Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Ottelutapahtuma ja lipunmyynti

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toejoen Veikko, 17.09.2011 klo 11.24.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Tätä olen muuten ihmetellyt suomalaisissa ottelutapahtumissa yleensäkin, ei vain jääkiekossa. Eli miksi ei avata eri tapahtumiin riittävästi myyntipisteitä ja/tai hommata ylimääräisiä myyjiä? Luulisi tämän taloudellisen yhtälön olevan päivänselvä, eli jos tarjonta on paljon heikompi kuin kysyntä niin silloin jää myyntiä saamatta paljon enemmän kuin mitä parin ekstraajan palkkaaminen muutamaksi tunniksi maksaisi.

  Eihän sitä muutaman myyjän palkkakuluihin valtavia summia mene, jos/kun on kyse muutaman tunnin kestävästä tapahtumasta. Ekstraajia, opiskelijoita yms. löytyy varmasti myymään, ja parinkin lisämyyjän palkat sivukuluineen tulevat nopeasti takaisin kun "kaljajonot" vetävät.

  Eikä kyse ole vain kaljasta (jota en itse edes juo) vaan kaikesta muustakin. Jos makkaramyynti yms. tyssää ja jonot ovat liian pitkät, niin ostamatta se jää. Kyse ei ole vain kärsivällisyyden puutteesta vaan ajan puutteesta: erätauko kestää tietyn ajan, ja jos ei siinä ajassa ehdi ostamaan, syömään/juomaan ja kenties käymään vessassa, niin sitten on priorisoitava eli jätettävä myyntijono sikseen.

  Edelleen kaipaisin myös hallin pitkien käytävien syvennyksiin jokusta "pikamyyntipistettä", josta saisi kahvia/teetä/mehua sekä esim. naposteltavaa, jolloin päätymyyntipisteistä saisi nopeammin makkaraa ja juotavaa.

  Se on kuitenkin hienoa, että bussilakosta yms. huolimatta hallilla oli kauden ennätysmäärä.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Joukkueen sivuilla on lippujen hinnat. A-nuorten lippujen kohdalla lukee selkeästi, että alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Edustuksen lipuista puhuttaessa mainitaan vain, että nuorten lippu on 7-16-vuotiaille. Ilmeisesti sitten alle 7-vuotiaat pääsee ilmaiseksi, mutta miksei tuotakin pientä lisäinformaatiota ole voitu viedä sivuille? Voiko joku vahvistaa/kumota tämän?

  Kiitos @Flyingbird nopeasta vastauksesta!
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2018 klo 16.02
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Pääsee ilmaiseksi 6 vuotta tai nuoremmat.
   
 4. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Nyt on pleijarikausikortti ostettu itselle ja juniorille, kun Samu Suominen soitteli TuTon puolesta ja möi kortit. Toivottavasti ei tarvitse hyödyntää korteissa olevaa menestystakuuta, vaan TuTo menee välieriin.
   
 5. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Ai siellä on pelaajatkin valjastettu myyntiin TuTolla. Hienoa
   
 6. Yopo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Mites tuo lipunmyynti Lippu.fi:n kautta normaalisti sujuu? Kahden aikaan yritin ostaa lippuja otteluun, mutta lippuja ei ollut saatavilla. Samalla sivulla luki kuitenkin myös, että ennakkomyynti loppuu tuntia ennen ottelun alkua ja yleisömäärä oli lopulta noin 2000. Joku tässä yhtälössä ei täsmää, jos kapasiteetti Kupittaalla on edelleen edes lähes 3000. Aika myöhäiseksi noita lippuja pystyy varailemaan, jos liput tosiaan olivat varattuna ennakkoon loppuun.
   
 7. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Olen tuota playoffs-kausaria ja sen hinnoittelua funtsinut jo aiemminkin, ja taas se tuli mieleen.

  Eli siis, viime vuoden hintaa en enää muista, mutta tänä vuonnahan se maksoi 155€. Ja nyt jos huonosti käy ja huomisen jälkeen on jäljellä enää pronssipeli, niin siinä tapauksessa kausarilla näkee kuusi peliä. Ja jos oikein muistan, niin K-Vantaata vastaan liput maksoi 15€, SapKoa vastaan nyt 20€. Pronssipelin hinta lienee 5€ tai 10€, eli irtolipuilla hintaa kertyy nähdyillä pelimäärillä 95€ tai 100€. Jos taas huomenna voitto irtoaa ja finaaleissa pelattaisiin maksimipelit, niin 25€ hinnalla tulisi saldoon 75€ lisää. Ja pronssipeliä kun ei pelattaisi, niin se 5€/10€ pois. Irtolipuista kertyisi playoffs-saldoa 165€.

