Otteluseuranta (SaiPa)

  • 354 983
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

Bacon

Jäsen
Se on se itseluottamus ja ollaan saatu vähemmän kuin ollaan ansaittu. Vastustajalle joka pelissä laukaukset 75-13, mutta hyvää duunia tehdään valmennuksessa. Nyt pojat hei vähän uskoa! Täältä tullaan vielä.

Edit. Jaa ei uskotakkaan.
 

Barney

Jäsen
Hyvää yötä.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
On aivan vitun surullista. Tälläiseen sontaan yleensä kuuluu hurlumhei, jossa kummassakin päässä on tilanteita ja toiseen päähän vaan uppoaa kaikki. Tässä tapauksessa ainut hurlumhei on Saipan päädyssä ja silti menee kaikki. Ihan vitun puuduttavaa.
 

Kuututkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuntopuntarin viimeinen ja toisiks viimeinen pelaa vastakkain ja silti on kuin isät vastaan pojat-peli :D
Noh, josko päästäis kakkoserässä peliin mukaan.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Toi touhu on niin passiivista, että Saipa vois vaihtaa, kun kaveri pyörittää Saipan päädyssä. Niin turhia miehiä on kaksi yleensä kaartelemassa tilanteen ulkopuolella.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
SaiPa on ihan VITUN paska jengi!! Saatana, että vituttaa kattoa tätä samaa PASKAA pelistä toiseen!! Syvällä kyntävä Jyppikin vie aivan satanolla tota saatanan pubijengiä, jota valmentaa Pelle Hermanni!! VITTU!! Uudet kaverit ei tuonu mitään uutta. Okei, vasta eka peli menossa. Löytyiskö toka erään ees vähän munaa tohon touhuun?? Voisiko yksi maali antaa sen buustin...? En tiiä...masentaa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös