Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Otteluliput ja kausikortit

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana RauMan, 29.08.2012 klo 23.29.

 1. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Tylsä joukkue, loukkaantumiset, markkinointi, vitunmoinen määrä pelejä.

  Omat fiilikset ylihuomisesta lähinnä:"Pääsispä viikonlopun viettoon, ai niin siellä alkaa joku Liigakin."
   
 2. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Onneksi tuota eroa saadaa kurottua parkkipaikkojen myynnillä. Eiku...
   
 3. 100A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Lukko, Jokerit
  Lainaus:
  Tässähän se. Ja kun sitä johtotähtihankintaa ei tullut, niin edellä mainittu "hankinnat lähinnä vituttavat" kirvoittivat hyväksyvää myhinää täällä.
   
 4. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Zajacin hankinta taas nosti ainakin mun mielenkiintoa alkavaa kautta kohtaan. Tosin, jos hänkin osoittautuu "Azevedon" sijasta "Arnieliksi", niin aika nopeaan mielenkiinto laskee.
   
 5. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Allekirjoittaneelle on aivan sama, ketkä joukkueessa pelaavat. Joukkueen menestys kiinnostaa eniten. Joten jos/kun Lukko tulee ensi kaudella pärjäämään niin kyllä kiinnostaa. Runko on pysynyt samana ja se on hyvä merkki. Uskon, että yleisö löytää hallille vähäisestä kausikorttimyynnistä huolimatta, kunhan Lukko vain voittaa pelejä ja taistelee tosissaan jopa runkosarjan voitosta.
   
 6. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mulle jäi Arnielista pelaajana vähän sellainen olo, että hän olisi voinut olla parempi kuin Zalewski. Tosin ilman Arnielin pois potkimista ei oltais saatu Gagnonia. Toivottavasti Zajacia ei kuitenkaan tuomita RD:n toimesta yhtä nopeasti kuin Arnielia. Tietty nyt rosterissa ei ole sentteri-Ahtolaa, eikä oikein muutenkaan varaa heitellä miehiä kopista ulos. Jotenkin vaan pelottaa, kun Dufva ei ole Zajacista antanut oikein mitään kommentteja, muuta kun "en ole nähnyt pelaavan"..

  E: Ja jos kerran nyt on mennyt 1700 kausaria viime vuoden 1900 sijaan, voi siellä (joskin ei kannata) toimistolla olla ihan tyytyväinen. Jossain vaiheessahan tämän jo näillä hinnoilla arvasikin tapahtuvan. Ensi kaudella saattaa olla vieläkin tiukempaa. Lisäksi en oikein ymmärrä, miksi Ässät, Tappara, TPS ja HIFK peleistä pitää pyytää irtolipuille niin helvetisti lisähintaa. Huomisen Ässä pelikin kustantaa lipun normihinnan + 4€:n Ässät-lisä + 1€:n viikonloppu lisä. Ainakaan Tappara (3507 ja 4016), TPS (3515, 3717 ja 3263) ja HIFK (4023 ja 3566) eivät viime kaudella saaneet mitään suurta massaa liikkeelle, vaikka näistä seitsemästä pelistä vain yksi pelattiin viikolla.
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2015 klo 11.47
 7. 100A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Lukko, Jokerit
  Lainaus:
  No ihan varmasti on näin, jos.
   
 8. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Lainaus:
  Eli jos yksi hankinta floppaa niin menetät mielenkiinnon? Se on ihan oma asiasi, mutta kyllä mä hattuan nostan sulle!

  Aika negatiivinen ilmapiiri on Lukon ympärillä. Itkevä Lukkoyhteisö ei ansaitse mestaruutta piste.
   
 9. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sinä aikana kun olen kiekkoa aktiivisesti seurannut, niin koskaan ei ole kiinnostus ollut näin vähäistä. Yleensä juhannuksenakin kiinnostaa enemmän tuleva kausi kuin tällä hetkellä. CHL-peleistä tiedän tasan sen verran kun olen palstalta lukenut tai itseasiassa, sen verran kuin noista on jäänyt mieleen, pelipäivistä tai vastustajista ei ollut mitään tietoa (yhtä peliä kuulin radiosta kaupassa) eikä lopputuloksista. Sen muistan että Lukko taisi päästä jatkoon. Joukkue on paperilla kyllä ihan pätevä, johtotähtenä varmaan Lahti (ja Vaha kun palaa, ehkä myös Vauhkonen). Virtanen saattaa nousta puolustuksessa liideriksi. Kaikesta huolimatta joukkueesta puuttuu mielestäni se yksi palanen (olettaen että Virtanen pelaa siten kuten häneltä odotetaan). Toki Zajac saattaa nousta sellaiseksi.

