Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Katso uutisia, siella raportoidaan jo tapahtuneet asiat. Ala ihmettele keskustelupalstoilla miksi ihmiset spekuloivat tulevaisuutta.
   
 2. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Vertaappa tätä sinun oksennustasi tuohon viestiin jota lainasit. Kummankohan viestillä on enemmän annettavaa tähän keskusteluun? Mitä noista tilastoista ei tapahtunut? Selänteen maalit, maalimäärien lasku, Laineen pisteet?
   
 3. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Eihän Henkan viestissä sinänsä ollut mitään vikaa, mutta onhan tuo viesti jo aika hakemalla haettua, kun jossittelun aiheita on jo noin paljon:

  Lainaus:
  Yleensä esimerkiksi aikakausia vertailtaessa helpottaa asiaa paljon jo se, jos pyritään pitämään jossittelun aiheet mahdollisimman vähissä, eikä revitä neljää erilaista JOS aihetta samaan pätkään. Muutoin vertailu näyttäytyy enemmänkin tarkoitushakuiselta tuloksen hakemiselta kuin "puhtaalta" vertailutulokselta.

  Kuten tosiaan sanoin, eihän tuossa viestissä mitään vikaa ole ja ihan paikkansahan nuo asiat pitävät, mutta kyllähän tuo lukijalle antaa aika huonon ja epäluotettavan kuvan. Siis siitä vertailusta.
   
 4. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Jos haluaa verrata Selänteen kyseiseen kauteen, niin noiden asioiden määrittäminen noin on enemmän kuin luonnollista. Eikä siinä oikeastaan ole kuin 2 erilaista Josia eli nykyinen tahti muokattuna täyteen, silloin 84 pelin kauteen ja kahden eri aikakauden vertailu.
   
 5. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Höpsis. Sinä jostain syystä kuvittelet, että loukkaantumaton kausi (vaikeasti sanottu) tarkoittaa automaattisesti täyttä kautta pelaajalla, vaikka asia ei suinkaan näin ole. Esimerkkinä käytetty Laine on myös tällä kaudella missannut ottelun loukkaantumisensa lisäksi, eikä muutaman pelin missaaminen kaudessa tarkoita välttämättä loukkaantumista.

  Viestissä jossitellaan loukkaantumisella, täyden kauden pelaamisella, nykyisen tahdin säilyttämisellä sekä eri aikakaudella. Vertailtaessa eri aikakauteen on ehdottomasti luonnollista verrata aikakausia keskenään. Sen sijaan sitä minä en ymmärrä, mitä tuollaisella kolmella jossittelulla ja 84 pelin täyden runkosarjalla ja nykyisellä tahdin säilyttämisellä oikein haetaan. Oikeastaan joka tuutista (ja omien silmienkin perusteella) saa todistaa jo sitä, että Laine on "pelkästään" 70 ottelun jälkeen vaikuttanut osassa otteluita väsyneeltä ja herpaantuneelta, eikä otteissa ole tältä kaudelta aikaisemmin havaittua terävyyttä. Mielestäni on hieman hölmöä siis jossitella ja olettaa jollain asialla kuten tahdin säilyttämisellä, jonka jo käynnissä oleva kausikin todistaisi ainakin osittain vääräksi.

  Kuten sanoin, kyllähän nuo luvut ihan paikkansa pitävät, mutta kyllähän tuosta hieman hakemalla haettu vertailufiilis jää. Enkä minä nyt mikään aukoton auktoriteetti tässä väitä olevani, mutta mielestäni vertailtaessa Laineen tulokaskautta esimerkiksi Selänteen tulokaskauteen, saataisiin huomattavasti "parempaa" dataa ilman jossitteluja ja oletuksia. Meillä on kuitenkin otantana jo sellaiset reippaat 70 ottelua tältä kaudelta, eikä niissä tarvitsisi kuin sen yhden jossin.
   
 6. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Diggasin Henkan viestistä. Olenhan kertonut, että olen ollut bussissa joka oli menossa Tesomaan? Tarkoituksena on käydä pyhiinvaelluksella Paten kotikonnuilla ehkä jo ensi kesänä.

  Jossittelut kuulunevat tällaisen ketjun oleelliseen antiin.
   
 7. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Jets voitti 5-4 mutta Laineen poika 0+0 ja 0 vetoa maalia kohti.

