Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ottelutapahtuma ja lipunmyynti

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Toejoen Veikko, 17.09.2011 klo 11.24.

 1. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Mielenkiintoista nähdä miten tuo anniskelukatsomo toimii.

  Tietääkö joku, että miksi huominen peli alkaa jo klo 18.15? Ei tuolla mitään merkitystä ole, paitsi ehkä nyt parille sadalle katsojalle jotka tulevat vanhasta muistista klo 18.30 alkavaan peliin.
   
 2. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ottelun televisioinnin vuoksi.
   
 3. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No niin hiukan arvelinkin. Mutta edelleenkin sama asia ihmetyttää.
   
 4. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Jos ottelun ilmoitetaan alkavan 18:15 niin alkaako se 18:15 vai 18:20? Mestiksen pelithän alkavat 5 minuuttia ilmoitettua myöhemmin jonkun ihme säännön takia.
   
 5. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Ottelu alkaa tasan 18:15 Ylen vaatimuksesta.

  Lainaus:
  Ylellä on todella tarkka aikataulu, siksi näin.
   
 6. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Kaiken lisäksi kyseessä ei ollut Haanpään oma postaus, vaan hän vaan jakoi ex-TUTO Juhani Koskisen tekemää päivitystä.
   
 7. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Joo, kehno syy kylläkin, mutta minkäs teet. En epäile etteikö YLE olisi jättänyt helposti kokonaan näyttämättä, mikäli tuohon ei olisi suostuttu.

  Sitä mä vaan, että jos/kun aikataulu on olevinaan noin helvetin tiukka, niin mites käy jos peli menee jatkoajalle? Siinäpä onkin sitten hyvää mainosta yhdelle sun toiselle, jos lähetys katkeaa juuri ennen jatkoaikaa, Sohvaperunoiden tai vastaavien puskiessa päälle. Onhan se nyt mahdotonta kuvitella, että loppupäässä olisi vaikkapa nyt tuntia joustovaraa, kun ei kerran alussa ei ole varttiakaan.

  Kyllä meikäläistä hiukan kyrsii tuollainen pelleily, kuten kyrsii aina kaikki turha tärkeily. Toki näin pienen asian kyrsiminen pitäisi kai kyrsiä turhan kyrsimisen vuoksi, mutta se on sitten asia erikseen se. Eikä tuo muutos minua haittaa, mutta aivan helvetin varmaan on sellainen 100-200 ihmistä joilta jää pelin alku näkemättä. Enkä ihmettele. Jos on kymmeniä vuosia käynyt katsomassa klo 18.30 alkavia pelejä, niin helposti sitä siihen tähtää.

  Huh...tulipas pitkä vuodatus aiheesta, mutta kun vaan on tapana naputella sitä mukaa kun ajatusta pukkaa.
   
 8. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Jos/kun kyseessä on pysyvä muutos uuden alkoholilain myötä, niin mihin fanikatsomo mahtaa siirtyä?
   
 9. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ainakin Suomen maajoukkueen ottelussa Valko-Venäjää vastaan viime perjantaina kävi niin, että ottelu meni jatkoajalle ja Ylen selostaja ilmoitti, että ottelun loppu nähdään sitten netissä, eli ottelua suorana televisiosta katsoneet jäivät loppuratkaisusta paitsi jos heillä ei ollut heti Areenaa ja/tai nettiyhteyttä käytössään. Ei mitään väliä sillä, että noiden otteluiden jatkoaika oli maksimillaan viisi minuuttia eli ei edes kovin paljon varsinaisen pelin lisäksi: poikki vain lähetys.

  Varsin vittumainen systeemi, sanoisin. Onneksi itse katsoin ottelua alun perinkin Areenan/Chromecastin kautta, joten tuo ei haitannut, mutta monelle tuo oli varmasti ikävä yllätys. Oletan, että jos Suomen A-maajoukkueenkin pelit voidaan äkisti katkaista kesken kaiken niin aivan varmasti katkaistaan myös televisioitava Mestiksen finaalilähetys. Aivan sama, vaikka olisi kyseessä ratkaiseva seiskapeli ja sen jatkoaika, jos tosiaan joku sata kertaa päivässä tuleva tv-uutislähetys tai random-ohjelma on aikatauluun laitettu niin matsi katkeaa siihen paikkaan.

  Ei niin kiire saisi Ylelläkään olla, etteikö matsi voisi alkaa normaaliin aikaan. Veikkaan, että aika moni saapuu vanhasta muistista hallille sen verran myöhään, että seisoo vielä ovella lipuntarkastusruuhkassa kun peli on jo alkanut.
   
