Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Otteet kaukalossa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 15.09.2016 klo 10.35.

 1. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aho on urheilullisuuden ja vaativuuden ruumiillistuma. Itselle sopii mainiosti, jos hitsataan vähintään vuoden jatkoa miehelle. Tuo joukkueeseen aidosti sitä oikeaa taistelua ja urheilullisuutta. Napsun pari parempi joukkue ja pata voi yltää mitaleille. Hyvä Koakki.
   
 2. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Osittain sama tähän (en sanoisi jyräämiseksi tosin). Ilves tuli pelaamalla lähes poikkeuksetta Ässien paineen alta, eikä Isomäessä Ässät saanut sellaista määrää pitkiä ja väsyttäviä kulmamyllyjä kuin Ipaa vastaan runkosarjassa. Nuo seikat olivat avainasemassa Ilveksen jatkoonmenossa. Paine ei Porin peleissä oikeastaan ekan pelin jatkoaikaa lukuunottamatta koskaan äitynyt mitenkään raastavaksi Ipan kannalta.

  Eli sanoisin taktisesti Ilveksen valmennuksen ottaneen niukan voiton. Silti isossa kuvassa tyytyväinen Ahon ja muun valmennustiimin työhön. Toivottavasti Ässät saisi kiekollista peliä paremmaksi ensi kaudella hyökkäyksiinlähdöistä alkaen. Tästä on kuitenkin ihan hyvä jatkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017 klo 23.31
 3. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Sen verran pitää ripotella suolaa omille haavoille ja jo aiemmin piti kirjoitella, että mitenköhän kaukana oltiin Trotterin saamisesta Poriin? Pelasi kelpo lopetuksen Oulussa ja olisi voinut auttaa maalinteko-ongelmaan, johon kaaduttiin. Tai sitten olisi käynyt Hamiltonit...
   
 4. patapori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Olisiko yksi iso syy Ässien huonoihin tehoihin se, että Kärjellä,Ojamäella,CB:lla,Viljasella ja joillakin muillakin oli sopimus toisiin seuroihin ensi vuodeksi. Ei oltu enää täysillä mukana. Oli jo varmistettu oma etu ja ei päästy sen takia henkisellä tasolla parhaaseen. Minusta varsinkin kaksikko Kärki&Ojamäki lopettivat tehokkaan pelin siinä vaiheessa kun heidät oli yhdistetty Tapparaan. Tämä on ongelmana muillakin seuroilla ja tämän täytyisi saada loppumaan.
   
 5. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ei oikeat pelimiehet lopeta automaattisesti pelaamista kun soppari muualle on tehty. Vain kunnianhimottomat tekee niin ja tämä kostautuu varmasti jossain vaiheessa. Eteenpäin ja ulkomaille pyrkivät kaverit vetävät kyllä täysillä loppuunasti, löysäilyt on sama kuin ampuisi itseään polveen.
   
 6. Jarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hertat
  Lainaus:
  Samaa mieltä, luulisi pelaavan kovalla asenteella loppuun asti nykyisessä seurassa. Uudessa joukkueessa tuleekin floppi kausi niin sitä on aika vaikea saada uutta sopimusta. Nykyisessä joukkueessa kunnon asenteella loppuun asti niin voisi joukkueelle näyttää mitä menetitte kun ette tehneet kanssani uutta sopimusta.
   
 7. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Pelimies tietää arvonsa. Loppuun asti pelaamisella tienaa enemmän kuin luovuttamisella. Mestaruus/mitalit siellä CV:ssä nostavat arvoa kummasti.
   
 8. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Ihan ok kauden vetivät kuitenkin, kun jo syyskuussa lopettivat pelaamisen.
   
 9. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Varmaan tästäkin joku suuttuu, mutta hetken Pelicansin otteita tänään katselleena näyttää siltä, että oikea joukkue pelillisesti meni puolivälieriiin Ässien ohi.
  Pelicans on löytänyt sen ilmeen, joka pudotuspeleissä ja keväällä pitäisi olla.
  Ässät ei samaa ilmettä löytänyt.
   