  Siis mitä vattua valmennus taas on keksinyt....Pate laitettu maalin eteen ronkkimaan ja hakkaamaan kiekot sisään. Sehän on sen vahvuus,
  Vai onko niin nerokasta toimintaa valmennukselta että laitetaan junnu tulevaisuutta ajatellen pelaamaan erilaisissa paikoissa, huikean nerokasta

  Viimeisessä pelissä on molarina varmaan.

  Toivotavasti Pate lähtee mömmönkisoihin ja maajoukkueessa saa sitten näyttää parasta osaamistaan. Sellaista kun nyt ei Jetsissa ole tarjolla. Tahi sitten Pate on niin hyytynyt että toiset vain olevat niin paremmassa kunnossa ettei ykköseen ole asiaa.
   
 8. Raippacoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rod Brindamour, Darren Langdon
  Lainaus:
  Ihme itkua, kun ei se huomioi meidän Patea! Siellä pelaa muitakin, mm. joukkueen paras pelaaja Scheifele.

  Patesta johtuen tai huolimatta Winnipeg on kuntopuntarin ykkösjoukkue. Jotain on taannoinen ketjumuutos saanut siis aikaan, eli valmennus on onnistunut muuttamaan peliä. Kautta se ei enää pelasta.
   
 9. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Tottakai itkua, suorastaa vollottamista. prkl. Playoff-paikka on jo mennyt niin eikö voisi pojalle antaa ykköskorin jätkien kanssa pelata aivan omien pisteiden hyväksi.
  Ellei ne halua maksaa jos taas joku bonusraja on rikkoutumassa.

  Niin, Scheifelen kanssa poika ne kovat pisteet on takonutkin, ja se Pate pans on myös nostanut Scheifelin pisteitä mukavasti. Toki tekee se jannu pojoja kenen kanssa vain.

  Jatkan itkemistä, hah hah
   
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 11. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Patty is just great when he talks to media like that, I mean just a great guy.. I dont know, very cool dude! Katoin ton Paten haastiksenkin tolta sivusta juutuubista, ja heittää kyllä aina samanlaisella asenteella noi haastikset. No pressure. Mut hyvin menee englanti, oishan se nolompaa kattoo jotain Puljua noissa haastiksissa jos ois tällä kaudella mies heittänyt yli 30 kaappia Etmontonille..
   
 12. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Loppukauteen väsähtäminen Patelta, minkä huomaa hyvin tästä ketjusta. Calder lipsahtaa, tai oikeastaan kunnolla heilahtaa Torontoon, mitä näin Leafs-fanina en laita pahaksi. Toki Patella sen mielummin olisin nähnyt. Upea kausi, mutta pieni mutta tähän jää.
   
 13. Amatööri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mielestäni kauteen ei jää mitään muttaa. Aivan tolkuttoman hieno kausi nuorelle tulokkaalle. Kun nyt vaan ottaa faktat käteen ja katselee mitä kaikkea tapahtui kauden aikana, miten hienoa peliä ja kypsää otetta Laine esitti. Kuinka nosti peliään jne... Ja sitten lopusta kaudesta pikkuisen (ja paljon) kypsemmät pelaajat menevät ohi, se on mielestäni ihan niitä "fysiikan lakeja" jääkiekossa.

  AM pelasi paremman kauden, oli mielestäni parempi tulokas. Laine oli siis NHL toiseksi paras tulokas, onko tämä suoritus joka jättää "Muttaa" suoritukseen? Niin harvoin kuin meillä on edes ollut Suomesta lähteneitä pelaajia jotka pelaa koko kauden 18v iässä ylhäällä. Annetaan vaan täysi arvo tälle Laineen poikkeuksellisen hienolle suoritukselle! Siellä vaan pelasi samaan aikaan tulokas kauttaa muuan Auston. Katsotaan mihin nämä pojat vielä urallaan yltävät ja nautitaan!

  Oikeastaan oli hienoa, että Laine pystyi aidosti haastamaan tuon Calderin, olisiko tiiviimminkin haastanut ilman Wheeleriä? Mene ja tiedä, mutta mahtava kausi Laineelta! Uusi tähti on syntynyt, eikä sitä tähteä himmennä muut tähdet yhtään omissa silmissäni!
   
