Oulun Energia Areena

  • 433 200
  • 1 313

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Biisin kieltämisen otti joku fanaatikko esiin alun perin Kaleva-nimisen p*ska-aviisin nettikeskustelussa nimeltään Juttutupa. Tämän tiimoilta valveutunut p*askatoimittaja Aku Ahlholm kirjoitti "kantaaottavan" kolumnin tjsp. Ja sitten uutinen kohuineen oli valmis; kommentaattorina mm. edellämainittu Manninen - pyyteettömästi ja pyynnöstä. Vasta tämän jälkeen mittavampi jeesustelu, johon osallistui useita silloisia Oulun kaupungin keskeisiä virka- ja luottamusmiehiä käynnistyi - valitettavan tunnetuin seurauksin.
Kerro jotain uutta.

Skandaalin alkulähde lienee kaikille tiedossa, eikä se muutenkaan ole niin oleellista tässä ja nyt. Se, että minkä taholta Routasydän sitten kiellettiin, on. No nyt tämä asia alkaa pikkuhiljaa sitten kirkastua.
Mutta että tällä yhteys Karalahden Kärpistä saamiin potkuihin?
Ympäripyöreästi sama Kärppien hallitushan se näistä organisaatiota koskevista yhtälöistä siellä päättää - kysyen tietysti mielipiteensä myös sponsoreilta ja näiden sivutahoilta.

Yhtymäkohtia riittää seulottavaksi asti, sillä päätäntävalta näillä asioilla on edelleen Kärpillä ja seuran hallituksella. Näyttää siltä, että puhdistusjärjestelmä on jälleen kerran hionut Kärppien rosoiset kulmat tasaisemmaksi ja näin ollen onnistunut työssään.

Heh, uusihan poju reseptit ennen kuin sattuu mitään vahinkoa.
Juurikin näin. Hyvä juttu.

Heti, kun aletaan heiluttelemaan pikkuisen vatia ja etsimään faktoja näille yhtymäkohdille, käydään virtuaaliagressiiviseksi. Kaikesta imagopahasta halutaan jopa fanien toimesta vaieta. Hyssyttely kunniaan, niinhän "Foik"? Kunhan peli kellottaa tavoiltaankin aikataulussa ja tuote on kauttaaltaan terve, niin kaikilla on hyvä olla.

Miksei tuote voisi olla terve, mikäli Routasydän otettaisiin sisääntulokappaleeksi ja Karalahti harjoitusvahvuuteen ainakin oikeuden päätökseen asti? SYYTÖN kun on.

Taitaa poju-Foik'illa kompetenssi pettää tässä vaiheessa, eikä kovin hääviä sanottavaa löydy. Ihmettelen vain suuresti hyökkäystäsi sivuunkirjoittanutta kohtaan.

Ei ole ihme, että tunnelmat hallissa on perin synkkiä ja laimeita, kun otannan ottaa "Foik'n" viimeisestä pätkästä.
 
Viimeksi muokattu:

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Arto Nenonen istui muuten Routasydän-kohun aikaan aika tukevalla alustalla Kärppien ja Oulun kaupungin hallituksissa.

Ei ainakaan Kärpät Oy:n hallituksessa ole ollut koskaan.

http://www.oulunkarpat.fi/hallinto.php
Pari muutosta tuohon hallitukseen on tullut.
ex-jäseniä mm. Arbelius ja Lesonen.

edit: miten tuosta kaverista ei löydy googlettamalla mitään Oulun kaupunkiin liittyvää?
 
Viimeksi muokattu:

bunghole

Jäsen
Ensinnäkin, kuten jo aiemmin olen maininnut, niin tunnen lestadiolaiset piirit ja heidän toimintatapansa erittäin hyvin kun olen niissä piireissä noin pari vuosikymmentä pyörinyt vaikken heihin ole ikinä kuulunutkaan. Väitän siis tietäväni asioista jotain ja haluan oikoa hieman noita RtSn:n aivopieruja.

Hieman pohjustusta:Sitten tiedontynkää:Ajojahti kulminoituu nyt hallitukseen, jossa kyseiset herrat istuvat - näin ollen myös sponsoreihin ja näiden sivuvaikuttajiin.

Kun nyt ajojahdista puhut niin olisiko esittää mitään faktaa? Tuossa on jo parissa viestissä kerrottu mistä tuon biisin boikotointi lähti. Nykyäänhän se soi peleissä eikä siinä mitään vikaa nähdä. Se on kuitenkin melkoisen kaukaa haettua että Lestadiolaisilla olisi mitään vaikutusta ollut asiaan, niissä piireissä kun ei ole koko asiasta ikinä puhuttu mitään virallisemmalla tasolla eikä liikkeessä ole muutenkaan tapana kommentoida millään tavalla Kärppiä tai muutakaan ammattilaisurheilua. Virallisestihan matseissa käyntiä ei nähdä hyvänä asiana mutta tiedän että siellä heitäkin käy joitakin kymmeniä tai parikin sataa per ottelu.