 10. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  No jaa. Ilman mitään mielipahaa, tämän päivän pelit on näyttänyt runkosarjamatseilta, toisin kuin viimeinen peli Isomäessä ja Ilves-Tappara eilen. Aika hidasta peliä, kiekollisella on melkoisesti aikaa ja tilaa touhuta.
  Tämä tulee kyllä vielä lähiaikoina muuttumaan, mutta siis tuok mielipiteesi kanssa olen eri mieltä.
   
 11. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:

  Kyllähän nuo KalPa - Pelicans pelin jatkoajat olivat viihdyttävämpiä kuin suuri osa Porin peleistä.
  Ehkä Ässiltä löytyi yhteen peliin sitten paukkuja viimeiseen viiteen peliin, mutta loput olikin aika heikkoja. Kaukana play off- kiekosta mitä Porissakin on vaikka 06 ja 13 nähty.
  Pyrittiin tekemään maali, ei ainoastaan estämään maalia.
   
 12. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Joo maalintekopeliä kyllä, mutta tämä eriävyys Ässiin on mielestäni ollut runkosarjassakin. Ja tämä on se isoin miinus Ahon sapluunassa.
   
 13. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  Kyllähän playoffien jatkoajat aina väkisinkin ovat viihdyttävämpiä kuin joku runkosarjan perusläpsyttely.

  Esimerkiksi se viime keskiviikon porin matsin jatkoaika oli noin potenssiin neljä viihtyvyysarvoltaan eiliseen läpsyttelyyn verrattuna. Lauantain jatkoajallakkin Ässät loi enemmän oikeasti hyviä maalipaikkoja siinä viidessä minuutissa, kuin Pelicans eilen kahteen jatkoerään yhteensä.
   
 14. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kerrassaan upeaa pudotuspelikiekkoa Pelsuilta. Onneksi Ässät on ansaitulla kesälomalla, eivätkä ole pilaamassa hienoja pudotuspelejä.
   
 15. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Tuli mieleen pudotuspelejä kattellessa...

  Lähetääs siitä, että välierät ja siellä uskottavasti kamppaileminen on meidän tavote, mestaruus. Mitä se pelillisesti ja tasollisesti vaatii?

  Ainakin pelillisen identiteetin, mielellään jatkumon. HIFK paras esimerkki, kuinka palikat on käsissä mutta jatkumo ja pelillinen identiteetti ajettu katon kautta ympäri. Ilves puolestaan päinvastaisesta, kuinka organisoidulla viisikkopelillä ja sitoutuneisuudella kurotaan materiaaliero ja ollaan maalin päässä Hakametsän Ihmeestä.

  Identiteetti. Jatkumo. Sitoutuneisuus. Vahvuudet käyttöön. Raikas ilmapiiri. Ja niin edelleen.

  Katon Ässien pelaajalistaa ja mietin, että eipä tossa nipussa ole määräänsä enempää kovissa paikoissa marinoituja, menestyvissä joukkueissa pelanneita, jäävettä suonissaan tulosta tekeviä pelaajia. Siis paperilla. Sitten mietin vaikkapa Ilvestä, tai KalPaa. Eipä noissakaan nipuissa lähtökohtasesti ollut, mutta laadukas valmistautuminen, organisoitu joukkuepeli ja onnistumisia tukeva ilmapiiri kasvattaa joka seppää tuuman, kaks.

  Noh, runkosarja on pitkä taival, kun aikanaan käynnistyy. Peli kehittyy, toivon mukaan, ja löytää tietyn uomansa josta käsin voi sitten tehdä pieniä hienosäätöjä matkan varrella. Isomäessä on omat lainalaisuudet ja vaatimukset porilaiselle kiekolle. Nyt onkin mielenkiintosta nähdä miten aholainen kiekko, Pori ja moderneista rytmityksistä otetut KalPa/Ilves/HPK--kontrollivaikutteet alkavat muovautua pelistä #1 alkaen.
   