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Vai aniskelukatsomo tulee. Kannattajakatsomo siirtynee sitten M katsomoon vai vanhaan C katsomoon, jossa olleet. M todennäköisempi. Minulla onkin merkattu paikka aniskelukatsomossa elleivät nyt revi sitä lappua pois penkistä. No tietävät varmaan että paikan päällä käy niin harvoin, että väliäkö tuolla.
  TV lähetyksestä sen verran, että tämän uutisen mukaan lähetykset seurataan loppuun asti TV2 puolella.
  Leijonat.fi - Mestiksen ja Naisten Liigan finaalisarjat Ylen Mestaruusputkessa - Ratkaisupelit suorina lähetyksinä
  Itse katson varmaan Fanseatilta varmuuden vuoksi, kun tuo selostaja taitaa olla JYP henkinen.
   
 11. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Luotto Yleen on vahva. SaPKo-sarja oli eräässä vaiheessa YLEn studioemännän mukaan 4-4 ja samassa pelissä annettiin SaPKolle krediitit mielikuvituksesta ämpärien kanssa. YLE Puheella taas kerrottiin TUTO-SaPKo -ottelun olevan ensimmäisen erän lopulla tilanteessa 0-0, kun ottelu ei ainakaan kentällä ollut vielä alkanutkaan.
   
 12. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Jotta TuTo -fanien kesä ei käy tylsäksi ja he pääsevät kesälläkin Kupittaalle peleihin niin suosittelen Interin Olympiakausarin ostamista. Kaikkiin Interin kotipeleihin oikeuttava kausari maksaa 59 euroa. Ensimmäinen peli on ensi viikon lauantaina Tepsiä vastaan.
   
 13. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään taitaa olla aika poikkeuksellisesti naapurin edustuksen peli kupittaalla. En oikeastaan ole edes ihan varma koska viimeksi näin on tapahtunut? Olisiko joskus silloin viimeksi kun P.Virta menetti hermonsa P.Moisioon? Ihan mielenkiintoista nähdä miten naapuri tapahtuman järjestää kupittaalla ja mikä on kesäterän mittarilukema tänään niin hallilla kuin myös kentällä? Muutama entinen TuTo kapteenikin lienee mahdollista nähdä kentällä, kun Hannu Kuru pelaa naapurissa ja Tapio Laakso Lukossa. Laakson kupttaalla pelaamisesta lienee jo yli vuosikymmen ja hänellä näyttäisi menevän kunnioitettava 600 liigapelin raja rikki tällä kaudella.
   
 14. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Onko muuten kausikortteja vielä postitettu? Osa varmaan saa noutaa sen lipunmyynnistä kauden alkaessa, mutta itse tilasin sen postitettavaksi.
   
 15. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei ole kortteja näkynyt. A-nuorten kausi alkaa ensi viikolla ja ehkäpä kortin sillon jo saisi hallilta?

  Taavitsaisen tulon myötä voisi olla paikka myös hänen "nimikkobiisinsä" ottamiseksi käyttöön hallilla, jos hän onnistuu heiluttelemaan maaliverkkoja.
  Spekti - Macho Fantastico feat. Tasis

  Muutenkin joukkueessa on sen verran värikästä sakkia, että erikoistilanteiden musiikillasta valikoimaa voisi terästää. Vastustajan jäähyillessä voisi soittaa vaikka myös jonkun uuden tunnarin käyttöön:
  The Tokens - The Lion Sleeps Tonight
  tai ehkä:
  Chordettes - Lollipop
   
 16. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Ihan mielenkiinnosta, mistä tuo Taavitsaisen lempinimi tulee?
   
 17. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Menee hieman ohi aiheesta, mutta taitaa Taavitsainen itse tietää "Macho Fantasticon" tarinan paremmin. Hieman osuvalta nimi kuitenkin tuntuu hänelle, sen tarkemmin taustoista tietämättä. Jani Säterin TuTo selostuksilla voi olla myös osuutta asiaan.

  Säterin vähän vanhempia selostuksia TuTo peleistä:
  Best of Jani Säteri - "Turkulainen kultakurkku" [HD]
   
 18. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Kausikortit ovat tulleet. Niitä jaetaan tänään A-junnujen ja edustuksen peleissä.
   
 19. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Eka kerta tällä kaudella ja sanalla sanoen tää TuTon sisääntulo on ku hautajaissaattue. Pelaajaesittely kesti kiusallisen kauan. En tiedä mikä siinä pelaajakortin vaihtamisessa voi kestää niin kauan - oliko joku jumi?
  Ei mitään henkeä eikä ryminää perjantai-iltana kotipelissä.

  Musiikki on jotain ihan ihme vingutusta ja hallissa kuulee näiden tanssityttöjen (TuTo cheerleaders) huiskujen suhinan.