Sanottakoon, että eräs Arto Nenonen istui kaupunginhallituksessa Routasydämen soittokiellon aikoihin, en tiedä istuuko enää. Tämän lisäksi kolme viisasta miestä kaupunginhallituksesta ja jostakin ääriliikkeistä, kuten Ever-Frost mainitsee, eväsivät omalta osaltaan myöskin Routasydämen soittamisen hallissa sunnuntaisessa aamujumalanpalveluksessa jossakin päin Oulua.

Kyseinen Arto Nenonen taitaa olla lestadiolainen, hänen nimisensä kyllä löytyy, mutta mitään tekemistä hänellä ei Kärppien kanssa ole. Kaupunginvaltuustossa ja -hallituksessakin on useampia lestadiolaisia mutta heillä ei ole Kärppien kanssa mitään tekemistä eikä heidän vakaumuksensa vaikuta työhön mitenkään.

Tiedoksi myös että Lestadiolaiset eivät kokoonnu sunnuntaiaamuisin mihinkään vaan keskiviikkona, lauantaina ja sunnuntaina alkuillasta aina samassa paikassa. Näitä paikkoja on Oulussa neljä, Muhoksella kaksi ja muissa ympäristökunnissa jokaisessa yksi. Koko Suomessa noita paikkoja on yli sata. Mitään päätöksiä noissa tilaisuuksissa ei myöskään tehdä. Olisi hauska tietää noille sinun "faktoille" jotain lähteitä jos sellaisia löytyy. Epäilen...

Ikävä aukaista arpia, mutta yhtymäkohtia Karalahden hätiköityyn sopimuspurkuun löytyy liikaa. En syytä suoranaisesti lestadiolaiskansaa, mutta jokin herätysliike tai äärijärjestö puhkoo näitä rosoisia kulmakiviä esimerkiksi nyt hallin yleistunnelmasta.

Vaatii melkoista salapoliisityötä tai vainoharhaisuutta jotta näkee noissa jotain yhtymäkohtia. Ihminen kun näkee sen mitä haluaa nähdä. Edelleenkin voin kertoa että Lestadiolaisia ei kiinnosta pätkän vertaa millainen tunnelma on Kärppämatseissa. Näin siis virallisella tasolla jossa "päätöksiä" tehdään. Lestadiolaisilla on myös tapana pysytellä sivussa yleensäkin kommentoimasta mitään asioita ja yleensä he haluavatkin olla rauhassa ja hoitaa omat asiansa, muilla kun tuntuu olevan hyvinkin paljon sanottavaa heistä vaikkeivat he muita kommentoikaan. Ja sitten sanotaan heidän tuomitsevan muita vaikka muut tuntuvat tuomitsevan heidän toimintaansa. Karalahden sopimus purettiin kun SM-liiga asetti pelaajan pelikieltoon ja näinollen Karalahden mahdollisuudet hoitaa työnsä nähtiin olemattomiksi. Vai väitätkö että lestadiolaiset päättävät myös koko liigan asioista?

Kliinisyyttä vaalitaan joka puolella Kärppien imagoa - myös hallissa. Negaleimautumista ei sallita, vaikka uskoisin puhuttujen asioiden hyväksymisen jopa edesauttavan Kärppien imagohyötyä jollain tapaa. Ja paljon.

Kliinisyyttä ei vaadi kukaan ja Kärpätkin haluaa pois HMV-imagostaan ja on siinä parin viime kauden aikana hyvin onnistunutkin.

Mitä helvetin pahaa siinä on, jos Routasydän soi hallissa Kärppien tehtyä maalin tai kuolonkellot moukaroi vastustajajoukkueen kylmäksi heidän tullessa jäälle Raksilassa? Särmikkyyttä nimittäin kaipaa joku muukin kuin sivuunkirjoittanut.

Niinpä, kuka tuossa jotain pahaa on nähnyt? Mitään kansanliikettä Routasydämen tai kuolonkellojen kieltämiseksi ei ole syntynyt vaan pari yksittäistä henkilöä on niistä vetänyt herneet nenäänsä ja nekin vain natsikytkösten takia. Heillä taas ei ollut mitään tekemistä lestadiolaisten tai muidenkaan ääriliikkeiden kanssa.

Mutta toisaalta, miettikääpä kumpaa tj. Juha Junno haluaa miellyttää ennemmin; yksittäistä henkilöä vai rekkalastittain muuta puhtoista ja pikkusieluista väestöä?

