Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Itse asiassa on suositeltavaa pitää 2-3 viikkoa ihan vaan lepoa kauden jälkeen, ei tehdä muuta kuin venytellä ja jotain kevyttä aerobista liikuntaa. Tämä on tärkeää ensinnäkin että polla saa välillä muuta ajateltavaa, ja toisekseen että lihakset ja hermosto saa vetää henkeä - että niille voi myöskin opettaa jotain uutta.

  Uskon että on syksyllä todellakin kovassa iskussa.
   
 2. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Laine pelasi älyttömän kauden jos ottaa huomioon paljon hän antoi tasoitusta esim. voimassa ja monessa muussa asiassa. Kun voima puoli saadaan kuntoon, niin tulemme näkemään entistä monipuolisemman Laineen joka alkaa tekemään tuhojaan myös maalin edestä. Ja se että vastustajan puolustajat joutuvat huolehtimaan myös tästä antaa enemmän tilaisuuksia laukoa kaukaa.

  Oli täysin oikea päätös jättää MM-kisat väliin. Vaikka joillakin tuntuu menevän tunteisiin niin kannattaa ottaa huomioon että Laineella on "vähän" isommat jutut edessä. Laineella on kaikki eväät olla jonain päivänä maailman paras pelaaja joten merkityksettömät MM-kisat voidaan jatkossakin unohtaa.

  Eräs asia johon tuli kiinnitettyä kauden loppupuolella huomita oli että Perreault - Little - Laine toimi huomattavasti paremmin kuin Ehlers - Little - Laine. Yksi syy saattaa olla se että Littlellä ja Laineella vaikuttaa olevan ongelmia keskinäisen kemian kanssa. He eivät tunnu mitenkään löytävän toisiaan jäältä edes niissä helpoimmissa syötöissä.

  Veikkaan että kaveri takoo ens kaudella yli sata pistettä.
   
 3. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Joo on se väärin kun ei oo Pate koko kesää jossain jäähallissa lämimässä yläbörsään kiekkoja naama irvessä niinku kunnon jää kiekko pelaajat harjottelee! Lepo on heikoille, kuolema kuittaa uni velat ja alle 100 kiloiset punnitaan neuvo lassa! Ei sota vete raanitkaan lomailleet niin miksi sitten Patrik Laine on siinä surkea ihminen sitten kyllä!!1

  Matthewsillakaan ei sitten palleja ollut, muuten.
   
 4. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Totta kyllä. Pelurit jotka vetävät päätyyn asti antavat paljon tasoitusta Patrikille. Kuinka hyviä nämä crosbyt ja ne olisivatkaan jos ei tarvitsisi aina pelata play-offeja. Uskon että Laine johtaa pistepörssiä joulukuussa ellei loukkaantumisia tule.
   
 5. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Mutta eihän Sidney Crosby pelannut pleijareita ensimmäisellä kaudellaan, kai sinä sen tiesit?
   
 6. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  En tiennyt. Se taisi kuitenkin pelata MM-kisoissa tuolloin? Olisi muuten aika varmasti melkoinen seppä nykyisessä NHL:ssä ilman tuon kevään MM-kisoissa vietettyä joutoaikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2017 klo 14.04
 7. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mä en tajua kritisoijien logiikkaa.

  Kaveri sanoo että on väsynyt ja kaipaa lepoa kisojen sijaan, ja on nyt kisojen sijaan lomalla ennen seuraavaa rypistystä ja treenikautta. Aika normaalia mielestäni että loman tarpeessa lomaillaan.
   
 8. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Olen täsmälleen samaa mieltä. Jos on väsynyt niin totta kai pitää levätä ja rentoutua. Ja jos tuntee ettei pysty enää Suomen puolesta pelaamaan 100%, niin totta kai silloin pitää jättää kisat väliin ja antaa tilaa miehille jotka siihen pystyvät. Minä kritisoin logikkaa, jolla yritetään selittää että Laine tarvitsee ylimääräistä harjoitteluaikaa eikä sen takia voi lähteä MM-kisoihin.
   
 9. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Hohhoijaa, kyllä saa taas olla ylpeä suomalaisista kiekkofaneista, jotka täälläkin jaksaa kritisioida jotain Ristolaista, Lainetta ja Granlundia. Jokainen herroista osallistui W-Cupiin, Ristolainen on pelannut aivan saatanan isoilla minuuteilla koko kauden, Laine kärsi kauden aikana aivotärähdyksestä ja Granlund on uransa tärkeimmän sopimuksen äärellä. Onko se teiltä nyt sitten jotenkin niin saatanasti pois elämästä, että herroja ei tänä vuonna nähdä kisoissa? 25-vuotias Granlundikin on pelannut urallaan jo neljissä aikuisten MM-kisoissa, mutta on silti suuri maanpetturi kun ei tule tänä vuonna juuri pelaamaan? Laine kokee paremmaksi jättää kisat väliin, koska kokee olevansa väsynyt ja haluavansa treenata tulevaisuutta silmällä pitäen ja hän on tämän vuoksi suuri petturi? Ristolainen kellottaa illasta toiseen 30 minuutin peliaikoja ja kun ei jaksa raskaan kauden jälkeen saapua vielä jonnekkin helvetin Mömmöm-kisoihin niin on suuri petturi?

  Häpeä joitain tässä ketjussa kirjoittavia kohtaan on jotain niin suurta, että ei sitä pysty edes sanoin kuvailemaan.. On se kai uskottava, että on oikeasti olemassa noin tyhmiä ihmisiä.

  MM95 nevöföget...
   
 10. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Miten voit hävetä muiden kirjoituksia? Outo ajatus. Ei ihminen, joka ajattelee eri tavalla kuin sinä, ole välttämättä tyhmä. Se on todella tyhmä ajatus. Kukaan tuskin pitää Lainetta, Rantalaista tai Granlundia pettureina. Ei ainakaan Granlundia.

  MM2011 nevöföget...
   
 11. Vinyl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aravirran kovuus
  Lainaus:
  Kukas tämä Rantalainen on? Kuvaa kyllä jotenkin tätä vänkäystä kun ei edes tiedetä kenestä puhutaan, mutta silti tiedetään mitä sen pitäisi milloinkin tehdä.
   
 12. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Mua ärsyttää suomalaisen median spekulointi mahdollisilla tulijoilla pelaajien jatkaessa vielä poffeissa joukkueensa kanssa. Ja sitten kun noutaja tulee, niin pitäisi olla into pinkeänä tulossa näihin joka pojan unelmakisoihin, ei saatana.

  Tuo koko kuvio pitäs mennä niin, että tippuneet pelaajat ilmottaa itse, kiinnostaako kusat ja maajoukkyeen valmentaja kutsuu sitten kisoihin näistä ne, jotka haluaa. Mä ymmärrän kaikkia, jotka ei tule, oli loukkaantumisia tai ei. Eiköhän Lainekin vielä jotkut kisat pelaa, ja paras hyöty pelaajasta kuin pelaajasta silloin, kun tulee motivoituneena ja raikkaalla mielellä.
   
 13. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Ansa Rantalainen, kai tuon tiedät. Lainasit kirjoitustani, mutta en mielestäni anna ohjeita mitä sen pitäisi tehdä. Eikö totta?
   
 14. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  En usko että Suomen menestys jää millään tavalla kiinni Laineesta tai muista, jotka jäävät pois. Kyllä se menestys on viime kädessä kiinni monesta muusta tekijästä. En syyllistä millään tavoin kieltäytyjiä, kunhan vähän tönin täällä esitettyjä selittelyjä.
   
 15. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Haters gonna hate ja sillä tavalla...
   
 16. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Täällä jokainen saa selitellä ihan rauhassa, mutta onneksi Laine itse ei selitellyt, vaan totesi, että kroppa tarvitsee nyt lepoa. Levon jälkeen pääsee aloittamaan treenaamisen toukokuun alussa eli noin 1,5 kuukautta aiemmin kuin osallistuessaan MM-kisoihin. Mielestäni jo tuo on ihan riittävän perusteltu syy jättää kisat väliin.
   
 17. canttig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Ihan riittävä syy minunkin mielestä, jos ei jaksa niin ei jaksa. Uskon että Laine hakkaa seuraavalla kaudella pistepörssissä nämä crosbyt mennen tullen... ainakin nyt maalimäärissä.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Nyt en kyllä ymmärrä. Olet samaa mieltä Laineen ja valtaosan kanssa täällä, mutta silti jaksat vääntää monen viestin verran aiheesta.
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Nyt on pakko tulla sanomaan tähän kirjoitukseen jotakin:

  Word.

  Olisi edes Rantalainen lähtenyt kisoihin, niin olisi meillä tekijä mukana, mutta ei sekään sitten jaksanut. Prkl.
   
 20. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Työpaikan kahvihuoneen lehtihyllystä osui kouraan vanha Urheilulehti, ilmestynyt 3.9.2015. Lehti on liiga-ennakko tai kausijulkaisu kaudelle 2015-2016 ja kannessa poseeraa 17-vuotias Patrik Laine. Kuvaan liitetty teksti kuuluu:" IHANA KUSIPÄÄ".Ilmeisesti tuo pitäisi lukea Ihan(a) kusipää. Nimimerkki @Juteeni tuosta kannesta tuolloin hieman mieltään pahoitti ja postasi viestin Urheilulehteä käsittelevään ketjuun. Syyskuussa 2015 tänne kirjoittavien keskuudessa vallitsi kokolailla konsensus siitä että Jesse Puljujärvi on parempi jääkiekkoilija kuin Patrik Laine ja tullaan varaamaan ennen Patea.

