Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. TurtleDef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hurricanes, Panthers
  Ei tsiisus tätä ketjua on kamala lukee. Jätkä on saatana teini-ikäinen isokokoinen laituri joka pelaa toista kautta änärissä. Mitä te oikeen odotatte? Tää äijä tuli käytännössä suoraan Lempäälän Kisasta änäriin.

  Barkov oppi luisteleen riittävää kyytiä neljännen kauden jälkeen.

  Crosby oppi laukomaan 25-vuotiaana.

  Laineella on pari erilaista vahvuutta, kuin edellä mainituilla herroilla ja kun tässä muutama muu osa-alue kehittyy odotettua tahtia niin eiköhän ne vahvuudet sieltä ala oikeasti näkymään tasaisen tappavasti. Tietenkään koskaan ei tiedä mitä tuleva pitää, mutta itse odotan tulosta tulevan tulevaisuudessa niin, ettei kellään jää ihmeteltävää.
  Ja kuka keksi syyttää Littleä mistään?
  Pateenkin liittymättä täältä sais sellaisen käsityksen et äijä on ihan turhake ja tekee ketjukavereista huonompia. (nauru hymiö, hymiö, hymiö)
  Ihan muuten vaan seura pitänyt tän centterin KYMMENEN vuotta joukkueessa? Nakutellut tasaseen tulosta ja osaa pelata kiekkoo aivan helvetin hyvin jokaisella osa-alueella. Herätkää nyt ihmiset todellisuuteen ja katsokaa sitä peliä ilman vertailua teidän NHL-18 GM of Winnipeg Jets tuloksiin, kun tasona on pro ja Laine pelaa 35min pelissä.

  Edit. PS. Älkääkä oikeesti ihmetelkö niitä ketjuja.. siä n.10 ammattilaista vaikuttaa niihin työkseen ja luulisin, että ymmärtävät kokonaisuuden meitä sohvalta seuraajia paremmin. Spekulointi on jees, mutta pikkusen lähtee luulot lapasesta.
  Kiitosanteeksjatkakaa..
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2017 klo 17.12
 2. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Lainaus:
  En väitä että Little olisi huono pelaaja. Laine ei vain ole ikinä pelannut omalla tasollaan Littlen kanssa joka johtuu siitä että kemiaa ei ole.

  Hankala se on kehittyä jos yhteispeli ei toimi sentterin kanssa edes vähää alusta. Ongelma on siinä että Laine joutuu keskittymään vääriin asioihin pelatessaan Littlen kanssa.
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Crosby teki 22-vuotiaana 51 maalia, kausi oli 2009-10. Tuota pidetään kaiketi sinä ensimmäisenä kautena kun "Crosby osasi laukoa", tuostahan on se läppäkin että kesällä 2009 Stanley Cupin voiton jälkeen Crosby harjoitteli koko kesän hiekkamontulla laukaustaan.
   
 4. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 5. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Otan tän ihan omaan piikkiin. Eilen iltana postasin joulupata-ketjuun:

  Lainaus:
   
 6. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Onhan se Pate ottanut steppejä eteenpäin kokonaisvaltaisessa pelaamisessa vrt. viime kausi ja pärjää jo paremmin kaksinkamppailuissa & ahtaissa väleissä...

  Tässä näin la-aamun tokkuroissa aloin miettiä mihin toi jätkä (ehjänä pysyessään) tulevaisuudessa pystyykään? Meikäläisellä on saman ikäluokan junnu (nyt intissä, prkleen siviilikarkuri) ja oikeesti tuon ikäiset jantterit on vielä ihan mukuloita! Millaiselta lienee näyttää Paten peli kun siitä seuraavan 3-5 vuoden aikana kasvaa aikuinen mies? Huh huh, sano...
   
 7. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:

  Paljon vaikuttaa tottakai se missä ja kenen kanssa pelaa kuten täällä on mainittu...
  Jahka tulokassopimus päättyy niin mikä olisi se paras ratkaisu ?
  Jatkaa Winnipegissä vai lähteä muualle. Ja jos muualle niin minne ? Winnipegissä rooli olisi varmasti "iso". Ja kyllähän siellä Laineesta varmaan odotetaan seuraavaa "Selännettä" eikä haluta tehdä samaa virhettä ja päästää kaveria pois....
   
