Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Otteluliput ja kausikortit

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana RauMan, 29.08.2012 klo 23.29.

 1. Kettumainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Minusta olisi aivan ehdotonta, että Lukon otteluihin pääsisi lapset puoleen hintaan tai sitten olisi jotain perhepaketteja. Närästää maksaa yli satanen koko perheen ottelukäynnistä, kun lapsia kuitenkin eniten kiinnostaa syödä popparia ja nähdä Eetu-kettu. Silti haluan rahdata muksut peleihin mukaan siinä toivossa, että se kannattamisen kipinä syttyisi. Kasvatuksellisessa mielessä mikään muu ei kouli elämän vastoinkäymisiin paremmin, kuin olla Lukon kannattaja.
   
 2. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Lainaus:
  Tämä oli hyvin sanottu. Elämässä on aina jotain vastoinkäymistä ja niitä vastaan pitää harjaantua. Suosittelen minäkin Lukon peleissä käymistä. Täysin masentavia ne eivät kuitenkaan ole, mikä tärkeintä, muuten ne kävisivät liian raskaiksi.

  En tiedä perhelipuista, mutta C-katsomot pitäisi saada täyteen. Lippujen hinnat alas, sillä on todella hävettävän tylsää seurata matseja ruudussa, kun kuvakulma on aina C-katsomoihin, jotka ovat puolityhjiä.
   
 3. 100A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Lukko, Jokerit
  Lainaus:
  Loistavaa! Viikonloppuna eräässä lapsille/nuorisolle suunnatussa tapahtumassa huomattiin että lähes kaikki (me) tekijäosaston jampat olemme länsirannikolta lähtöisin. Kai se sieltä sitten kumpuaa...
   
 4. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lippujen hinnat maanantaille: Pronssipeli | Rauman Lukko

  Ei näin. Muuten samat hinnat kuin puolivälierissä, mutta B- ja C-katsomoihin hinnat tippuneet huikeat 2 euroa ja jotain perhelippuja tullut.

  Pettymys on kova varmasti jokaisella kannattajalla, joten varmaan ihan kuumin tuote ei ole pääsylippu maanantain pronssiotteluun, varsinkaan näillä hinnoilla. Itse olisin tehnyt selkeän hinnanalennuksen jokaikiseen kategoriaan ja saanut täten vielä hyvän tunnelman kauden päätösmatsiin. Mutta ei niin ei. Veikkaan yleisömääräksi jotain 3100 katsojaa.
   
 5. Myyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Spurs
  Pronssipeliin pitäisi päästä vitosella seisomaan ja kalleimmat istumapaikat sitten max 20 euroa. Ei kai tuota kahden häviäjän läpsyttelyä muutenkaan moni jaksa mennä katsomaan ja sitten hinnat ovat kuin finaaleissa. Joihin niihinkään raumalla tuskin olisi saatu täyttä tupaa.

  Mutta samapa se mulle, mitä maksavat. 3000 katsojan saaminen maanantaina tulee olemaan hieno suoritus.
   
 6. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 7. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Noilla spekseillä tulee. Se onkin sitten eri asia kuinka moni saapuu paikalle. Kouluille ainakin jaettu, oliko Lapin ala-astelaisista jokainen saanut kaksi lippua. Myös firmoille jaettu ilmaislippuja.

  Silti erikoista, että D- ja suurin osa A-katsomoista miltei loppuunmyyty, vaikka tuskin sinne on hirveästi ilmaislippuja jaettu.

  Edit. Iso kontrasti lauantaiseen HIFK-matsiin, jossa on vielä perkeleesti tilaa. Toki tässä on vielä monta päivää välissä. Ja peliä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2014 klo 13.51
 8. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Hei Raumalaiset, kysyn nyt täältä kun en tiedä mistä muualtakaan sitä kysyisi. Olen tulossa vierailemaan Äijänsuolle siellä opiskelevan kaverini opastamana. Mies horisee vetävänsä haalarit päälle ja menevänsä seisomapaikalle. Katsoessani lippupalvelun nettisivuja, näyttää siltä että "seisomapaikka" tarkoittaa paikkaa fanikatsomossa. Onko näin, vai onko Äijänsuolla muitakin seisomapaikkoja esimerkiksi ravintolan puolella?
  On tietystikin mahdollista, että Lukon fanikatsomosssa kokee jonkinlaisen herätyksen ja mustavalkoinen sydänkin muuttuu keltasiniseksi. En kuitenkkaan kovin mielelläni lähtisi tätä kokeilemaan.
   
