Tila
Viestiketju on suljettu.

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kun katsoi SaiPan 13-14 rosteria, niin ei tuo nyt mikään dream team lopulta ollut. Kanukkien ykkösen jälkeen ihan perussettiä, Jokista, Hämäläistä, Venäläistä, Kohoa, Mankista, Tavia jne. Pakit Spang-Pärre, Taipalus-Glenn ja Pukka-Backman. Kokemusta sopivasti nuoruudella höystettynä. Mutta, saagan opetus onkin se, että koutsi sai aikaan nousujohteisen tarinan, joka alkoi jo edellisellä kaudella ja jatkui seuraavalla. Niin pelasit kuin treenasitkin + pleijareiden ekstralataus päälle. Nyt kun katsoo tulevaa rosteria, niin huomaa joukkueen nuoruuden ja kokemattomuuden. Tertsi 4:lla on turha haaveilla välieristä, po-paikkakin olisi jo iso voitto. Mutta kuka sitten seuraavaksi astuukaan puikkoihin, aloittaa aika lailla nollista jälleen. - Korona saattaa muuttaa tietysti kuviota entisestään.

Edit. Vili Hämäläisen tuuletus kertoi kaiken oleellisen matsin sykkeestä, 110 oli lasissa jokaisella.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä meni kylmät väreet moneen kertaan kun katseli tuota seiskapeliä, jos vertaa nykyiseen SaiPaan niin vetää kyllä haikeaksi monestakin asiasta. Peksi JYP:in peräsimessä, Savilahti-Nagander lopettanut, 13-14 kauden Markkasen tasoista maalivahtia ei kyllä ihan hetkeen nähdä SaiPassa. Tuohimaa pääsi pelillisesti samalle tasolle 17-18 kaudella mutta henkisellä puolella kopissa ei.

Oli tuo keskialueelta kääntäminen kyllä jäätävän kovaa Tirkkosen kausilla, nopeat pelaajat kuten Spina, Davis, Giliati sekä McIntyre tekivät eniten tuhojaan niistä.

Haikeaksi vetää myös se että muistellaan vedet silmissä jotain puolivälierää ties kuinka kauan vielä kun ei päästä finaaleihin varmaan ikinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.