 8. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Näistä nyt on jo moneen kertaan väännetty, mutta NHL:ssä ei noin vain lähdetä tulokassopimuksen jälkeen. Ei toimi kuin Liigassa. Pate on vielä 4 kautta tuon sopimuksen jälkeen RFA, minkä vuoksi tuollainen lähteminen ei vain onnistu. Offer-sheetit on turhia, kun joka tapauksessa siihen vastataan ja mikäli kiukuttelet tarpeeksi kauan, jää koko kausi ja pelaamatta ja muutama miljoona tienaamatta. Ryan O'Reilly ehkä lähihistorian harvinaisimpia tapauksia, missä on vain kiukuteltu ja lähdetty KHL:ään, mutta hänen ja esim. Hudlerin sekä Radulovin kohdalla karu tosiasia oli yhä se, että paluu siihen samaan seuraan oli edessä joka tapauksessa. Eli tuo RFA sitoo pelaajia enemmän kuin jotkut tuntuvat ymmärtävän.
   
 9. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
 10. Kylmäkahvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lightning
  Hyvä (YLEn standardeilla) artikkeli Laineesta ja Winnipegistä.

  Kommentti: Rangaistaanko Patrik Lainetta? Itseluottamuksensa menettäneeksi suomalainen pelaa varsin hyvin | Yle Urheilu | yle.fi

  Tuo rangaistusjuttu on mun mielestä ihan täys ankka, mutta muuten ihan hyvää pohdintaa esim. 2 kärkiketjun peluuttamisesta ja jaksamisesta kauden puolivälin jälkeen. Myös tuo Laineen kova maalintekotehokkuus /peliaika (vertaus Scheifeleen) oli aika yllättävää. Ero on prosenteissakin huomattava.

  Eli tehoja löytyy vaikka liike ja tekeminen on vähän tahmaistakin. kuten ylempänä todettiin, 19 v. on monen vuoden päästä potentiaalistaan, erityisesti kun motoriikassa ja liikkeessä on vielä valovuosi kehitettävää. Ihan normaalia ton kokoiselle härälle.
   
 11. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Espn:n lätkäsivustoilla oli mielenkiintoista pohdintaa siitä, kuka nuorista tähdistä ensimmäisenä pääsee nostelemaan Cupia. Tietysti voi olla, ettei kukaan lopulta, mutta kolmesta toimittajasta kaksi veikkasi Lainetta, koska Jetsillä on joukkue parhaassa kuosissaan rungoltaan parin vuoden sisällä. Matthews ja Leafs oli myös vahvoilla, mutta tämän kisan Austin häviäisi kuulemma Patrikille. Connorille ei annettua toivoa niinkään nopeasti päästä ihailemaan nimeään SC:n kyljessä. Ans kattoo.
   
 12. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tämäkin on kyllä ihan hauska, nimittäin ennen kauden alkua samoista toimittajista 3/3 olisi ehkäpä vastannut Edmonton. Tai jopa todennäköisesti. Ja ihan siis puhtaasti viime kauteen perustuen, koska kaikkihan oli lähes tulkoon jo valmista siihen tämän kauden todelliseen cup runiin.

  Lyhyt on ihmisen muisti, ja viimeisellä kuukaudella (ihan yleisesti arvioitaessa pelaajaa, joukkuetta, mitä tahansa ja kenen tahansa toimesta) on lähes poikkeuksetta liiankin suuri painoarvo. Enkä nyt tässä ole sanomassa, että Edmonton olisi oikea vastaus, mutta kyllähän tuollaisissakin asioissa liikaa korostuu se viime hetken vire, joka Winnipegillä on loistava, Torontolla OK ja Edmonton on jälleen sysipaska.
   
 13. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Käu Laineella peikkomainen flaksi tuossa maalissa. Aika kermaisesti ohjautuu Vegasin pelaajasta yläkulmaan. Vastaavasi Connorin maalin hieno syöttö kyllä.
   
 14. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Juu, meinasin tuosta itsekin kirjoittaa, mutta en sitten kännykällä viitsinyt. Ja jutussakin tuo huomioitiin sikäli, että juuri Edmontonin tulevaisuudenarviointeihin viime keväältä (muistaakseni) viitattiin. Itse luulen Leafsin menevän edelle, vaikka mieluummin Winnipegissä paraatin näkisinkin. Kanadalaisilla joukkueilla kyllä on varsin kivat tulevaisuudennäkymät useammalla.
   
 15. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Toki erona se, että kyseisellä kaudella oli muutenkin työsulku päällä ja joka tapauksessa pelejä oltaisiin pelattu muualla kuin Coloradossa. Muistaakseni palasi kuitenkin heti nahilaan työsulun jälkeen.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Työsulun vuoksi kausi alkoi tuolloin tammikuun 19. päivä 2013. Silloin O'Reilly pelasi vielä Venäjällä. Hän teki sopimuksen Calgaryn kanssa helmikuun 28. ja tuon tarjouksen Colorado matchasi kuten muistamme. O'Reilly pelasi tuon kauden ensimmäisen pelinsä Coloradossa maaliskuun 3. päivä. Luultavasti ilman Calgaryn offer sheettiä O'Reilly olisi pelannut koko kauden KHL:ssä.
   