 16. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Mistään jatkumoista on turha puhua jos koutsia vaihdetaan kahden vuoden välein ja uuden koutsin pelikirja on aina lähes pelikuva edellisestä. Tässä se HIFK:nkin ongelma on. Kiven Ipa pisti pitkälti valmennustaktisen osaamisen kautta Tapparan ahtaalle. Toisaalta niin teki myöskin Ahon Blues Ässille aika monta kertaa. Tärkeätä olisi pelitavallinen jatkuvuus ja pelaajahankinnat, jotka tukevat valittua peli-identiteettiä. Joku Juhamatti Aaltonen ei esimerkinnä mainiten istuisi kovinkaan hyvin Ahon viljelemään suoraviivaiseen pystysuunnan kiekkoon. Kiven sapluunassa taas voisi olla hyvinkin vaarallinen ase. Toivottavasti tulevat ykkössentteri ja johtava laituri on scoutattu P-Amerikasta ja ovat jo valmiiksi omaksuneet pelitavan joka ei liikaa poikkeaisi Ahon näkemyksistä. Kiertelevät ja kaartelevat takatukkaiset tsekki-taiteilijat olisivat sitten viho viimeinen hutikuti.
   
 17. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Kaks kertaa täällä on 2000 -luvulla nähty että jatkuvuus on se avainsana, mutta silti Porilaiset fanit eivät opi eivätkä ymmärrä. Aina on niin hemmetin hienoa kun saadaan hankittua paljon pelaajia ulkopuolelta ja välillä tuntuu että se 20 pistettä kolmosketjun roolissa tehnyt pelaaja on vaan niin itsekäs paskiainen. Kiertoon vaan tollaiset(kin). Junnuissa on tehty ja tehdään hyvää työtä, mutta se ei ole kantanut kuin pieniin rooleihin (pl Kärki ja Ojis) ja tasoa meinataan nytkin laajentaa mikä tarkoittaa sitä että Juhola ja Varttinen tuskin kovin suuria rooleja saavat. Joku heitti jostain hemmetin Omenanvihreästä että tekee 20 pistettä ensi kaudella :) Juu, Mestiksestä tullut kiekkoilijaksi jo iällä oleva pelaaja varmaan sen tekeekin, kun täällä ei kauhean moni ole siinä onnistunut. Ainoastaan selkeiksi huippupelaajiksi osoittautuneet Varis ja Korpisalo ovat heti ottaneet paikan alempaa tullessaan, mutta esimerkiksi Kunu Heiskanen teki ekalla liigakaudellaan vaan 13 pistettä (joo, pelejä oli vähemmän mutta myös maaleja syntyi tuolloin enemmän). Esimerkiksi kovana hankintana pidetty Mestiksen maalikuningas Keinäsen Aki teki viisi(!) pistettä lyhyeksi jääneellä Ässäurallaan.

  Oon myös ihmetellyt että mitä ihmettä nykyinen valmentaja on syöttänyt joillekin faneille kun niin varauksetta ylistävät häntä ja ovat sitä mieltä että hän on lähes puolijumala, vaikka ei menestynyt yhtään sen paremmin kuin edellinenkään valmentaja. Lisäksi ylivoima oli jopa huonompaa ja tehtyjen maalien määrä aivan katastrofaalinen. Puolustuspeliä pidetään superina, mutta kyllä varsin usein syy oli myös tolppien välissä. Jos veskalla olikin huonompi päivä ei se puolustuspelikään niin kovin ihmeellistä ollut.

  Ensi kausi ei näytä tällä hetkellä yhtään ruusuisemmalta, joukkueesta lähtee varsin monta maalia pois ja jos puolustuksen selkeästi tärkein pelaaja vielä jätetään (on jätetty) ilman sopimusta niin täällä on "Aholle kenkää" -ketju ennen joulutaukoa. Eikä mun tartte sitä avata.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017 klo 10.47
 18. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  En edes enää tiedä pitäisikö näille sinun väsyneille jutuille itkeä vai nauraa. Ensi kauden joukkue näyttää kyllä lähtökohtaisesti todella hyvältä, mutta kaipa tässä pitää jo valmistautua siihen että jouluna ollaan jumbona ja Aho saa kenkää, tilalle sitten mieluiten porilainen valmentaja ja joukkueen täytyy koostua kokonaan porilaisista, vaikka se tarkoittaisikin nollaa pistettä loppukaudelta.
   
 19. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Kyllä nää sun vastaukset on vähintään yhtä väsyneitä. Voisit edes vaivautua perustelemaan niitä faktoilla niin kuin minä tein.

