Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Otteet kaukalossa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 15.09.2016 klo 10.35.

 1. K.A.H Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Joo sen verran komppaan että Karri on guru valmentamaan altavastaajia. Ei oo sattumaa herran meriittilista ennakkoon heikompien joukkueiden peräsimessä. Aho on hyvä koutsi, mutta kyllä Kivi on vielä naksun verran parempi.
   
 2. heavylutaa18 Jäsen

  Alkaa Peellä Loppuu Aaalla......................

  PASKA :D Oli ahot ja kaikki ja ette ees pleijarehin päässy
   
 3. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Ottakaa tältä jannulta nyt jumalauta kirjoitusoikeudet veke, aivan järkyttävää paskaa ketjusta toiseen.
   
 4. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Ei ehkä olisi pudonnut niin paljoa, mutta kyllä @TosiFani tuossa oikeilla jäljillä on. Jos pelaaja on mielestäsi hyvä eli omaa tiettyjä taitoja ja ominaisuuksia, mutta hänellä on huono jakso menossa eikä tulosta synny, hänen markkina-arvonsa on alhaalla ja halvan sopimuksen tekeminen voisi onnistua. Taidot eivät katoa mihinkään vaikka sopimus olisi halpa. Se vaatiikin sitten enemmän ammattitaitoa ja pelisilmää UTJ:ltä, että tunnistaa ominaisuudet ja osaa tehdä sopimuksen oikealla hetkellä.

  Mitä Bertrandiin tulee niin hänellä selvästikin on paljon yksilötaitoa ja hyviä ominaisuuksia, muuta tämän kauden jälkeen en olisi valmis lyömään vetoa, että hän ensikaudellakaan olisi mikään sateen tekijä. Mutta hänen taidoillaan hän voisi olla...
   
 5. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Totuus sattuu? Ei se pitkälle riittäny.
   
 6. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Jyrki Aho ei nyt hirveästi voi vaikuttaa siihen, että pelaajat eivät pistä paikoistaan sisään.
   
 7. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Dominoi siinä mielessä, että sai joukkueensa pelaamaan sekä absoluuttisesti että suhteessa pelaajamateriaaliin paremmin kuin Ahomansikin Ässät. Katsotaan nyt esim. CB:n suorituksia tällä kaudella. Taitoa miehellä on - Tomek sai sen realisoitumaan, Aho ei sinnepäinkään.
   
 8. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Tämän tapainen turha provosointi on lapsellista.
   
 9. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Eli sattuu. Tottakai se sattuu. Eli se ei ole turhanpäiväistä kuittia jos se kerta osuu ja uppoo? Mitä ihmettä kitiset?

  Kyllä tolla ryhmällä nyt ois oottanu että sääleistä jotain vitun ilvestä vastaan jatkoon ois päässy. Toki kelpaa paikallinen tampereella, mutta oisin mieluusti nähny tepsut vastaan ässät. Ja usko oli kova Ahoon. Vaikka oon kateellinen Ahon akan silikooneista, (kelpais tyynyiks), ni kyllä tän kauden Ässiltä ootin parempaa. Ootin kovempaa. Mitä jäi käteen? Noei mitään. Korkeintaan silikoonitissi.
   
 10. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Puhuin lähinnä kaudesta kokonaisuutena. Kovaa puhetta, jos meinaat Karrin "jyränneen" Ahon tässä sarjassa. Ässät sai pidettyä Ilveksen hyvin pois maalipaikoilta ja Ässät rakensi toiseen päähän niitä taas tarvittava määrän. Se on sitten eriasia, että vedätkö kiekot logoon vai plekseihin, sitä tuskin Aho on käskenyt tehdä. Niin kuin Karri itse sanoi " fortuna oli tänään ilveksen puolella" Ilves oli myös runkosarjan loputtua ylivoimainen kuntopuntarin ykkönen, toisin kun Ässät sai haukata paskaa. Siihen nähden Ässät sai palaset hyvin taas kohdilleen ja pienestä kiinni ettei pelit jatkuneet.
   
 11. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No ,veskari tais mailan varrella torjua, että ei sitä tuuriakaan ole, kun ei kulje.
   