  Eka musiikki tai mikä lie mainos tuli kyllä sitten sen verran kovaa et kuului varmaan cittarin pihalle asti..
   
 20. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Makuasioita. Mestistasolle sarjan paras sisääntulo. Taitaa olla ihan asenteesta kiinni, kun huiskutkin jo ärsyttää.
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Hermeksellä on kans ihan kova sisääntulo nykyisin. En nyt sano kumpi on parempi, kun paikanpäällä en kumpaakaan ole nähnyt.
   
 22. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiva-Kallen Palloseura
  Lainaus:
  Ok. Sitten en välttämättä halua tietää miltä näyttää ja on se ”huonoin” sisääntulo?

  Eikä tuohon TuTon sisääntuloon tarvitsisi vaihtaa kun oikeastaan kaikki. Pienillä muutoksilla siitä saisi näillä vehkeillä jo ihan siedettävän.
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ilmeisesti äänentasot ovat edelleen järjettömän ylikovalla? Tästähän on viime kausina kärsitty, kun jonkun neropatin mielestä "tunnelmaa" voidaan luoda parhaiten laittamalla nupit kaakkoon puolityhjässä hallissa, jolloin ääni kiertää ja särähtelee ikävästi ja desibelitaso on niin kova, että se luultavasti rikkoo useita asetuksia. Kova pauhu estää myös tehokkaasti kaikenlaisen kanssakäymisen hallissa muiden katsojien ja oman seurueen kanssa, ja lisäksi kannatuksestakaan ei mitään kuulu mainosten ja jynkytysmusan alta.

  Juttelin taannoin erään TuTonkin peleissä olleen linjatuomarin kanssa, ja hän kertoi tästä samasta asiasta eli äänenvoimakkuudet ovat aivan liian ylikovalla. Hän kertoi lukemien olleen pahimmillaan pitkälti toistasataa desibeliä.

  Ei se pelien tunnelma parane ääntä koventamalla, päin vastoin se on omiaan karkoittamaan yleisöä. Toivottavasti sentään lapsiperheissä on ymmärretty laittaa lapsille vähintään korvatulpat ja pienemmille Peltorit korviin. Eipä peleissä aikuinenkaan voi oikein olla ilman korvatulppia, tai ei ainakaan kannata olla jos ei halua kuulonalenemaa ja tinnitusta.

  Luonnolliset yleisön kannustusäänet ja täysi halli aikaansaavat välillä isonkin pauhun, mutta ne ovat ihan eri asia kuin keinotekoisesti ja äkisti korvaan särähtävä sadan desibelin Hesburger-tunnari tai muu vastaava.

  TuTon peleissä on ollut kovempi ja häiritsevämpi meteli kuin Turkuhallissa liigapeleissä, ja on ikävää jos tähän asiaan ei mitään muutosta ole edelleenkään tullut.
   
 24. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  TuTon ottelutapahtumiin tällä kaudella kiitosta siitä, että ns. paskajynkytys on vähentynyt selvästi ja peleissä soitetaan enemmän ihan oikeaa musiikkia. Jokipojat-matsissakin oli mukava yllätys kuulla pätkä Motörheadin klassikkovetoa Orgasmatron. Myöskin alkuseremonioiden aikana soitetaan klassista eikä mitään dynk-dynk-dynk-nytkytystä. DJ-puolelle siis selkääntaputus.

  Äänenvoimakkuutta saisi edelleen laskea. Äänenpaine on liiallinen ja sekä mainokset että kuulutukset särisevät ylikovan äänentason takia niin paljon, ettei niistä saa juuri mitään selvää. Ei se nyt tietysti haittakaan ole, ettei joutavista mainoksista erota mistä on kyse, mutta kenttäkuulutuksista yms. olisi mukava saada selvääkin.

  Ilman korvatulppia tai muita kuulosuojaimia ei kannata edelleenkään hallille mennä ja pieniä lapsia ei saisi peleihin päästääkään ilman kunnon kuulosuojaimia, koska lasten korvat ovat aikuisten korvia herkemmät ja vaurioituvat helpommin. Onneksi sentään suurimmalla osalla vanhemmista näytti olevan järkeä varustaa jälkikasvunsa kuppikuulosuojaimilla tai vastaavilla. Siltikin tähän löytyisi se helpompi ratkaisu eli äänen tason alentaminen.

  Muuten ottelutapahtuma on ihan mallillaan, tosin toisen erätauon aikainen laukaisukilpailu meni Jokipojat-pelissä vähän farssiksi kun ampujia oli ihan liikaa (5), osa tuhersi turhan kauan ja viimeinen ei päässyt kunnolla edes kilpailemaan kun kuuluttaja jo hätäisesti huuteli joukkueiden tulevan kentälle.