Sitä en tiedä ketä J.Junno haluaa miellyttää mutta väitänpä hänenkin tietävän ettei Kärppien tukijoilla pahemmin ole lestadiolaiskytköksiä eikä Kärppien hallituksessa heitä istu, lestadiolaiset kun eivät harrasta kilpaurheilua eivätkä ole sitä tukemassa. J.Junnon omasta vakaumuksesta en tiedä muuta kuin sen että lestadiolainen hän ei ole vaikkakin kertoi muistaakseni Rauhan Tervehdyksessä kuinka kiekkopomokin rukoilee.

Kyllä voi. Tämä ihan faktatietona.

Tiedät itsekin kuinka paskaa puhut. Tai sitten luulet tietäväsi jotain huhujen tai omien päätelmien perusteella. Väitän faktana että sun puheet on pääosin pelkkää paskaa.

Kerro jotain uutta.

Skandaalin alkulähde lienee kaikille tiedossa, eikä se muutenkaan ole niin oleellista tässä ja nyt. Se, että minkä taholta Routasydän sitten kiellettiin, on. No nyt tämä asia alkaa pikkuhiljaa sitten kirkastua.Ympäripyöreästi sama Kärppien hallitushan se näistä organisaatiota koskevista yhtälöistä siellä päättää - kysyen tietysti mielipiteensä myös sponsoreilta ja näiden sivutahoilta.

Pussinsuu lähestyy vähitellen.

Ensin väitetään että aloite lähti tietyistä piireistä joita arvailitkin. Nyt sillä ei olekaan enää merkitystä ja myönnät muiden kirjoittajien olevan oikeassa alkulähteen suhteen vaikka väitit muuta. Kärppien hallitus toki päättää noista asioista mutta siellä ei ketään lestadiolaista istu vaikka niin väitit. Kärppien tukijoissa ei myöskään ole lestadiolaisia tai lestadiolaistaustaisia kuin murto-osa. Yksikään näistä yrityksistä ei kuulu "ykkösketjuun" joten heiltä ei mitään ole kysytty. Selvennykseksi myös että aiemmin mainittu Matti Pörhökään ei ole lestadiolainen vaikka hänellä lestadiolaiskontakteja onkin. Mitään vaikutusta tällä asialla ei kuitenkaan ole. Kaikki tietävät mistä Routasydämen vastustus lähti eikä asiassa ole mitään salaliittoa.

Yhtymäkohtia riittää seulottavaksi asti, sillä päätäntävalta näillä asioilla on edelleen Kärpillä ja seuran hallituksella. Näyttää siltä, että puhdistusjärjestelmä on jälleen kerran hionut Kärppien rosoiset kulmat tasaisemmaksi ja näin ollen onnistunut työssään.

Jos Kärpät Oy haluaa tehdä tuotteestaan mielenkiinnottoman, se voi toki niin tehdä. Tämä ei kuitenkaan ole ollut suuntaus eikä mitään "puhdistusjärjestelmää" ole olemassa kuin joidenkin mielikuvituksessa. Toki Kärpät ei halua huonoa imagoa kuten eivät muutkaan liigaseurat halua. Kärpät antoi kuitenkin Karalahdelle täyden tukensa mutta irtisanoi sopimuksen kun SM-liiga päätti ettei Jere saa pelata ennen helmikuuta.

Heti, kun aletaan heiluttelemaan pikkuisen vatia ja etsimään faktoja näille yhtymäkohdille, käydään virtuaaliagressiiviseksi. Kaikesta imagopahasta halutaan jopa fanien toimesta vaieta. Hyssyttely kunniaan, niinhän "Foik"? Kunhan peli kellottaa tavoiltaankin aikataulussa ja tuote on kauttaaltaan terve, niin kaikilla on hyvä olla.

Miksi vatia pitää keikuttaa jos tuote on kunnossa? Toki on hyvä nostaa kissa pöydälle jos on asiaa mutta eikö olisi vakuuttavampaa tehdä se faktoihin perustuen ja valehtelematta tai omien kuvitelmien ja kuulopuheiden perusteella?


Miksei tuote voisi olla terve, mikäli Routasydän otettaisiin sisääntulokappaleeksi ja Karalahti harjoitusvahvuuteen ainakin oikeuden päätökseen asti? SYYTÖN kun on.

Onko joku väittänyt muuta? Routasydän voitaisiin mielestäni ottaa sisääntulokappaleeksi ja sopisikin siihen erittäin hyvin. Mielestäni kuitenkin tällä hetkellä se Kärppien oikea tunnari. Mutta miksi Kärppien pitäisi ottaa Jere harjoitusvahvuuteen ja maksaa hänelle palkkaa jos hän ei saa pelata eikä ole edes mitään takeita siitä pelaako hän enää ikinä? Ei Jeren palkka ole kuitenkaan halvimmasta päästä.