  Eli parin muun kirjoittajan kanssa samaa mieltä, ei vain oikeasti jaksa nyt kiinnostaa. Muiden syiden lisäksi mainitsisin vielä RD:n nykyisen pelitavan. Jos peli olisi kiekollisesti vähän rohkeampaa ja/tai taitavampaa, eikä ihan niin varmistelevaa, niin saattaisi tuo mennä loistavana viihteenä.
   
 10. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllä se kiinnostus tästä pikku hiljaa on herännyt tämän viikon aikana. Mutta on se silti jännä nähdä miten huomisessa pelissä KeuPa-Ässät on yleisöä?

  Veikkaan että halli ei tule täyteen, ja perusteluina on nämä että viime kauden avauksessakaan Ässiä vastaan halli ei täyttynyt, ja nyt kun vielä luultavasti monella muullakin kuin minulla on muistissa raskas pettymys viime keväältä ja joukkue on heikentynyt viime kautisesta, niin ei siihen muuta tarvita.
   
 11. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Olen samoilla linjoilla. Mutta skeidaa on tullut niskaan kun tuon mielipiteen on tuonut esille vahvistuksen puutteesta (Kiitosta Zajac hankkimisesta) mutta en myöskään näe joukkueen vahvistuneen viimevuodesta.

  Ilmeisesti myös osa kausikortin aikaisemmin hankkinesta näkee samoin ja ovat jättäneet sen hankkimatta.
   
 12. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Rajala on taas heittänyt ahneus-kortin päälle ja korottanut lippujen hintaa. Seisomapaikka huomiseen peliin on noussut eurolla verrattuna viime kauteen.

  Mihinköhän sitä rahaa mahdetaan lisää tarvita kun ei se raha ainakaan siellä kentällä haise...
   
 13. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Eli lisäarvo on se, ettei annetaan mitään, mutta otetaan toiselta pois. Se, että auton pysäköinti tuo ottelulipun hintaan ~20 prosentin lisämaksun ei tosiaan kuulosta rahastamiselta. Jopa tavallinen kunnanvaltuutettu osaa puhua paremmin paskaa kuin Timo Rajallinen.

  Minulta tämä ei ole pois, koska en aio enää saapua yhteenkään Lukon runkosarjan kotiotteluun omilla rahoillani tai omalla autollani. Mielenkiinnolla odotan paikallislehtiin tulevia kommentteja, kuinka Lukon peleihin menevät täyttävät lähialueen kauppojen pysäköintipaikat, ajavat ihmisten pihojen eteen.
   
 14. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Hymähtelen näille jutuille. Mädät omenat saatu karsittua pois! Yksi syy lisää mennä hallille!
   
 15. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lukko haluaa, että katsot parkkeeraavat P-alueelle, Töyryntielle tai Karin kentälle ja siksi siis p-maksu. Eikö nämä ole ne pääsääntöiset paikat joihin on pysäköity? Näin siis ollaan pysäköity vuosia. Nyt siitä maksetaan joka kuitenkaan ole rahastusta.
   
 16. Radiopää Jäsen

  Ja jos kysymys ei ole rahastuksesta, niin miksi hinta on viisi euroa. Siitä syystä, että kahden euron pysäköinti ei ole taloudellisesti kannattavaa ja viisi euroa on kipuraja. Ihmisen täytyy olla äärimmäisen tyhmä, mikäli noita Rajallisen vähätteleviä paskajuttuja uskoo. Eikä herra itsekään voi kovin fiksu olla, kun uskoo tuollaisten puheiden menevän läpi.

  Lainaus:
  Mikäli minua tarkoitit, niin aion mahdollisuuksien mukaan edelleen käydä Äijänsuolla sen kolmisen kertaa, mutta tästä lähtien menen vain silloin, kun saan kaverin firmasta liput. Lukko on liikeyritys, jonka toimia boikotoin aivan kuten kaikkia, joiden toiminta, palvelu ja hintapolitiikka eivät minua miellytä.
   