 12. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Unohdit mainita nimimerkin niin meinasi mennä ohi silmien.

  Ja kyllä, ottelu oli hyvä. Tuon esityksen jälkeen ei jäänyt lainkaan niin paska maku kuin runkkarin aikana hallista lähtiessä. Loma alkoi, mutta ainakin siellä annettiin kaikkensa. Loppua kohden ruvettiin liikaa himmailemaan eikä käyty enää päälle kuin syötävä, ja Ilves sai paremmin kiekkoa hallintaansa. Marttisen puute näkyi edelleen maalin edustalla, vaikka Walli oppikin loppua kohden pelaamaan niin kuin tuon kokoisen ukon kuuluukin.
   
 13. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Yritin miettiä jotain positiivista kaudesta. Eipä paljon keksi. Juuri kukaan ei mennyt eteenpäin, tylsä pelityyli ja pudotuspeleissä ei maalin maalia.

  Odotettu lopputulos. Mutta iso pettymys. Koko kausi.
   
 14. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Ässät pelasi hyvän kauden eikä minua satu, Ilves oli lopulta parempi ja ansaitsi jatkopaikkansa.
  Lainaus:
  Tämäntapainen viesti taas on aika naurettava. SaiPa-fanilta kivat huutelut, asiansa voi ilmoittaa asiallisemminkin, tosin sinulta tämäntapainen viesti ei ollut mikään yllätys.
   
 15. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Mitäs tossa. Hävittiin kauden viimeinen peli koko kauden jatkuneeseen vaivaan eli tehottomuuteen. Tehottomuuteen ei löytynyt lääkkeitä koko kauden aikana. Puolustus toimi tänäänkin, vanha virsi on ettei 0 maalilla voita. Olihan noita tontteja n 5 maaliin mutta Kiilholman tyhjään heittämään maalia lähemmäs ei tänään päästy. Kokonaiskuva oli hyvää puolustamista, mutta maalinteon heikkouden vuoksi kausi loppuu nyt. 6 kuukatta on nyt jatkis kiinni ugh.
   
 16. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Aina pitää vähän huudella. Hieman huumoria luulis löytyvän poristakin. Tottakai vähän arkaan paikkaan iskee kun tässä kohtaa jerryä heittää. Mutta en ota mitään takas. Ens vuonna sitten, aattele nyt Porin Ässät 2018? Ei meillä täällä Lappeessa oo sen isompia odotuksia. Kun ei oo budejttia. Teillä on, meillä ei. Ja tolla budejtilla jo fanikin juo.
   
 17. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No Lappeenrannassa on tehty hyvää työtä viime vuodet, miksi meille kiukuttelet. Huumoria pitää olla, mutta eikös SaiPan viimeiset kierrokset tarjonneet sitä sinulle tarpeeksi? Ensi vuonna sitten taas uuteen nousuun siellä idässäkin? Ja kaljahan teillä halpaa rajan takaa?
   
 18. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Semmonen normisuoritus tää kausi oli kokonaisuudessaan ja aika lähellä sitä maksimia, jota tuolta porukalta voi odottaa. Maalivahti oli hyvin kuosissa ja sopimuksen alaiset pakit kehittyivät selvästi. Hyökkäyspeli oli sitten taas lievä pettymys, harmttamaan jäi Ruotsalaisen ja Kiilholman heikko kausi, sekä Sahankin jonkinmoinen taantuminen. Lisäksi kuulun siihen vähemmistöön, jonka mielestä CB pelas hyvällä tasolla koko kauden, noilla otteilla on aina mun puolesta tervetullut Poriin. Toivottavasti ei lähde Raumalle hautaamaan uraansa, kuten moni muu. Uutta matoa koukkuun vaan.
   
 19. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Mahtavaa. Huumoria myös moderaattoreille. Lupaan parantaa tapani. Rakkaus tätä lajia kohtaan ei muutu. @Vahva tunne pitkää kevättä sinulle
   
 20. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla täälläkin. CB voisi vielä jatkaa täällä, kuitenkin ensi kausi voisi sujua vähän tehokkaammin. Asenne- ja taitopuoli kunnossa, tehoja kaipaa. Ruotsalainen ja Kiilholma pelasivat viime kaudella paljon enemmän, kuin tänään loppuneella kaudella, sillä lienee jokin merkitys vaisuuteen ja tietysti peliaikaa pitää ihan ansaitusti saada.
   
 21. Puksprööti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eipä siellä nyt ihmeitä tänäänkään esitetty. Tuollaista pientä hieromista olisi syytä olla kauden jokaisessa pelissä. Hanskat on liimattu ja mitään sen ihmeempää ei tänäänkään tapahtunut. Vai katsoitkohan jotain eri peliä?

  Aho ei tunnetta halua peliin koska pelkää sen laskevan prosentteja.
   
 22. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Näiden välimaastosta löytyvät omatkin ajatukset, eilinen peli oli tosiaan kuin koko kausi pienoiskoossa. Pelkäsin ihan ääneenkin täällä, että tehottomuuteen tämä kausi vielä kaatuu, ja nimenomaan siihen kaaduttiin. Menetettiin suora playoffpaikka viimeisellä kierroksella ja nyt harmittavimmalla mahdollisella tavalla hävittiin playoff-sarja. Ässien olisi kaiken järjen mukaan pitänyt helposti hoitaa eilinen peli, paikoista ei kiinni ollut. Eli juuri se tämän kauden tarina..

  Mestaruus olisi ollut päästä puolivälieriin, tätä olen jo kauan hokenut. Joten sikäli aivan maksimin tuntumaan päästiin. Mutta nyt tässä tapauksessa kausi jää pettymyksen puolelle mukavasta runkosarjasijoituksestakin huolimatta, ei vaan mahda yhtään mitään (pettymys lähinnä sen tavan takia miten tämä kausi lopulta ihan itse puppeloitiin). Eilisen pelin voittamalla kausi ei olisi enää ollut pettymys, joten raja on kyllä hiuksenhieno. En silti jaksa olla edes liian pettynyt, koska puolikkaissa lähtö olisi toki tullut satavarmasti ehkä noin 4-1 voitoin, harmillisesti nyt vain menetettiin ne pari ylimääräistä kotipeliä

  Ässien aika pärjätä taas tosissaan on parin vuoden päästä, niin se vain menee. Tämä kausi tosin osoitti sen positiivisen seikan, että esimerkiksi Kärjen ja Ojamäen poistuminen ei vaikuta siihen, millaisena itse näen lähivuodet menestysmahdollisuuksien kannalta..
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017 klo 08.09
 23. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  No Walihan siellä koitti hieroa ja mikä oli tulos, yksin jäähypenkkiä kuluttamaan, Hierominen ei nykyliigassa kannata, mieluummin reilua ja puhdasta kovuutta pelitilanteissa, ei pelikatkoilla.
   
 24. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Wallin puolustukseksi täytyy sanoa, että Ilveksen hyökkäjälle olisi kuulunut vähintään se kakkonen myös maalivahdin estämisestä, mutta eipä kuulunut. Outo tuomio.
   
 25. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Asia voi olla hyvinkin näin, mutta on myös Kiveä parempia valmentajia.
  Absoluuttista totuutta ei näissä asioissa ole ihan helppoa todeta, koska niin Ässät kuin muutkin joukkueet muuttuvat joka vuosi. En tiedä onko Kivi ollut saatavissa silloin kun Ässät valmentajaa haki tai joku muu parempi? Uskon että Aho oli sillä hetkellä vapaana olevista paras vaihtoehto, vaikka ei liigan paras valmentaja olisikaan?
  Ässien tämän kauden joukkue oli koottu jotenkin todella varman päälle ilman suurempia riskejä ja pelitapa myös pitkälti samalla tyylillä, jotenkin tuntui että haluttiin varmistaa jonkin näköinen menestys. Ehkä ensi kaudella voidaan ottaa enemmän riskejä pelitavassa ja myös hankinnoissa.

  Kuten Aho siinä SK:n videossakin puhui pelaajille, että siellä käyttämätöntä potentiaalia on ja sitä oli, mutta ei ihan kaikkea saatu ulosmitattua.