Taitaa poju-Foik'illa kompetenssi pettää tässä vaiheessa, eikä kovin hääviä sanottavaa löydy. Ihmettelen vain suuresti hyökkäystäsi sivuunkirjoittanutta kohtaan.

Ei ole ihme, että tunnelmat hallissa on perin synkkiä ja laimeita, kun otannan ottaa "Foik'n" viimeisestä pätkästä.

Väitän että on turha puhua kompetenssista mitään jos tuotokset on samaa tasoa kuin sinulla on. Ei nimittäin pitäisi olla kompetenssia enää puhua mistään jos on ensin "nostanut kissan pöydälle" valheisiin, kuulopuheisiin ja omiin kuvitelmiin perustuen ja vielä kehdannut väittää näitä faktoiksi.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
miten tuosta kaverista ei löydy googlettamalla mitään Oulun kaupunkiin liittyvää?
Nenonen oli yksi päävirkamiehistä päättämässä Routasydämen soittokieltoa. Muuta tietoa minulla ei ole, kuin että hän päätti kaupungin yhtenä jäsenenä ottaa kielteisen kannan Routasydämen soittamiseen - aika kärkkäästikin.

Miksi siis "Bunghole" yrittää oikoa seinille totuutta, ettei Nenosella olisi mitään päätäntä- tai vaikutusvaltaa hallin ja samalla Kärppien toimintatavoissa?

Eikö Raksila ole vielä(kin) osaomistuksessa kaupungin taholta. Näin ollen saa olla päättämässä hallissa soitettavasta musiikista.
Bunghole kirjoitti:
Kuten olen jo todennut, en syytä lestadiolaisia puhdistusjärjestelmän tuotoksista, vaan Kärppien sponsoritahoja ja -sivutekijöitä, joita on pilvin pimein. Mukaan sopii varmasti lahkoa, tahoa ja liikettä, jotka haluavat Kärppien imagosta otannan myös itselleen - jopa niin, vaikka asia ei heille kuulu.

Väitätkö, että esimerkiksi Matti Pörhön henkimaailmalla ei ole mitään kytköksiä Kärppien organisaatiotasolla eläviin laineisiin? Väitätkö, että Matti Pörhön ja hänen sivutahojensa mielipiteitä ei oteta huomioon hallituksen päätäntävallassa, jos hän kerran istuu hallituksessa?

Aamujumalanpalveluksissa muun muassa herra Patrick Dickson saneli ehdot ja aivopesi ihmiset Routasydämen pahuudesta. En väittänytkään, että kyse olisi lestadiolaisista. Mainitsin yhteyksissä ääriliikkeen. Tässä tapauksessa pappisyhteiskunnan ja heidän kuuntelijakuntansa. Sen sijaan tuo, että mikään taho ei olisi ollut mukana poistattamassa kuolinkelloja tai Routasydäntä sisääntulokappaleen priorisoinnista, on täyttä paskaa. Pari yksittäistä ja vaikutusvaltaista sponsoritahoa riittää. Yksikin soraääni otetaan huomioon Kärppien hallituksen kokouksissa.

Näin se vain valitettavasti on.

Routasydämen kieltämiseen johtavan alkulähteen tietävät kaikki. Se on osa totuutta. Loppujen lopuksi merkitystä on vain keneltä kieltämisperusteet ovat tulleet. Tähän riittää "vain" murto-osa pohjoissuomalaista puhdistusjärjestelmää. Tämä lienee nyt selvää kaikille.

Linjaukset liittyvät näin ollen Karalahti-tapaukseen, sillä päätökset ollaan niin ikään tehty hallituksen raskaan vasaran kautta.
 

bunghole

Jäsen
Nenonen oli yksi päävirkamiehistä päättämässä Routasydämen soittokieltoa. Muuta tietoa minulla ei ole, kuin että hän päätti kaupungin yhtenä jäsenenä ottaa kielteisen kannan Routasydämen soittamiseen - aika kärkkäästikin.

Miksi siis "Bunghole" yrittää oikoa seinille totuutta, ettei Nenosella olisi mitään päätäntä- tai vaikutusvaltaa hallin ja samalla Kärppien toimintatavoissa?

Eikö Raksila ole vielä(kin) osaomistuksessa kaupungin taholta. Näin ollen saa olla päättämässä hallissa soitettavasta musiikista.Kuten olen jo todennut, en syytä lestadiolaisia puhdistusjärjestelmän tuotoksista, vaan Kärppien sponsoritahoja ja -sivutekijöitä, joita on pilvin pimein. Mukaan sopii varmasti lahkoa, tahoa ja liikettä, jotka haluavat Kärppien imagosta otannan myös itselleen - jopa niin, vaikka asia ei heille kuulu.