  Huh...tulipa pitkä laskelma, mutta ei oikein lyhyemmälläkään selvinnyt. Mutta siis pointtini on se, että mielestäni playoffs-kausari on hinnoiteltu melko perseelleen. Tai ainakin niin, että motivaatio sen ostamiseen on melko olematonta. Ainakin minulla. Viime vuonna sen vielä ostin, tänä vuonna enää en.

  Mitä mieltä muut, onko kukaan muu ajatellut samoin? Eli että kun playoffs-kausarilla ei ”säästöä” tule kuin korkeintaan minimaalisesti, ”tappiota” irtolippuihin verrattuna hyvinkin mahdollisesti varsin selkeästi. Esimerkiksi nyt jos huomenna tulee takkiin, niin irtolippujen ostajat on selvinneet satasella, kausarin ostaneet 155€:lla.

  Kertokaa muut, mitä mieltä olette?
   
 8. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tuo hinta varmaan laskettu juuri tuhon 7 pelin loppuotteluun. Ostajalle siis asetetaan pientä riskiä ja miettimistä. Jos miettii koko kauden kausaria ja playoff kausaria, niin voisipa tuo jälkimmäinen edullisempikin olla ja miettiä, että lasketaan vaan välierät siihen. Ja jos hyvin kävisi, niin plussana finaalit.
   
 9. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Yleensähän play-off kausikortti hinnoitellaan siten, että sen hinta kattaa kaikki mahdolliset pelit. Pelaamattomat pelit sitten hyvitetään seuraavan kauden kausikortin hinnassa. Näin tekee käsittääkseni kaikki liigajoukkueet. Jokereillahan nousi joku pieni kohu pari vuotta sitten asiasta kun siellä joukkue vedätti Putin-uskovaisia kannattajiaan, mutta sekin laimeni hetkessä.
   
 10. Linnankundi Jäsen

  Savonlinnassa oli myös tällä kaudella tuo hyvityssysteemi eli mitä aikaisemmin putosi play-offeissa, sitä halvemmalla saa seuraavan vuoden kausikortin.
   
 11. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  On Turussakin ollut sama käytöntö. Tarkkaan en tiedä miten hyvityssysteemi toimii, mutta ainakin halvemmalla on saanut kausikortin seuraavaksi kaudeksi.
   
 12. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Seitsemän pelin finaaliin joo, ja kai sitten myös seitsemän pelin puolivälieriin ja välieriin.

  Mutta siis joo, kun juuri mielestäni ostajalle ei pitäisi asettaa riskiä ja miettimistä. Kun ei tuo mikään Veikkauksen peli ole, vaan käsittääkseni tapa saada katsojia sitoutumaan pelitapahtumiin. Ja jos noita playoffs-kausareita olisi tarkoitus myydä reilu määrä, niin hinta pitäisi olla houkutteleva.
   
 13. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo hyvitystä tulee jos ei joukkue pääse välieriin. Eli käytännössä siis jos playoffs-kausarilla näkee 2-4 peliä. Suomeksi sanottuna siis irtolipuilla 30-50€ matsit. Takkiin tulee.
   
 14. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Joka tapauksessa siis jos playoffs-kausarin ja irtolippujen hinnat pysyvät jatkossakin samanlaisina, niin en tule ensin mainittua ostamaan. Ja samoin ajattelee tosi moni, eikä se millään ole hyvä asia se.
   
 15. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Play-Off -kausikortin edut on siinä, että saa pitää oman paikkansa ja on liput valmiina myös finaaleihin eikä tarvitse stressata saako niitä irtolippuja loppuunmyytyihin peleihin. Normaali käytäntö on, että jos voittaa Mestaruuden viemällä joka sarjan 4-0, niin silloinkin kausikortista hyvitetään jopa puolet. (runkosarjan voitta voi voittaa Mestaruuden pelaamalla kotona minimissään 6 peliä ja maksimissaan 12 jos kaikki menee seiskapeliin).

  En tiedä muita kuin Jokerien tapauksen, jossa kausikortilla pleijareiden katsominen olisi tullut kalliimaksi kuin irtolipuilla. Monilla se kuitenkin on samanhintaista.
   
