkösketjun paikka, vähän eri tyylillä tosin.
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Scheifele 6-8 viikkoa sivussa. Tästä ketjusta voi tulla maaginen tänä aikana.
   
 24. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Odotan mielenkiinnolla kenet Iltapaskan Pekka Jalonen haukkuu, jos Laine ei vieläkään paukuta hattutemppua jokaisessa pelissä.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Onko Wheeler pelannut urallaan joskus aiemminkin keskellä? Itse pitänyt miestä aina kuitenkin umpilaiturina.