Väitätkö, että esimerkiksi Matti Pörhön henkimaailmalla ei ole mitään kytköksiä Kärppien organisaatiotasolla eläviin laineisiin? Väitätkö, että Matti Pörhön ja hänen sivutahojensa mielipiteitä ei oteta huomioon hallituksen päätäntävallassa, jos hän kerran istuu hallituksessa?

Aamujumalanpalveluksissa muun muassa herra Patrick Dickson saneli ehdot ja aivopesi ihmiset Routasydämen pahuudesta. En väittänytkään, että kyse olisi lestadiolaisista. Mainitsin yhteyksissä ääriliikkeen. Tässä tapauksessa pappisyhteiskunnan ja heidän kuuntelijakuntansa. Sen sijaan tuo, että mikään taho ei olisi ollut mukana poistattamassa kuolinkelloja tai Routasydäntä sisääntulokappaleen priorisoinnista, on täyttä paskaa. Pari yksittäistä ja vaikutusvaltaista sponsoritahoa riittää. Yksikin soraääni otetaan huomioon Kärppien hallituksen kokouksissa.

Näin se vain valitettavasti on.

Routasydämen kieltämiseen johtavan alkulähteen tietävät kaikki. Se on osa totuutta. Loppujen lopuksi merkitystä on vain keneltä kieltämisperusteet ovat tulleet. Tähän riittää "vain" murto-osa pohjoissuomalaista puhdistusjärjestelmää. Tämä lienee nyt selvää kaikille.

Linjaukset liittyvät näin ollen Karalahti-tapaukseen, sillä päätökset ollaan niin ikään tehty hallituksen raskaan vasaran kautta.

Puutuin kirjoittamaasi huttuun koska mainitsit tekstissäsi lestadiolaiset, sillä tiedän ettei heillä ole koko asian kanssa mitään tekemistä. Matti Pörhö ei myöskään ole niin läheisissä väleissä kyseisen ryhmän kanssa että sillä mitään vaikutusta olisi. Pörhön omista motiiveista en tiedä mutta jos jokin ryhmä mainitaan nimeltä niin kannattaisi olla selvillä asiasta ennen kuin alkaa siitä puhumaan.

Patrick Dicksonin jutuista en tiedä kun en nykyään kirkossa pahemmin käy joulua lukuunottamatta ja silloinkaan en Karjasillalla jossa kyseinen tummahipiäinen veijari vaikuttaa. Kyseisen kaverin juttuja nyt ei muutenkaan kannata ottaa niin vakavasti sillä hänen tulkintansa asioista ovat muutenkin hieman erikoisia. Se, että yksi hengenmies käy taisteluun tärkeäksi näkemänsä asian puolesta, ei tee kaikista hihhuleista Sentencedin julisteita polttavia viripäitä.

Lestadiolaisten ja Patrick Dicksonin mainitseminen samassa jutussa osoittaa vaan tietämättömyyttä ja arvostelukyvyn puutetta. Tai kieroa huumorintajua.

On myös turha pestä käsiä siitä ettet ole suoraan syyttänyt lestadiolaisia vaikka niin teitkin. Käytät asiasta nimitystä "pohjoissuomalainen puhdistusjärjestelmä" ja puhut samassa yhteydessä "lahkosta". Montako suurempaa ja vaikuttavampaa lahkoa pohjoisessa on? Aivan, tasan yksi, lestadiolaiset. Tarkoitit heitä ja tiedät sen itsekin. Millään muulla uskonnollisella porukalla ei voisi pohjoisessa olla edes teoriassa mitään suurempia vaikutusmahdollisuuksia mutta kun lestadiolaisetkaan eivät asiaan ole mitenkään puuttuneet eivätkä haluakaan puuttua niin on melko vainoharhaista syyttää mitään "puhdistusjärjestelmää". Eiköhän kyseessä ole ensisijaisesti muutaman yksittäisen ihmisen ristiretki joka päätyi lehtiin ja tätä kautta Kärpät ei halunnut huonoa julkisuutta ja poisti kappaleen toistaiseksi soittolistoilta. Nythän se on kuitenkin jo vuoden verran soinut peleissä joten sinänsä ihmettelen miksi edes vingut vielä asiasta. Siksikö että sitä ei soiteta sisääntulobiisinä?
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Siksikö että sitä ei soiteta sisääntulobiisinä?

Joka muuten 4 vuotta sitten kuulosti todella surkealta tekeleeltä hallin äänentoistojärjestelmän välityksellä. Epämääräistä puuroa josta ei saanut mitään selvää. Oikeastihan kyseessä on loistava kappale.

