Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Otteluliput ja kausikortit

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana RauMan, 29.08.2012 klo 23.29.

 1. Ratikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko & Red wings & Stevie Y
  Niin ja eikö hallilla ole joku haalarikampanja, että haalari päällä pääsee halvemmalla? Ainakin näin muistelen joskus lukeneeni.
   
 2. Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Arsenal FC
  Lainaus:
  Ainakin muutama vuosi sitten oli niin, että opiskelijahaalareilla ja -korttia näyttämällä pääsi kaikkiin muihin peleihin paitsi Ässät -peleihin ilmaiseksi. Näin käsittääkseni vieläkin toimitaan?
   
 3. LehväsLUKKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyllä. Näin toimitaan edelleen. Pelkällä opiskelijakortilla saa opiskelija-alennuksen, mutta kun vetää haalarit päälle niin pääsee ilmaiseksi.
   
 4. ICE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Maksavatko oppilaitokset Lukolle nuo haalariporukan sisäänpääsyt? Vai mikä tuossa on takana? Vai onko laskettu, että juovat sitten olutta sen verran, että kannattaa päästää sisään.

  Aikoinaanhan OKL:n ja Tekniikka Rauman opiskelijat pitivät huolen kannustuksesta jne. joten siksi pääsivät sisään ilmaiseksi, mutta en nykyään ole vastaavaa kannustustoimintaa havainnut. Toki joitain haalarityyppejä on näkynyt RB:n joukoissa, joten heille kyllä tuon "sisäänpääsyn" suo.

  Kunhan pohdiskelen.
   
 5. Myyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Spurs
  Lainaus:
  Eihän mulla mitään parempaa tietoa ole, mutta olen aina epäillyt, että Lukko tekee tällaisen kädenojennukset opiskelijoille. Kyllähän niistä osa tulee jo ennen peliä sinne juomaan halvempaa kaljaa ja sitten erätaukobisset lisäksi.

  Eikä se opiskelijalippu kovin paljoa maksaisi muutenkaan, joten "tappio" tästä ei ole kovin suuri Lukolle. Ja näistä suurin osa jättäisi muuten tulematta, joten nyt saadaan edes kaljanmyyntirahat. Sekä näyttäähän se paremmalta, kun on enemmän yleisöä. Ja kun ässä-peleihin evät pääse, niin eivät ikinä vie edes paikkaa yhdeltäkään maksavalta katsojalta.

  Tietysti tämä herättää kateutta tietyissä ihmistyypeissä, "miksi noi pääsee ilmaiseksi kun mä joudun maksamaan". Mutta onneksi näitä on vähän ja itse pidän tätä haalaritarjousta erittäin hyvänä ja hienona ideana. Jokuhan voi niistä oikeastikin innostua matseista, kun on pari kertaa käynyt ilmaiseksi katsomassa.
   
 6. LehväsLUKKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  En tiedä maksaako oppilaitos mitään Lukolle. En usko, että maksaa. Mutta ainakin Samkin Rauman Liiketalouden yksikkö tekee vuosittain Lukon kanssa todella paljon yhteistyötä. Esimerkiksi nyt on alkamaisillaan Diili kilpailu, jossa opiskelijat myyvät Lukon tuotteita asiakkaille. Tästä tulee monen kausikortin tuotto lukolle muutamassa päivässä. Lisäksi harrastetaan paljon muutakin yhteistyötä. Esim. Viime keväänä järjestetty Ladie´s day messu oli opiskelijoiden järjestämä. Ja viime viikolla toteutettiin Lukon asiakastyytyväisyys kysely, jonka hoitivat opiskelijat. Tässä muutamia esimerkkejä.
   
 7. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Noista ei makseta mitään Lukolle, tuloperusteena on lisätty oluen myynti hallissa. Aikoinaan ennen matsia sai haalarit päällä halvempaa oluttakin vielä (tyhjennettiin siis hanoista vanhat pohjat pois), nykyisin tuota ei taida enää saada. Kalle Sahlstedt neuvotteli aikoinaan OKL:ssä opiskellessaan tuon diilin. Silloin aikoinaan (90-luvun lopulla) opiskelijat vastasivat myös rumpujen paukutuksesta ja hiukan organisoidummasta kannustuksesta, jossain vaiheessa 2000-luvun puolivälin nurkilla tämä homma siirtyi ensin Lukkofaneille ja nyt RB:lle.
   
 8. sambersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Rauman Lukon otteluliput kotipeleihin

  Tänne voisi laittaa ilmoitukset jos on jäänyt ylimääräisiä lippuja.

  Mulla ois vapaana tämänpäiväiseen 21.3.2014 Lukko-Blues peliin 1kpl seisomalippu. Nopein saa.
   
 9. YellowBear Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos jollain mahdollisesti jää tarpeettomaksi ensiviikon perjantaina (28.3) pelattavaan otteluun lippu ottaisin ilomielin vastaan sen.
   
 10. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Kertokaas raumalaiset, mitä tarkoittaa tuo "sisäänpääsy"-lippu, joka junnuille, opiskelijoille jne. maksaa 11€? Mihin sillä pääsee, ja miksi sitä ei voi ostaa Lippupalvelun kautta?

  Ainakaan Bluesia vastaan halli ei näyttänyt olevan kertaakaan täynnä, joten uskaltaako sitä lähteä ilman lippua Raumalle ja ostaa tuo lippu paikan päältä? Vai kannattaako vain suosiolla pulittaa se kymppi ylimääräistä, että varmasti saa lipun perjantaille?
   
 11. Erämaan kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Instituutio
  Lainaus:
  =Seisomalippu. Jos löytyy opiskelijakortti niin hinta on tuo 11€, muuten muistaakseni 18€ (näitä saanee lippupalvelustakin tilattua, toimitusmaksu 1,5€ per lippu). Varmasti löytyy ovelta vielä lippuja, mutta voi olla myös jonoja.
   
 12. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Selvä. Kiitos vastauksesta.
   
 13. Mentos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Provoviestit & Ylilyönnit
  Lainaus:
  Opiskelijalippua ei voi ostaa netistä, koska opiskelijakortti katsotaan ainoastaan lipunmyyntipisteessä, eikä ollenkaan hallilla.
   
 14. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Nyt näyttää vaputuneen runsaasti paikkoja (about 150 kpl) tämän illan peliin, D1, D2 ja B5 katsomosita. Esim. D1 katsomosta on lähes koko ylärivi vapaana.

  Jotenkin ärsyttää nämä yhteistyökumppaneiden ja Liigan paiikavaraukset, jotka vapautuvat näin myöhään. Toivottavasti menevät kaupaksi.
   
 15. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Siis jumalauta tuota lippupalvelua, sininen vapaa ja harmaa varattu. Itsellä värinäössä pieniä ongelmia, juuri sopivia että noita kahta en erota toisistaan. Mikä perkele siinä on että on pakko käyttää lähellä toisiaan olevia värejä, miten olisi vaikka sininen = varattavissa, punainen = valittu, musta = ei valittavissa ja keltainen sitten jollekkin muulle tarpeen mukaan. Tai sitten vielä paremmin, sininen neliö, punainen kolmio, musta ympyrä ja vaikkapa keltainen "kukka".
   
 16. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Äsken juuri ynnäilin ja istumapaikkoja on edelleen vapaana n. 450. Ehkä Raumallakin olisi syytä tarkistaa hintoja. 2011 halliin saatiin sentään kolmessa Play-Off ottelussa yli 5000 (yksi täystupa) ja hinnat olivat silloin n. 5€ halvempia jokaisessa katsomossa kuin nyt.
   
 17. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Eikös liiga määrää välierissä lipun hinnat?