  Erityisen paljon mua kiinnostaa nähdä jotain faktaa sille miten ensi kauden joukkue voi näyttää edes tämän kauden joukkueeseen verrattuna hyvältä :D Vai onks tää joku ulkonäköjuttu, rumat äijät pois ja söpöjä poikia tilalle. Se lienee ainoa edes liki oleva perustelu tällä hetkellä.
   
 20. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Lainaus:
  Pois lähtevät ainakin:
  Kärki
  Ojamäki
  Viljanen
  Ruotsalainen
  Marttinen

  Tilalle tulee:
  Blood
  Appelgren
  Salmio(?)
  Lamberg(?)
  Lähteenmäki(?)

  Kyllä näitä nimiä vertaillessa voi sanoa joukkueen paperilla heikentyneen ja aika paljon potentiaalia on poistunut ja tilalle on tullut jopa vielä suurempia arpoja.
  Toivottavasti ovat valmentajan haluamia pelaajia ja sopivat hänelle paremmin kuin lähteneet. Tuosta toki puuttunee vielä ainakin yksi ulkomaan tuliainen.
  Pelaako muuten Salmio lainkaan Jypissä? En ole kertaakaan kuullut hänen nimeään, kun olen noita välieriä vähän katsellut.
   
 21. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Joo, on se kyllä ihan mahottoman surkee homma, että joukkue näyttää nyt ihan hitosti heikommalta kuin pari kuukautta sitten. Miten tää on mahollista? Korpisalolle kenkää?

  Siis oliko Viljanen sun mielestä puolustuksen tärkein palanen?

  Outoa, että jollain tapaa tuo kirjoituksesi kuulostaa sille, että kaipailet jatkuvuutta joukkueen rakentamiseen, mutta silti et tunnu uskovan joukkueen sisäiseen kasvuun.
   
 22. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Muistakaahan @korkki ja @karhu olla kesän ajan ahkeria. Nyt on käsillä ne hetket, kun joukkueen yläpuolella on eniten kysymysmerkkejä ja siksi tää on ehdottomasti propagangamoottorien kulta-aikaa. Nauttikaa ny sydämmenne kyllyydestä...
   
 23. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Kieltämättä ohan tuossa omien poikien poistumaa yhdelle keväälle.

  Toisaalta, ei sillä ole mitään merkitystä mikä on pelaajapolku tai mitä syntymätodistuksessa lukee, vaan mitä tuo kokonaisuutena pöytään.

  Ulkopuolelta tuli päättyneeksi kaudeksi nälkäiset, uutta nostetta uralleen hakevat Suoranta ja Seppälä, jotka pistivät kaiken likoon joka ilta. Sillä välin ilmeisesti omaan erinomaisuuteensa tukehtuneet Kärki ja Ojamäki keskittyivät lähinnä kaarteluun ja valumaan vaihtopenkille apeana allapäin joka vitun ilta.

  Kumpaa pelaajatyyppiä mieluummin kattelet Ässissä? Itse ainakin tiedän vastauksen.
   
 24. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Viime kauden tulosyksiköistä ovat poistuneet tai poistumassa Kärki, Ojamäki, Kerälä. Viljanen, Paakkolanvaara ja Marttinen. Tilalle on tullut Blood ja Viljasen korvannee Tommila eli koko ketju puuttuu. Korpisalon mukaan kärkisentteriä ja -laituria haetaan, Lähteenmäki lienee ketjun kolmaslenkki.

  Tilanne on siinä mielessä parempi, että Aholla alkaa toinen vuosi, kuviot ovat tuttuja ja hän on osoittautunut hyväksi valmentajaksi. Nyt joukkueessa on leveyttä viime kautta enemmän, joten ei tilanne ainakaan viime keväistä huonommalta näytä.
   
 25. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Mites toissakauden Kärki ja Ojamäki? Entäs jos Suorantakin tekee lokakuussa sopimuksen muualle ja kaartelee koko vitun loppukauden...

  Noh, juurisyyhyn puuttumista tietysti olisi se että tuo sopimusten tekeminen kesken kauden sanktioitaisiin. Jos se onnistuu NHL:ssä ja Eurofutiksessa, miksei se voisi onnistua täällä.