Se mitä nyt olen sitä kuullut erätauoilla niin se jopa toimii kun volumen ei silloin tarvitse olla niin isolla. En tiedä onko ämyreitä säädetty sen jälkeen.


Kyllä monia vituttaa se tapa miten tämä asia hoidettiin, mutta antaa jo olla. Kannattajat ja joukkue ovat ottaneet kappaleen omakseen ja minusta se on tärkeintä. Parhaimmillaan tämä biisi oli torilla huhtikuussa 2004, toiseksi paras vaihtoehto löytyy omalta cd-levyltä.



Nykyinen "show" kaipaisi vähän tuuletusta. Junno & Co. jenkkeihin opintomatkalle.
http://www.30gamesin30nights.com/index.html
joku tuommoinen tehopaketti vois olla paikallaan

Videotaulun käyttäjille kyllä kiitosta, ovat jo oppineet vähän niksejä ja alkaa olla hommat hallussa.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Puutuin kirjoittamaasi huttuun....
Oli sontaa tai ei, mutta eikö mielestäni Nenosella ole minkäänlaisia vaikutusmahdollisuuksia hallissa soitettavaan musiikkiin?
Matti Pörhö ei myöskään ole niin läheisissä väleissä kyseisen ryhmän kanssa että sillä mitään vaikutusta olisi. Pörhön omista motiiveista en tiedä mutta jos jokin ryhmä mainitaan nimeltä niin kannattaisi olla selvillä asiasta ennen kuin alkaa siitä puhumaan.
Jokainen voi omissa sielunmaailmoissaan miettiä, mitä mieltä Matti Pörhö oli Routasydän-kohusta tai Jere Karalahden tapauksesta. Hän vaikuttaa kuitenkin aika vaikutusvaltaiselta mieheltä, joka sitä paitsi istuu Kärppien hallituksessa. Mieheltä, jolla on isoja kiinnityksiä koskien Kärppien imagopuolta.
Se, että yksi hengenmies käy taisteluun tärkeäksi näkemänsä asian puolesta, ei tee kaikista hihhuleista Sentencedin julisteita polttavia viripäitä.
Ääriliikkeiden miehiä oli kolme, jotka julistivat jumalanpalvelusaamuina, kuinka pahaa kädenjälkeä Routasydän voi tehdä oululaiseen kulttuuriin ja urheilutoimenkuvaan. Kuulijakuntaa oli varmasti paljon, mikä osasyilleen johdatti kappaleen soitantakieltoon ja -kohuun.
Millään muulla uskonnollisella porukalla ei voisi pohjoisessa olla edes teoriassa mitään suurempia vaikutusmahdollisuuksia mutta kun lestadiolaisetkaan eivät asiaan ole mitenkään puuttuneet eivätkä haluakaan puuttua niin on melko vainoharhaista syyttää mitään "puhdistusjärjestelmää".
Lainauksen vastaus kulkee käsi kädessä kahden ensimmäisen vastauksen kanssa.
Eiköhän kyseessä ole ensisijaisesti muutaman yksittäisen ihmisen ristiretki joka päätyi lehtiin ja tätä kautta Kärpät ei halunnut huonoa julkisuutta ja poisti kappaleen toistaiseksi soittolistoilta.
Joskus muutama humaanisesti tärkeä yksilö riittää syövyttämään edisodin laillisuuden. Nythän on niin, että kyseiset henkilöt ovat erittäin vaikutusrikkaita ihmisiä oululaisessa liike-elämässä. Kaikkihan vaikuttaa kuitenkin tuotteen myymiseen ja sitä kautta kilpi halutaan pitää mahdollisimman koskemattomana.
Nythän se on kuitenkin jo vuoden verran soinut peleissä joten sinänsä ihmettelen miksi edes vingut vielä asiasta. Siksikö että sitä ei soiteta sisääntulobiisinä?
Oletko käynyt peleissä?

Ei se siellä soi kokonaan. Sitä paitsi Routasydän aiottiin sementoida näkyvälle alustalle - sisääntulo- tai maalilaulukappaleeksi. Asia nousi jälleen pinnalle, kun Karalahden sopimuksen purkaminen oli mielestäni hätiköity päätös. Niinkuin oli Routasydämen hyllyttäminenkin.

Jokainen voi itse miettiä, minkälaisia vaikutuksia liike-elämän isoilla herroilla on Kärppien toimenkuvaan - minkälaisen valttikortin he saavat äänestämällä vastaan hallituksien kokouksissa Routasydän / kuolinkello / Karalahti -kaltaisissa tapauksissa.