  Nyt kun olen muutaman matsin nähnyt Puljua Suomen paidassa EHT-peleissä niin on pakko todeta joko Puljun taantuneen tai sitten Paten rakettimainen kehitys jatkui NHL:n runkosarjassa käsittämättömällä tavalla. Ika Lehkonen puhuu ja kirjoittaa välillä raflaavasti ja kärjistäen mutta tuossa Urheilulehden numerossa hän arvioi näitä kahta nuorta aivan nappiin pitäen Lainetta lahjakkaampana jääkiekkoilijana. Kovin moni ei ollut varmastikaan syyskuussa 2015 hänen kanssaan samaa mieltä mutta molempia läheltä seuranneena kokeneen Lehkosen silmä näki jotain mitä monen muun ei. Se näki poikkeuksellisen lahjakkuuden ja tietäen Paten suunnattoman kunnian- ja voittamisen himon ensi syksynä tullaan näkemään Pate Laine v2. Mark my words.
   
 21. Schadowan Jäsen

  Lainaus:
  Elokuussa 2015 kelkka alkoi itseasiassa kääntymään Laine vs Pulju suhteen: Jukka Jalonen hehkuttaa Pikkuleijonien lupausta: "Jos maailmasta löytyy parempi ysikasi, hänet olisi kiva nähdä" - Jääkiekko - Ilta-Sanomat (Linkki iltasanomien nettisivuille)
   
 22. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Jalonen, Lehkonen ja muut jääkiekkoa ammatikseen tekevät näkivät tuon mutta kyllä tämän palstan asiantuntijat olivat melko yksimielisiä siitä että Pulju on näistä kahdesta lahjakkaampi ja tullaan varaamaan aiemmin. Itse asiassa monessa rapakon takana julkaistussa scouting reportissakin järjestys oli vielä tuo syksyllä -15. Toivottavasti Pate saa vedettyä ehjän harjoituskauden Rautalan komennossa niin uskon että syksyllä nähdään melkoinen monsteri.
   
 23. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Niin oli valtaosa muunkin maailman asiantuntijoita, koska Laine pyöri draftiennakoissa vielä kesällä 2015 jossain sijojen 8-20 välissä, kun taas puljusta puhuttiin jopa mahdollisena ykkösvarauksena ja lähes varmana TOP3-varauksena. Aika tarkkaan taisi joka listalla olla silloin Matthews ykkösenä ja listasta riippuen sitten Chychrun ja Puljujärvi sijoilla 2 ja 3.

  Että eiköhän se ole valtaosan mielipiteet täälläkin kirjoittavista pohjautuneet noihin listoihin. Ja miksi eivät pohjautuisi, koska nuo listat käsittääkseni kuitenkin pohjautuvat jonkin sortin ammatilaisten näkemyksiin.
   
 24. Schadowan Jäsen

  TSN julkaisi 2015 draftissa top5 listan seuraavan vuoden draftiin ja siellä Laine jo oli Puljun mukana. Harva muistaa, että 2014 talvella Laine oli Mckeens scouting-toimiston ranking ykkönen tehtyään pari hattutemppua U17 turneessa Ruotsissa+ oli menossa myös U18 MM-leirille samana keväänä, 15-vuoden iässä. Sitä ennen napsahti kuitenkin jalka paskaksi, kesä plörinäksi, syksyn Hlinka turneen keskarit, pudotus Ajunnuihin/Lekiin ja talvi vituiksi, kunnes keväällä tuli uudet U18 MM:t, joissa taskuun maalipörssin voitto ja valinta all stars-kenttään. Sitä vaan tässä sanon,että ilman tuota 2014 kevään loukkaantumista Laine olisi voinut olla jopa aika selkeä ykkössuosikki draftissa..mutta toisaalta, loukkaantuminen+Hlinkat+Lekit tekivät Patrikista varmasti henkisesti vahvemman.

  Itse voin sen sanoa, että usko Laineeseen oli kaiken aikaa kova, mutta kyllähän odotukset ylittyivät ns.isosti. Samalla lailla uskoin Puljuunkin, mutta tuolla 2015 syksyllä alkoi näkymään hieman huolestuttavia merkkejä Jessen pelaamisessa. Kyllähän Jesse menee NHLään heittämällä, mutta vieläkin mietin samaa kysymystä kuin 1,5v sitten: Mihin rooliin?
   
 25. Kavanagh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  On siinä jo eroa tehdäänkö listoja viihteen kuluttajille vaiko jääkiekkoteollisuudelle. Aika vähäisille maininnoille jää jo euraasialaisten sarjojen konteksti aina joukkueiden voimasuhteista kulloisiinkin muotivirtauksiin asti. Kovin vahvoja tulkintojakaan ei uskalleta heitellä kärkinimistä, kun näitä hypettämällä median kokonaispotti vain kasvaa silmissä. Pelaajien arvottamisen painopiste ei ole edes varaustilaisuuden jälkeisissä kolmessa kuukaudessa saati viidessä vuodessa, joten ei ole ihmekään, jos vedonlyöntiyhtiöiltäkin jää rekisteröimättä esimerkiksi Barkov juniorin urotekojen paino varaustilaisuudessa. Rahaa sai nimittäin jo, jos uskoi Sashan menevän viiden ensimmäisen joukossa, top-3:sta puhumattakaan.