 14. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Mahtava kausi kertakaikkiaan. Tässä loppupuolella varmasti monen katsojan mielestä on mennyt huonosti Laineella ja niinhän se vähän onkin, mutta nyt katsotaan koko kautta. Jos joku sanoi ennen kautta, että Laine tekee tällä kaudella 36 maalia ja 28 syöttöpistettä olisi häntä pidetty lähes hulluna. Itse en osannut laittaa edes odotuksia, sillä on mahdotonta sanoa miten 18-vuotiaalla peli näyttää, kun siirrytään maailman kovimpaan liigaan.

  On ollut hieno kausi seurata Paten otteita ja hän tulee tästä varmasti vain parantamaan ja valmiimmaksi pelaajaksi.

  Siis oikeasti. KOLMEKYMMENTÄKUUSI maalia. Ei nyt oteta sitä itsetäänselvyytenä.
   
 15. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Pahoittelut huutelu vieraisiin NHL-pöytiin, mutta pakko kysyä, kun en niin paljon rapakon takaista liigaa seuraa, että osaako kukaan arvioida miltä Winnipegin ensi kausi mahtaisi näyttää? Tässä Pate Laine ja pleijarit vain mielessä kyselen. Okei, ei tuota voine ennustaa, mutta...
   
 16. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Sanotaanko näin että jos jäävät pleijareista ulos ensi kaudella, niin kyllä se iso pettymys olisi.
   
 17. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Kyllä oli komea tulokaskausi, ei paljon tarvitse höpistä. Kuka olisi uskonut näin kovaan läpilyöntiin, käytännössä aivan suoraan NHL-hyökkääjien (varsinkin maalintekijöiden) eturiviin. Taivas on rajana.. se on sitten eri asia, onko Jets pitkässä juoksussa hyvä joukkue, mutta aika näyttää
   
 18. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Aivan mahtava eka kausi. Ensi kaudella onkin sitten huomattavasti kovemmat paineet. Kaikki odottavat kovia tehoja. Eiköhän meno kuitenkin jatku entistä kovempana.
   
 19. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  Jetsin valmentaja oli tyhmä, kun rikkoi ketjun Laine-Scheifele-Ehlers. Tämä on vain mun mielipide. Muuten hieno kausi ja Pate olisi tehnyt ykkösketjussa enemmän pisteitä ja myös Jets olisi voittanut enemmän. Saa olla eri mieltä.
   
 20. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Vähän tuntuu siltä että 50 maalia ensi kaudelta odotetaan. Ja kyllä mäkin odotan sellaista.
   
 21. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  No, kyllähän tuo Winnipeg veti tuohon loppuun seitsemän ottelun voittoputken ja erittäin ratkaiseva tekijä oli nimenomaan ketju Ehlers-Scheifele-Wheeler, joten ei se Laineen ja Scheifelen erottaminen nyt sinänsä täysin hölmö ajatus ollut. Toki se tapahtui jo aiemmin kuin seitsemän peliä ennen loppua, mutta tuo nyt vaan esimerkkinä kyseisen ketjun toimivuudesta. Sitä en kyllä epäile lainkaan ettei Laine parantaisi ensi kaudella. Yli 40 maalia on ihan realismia. Tietysti Scheifelen rinnalla homma olisi Paten kannalta varmasti pisteiden teon kannalta parempi, mutta joukkueen etu edellä tuolla mennään ja jos Scheifelen ketju toimii paremmin ilman Patea kuin Paten kanssa niin silloin varmaan mennään ilman Patea siinä ketjussa.
   
 22. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  On myös hyvä muistaa, ettei Bryan Little ole ihan roskatason sentteri. Kyllä siinä Paten kelpaa painaa Littlen tai Scheifelen vierellä menemään ilman, että voi ruveta ainakaan sentteriä syyttää huonosta pelistä. Enemmänkin olisi syytä kiinnittää siihen ketjun kolmanteen linkkiin.
   
 23. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Eiköhän Paul Mauricen ajatuksena ollut luoda kaksi hyökkäyssuuntaan tehokasta ketjua kun Pate siirrettiin Littlen laidalle. Minusta tuo Perreault-Little-Laine toimi ajoittain varsin hyvin.
   
 24. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Pate tulee vakinnuttamaan paikkansa liigan top-5 laitureissa tulevina kausina, jopa jo ensi kaudella. Miehellä on kaikki kunnossa mitä tarvii olla huipputason NHL-hyökkääjällä. Oli jopa selkeästi paras tulokas tällä kaudella, mutta loukkaantumis stintti ja MAuricen loppukaden aivopieru sekoilut vei Calderin mieheltä, valitettavasti.
   
 25. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti