Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Otteluliput ja kausikortit

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana RauMan, 29.08.2012 klo 23.29.

 1. RauMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Detroit Red Wings
  Laitetaan nyt vaikka tänne kun en sopivampaakaan ketjua löytänyt. Eli onko jollain tietoa milloin liput runkosarjan otteluihin ovat tulossa myyntiin?
   
 2. lebak Jäsen

  Ei ole varsinaista tietoa milloin tarkalleen nuo liput tulevat myyntiin, mutta Tampereella näkyy JIM:llä sama mainos, jota näytettiin myös pitsiturnauksessa. Kyseisessä mainoksessa muistaakseni juuri kehoitettiin hakemaan kausikortit ajoissa ja siinä taisi jokin päivämääräkin pyörähtää.
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jotenkin päähäni on pinttynyt että irtoliput tulevat myyntiin MA 10.9.2012. Eli saman viikon Maanantaina kun kausi alkaa.
   
 4. Lasipolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS Hifk ja Leijonat
  Ässien sivuilta löytyy lippujen kohdalta tälläinen tieto: Liput yksittäisiin otteluihin tulevat myyntiin ke 12.9.2012 klo 09.
   
 5. Lukkoseppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kesoil Kiikolasta tänään kysyttynä Lukon runkosarjan liput tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 3.9.2012, ilmeisesti heti klo 9.00.
   
 6. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  Lukon toimistolta tulleesta kirjeessä lukee, että lipunmyynti kaudelle 2012-2013 alkaa maanantaina 10.9.
   
 7. RauMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Detroit Red Wings
  Ja totuus asiassa on:

  Kellään ei siis ole asiasta mitään varmaa, ei edes Toimistolla?
   
 8. TD Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Feran tytöt <3
  Lainaus:
  No en näe mitään syytä epäillä, että toimistolta lähteneessä kirjeessä olisi väärää tietoa tämän suhteen. Onhan tuo saman viikon maanantai ollut se irtolippujen myyntiintulopäivä niin kauan kuin itse muistan.

  Muistelisin että viime kaudella (tai esim 3 vuotta sitten) olis Ässät pihdannut johonkin keskiviikolle asti ja yksikin huhu kylillä "se on jo loppuunmyyty" niin lippuja jää myymättä. Tuossa ajassa seurakaan ei ehdi tiedottaa asiasta "kyl löytyy" tarpeeksi ajoissa...
   
 9. TD Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Feran tytöt <3
  Pe 14.9.2012 Lukko-Ässät

  Kauden avauksen liput tulivat myyntiin alle 1 1/2 vuorokautta sitten ja istumapaikat on myyty jo aikoja sitten, sekä nyt jo noin puolet seisomakatsomon lipuista.

  Näkyykö jostain tarkka jako seisomapaikat/istumapaikat? Silmämääräisesti katsottuna seisomakatsomosta oli myyty 50 % ja lippuun tulostui järjestusnumero ("paikka") 890.

  Veikkaan että hallilta ei tule enää saamaan lippuja perjantaina...
   
 10. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ostin lipun eilen ja sain "paikakseni" 1200. Kulkeekohan tämä seisomapaikkojen luku järjestyksessä vai tuleeko sieltä joku luku sattumanvaraisesti? Jos menee järjestyksessä ja sinä olet lippusi ostanut tänään, niin sitten luku kulkee ylhäältä alaspäin.

  Jääkiekkolehden mukaan Äijänsuon seisomapaikkojen tarkka lukumäärä on 2014 kappaletta.
   
 11. TD Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Feran tytöt <3
  Lainaus:
  Aa ok, ja nyt kun tarkemmin ajattelee niin siellähän ABC:n täti valkkasi randomina jonkun näistä vapaana olevista paikoista vain. Eli sinäänsä siis tuo lukema ei kerro mitään, mutta silmämääräinen havainto että puolet myyty tarkoittaisi siis tuhatta myytyä ja tuhatta jäljellä. Kysyinkin vielä että onko tuossa ko. ruudussa kaikki seisomakatsomon paikat mitä myynnissä on ja vastaus oli myöntävä.

  EDIT: Kaveri juuri sanoi toisaalla että klo 18:30 tänään oli noin 700 lippua myymättä enää.
   
 12. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Osaisikohan kukaan sanoa millainen tilanne on noiden seisomakatsomolippujen kanssa näin pelin aattona? Tietää sitten ettei mene turhaan jostain lippua metsästämään.
   
 13. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyllä niitä näyttäis vielä olevan. Lukko-Ässät lippuja. KIVIKYLÄN AREENA
   
 14. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 15. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tietääkö kukaan, mikä tekee Lukon kotiotteluissa keskikatsomon lipusta VIP lipun? Tiedän kyllä, että paikat ovat hyvät ja siksi maksavat vähän enemmän, mutta onko VIP:llä tässä kohtaa oikeasti mitään merkitystä?
   
 16. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Katsomon parhaat paikat, ja jos oikein muistan, niin hintaan kuuluu kahvit ja nisua erätauoilla.
   
 17. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olen joskus hajroituspeleissä istunut tuolla keskellä VIP-katsomossa ja onhan ne hyvät paikat mutta kyllä hintakin on sen mukainen. En viitsisi maksaa, vaikka siihen kahvi ja pulla sisältyykin hintaan.

  Muutenkin hintojen nousu hirvittää jäähallissa kuten kaikkialla muuallakin. A1-katsomoon kausikortti maksaa 560 euroa eli kolme kymppiä tuli taas lisää ja varmaan kaksi kautta mennään nykyisillä hinnoilla ennen kuin taas nostetaan.

  Tuohon D5-katsomoon pääsee 250 eurolla, mutta ilmeisesti se vaatii Lukkofanien jäsenyyttä, vai? Entä jos ei ole Lukkofanien jäsen, ilmeisesti se on silloin muun D-katsomon hintainen eli 530 ekua?

  Pistää kyllä miettimään. Olen tuossa D-vitosessakin joskus harjoituspeleissä istunut ja siitä näkee melkein yhtä hyvin kuin A1:stäkin. Varsinkin kun Lukko hyökkää kahdesti juuri tuohon päätyyn.

  Meinaan että 310 euron säästö on melkoinen (nykyinen paikka A1 vs. kenties tuleva paikka D5) pelkästään Lukkofanien jäseneksi liittymällä. Kuten sanottu, se on mietintämyssyllä käyttöä tämän kauden jälkeen.
   
 18. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kiitoksia informaatiosta. Onhan nuo A4 paikat kyllä hintavat. Kaksi paikkaa ylimmältä riviltä olisi varauksessa Lukko-HIFK matsiin, johon vieraakseni tulee HIFK:n kannattaja. Hintaa varausmaksuineen kahdesta lipusta 77 egeä + R-kioskin 2 egeä per lippu. Sillähän saisi jumalauta Fosterista jo soffan tai täyden käsittelyn Helsingin yössä.

  Toisaalta taas aika harvoin tulee ostettua lippuja peliin, koska yksinkertaisesti ei pääse niihin täältä kaukaa. Sikäli voi joskus maksaa vähän extraakin.
  D1 / seisomakatsomo kyllä houkuttelisi. Siellä piisaa meteliä, mutta ei ole "puolueettomalla" alueella =D
   
 19. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Mitenkään Rokua kritisoimatta, mutta tuossa on noiden ns. fanipaikkojen ongelma. Lukko myy paikat puoleen hintaan, mutta ei saa vastikkeeksi mitään. Ei kannustusta, väriä tai muutakaan.

  Ymmärrän hyvin, että naapurikatsomosta aletaan vilkuilemaan siihen suuntaan.
   
 20. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Yksi ratkaisu on se, että fanikatsomoon pääsisi vain fanipaita päällä. Sillä saataisiin ainakin asianmukaista väriä katsomoon. En ole ihan varma, mutta olisiko jossain päin tälläinen käytäntö joskus ollutkin?

  Ketään ei voi pakottaa huutamaan halvan lipun vuoksi, mutta väriä voi "pakottaa" tunnustamaan.
   
