Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Otteluliput ja kausikortit

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana RauMan, 29.08.2012 klo 23.29.

 1. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Tämä ei ole mikään syytös, mutta miksi? Jos noita kausikortteja kerran on rajoitettu määrä (700kpl) niin eikö olisi parempi, että ne menisivät sellaisille jotka oikeasti käyttävät niitä? Ja vielä seisomakatsomossa.
   
 2. Radiopää Jäsen

  Paljonkohan oluen hinta nousee?
   
 3. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Kyllä kyllä, kausari ensin niitä oikeasti tarvitseville, mutta jos niitä jostain syystä jää yli, kuten veikkaan, niin laitan oman korteni kekoon.
   
 4. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Niin ja toivottavasti vielä sellaisille joilla ei syystä tai toisesta olisi muuten moista hankkia.

  Porkkanahana tuossa on, että näitä halvennettuja käyttämällä saa alennuksen seuraavan kaudenkin kausariin eli silloinkin jää hinnaksi vai 120(jos paikalla kaikki matsit).

  Onkohan tuo 180 jatkossa ovh. seisomakortille? Siihenhän ainakin noissa "alunnuskaavoissa" vedotaan kauden 17-18 osalta? Nythän näyttää ainakin hinnasto 16-17 normihinnaksi 300.
   
 5. Madfexx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko (Tampereen paikallisosasto)
  Ohhoh, ompas kyllä houkutteleva tarjoushinta. Pitäisiköhän sitä itsekin ostaa elämäni ensimmäinen kausari. Eiköhän sitä saisi itsensä täältä Tampereeltakin vähintään kymmenen kertaa kaudessa Äijänsuolle pakotettua, jos kausari löytyisi taskusta.
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ainakin meikäläiselle sanoi juuri kuluneella kaudella vastaava järjestyksenvalvoja, että seisomaliput ovat periaatteessa vain pääsylippuja hallille (ei siis mitään määrättyä katsomopaikkaa/aluetta), joten jos tyhjää on, niin niillä voi mennä myös istumapaikoille.
   
  Viimeksi muokattu: 05.05.2016 klo 17.19
 6. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Juuri tämäntapaisten ihmisten vuoksi Tepsin Mutka on ollut usein liian tyhjä. Ihmiset ostavat halvan kausarin ja menevät sitten muualle katsomaan peliä. Toivottavasti näin ei käy Raumalla, hienoa toimintaa seuranne johdolta kieltämättä.
   
 7. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Lainaus:
  Raumalla on sen verran vahva seisomakatsomokulttuuri ollut aina, että tuskin tuo juurikaan vaikuttaa seisomakatsomon täyttöasteeseen. Kyllähän niillä lipuilla aina on mahdollista ollut livahtaa istumankin puolelle mutta tuollaista trendiä ei kyllä ikinä ole ollut havaittavissa. Katsomon kapasiteettikin kuitenkin on sen verran suuri (taitaa olla jotain päälle tuhannen) että joukkopakoa istumakatsomoihin tuo ei oikein muutenkaan voi aiheuttaa kun Raumalla ei esim. Turun tapaan ole ihan helvetisti tyhjiä penkkejä minne mennä.
   
 8. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Äijänsuolla tosiaan on ollut ilahduttavaa nähdä, että vaikka hallissa on ollut tyhjää niin seisokissa hyvä täyttöaste.

  Kaksi syytä: vahva seisoma katsomokulttuuri kuten SJK10 kirjoitti sekä suhteellisen tasaista katsomomenoa. Toki viime kaudella oli liian monta vaisua matsia runkosarjassa.
   
 9. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  @LOFIN Eikö Turussa joudu ostamaan aitioon pääsylipun? Raumalla aitio sisältää pääsylipun. Näin olen ainakin ollut ymmärtävinäni.

  Ensin maksat aitiosta ja sitten ostat vielä pääsylipun, jotta pääset aitioon. Rahastuksen meininkiä joka johtaa lippukikkailuun. Ostetaan halvinta mitä saadaan.
   
 10. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  No ei kait sitä kannata ihan päähän lyötyä enempää hakata. Aika yleistä isommilla baanoilla tuo että halvempien lippujen jengi pyrkii paikoille josta edes vähän näkisi...
   
 11. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Jaa. Voipi olla että täytyy harkita ekaa kertaa kausikortonkien ostoa.
   
 12. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Saas kattoo täyttääkö tää tarjous seisomakatsomoa ollenkaan. Pitkä jono oli toimistolla kymmenen aikaan ja jonon keski-ikä huiteli siellä 55-60 ikävuodessa.
   
