Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Jep.Voittajalle 212 500$, toiselle 150 000$ ja kolmannelle 100 000$. Ja nuo siis maksetaan liigan toimesta, ei joukkueen.
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 3. tiilk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Patesta tuli sitten 36:lla häkillään maalien teossa kaikkien aikojen viidenneksi paras alle 19-vuotias tulokas. Olihan tämä nyt uskomaton kausi kaiken kaikkiaan, vielä kun missasi sen yhdeksän peliä.

  Player Season Finder | Hockey-Reference.com
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2017 klo 17.51
 4. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Patelta huikea kausi, vaikka lopussa hiukan hyytyikin. NHL:ssä kausi on pitkä ja rankka ja poika on fyysisesti vielä ihan vaiheessa. Toivottavasti ei mene MM-höntsyihin vaan lepää aluksi ja sitten ehjä ja hyvä kesä alle. Toki haluaisin nähdä Laineen kisoissa, mutta ne on vain yhdet kisat ja niihin pääsee myöhemminkin. Viime kesä jäi torsoksi ja lyhyeksi ja nyt olisi hyvä saada kunnon kesä alle. Sinne Granlundin kesärinkiin, niin Pate on taas ensi kaudella paljon parempi pelaaja.

  Matthews vie Calderin oikeutetusti, mutta täytyy muistaa muutama seikka. Pari kautta sitten Laine ei mahtunut edes Mestiksessä pelaamaan joten kehityskäyrä on jyrkemmin ylöspäin. Laine pelasi koko kauden 18-vuotiaana, kun taas Matthews 19-vuotiaana ja tuossa iässä iällä on merkitystä. Lisäksi Laineella rikkonainen kesä takana. Nyt tosiaan vahva terve kesä, niin menee ohi ensi kaudella. :)
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2017 klo 12.12
 5. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Missäs porukassa se Granlund kesällä treenailee? Eiköhän Pate kuitenkin jatka Rautalan opeissa.
   
 6. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Olisikohan muuten ihan liikaa vaadittu noilta Winnipegin kuuluttajilta ja selostajilta oppia sellainen asia, että Laineen etunimi on Patrik, ei Pätrik. Hän kun nyt kuitenkin tullee olemaan joukkueen tähti aika pitkään. Johan Minnesotassakin ovat monet hoksanneet, että numeron 64 sukunimi ei ole Gräänlund.
   
 7. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Kun tuo varsi saadaan kuntoon, eikä meno näytä kuin hirvenvasalla ensimmäisenä syksynä, niin Pate DOMINOI. Jumalauta muuten tuota mailankäyttöäkin! Se on kaunista. Niin no, Tapparassahan mailankäytön harjoittelu on tunnetusti hyvin tärkeää.

  OBS: viimeinen virke oli sarkasmia.
   
 8. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Onhan nuo (ainakin toistaiseksi) Patea kovemmatkin äijät kuten zaromiir jääger ja älex ouvechkin saaneet myös nauttia äidinkielensä raiskaamisesta heidän nimiensä osalta. Kyllähän tuolla sen verran laaja on tuo kielten kirjo, että ehkä hieman liikaa vaadittu, että kaikki menisi originaalisti. Kuulostaakin fiksummalta kun kaikki vedetään englantilaisittain.
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 10. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Lainaus:
  Tätä en ole kyllä huomannut. Ei sitä nyt täysin oikein tarvitse lausua, enkä alkaisi vaatimaan suomalaisien ärrien ääntämistä Pohjois-Amerikan selostajilta. Grannyn etunimessä ne ääntämisvaikeudet on ollut, kun "Michael" on niin yleinen nimi, mutta tosiaan Minnesotan selostajat ääntävät oikein Mikaelin ainakin.
   
 11. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Laine on nyt kahden kauden aikana pelannut 167 ottelua, kun kaikki ottelut lasketaan mukaan. Lisäksi kesätreeni jäi leikkauksen takia vähän vajaaksi. Tähänkö lisätään kaikki mediarummutus, niin onhan siinä ollut nuorella pelaajalla semmoinen paketti, että olisiko MM-kisoihin lähteminen edes kovin järkevää? Nyt olisi paikka levätä kunnolla ja sen jälkeen vetää kova kesä Rautalan koulussa ja lähteä entistäkin parempana tulevaan kauteen.

  Ja pitäähän sitä vielä vähän hehkuttaa Laineen mennyttä kautta. Pelaaja, joka on vielä fyysisesti raakile, latoo 36 häkkiä ja 40 olisi myös mennyt luultavasti rikki, mikäli tuota aivotärähdystä ei olisi tullut. Tuskin kukaan uskalsi odottaa näin kovaa tulokaskautta. Ensi vuonna sitten se ensimmäinen maalikuninkuus.
   
 12. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:

  Joo joo.

  Ja MM-kisoihin on 3 viikkoa aikaa, jos 18 kesainen ei pysty siina ajassa toipumaan "rasituksesta" niin syyta on hankkia paikka hoitokodista.

  Ai niin, kisojen jalkeen olisi vain 3-4 kk aikaa lepailla ja treenata, eihan se riita mihinkaan.

  Saatanan Kiprusoff.
   
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Winnipeg Jetsin twitterin mukaan Pate ei ole lähdössä edustamaan Suomea kevään MM-kisoihin. Sääli, Paten otteita on aina hauska seurata oli sitten päällä mikä paita tahansa.
   
 14. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Jep.

  Suoraan sanoen vituttaa.