 17. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Rauma taisi olla ainoa paikkakunta jossa oli vielä ilmaiset parkkipaikat, niin oli vain ajan kysymys koska parkkimaksu tulee. Nyt kausikortin omistajat saivat oman parkkipaikan, hyvä heille, meille muille taas harmittavampi juttu.

  Kausikorttia en enää raaski ostaa, kun viime kaudellakin puolet kotipeleistä piti katsoa Ruudulta. Työt hankaloittavat peleihin pääsyä myös alkavalla kaudella, joten osa peleistä pitää katsoa Ruudulta jatkossakin.

  Pitää siis kävellä vähän kauempaa hallille. Vitosen voin maksaa pysäköinnistä arkipeleissä, silloin en kuitenkaan osta kahvia kummempaa hallilta. Viikonloppuisin asia on sitten eri. Normaali rutiini on pitsalätkä ennen peliä ja pieni olut. Ensimmäisellä erätauolla lihis makkaralla ja pieni olut. Toisella erätauolla kuppi kahvia. Mielestäni jätän lipun lisäksi jo tarpeeksi rahaa hallille. Puhumattakaan, jos mukana on perhe tai ollaan äijäporukalla lauantaipelissä. No jälkimmäisessä ei tosin parkkipaikkaa tarvita...

  Vinkki Rajalalle: mitä jos parkkimaksua hieman pehmitettäisiin? Asiakas maksaisi vitosen parkkilipusta, joka taas kävisi samasta arvosta ostosetelinä hallissa. Näin asiakas kokisi saavansa vitoselle arvoa. Lukko hyötyisi suoraan rahallisesti hieman vähemmän, mutta ravintolapalveluiden kysyntä nousisi, kun ihmiset käyttäisivät nuo ostosetelinsä. Ja kun ravintolatuotteiden volyymi nousee, niin on mukavampi neuvotella hinnoista toimittajien kanssa. Lukko saisi rahaa, toimittajat isompia volyymejä ja sille parkkisak.. maksulle saisi kaltaiseni asiakas kunnolla katetta.

  Parkkipaikka olisi aina täynnä!
   
 18. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Minullakin on vinkki Rajalalle. Jos kausikorttilaisille halutaan parmmat parkkipaikat niin miksei niille varata omaa parkkipaikkaa? Tämä siis siksi, koska Rajalan mukaan nykyinen tilanne ei ole rahastusta.
   
 19. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Seisomaan kausikorttia tarjolla 80 euroa. Ei ainakaan hinnalla ole pilattu. Elikä siinä oli tälle päivälle luvattu pamaus.

  Tuo on aika mielenkiintoinen uudistus, että osasta kausareita palkitaan otteluissa käynnillä seuraavaan kausarin(17-18) hankinnassa.
   
 20. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  No tuon ostamisen ei pitäisi enää jäädä hinnasta roikkumaan.
   
 21. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Sen verran tyylikäs kädenojennus Lukolta kannattajille, että täytyy kyllä tukea seuraa vaikka en varmasti ensimmäistäkään matsia seisomakatsomosta tule katsomaan.
   
 22. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ohhoh, siis 2,67 €/matsi tulee hintaa! Jos vielä Raumalla päin asuisin niin tarttuisin kyllä tuohon. Hienoa että konkreettisesti tehdään jotain yleisömäärän nostamiseksi. Meneekö jo jopa liian halvalla..?

  Lainaus:
  Joitakin Ässät-pelejä lukuun ottamatta istumapaikoilla on aina tilaa, ja hyvin harvoin niissä lippuja kysytään.. :)
   
 23. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Noh noh! Ei edes mietitä tuollaisia.

  Hyvä pointti kyllä... ;)
   
 24. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Mites toi menee nykyisillä kausarin omistajilla? Pitääkö erikseen käydä silti toimistolla?Olis kiva tietää?
   
 25. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  No todennäköisesti noita aletaan tarkastamaan juuri em. syystä. Varsinkin jos seisomakatsomon pitäisi olla melkein täynnä ja ihmisiä seisoo yksi siellä toinen täällä.