.
Liiallinen juusto pilaa pizzan kuin pizzan ja kun en muutenkaan runsaan juuston ystävä ole, niin yleensä tilaan pizzani "puolella juustolla", eli niin että juustoa tulee puolet normimäärästä. Tämänkin kanssa on hyvä tuntea tilauspaikkaa sen verran että tietää ymmärtääkö ne suomea edes auttavasti. Ei meinaan riitä yksi kerta, kun pizzaonlinen tilauksessa lisätietoja -kohtaan olen tuon "puolet juustosta kiitos" kirjoittanut ja sen johdosta olen saanut pizzani tuplajuustolla.
*e* Mainittakoon nyt vielä, että toisinaan tilaan pizzani valkosipulilla ja/tai "tuunaan" sitä kotona Srirachalla ja jos teen pizzaa itse, niin siihen paksuksi keitellyn tomaattikastikkeen joukkoon tulee poikkeuksetta Srirachaa.
Toi on niin totta. Joskus eteen tullut sellanen pizza, jossa on niin paljon juustoa, että on oikeastaan se ja sama mitä muuta siinä on kun vaan juusto maistuu. Sellanen on floppi-pizza kyllä, mutta onneks suht harvoin on ollu noita. Puolijuustolla ottaminen on ihan hyvä vaihtoehto kans, niin pääsee yleensä muutkin täytteet hyvin esille maussa. Ne pitää olla sopivassa suhteessa.