  Kunhan Leafs tuosta putoaa ensimmaisella kierroksella niin eikohan Matthewsin akan poika pakkaa laukkunsa ja lahde tahtilippua edustamaan kissanristiaisiin koska silla on sen verran palleja.
   
 15. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Vaikka mukavaa olisikin seurata, niin toivoin tuota kisojen väliin jättämistä jo Tammikuussa. Kunnon huili ja siihen hyvä fysiikka rypistys kesän aikana, niin on taatusti helpompaa ensi kaudella.
  Uran kannalta varmasti paras ratkaisu.
   
 16. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Patrik Laine ei lähde MM-kisoihin - perustelee ratkaisunsa Iltalehdelle

  Ihan ymmärrettävää kyllä vaikka tällaista penkkiurheilijaa hieman harmittaakin. Turkuun ja Rautalan Hannun koviin treeneihin, sieltä vähän lisää voimaa ja räjähtävyyttä niin ensi syksynä saadaan taas hämmästellä pojan otteita.
   
 17. Viipastu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  <

  Wadan alaisessa jääkiekon MM-kisoissa on vain kovempi dopingtestaus ja kovemmat sanktiot kuin NHL:ssä, joten Laineen poisjääminen kisoista on uran jatkuvuuden ja tulevien sponsoreiden kannalta hyvä ratkaisu. Saattaa olla joku muukin suora syy-seuraus yhteys. Ihan sikäli ymmärrettävää, että nuori pelaaja haluaa kehittyä huimalla tahdilla kesän aikana ja kerätä lihasmassaa kymmenen kiloa.
   
 18. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Haastattelussa todetaan, että ensi kaudella on tarkoitus mennä Winnipegin kanssa pitkälle. Olisikohan tuokaan kuitenkaan pitkällä tähtäimellä ajatellen uran kannalta hyvä juttu, sillä jos pelit Kanadassa jatkuisivat kesäkuulle 2018 asti, se olisi kesäharjoittelusta pois.
   
 19. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Hieno homma, että NHL-ura on ykkönen ja sen eteen tehdään myös karjalalippiskansaa harmittavia päätöksiä. Kuula kaivanneet lepoa siinä kuin kroppa, joten julkisuudesta poistuminen hetkeksi voi olla hyvä ratkaisu.
   
 20. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Ehdottomasti hyvä päätös. Nyt lepoa kauden jälkeen ja sitten timanttikuntoon kesätreeneissä. Ensi kaudella Rocket himaan.
   
 21. Klausuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal, Texans
  Lainaus:
  Juuri näin, mieluummin seuraan koko ensi kauden ajan suomalaisen dominointia parhaassa sarjassa kuin väsyneenä maksimissaan kolmessa merkityksellisessä pelissä second-tier kisoissa.
   
 22. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Kolmessa merkityksellisessä pelissäkin olisi kolme merkityksellistä peliä enemmän kuin mitä Winnipeg Jets pelasi koko kaudella 2016-17. Mutta tosi paljon skenepisteitä tuo MM-kisojen dissaaminen varmasti tuo lätkähipstereille, joilla Winnipeg on lähempänä sydäntä kuin Suomi, vaikkeivät monet ole koskaan edes Pohjois-Amerikassa vierailleet.
   
 23. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Lainaus:
  Mitäköhän merkitystä sillä on, että onko vieraillut Pohjois-Amerikassa tuon argumenttisi kannalta? Tuo hipsteriyskin on perspektiivistä kiinni. Suomessa olet hipsteri, jos ämmämmejä dissaat, mutta asia olisi juurikin toisinpäin PA:ssa. Ihan oikeasti, näitä kisoja on kirjaimellisesti joka vuosi. Ei niillä vain ole niin paljoa merkitystä, kun Suomessa usein maalaillaan.

  Mä pidän MM-kisoista tosi paljon ja katson joka vuosi, mutta Patella ei ole oikeastaan mitään syytä mennä niihin tänä vuonna. Sen ymmärtää helposti, jos osaa miettiä asiaa huippu-urheilijan näkökulmasta. Tajuttoman rankka kausi ollut kaverilla. Eri asia on, jos Patea ei nähdä ämmämmeissä parina tulevana vuotena, jos vaikka Jets ei olisikaan Playoffeissa pitkällä. Tällä kaudella kuitenkin aivan oikea ratkaisu, joka harmittaa tällasia lätkähipstereitä, jotka pitää pieniä MM-kisoja käsittämättömän tärkeinä.
   
 24. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Olisi tietysti ihan hienoa ollut nähdä Laine kisoissa, mutta kyllä nuo loppukauden otteet kielivät fyysisestä ja henkisestä väsymisestä, ja olen oikeastaan jopa tyytyväinen, että laittaa ensi kauden etusijalle sen sijaan, että lähtisi kyllästyneenä neppailemaan Ranskaan. Eiköhän Laine kisoissa nähdä vielä tulevien vuosien aikana. Ja vahva veikkaus, että myös työnantajapuoli on tätä ratkaisua tukenut.
   
 25. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Hieno kausi Patelta kyllä, poju oli ihan liekeissä Liigan, WJC18-20-kisat ja NHL -kauden ja nyt on aika ottaa iisisti. Oli myös hienoa huomata ettei tämä miltei 10 pelin saikku vienyt parasta terää Laineen otteista. Nyt vaan kovaa treeniä eikä anneta näiden 36 maalin nousta liikaa hattuun.