  Älytöntä kuitenkin tuo että hinnat ovat kolmessa vuodessa nousseet 5E.
   
 18. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Käsittääkseni seurat hinnottelee ja Liiga "hyväksyy".

  Tuo n. 5€ on tosiaan naurettava korotus parissa-kolmessa vuodessa varsinkin kun tuntuu että kolmen vuoden takainen euro on nykyisin about 80 senttiä. Faktana en tuota sano, vaan ihan perstuntumalla heitin.
   
 19. Lone Wanderer Jäsen

  Lukon kannattaisi kanssa alkaa jotain alelippuja pistää myyntiin, vaikka tuonne aina tyhjänä huutavaan kuppituolikulmaan. Pelkään, että huomenna alkaa kolmosella yleisömäärä muuten.
   
 20. Peery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Miksiköhän noi liput on noin kalliita, vaikka liigalle ne rahat kuitenkin menevät? Rajala voisi kyllä noita lippujen hintaa äkkia alentaa. Häpeällinen yleisömäärä huomenna välierässä, jos tilanne ei muutu radikaalisti.
   
 21. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tuli juuri ostettua lippu tuonne C2 katsomoon kokeilumielessä. Saa nähdä jääkö ensimmäiseksi ja viimeiseksi. Jotenkin tuntuisi että sieltä kentän näkisi mutta saas nähdä. Paikkoja oli ainakin rutkasti vapaana joten sai ihan mielensä mukaan paikan valita
   
 22. Lone Wanderer Jäsen

  Lappeenrannassakin pääsi muistaakseni välierissä seisomaan 16:lla eurolla(aikuiset) ja halvin istumapaikkakin oli 20 €. Vaikka ei puhutakaan monen euron erost vrt. Rauma, niin joillekin pienempituloisille nuo ovat aika suuria summia. Lappeenrannassa vielä paljon suurempi väestöpohja, niin ei ihme, että halli on täysi. Raumalla ei luulisi olevan niin pillun päälle, jos muutaman euron pudottaisi hinnoista. Vai onko Rajalalla taas jauhot pelissä?
   
 23. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Pienempi lipunhinta -> enemmän yleisöä -> myydään enemmän kahvia, makkaraa ja kaljaa -> enemmän tuloja Lukolle. En muista millä perusteella ne lipputulot jaetaan, mutta tässä vaiheessa en ymmärrä noita lipunhintoja, kun ne eivät kuitenkaan Lukolle suoraan tule ja näkisin että kaljan, kahvin ja makkaran myynnistä jäisi enemmän voitolle kun tuosta yhteisestä potista.
   
 24. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Jää viimeiseksi kerraksi tai jos ei muualta paikkaa saa niin sitten hädän hätävarana. Sen puolen laita ja suuri osa Lukon puolustusalueesta jää piiloon.
   
 25. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Siis eikö Lukon kannalta olisi järkevintä, että myydään mahdollisimman halvalla lippuja, jotta tupa on aina täynnä? Mikä järki siinä nyt on, että yritetään pihistellä keräämällä rahaa, jonka muut saavat? Tuloksena sitten vaivaiset 4000 katsojaa välierissä.

  Järkevintä olisi myydä niitä kulmapaikkoja vaikka alle kympillä. En muista kovinkaan montaa ottelua, joissa siellä vieraspäädyn kulmauksessa olisi istunut porukkaa laajalti. Enkä kyllä yhtään ihmettelekkään.

  Nythän Lukolla olisi mahdollisuus houkutella ensi kaudeksi uusia katsojia. Varmaan moni sai viime kauden playoffseissakin niin mukavia kokemuksia Jokerit-sarjan kotiotteluista, että päätti pelkästään sen perusteella tulla tälläkin kaudella seuraamaan Lukon otteita. Samalla voisi yrittää houkutella isompia ryhmiä esim. pakettitarjouksilla tai lisäämällä lipun kylkeen jotain fanituotealennuksia yms.