 9. Rl Jäsen

  Tottakai voit seurata matsia esim. Penalty-Pubissa missä näet pleksien takaa pelin oluen ääressä hyvin.
  Toinen ravintola on pääovista heti oikealle missä on näyttöjä vaikka muille jakaa, kyllä jokainen paikkansa varmastikin löytää
   
 10. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Järjestelyt kuulostavat paremmilta, kuin mihin olen tottunut. Kiitos vastauksesta!
   
 11. Jyri C Ukkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jos niin ikävästi pääsee käymään, että Raumalla pelataan lauantaina jääkiekkoa niin milloin lipunmyynti mahtaa alkaa?
   
 12. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Muistaakseni aiemmin vastaavassa tilanteessa lipunmyynti on alkanut pelipäivän aamulla klo 9.
   
 13. Jyri C Ukkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Alkoi jo. Ostokset tehty.
   
 14. Remy Martin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Siellä on pronssiottelun liputkin sitten tulleet myyntiin, tai ainakin hinnat julkaistu. Aika suolaisia hintoja pyytävät. Seura voisi edes vähän korvata joukkueen perseennäyttöä kannattajille tarjoamalla kunnon alennukset pronssipeliin. Näin voitaisiin saada hallille ehkä auttava tunnelma. Näillä hinnoilla ihmettelen mikäli menee 3000 katsoja raja rikki.

  Vesalainen voisi kehitellä vaikka pelille sopivan teeman, oma ehdotus liittyisi jotenkin jo neljänteen välieräsarjahäviöön viiden vuoden sisällä.
   
 15. Mr. Torspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onkos jollain kokemusta tämmösestä asiasta, ku tuli ostettua toi kausikortti viime keväänä ennen pleijareita ja nyt olen maksanu ton enskauden varausmaksun playoff pelien yhteydessä tulleessa laskussa, että vieläkö enskauden kausikortin ostamisen voi perua, koska olen estynyt käymään peleissä enstalvena??
   
 16. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Jos olet kannattaja, niin unohdat koko jutun. Kyse kuitenkin pienistä summista.
   
 17. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Epäilen että varausmaksua et takaisin saa. Omakohtaista kokemusta asiasta ei ole joten voi olla että se on asiakkaan neuvottelutaidoistakin kiinni. Kannattaa kokeilla kumminkin.
   
 18. Walton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1963:n puusilmät.
  Periaatteessa varausmaksu on sitoumus siitä että lunastat kausikortin ja täten tehtyä "kauppaa" ei voi perua, mutta eiköhän toimistollakin inhimillisyyttä käytetä. Jos pystyt näyttämään toteen että todellinen syy on joku muu kuin haluamiesi vahvistusten hankkimatta jättäminen tms. Tälläinen syy voisi olla vaikka ulkomaille muutto jne jonka voisin antaa heillekin syyn "kaupan" purkamiseen.
  Se on sitten eriasia, palauttavatko sitten ihan rahana tuota varausmaksua vai saatko takaisin esim muutaman irtolipun tai Lukkotuotteita tms.
   
 19. Lukkoooooo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Itse sain varausmaksun takaisin, kun ilmoitin sähköpostilla kausikortin peruutuksesta muutama viikko playoff-kausikortti-varausmaksulaskun maksamisen jälkeen. En perustellut peruutusta millään erityisellä tavalla. Saattaa olla toki harkinnanvarainen asia tämä. Ja varsinaista kausikorttilaskua ei ollut tullut tuossa vaiheessa.
   
 20. blue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko ja Florida Panthers
  Onko mitään tietoa vielä lippujen hinnoista tulevalle kaudelle, myynti alkaa vasta 7.9. mutta jos jostain jotain hintoja jo kuulunut?
   
 21. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lipunmyynti on siis alkanut runkosarja otteluihin. Miksiköhän Lippupalvelun katsomokartta ei ole Lukon kotiotteluihin saatavilla? Muilla paikkakunnilla tämä toimii.
   
 22. Vengeance Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManUtd, Lukko
  Lainaus:
  Ongelmia ilmeisesti Lippupalvelun päässä. Näin mulle sanottiin Lukon toimistolla, kun tämän katsomokartan puutteen vuoksi kävin suoraan toimistolta liput perjantain matsiin hakemassa.
   
 23. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Nyt tuo katsomokarttakin näyttää toimvan.
   
 24. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Kiekkoareenassa luki, että kausikortteja mennyt alle 1700. Viime vuonna oli reilu 1900. Aikamoinen pudotus ja näkynee myös katsojakeskiarvossa.
   
 25. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En ihmettele ollenkaan. Pitäisi olla se the kausi mutta hankinnat lähinnä vituttavat ja yleinen johdon perseily on taas nostanut päätään.