Miettikää ja antakaa hiljainen vastaus, sillä minä tiedän sen jo.
-Mercury- kirjoitti:
Kyllä monia vituttaa se tapa miten tämä asia hoidettiin, mutta antaa jo olla. Kannattajat ja joukkue ovat ottaneet kappaleen omakseen ja minusta se on tärkeintä. Parhaimmillaan tämä biisi oli torilla huhtikuussa 2004, toiseksi paras vaihtoehto löytyy omalta cd-levyltä.
Kyllä, kiitokset tästä sivuhuomautuksesta. Kyllä se kuitenkin voitaisiin asettaa sisääntulo- tai maalilauluksi.

Tämä tästä. Joulurauhaa kaikille.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
No mut hei!

Ainakin Porokylän leipomon Kärppäruisleivät ovat erittäin maukkaita, joten miksei sitten olutkin maistuisi.

Huvittava idea kyllä.
 

meetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut Oulun urheiluseurat.
No mut hei!

Ainakin Porokylän leipomon Kärppäruisleivät ovat erittäin maukkaita, joten miksei sitten olutkin maistuisi.

Huvittava idea kyllä.
---
Täytyy myöntää,että Porokylän leipomon Kärppäruisleivät ovat parasta maistamaani ruisleipää,joten pitää kait tätä oluttakin...maistaa
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
---
Täytyy myöntää,että Porokylän leipomon Kärppäruisleivät ovat parasta maistamaani ruisleipää,joten pitää kait tätä oluttakin...maistaa

Tämä nyt on ihan väärä ketju tälle asialle alunperinkin, mutta sen sanon että Porokylän leipomon Kärppäruisleipä on kaukana ruisleivästä. Tavallista rukiisempaa sekaleipää ehkä.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Playoffeissa on eri meininki

Tähänkin ketjuun uutta eloa, koska Kärpät (tai joku) on uudistanut hiukan jäälletulo musiikkia ja muuta alkuhässäkkää playoffeihin . Nyt oli selvästi reippaampi alku ottelussa keskiviikkona, kun Kärpät kohtasi Ilveksen. Musiikin esittäjästä en saanut oikeen selvää, kiitos paskojen kaijuttimien ja faniporukan mölyn. Mutta selvästi eloisampi alku kuitenkin oli mitä runkosarjan peleissä.

Sunnuntain ottelussa toivottavasti kuulen jo musiikin selvemmin. Mitä mieltä muut ovat tästä uudesta "alkushowsta"? Ehkä se savu hiukan haittasi ja haisi paikkapaikoin hallissa vielä eka erässäkin, mutta noin muuten oli ihan ok esitys..

No huomenna uudet arviot sitten, ja jännä nähdä saavatko käyttää enään sitä "räjähdystä" savun takia?
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Oli kyllä tosi mahtava yllätys tuo uusi alkushow !! Hienoa että saatiin taas kunnon jysähdys siihen jäälletuloon! Musiikista en itsekkään saanut oikein selvää G-H:ssa kun olin, mutta eipä sillä väliä pääasia että saatiin lisää efforttia tuohon hommaan.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Kausi paketissa, pian myöskin areenan osalta.

elikkäs tähän mielipiteitä http://www.oulunkarpat.fi/uutiset.php?uutisid=791&arkistosivu=

Lyhyesti lainatakseni:
" Kärppien mestaruusjuhlat kannattajille järjestetään tiistaina Oulun Energia Areenalla. Juhlien päävieraana ovat tietenkin joukkueen pelaajat ja Kanada-malja."

Miten äänentoisto kestää noita bändejä, kun tiedämme taas surkeat kaijuttimet? Vai onko keksitty joku korvaava ratkaisu?

Tietenkin hyvä veto siinä mielessä, että ainakaan ei tule ulkona kylmä, vaikkaakaan kaikki halukkaat ei halliin sovi. Mitä mieltä muuten olette tästä juhlan viemisestä sisälle, eikä torille?

Kaljahanat, fanishopit ja ruokapaikat kai tuollakin on auki? Joten rahaahan tästä voi kärpät joka tapauksessa saada? En tiedä sitten kuka esiintyjille maksaa. No oli miten oli, poika palasi pohjoiseen ja kausi oli onnistunut.

Kiitos kärpät ja onnea mestaruudesta!
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten äänentoisto kestää noita bändejä

Aiheellisempi kyssäri olisi, että miten mikä tahansa elollisen tai elottoman sielun omaava olento tässä universumissa kestää noita bändejä?

Frederik, Popeda, Sakari Kuosmanen, Minervan Keijo (joojoo, tiiän etteivät kaksi viimeksi mainittua ole listalla, mutta eivätköhän siellä kuitenkin kekkuloi, ja takuuvarmasti kaikkien perskärpästen pesävahti Lyly Rajala ahdistelee vaihteeksi tasapuolisesti myös miehiä pyrkimällä jossakin vaiheessa rumpusetin taakse, oli millään listalla tai ei..)