 21. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Lainaus:
  Hmm.. Toivottavasti kukaan ihmisoikeusjuristi ei lue naita ehdotuksia, voisi tulla pian noottia siita, ettei ketaan voi pakottaa pukeutumaan tietylla tavalla edes urheilukilpailujen katsomossa.

  Mutta eivatko ne fanikatsomon kausikortit mene kaupaksi, vai miksi tama ongelma? Jos se on ihan hyva paikka ja saa liput reilusti halvemmalla, niin mikseivat kaikki korttia haluavat mene ekaksi sinne ja loput sitten, minne rahat riittavat.
   
 22. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Niitä on vähän ja jonot niihin ovat pitkät. Mielestäni ongelma on siinä vaiheeessa kun fanikatsomoon menemiseen on motiivina halvemmat paikat.
   
 23. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  En lakiasioita tunne, mutta ei nuo ihmisoikeusjuristit ole kovasti puuttuneet ravintoloiden pukeutumissääntöihin. Miksei yhtä hyvin sitä voisi tietystä osasta katsomoa vaatia. Varsinkin kun vastiketta saadaan melko halvan lipun muodossa.
   
 24. Il Tempo Gigante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Hokki, Leijonat, Kings, Arsenal
  Haa

  Lainaus:
  Kokemuksesta tiedän, että ne ovat Äijänsuon parhaat katsomopaikat. Itsehän katsoin toistakymmentä vuotta Lukon pelejä nykyisen VIP-katsomon alueelta, melkein punaviivan kohdalta. Mitä ilmeisimmin TV-Kone Mäntyseltä noina aikoina vapautuneelta istumapaikalta. Näin ainakin oletan asian menneen. Pääsin tosiaan iskemään sopivaan väliin joskus 90-luvun alussa. Ja hyvä niin. :-)

  90-luvulla ja 2000-luvun alussa VIP-katsomo oli nykyisen A5-katsomon paikalla, eli silloisesta istumapaikastani vasemmalle. Siis punaviivan ja puolustussinisen välissä.

  Mahtoi siinä VIP-katsojia vituttaa, kun minunlaiseni tavallinen talliainen istui piirun verran heitä paremmalla paikalla.

  No, Lukko "korjasi" asian viimeisimmän halliremontin yhteydessä. VIP-katsomo siirtyi aivan keskelle A-katsomoa ja meidät VIPittömät siirrettiin katsomon parhailta paikoilta kuka minnekin. Lukko osoitti uudeksi omaksi paikakseni tuolin läheltä 1. ja 3. erän puolustussiniviivaa.

  Odotin, että istumapaikkani hinta laskee huonomman paikan myötä. Paskat!!! Hinta nousi entisestään. Viitisen vuotta sitten taisin olla viimeistä kautta kausikorttipaikallani. Sitten ja siihen lopetin parisenkymmentä vuotta kestäneen kausikorttiurani.

  Koskaan en ole saanut Lukon johdolta vastausta kysymykseen, että miksi vanhat, punaviivan kulmilla istuneet katsojat häädettiin pois uuden VIP-katsomon tieltä ja uusista, huonommista istumapaikoista kehdattiin pyytää kalliimpi kausikorttihinta. En ikinä tule ymmärtämään kyseistä asiaa.

  No, kaikesta huolimatta käyn edelleen katsomassa noin puolet kotiotteluista. Ehkä enemmänkin?

  Kävisin kaikissa, jos Lukon johdon katsojapolitiikka olisi ollut erilainen takavuosina. Vaan ei ollut...

  Ei kai sota yhtä miestä kaipaa?
   
 25. Myyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Spurs
  Lainaus:
  Missä kohdin tuossa pakotetaan ihmiset pukeutumaan tietyllä tavalla? Jos haluaa fanikatsomoon, tulee olla fanipaita päällä. Se ei ole mitään pakottamista vaan ehto sille, että pääsee siihen halvempaan katsomoon. Mikäli tämä ei fania kiinnosta, 95 % paikoista on silti vielä mahdollisia, mikäli haluaa tulla vaikka ilman paitaa. Ilman pakottamista.

  Ei tuossa ole mitään ongelmaa, vaikka joku juristi näitä lukisikin.