 13. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Voisko olla mitenkään mahdollista että vanhemmat hakivat noita perhekausareita? Eiköhän nuoremmat klikkaa netistä korttinsa. Tosin Lukon julkaiseman twitterkuvan perusteella liikkeellä oli kyllä ihan kaiken ikäistä.

  Ei nyt ihan kaikesta kannattasi väkisin negaa hakea.
   
 14. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Nelisen sataa meni jo aamupäivällä. 10% parissa hasussa tunnissa ensi kauden tavoitteesta siis katettu. Ehkä 4000 ei sittenkään ole ihan mahdoton tavoite.
   
 15. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 16. ICE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Juu, ei ihan ensimmäisenä tullut mieleen lähteä minnekään jonottamaan, kun saman homman sai nopeasti tehtyä koneella. Eiköhän nuo kaikki 700 mene kaupaksi. Ihmettelen, jos ei mene. Hieno tarjous kyllä seuralta.
   
 17. Madfexx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko (Tampereen paikallisosasto)
  Lunastin juuri Ticketmasterilta kausarin itselleni. Ensimmäinen laatuaan meikäläiselle ikinä. Samalla velvoitin itseni käymään ensi kaudella Äijänsuolla aiempaa useammin.
   
 18. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Toki näin. Ite oli pakko käydä konttorilla, kun oli ennestään kausikortti ja varausmaksu maksettuna.
  En mä mitään negaile. Hieno tarjous tämä.
   
 19. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Täällä myös tartuttu kiinni kampanjaan ja elämäni ensimmäinen kausikortti on tosiasia, Onnistunut kampanja Lukolta. Ilman tätä en kausikorttia olisi vieläkään ostanut.
   
 20. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 21. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tuli missattua tuo tarjous.. onkohan syksyä kohden ylensä jotain tarjouksia vielä tulossa vai pitääkö lätkäistä 150/300 pöytään?
   
 22. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ei kai muita tarjouksia enää tule, vaan ne olivat ja menivät kun seisomakausarit myytiin (700kpl) loppuun. Samanaikaisesti oli tarjous perhekatsomoon (C1) aikuinen 200€ + lapsi 80€, mutta en tiedä onko tuokaan enää voimassa...
   
 23. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukko lähtee muutaman muun liigaseuran tavoin mukaan kokeiluun jolla ensi kauden kausikortilla pääsee myös tiettyihin vieraspeleihin.

  Kyse on Lukon normaalihintaisisista istumakausikorteista, joilla pääsee katsomaan vieraspelejä Poriin, Turkuun, Lahteen, Lappeenrantaan ja Kouvolaan.

  Jokaiseen näillä paikkakunnilla pelattavaan Lukon peliin pääsee 100 Lukon kannattajaa kortilla sisään, ja jokaista korttia kohden voi varata yhden lipun. Lippuvaraukset tehdään Lukon toimistolle, joka puolestaan hoitaa asian eteenpäin pelipaikkakunnalle.

  Asiasta kertoi päivän Länsi-Suomi.
   
 24. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Sen verran sentään oli herroilla häpyä että eivät hieman heikohkosti sujuneen kauden jälkeen kehdanneet nostaa kausikorttien hintoja. Muista paikoista en tiedä mutta ainakaan A1-katsomossa ei nostettu, kun tänään tulleesta kirjeestä sitä hintaa silmäilin.
   
 25. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Seisomapaikalle oli viime vuonna 70 euron kampanja. Kauden 2017-2018 kausikortti seisomapaikalle on vain hieman isompi eli 300 euroa.

  Pakko oikein ottaa vertailuun muiden joukkueiden kausikortteja:

  Ässät seisomapaikka 99 euroa ja istumapaikalle saa kausikortin jopa 300 eurolla.

  JYP seisomapaikka 129 euroa.

  HIFK seisomapaikka 199 euroa

  Pelicans seisomapaikka 99 euroa.

  HPK ensimmäiset 200kpl on 139 euroa ja sen jälkeen 255 euroa

  KalPa 119 euroa


  Tuossa nyt muutamia ihan vertailun vuoksi. Onhan Raumalla viime kaudenkin osalta totuttu pelaamaan niin laatulätkää, että voidaan pyytää seisomakausikortista saman verran kuin Tappara. Itsehän en ole kausikorttimiehiä, mutta onhan tuo 300 aika suolainen hinta. Tepsin kausikortti taisi olla myös 100 euron luokkaa, mutta ne ovat jo kaikki menneet niin en löytänyt varmaksi tuota hintaa. Tuskin 300 eurolla olisi kaikki seisomapaikat menneet. Kai pojat toimistolla sitten tietää, mitä ne tekee. Jos kausarit tuohon hintaan myyvät niin kai se on sitten oikea hinta. Itsehän en maksaisi 300 euroa seisomapaikan kausikortista.