 16. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Meidän perheessä on nyt kaksi pleijari-kausaria ja myös minä olen ajatellut, etten niitä ensi kaudella osta. Liian kalliiksi tulevat yksittäisten ottelujen hinnat, jos TuTo ei pelaa finaaleissa. Kumma kun tuossa tilanteessa (ei finaalipelejä) ei saa minkäänlaista hyvitystä seuraavan kauden kausikortin hinnassa.
   
 17. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Siperia on tainnut opettaa, sillä aiemminhan myös finaaleista putoamisesta hyvitettiin seuraavan vuoden kausikortin hinnassa. TUTOlla finaaleihin pääsyprosentti on viime vuosilta sen verran pieni, että nyt toimistolla taidettiin ottaa varman päälle. Itsekin olen aiempina vuosina ostanut playoff-kausarin, mutta tänä vuonna on pudotuspelit menty irtolipuilla.
   
 18. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Niin. Voisin melkein väittää, että montaa kymmentä playoffs-kausaria ei yksityisille katsojille menisi, jos kaikki laskisivat nämä hintojen erot.

  Liigahan on asia erikseen, eikä sitä voi verrata Mestikseen millään tavalla. Niistä lipuistahan kai melkein taistellaan, ainakin finaaleissa. Toista se on Mestiksessä, ainakin täällä.
   
 19. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Kuten täälläkin kirjoituksissa näkyy, niin samanlaisia johtopäätöksiä on tehneet muutkin kuin minä. Onko täällä foorumilla ylipäätään ketään, joka ostaa nykyisenlaisella hinnoittelulla playoffs-kausarin taatusti jatkossakin?
   
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No minun kai pitää osoittaa olevani hieman hölmö, mutta minulla on siis kausari runkosarjaan ja myös playoff kausari. No runkosarjan pelejä pääsin seuraamaan 3 kpl muistaakseni ja yhtään pudotuspeliä en ole päässyt seuraamaan. Mennyt siis ihan lahjana seuralle. Saattaa olla että ensikaudella sama juttu taas. Ei oikein työmatkat ole osuneet kohdilleen ja kotona ei muutenkaan tätä Fanseat seurantaa hyvillä katsota. No Iisalmen vierailun vielä hyväksyy, kun lähellä on.
   
 21. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Kausareille tuli käyttöä koko rahan edestä. Hieno juttu.
   
 22. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  TuTo-johto eli Tuomas Haanpää haluaa kossupalkalla seuraavaan kotiotteluun patarumpalin ja säkkipillin soittajan. Kaksi pulloa kossua palkaksi plus fanipaita. Asiasta uutisoi Jatkoaika.

  Onpa ns. hassunhauskaa ja modernia, viinapalkalla vain matsiin paukuttamaan kännissä ja vinguttamaan säkkipilliä. Sehän on kansainvälisen tason viihdettä se, varsinkin kahden kossupullon mittainen känni jolle voi yhdessä sitten nauraa. Kännisekoiluahan ei suomalaisessa kansanhuumorissahan ole vielä toistaiseksi koskaan käytettykään.

  Jos meno taantuu tuommoiseksi niin antaa pian olla koko matseissa käymisen. On todella väsynyttä touhua tuollainen.

  Haanpää on myös Jääkiekon sarjaseurat ry:n puheenjohtajat. Näillä menetelmilläkö sitä nostetaan esim. Mestiksen profiilia ja kehitetään sarjaa?
   
 23. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  pää asia että hallissa on ääntä. Auttamatta liian hiljaista ollut siihen nähden kuinka pitkällä ollaan jo. Soittakoon vaikka makkara tai lihispalkalla viina se vaan suomalaisiin usein vetoaa. Ja saattoipa tuossa huumoriakin olla, kaikille ei tunnu aukeavan
   
 24. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juuri näin. Haanpään ulostulo sai mukavasti näkyvyyttä, ja kaikki tämä on omiaan lisäämään katsojien määrää perjantaina. Tässä jutussa haisi huumori peräseinään asti.
   
 25. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  B-katsomo (se missä TuTo-faniryhmä on tähän asti ollut otteluissa) muuttuu huomisesta alkaen anniskelualueeksi, jossa on 18 vuoden ikäraja. Fanit siirtyvät muualle.

  Huominen peli alkaa poikkeuksellisesti jo 18.15.