 17. Largo Jäsen

  Lainaus:
  @Mängimies vastasi tähän jo hyvin tyhjentävään tyyliin. Eli ei niin mitään eroa.
   
 18. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tuossa Laineen maalissa on kyllä nättiä huomata kuinka helvetin kovaa se ohjauksesta huolimatta painuu maalin vaikka veto lähtikin lähes siniviivalta, ranteella ja laukaus lähti vain yksi jalka maassa lonkalta jolloin Laine ei varmasti saanut kaikkea voimaa vedon taakse.

  Voidaan laskea yhden käden sormilla keiltä vastaava onnistuisi NHL:ssä.
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Noh, ketkä muut?
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Pekka Jalosen kolumni sai näköjään Brian Littlen tehoilemaan, kun edelliseen 9 peliin mies on tehnyt 3+6=9 pistettä.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Ihan vastaavasti porukka sitten koittaa vähätellä noita Laineen saavutuksia perustuen virheisiin jota jokainen veteraanipelaajakin tekee tai noihin slumppeihin mitä jokaiselle McCrosbyllekkin tulee, on todella poikkeuksellista että tuossa iässä kykenee noin hyvin pelaamaan ja ainut asia joka tuota himmentää on se että Matthews on vielä kovempi peluri 19-vuotiaana. Toki Laine teki 5vs5 pelissä peliaikaan suhteutettuna enemmän pisteitä kuin Matthews per 60min, mutta tällä kaudella Auston on kyllä vielä aivan selvästi mennyt edelle. Jos taas maaleja katsotaan niin Laineella on 6. eniten maaleja koko liigasta edellisestä kaudesta alkaen ja tämä vielä tämän kauden vähentyneillä minuuteilla ja vähiten minuutteja (ja pelejä) pelanneena tuosta edellä olevasta porukasta.

  Sitten vielä puhutaan, että jätkän pitäisi kannatella omaa ketjua yksinään kun tuosta samasta porukasta mm. Kucherov on päässyt nauttimaan Stamkosin tarjoilusta, Tarasenko pelaa yhdessä liigan kuumimissa ketjuissa, kuten Marchand sekä Ovechkin on saanut pelata iäisyyden Bäckströmin kanssa. Ja joo kyllä parannettavaa on vielä paljon, mutta tuntuu vaatimukset olevan aivan kohtuuttomia monella kirjoittajalla tällä palstalla tai sitten tänne NHL-puolelle on rantautunut näiden kahden superjunnun myötä läjä trolleja, en kyllä muista että aikaisemmin olisi tämmöistä määrää tarkoituksellista provoamista ollut (enkä nyt lainattua nimimerkkiä tarkoita).
   
 22. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  @aessi n kommenttiin jatkoa:

  Viime kauden alusta saakka, eli hetkestä, kun Laine aloitti 18-vuotiaana NHL-uransa, maaleja eniten on merkitty seuraaville:

  1. Kucherov 59
  2. Crosby 56
  3. Matthews 53
  4. Ovechkin 52
  5. Tarasenko 51
  6. Lee 49
  7. Laine 49
  8. Marchand 48
  9. Skinner 47
  10. Pastrnak 47

  Laineella nyt 100 ottelua kasassa ja valitettavasti ei tullut 50 maalia vielä täyteen. Tosin ikääkin on vasta 19 vuotta. Ihan hyvin voitaisiin kysyä, montako maalia olisi, jos pelaisi vaikka Bäckströmin tai Stamkosin vierellä.
   
 23. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Ihan yhtä hyvin voidaan kysyä, pelataanko noissa muissa joukkueissa lähinnä palvellaakseen jonkun yksilön tilastoja?
  Asioilla on monta puolta, tämän kauden Laine ei olisi ainakaan joukkueen menestyksen takia ollut järkevää peluuttaa "ykkösketjussa" isoilla minuuteilla. Nyt löytyy leveyttä ja Lainekin saanut tavallaan hiukan puskista iskeä taas parrasvaloihin. Vastustajalle ei riitä yhden ketjun tiukka vartiointi ja Laine saa kasvaa rauhassa niihin isoihin saappaisiin. WPG on nykykunnossaan kohta koko sarjan ykkösjoukkue, eipä siinä ole paljon sijaa rutinoille liittyen kokoonpanoon.
   
 24. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Offtopicin puolelle menee, mutta oli pieni yllätys nähdä tämä nimi muiden joukossa.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Katso peliaika jos haluat yllättyä vielä lisää.