Voihan Herraisä, Jesse-poika ja Iku-Turso. Taitavat jäädä nämä kekkerit väliin.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Aiheellisempi kyssäri olisi, että miten mikä tahansa elollisen tai elottoman sielun omaava olento tässä universumissa kestää noita bändejä?

Mää ja Tapparan mies? Tiitanik - rautavuori? Muikea kuikistelija Oulaisista?

On ehkä hyvä, että suurin osa jää ulkopuolelle etteivät näe kun Tapparan mies on umpipäissään lavalla ja mummonpöksykalsarisade tuulettaa Raksilan niin pinttynyttä ilmaa. Todennäköisesti samalla julkistetaan Mikko-Matti Alatalon satavuotinen sopimus (sen myötä Matti saa sinisankaiset silmälasit). Koska ketään ei ole paikalla niin karmaiseva totuus ilmenee vasta kun harjoituspelit alkavat ja Junno on saanut myytyä tuhansia kausikortteja ennen sitä. Taidan siirtyä takaisin painajaisten pariin, vaikuttavat mukavammalta skenaariolta. Herättäkää kun kausi 08-09 on ohi.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Miten äänentoisto kestää noita bändejä, kun tiedämme taas surkeat kaijuttimet? Vai onko keksitty joku korvaava ratkaisu?

Eilen siellä oli Kari Tapio, Paula Koivuniemi, Jorma Kääriäinen & Riku Niemi Orchestra
http://www.menolippu.fi/vihdoinkin_kiertue.asp

Eli sielläpä on lava ja vehkeet valmiina. Junno pihinä miehenä sai neuvoteltua hyvän diilin. Ja nyt se voi omia juottoloitaan ja myyntipisteitään pitää auki. Ennen tuli juhlista vain kuluja, nyt päästään ehkä voitolle...on se vaan näätä.


Frederik, Popeda, Sakari Kuosmanen, Minervan Keijo (joojoo, tiiän etteivät kaksi viimeksi mainittua ole listalla, mutta eivätköhän siellä kuitenkin kekkuloi.
Kalevassa olleen ilmoituksen mukaan myös mr. Finlandia, eli hän, tulee paikalle. Keppi taas ei voi tietojen mukaan laulaa tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Kalevassa olleen ilmoituksen mukaan myös mr. Finlandia tulee paikalle. Keppi taas ei voi tietojen mukaan laulaa tällä hetkellä.

Ei oikein selvinnyt mitä tuo Mr. Finlandia tarkoittaa niin piti googlettaa se. Ainakin selvisi mitä tarvitaan jos keppi ei voi laulaa.

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=75935514




ps. joojoo, tarkoitit Mr. Finland-kisan voittajaa lie. Ja luojan lykky ettei Minerva taas "laula". Junno on kyllä ns. businessmies. Kunhan sitä kaljua ei näy vaan sataan vuoteen Oulussa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Miten äänentoisto kestää noita bändejä, kun tiedämme taas surkeat kaijuttimet? Vai onko keksitty joku korvaava ratkaisu?

Meinaatko tosissaan että paikalle tuleva bändi vetää piuhansa sinne kuuluttajakoppiin tms. mistä peleissä soitellaan biisit ja hoilaillaan tilastomerkintöjä?

Kysytkö seuraavaksi miten ulkoilmafestareilla soitetaan musiikkia jos siellä ei ole jääkiekkohallia?
 

Fordél

Jäsen
Heitetääs tähän ketjuun kysymys kun en sokeuttani saanut asiasta selvää Kärppien nettisivuilta eli missä katsomonosassa tuolla opiskelijalipulla pääsee istumaan Raksilassa?
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Opiskelijalipulla pääsee kulmissa oleviin seisomakatsomoihin E-F ja G-H. Normi runkosarjapelissä on niissä myös takuulla tilaa istua.
 

Fordél

Jäsen
Opiskelijalipulla pääsee kulmissa oleviin seisomakatsomoihin E-F ja G-H. Normi runkosarjapelissä on niissä myös takuulla tilaa istua.

Ok kiitos tiedosta ja tämä istumiskysymys on juuri tärkeä, sillä ei sitä nyt jaksa Kärppien peliä seisaaltaa katsoa...
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Voisiko joku kertoa millaiset paikat on J katsomossa rivillä 18? Näkeekö pelin hyvin?

Katso vaikka Kärppien kotisivuilta liput-valikon takaa.

Paikka on keskellä ja ylhäällä, ihan hyvät paikat olet saanut. Raksilassa on niin jyrkkä katsomo, että varmasti näkee vaikka edessä istuisi Marko Anttila.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös