Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Otteet kaukalossa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 15.09.2016 klo 10.35.

 1. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Peliotteiden seurantaketjun avaaminen onkin tänä vuonna mennyt historiallisen pitkälle, mutta hetki on väistämättä koittanut viimeistään nyt, kun kausi huomenna alkaa. Toisin kuin Rockyn aikana, tänä vuonna ei turhaan neppailla millään muka-hassulla nimellä tälle ketjulle, vaan mennään ihan simppelillä linjalla

  Alkavan kauden osalta tästä ketjusta on tulossa ehkäpä mielenkiintoisempi kuin aikoihin, koska niin iso tuuletus on käynyt: päävalmentajana kansallisen tason mittapuulla nimekäs äijäilykulttuurin ruumiillistuma (ja viimeisen vajaan kymmenen vuoden mittapuulla katsottuna myös huomattavan nuori), jolla ei kuitenkaan ole mitään kosketuspintaa Poriin tai porilaiseen kiekkoon ennen tätä. Rosteria kun taas katsoo, niin joukkue ei jotenkin edes "tunnu" Porin Ässiltä, koska käytännössä kaikki 2010-luvun Ässien tavaramerkit ja ne naamat jotka ovat profiloineet Ässiä joukkueena, ovat nyt poissa. Kirsikkana muutosten kakussa on häikäisevä uusi Isomäki-areena, jossa ollessaan on pienen ihmisen vaikea hahmottaa edes olevansa Porissa :D ollaan siis selkeästi uuden ajan alussa, ja toivon mukaan nyt kyettäisiin tekemään se minkä toivoin jo mestaruuskevään myötä tapahtuvan: että Ässät sementoisi asemansa pysyvästi keskikastin joukkueena, eli puolivälieriin pääsy olisi normi eikä poikkeus.

  Harjoituskausi on mennyt tuloksellisesti jopa pelottavan hyvin, vaikka kaikesta näkee että peli on luonnollisesti vielä keskeneräistä. Omaa päätä on varjeltu jopa hämmästyttävän hyvin, vaikka pakisto on sinällään isoin yksittäinen kysymysmerkki. Hyökkäyspäässä on saatu tulosta aikaan kohtuullisesti, ainakin nyt se mitä pelien voittamiseen on tarvittu. Huomisesta alkaa sitten kuitenkin se todellinen maraton Aholla, jossa nähdään mitä tuleman pitää kun lähdetään pitkään juoksuun. Tulos tai ulos mentaliteetilla ei varmasti olla liikkeellä, eli Aholla ja joukkueella lienee nyt täysi työrauha, sillä kyllä tässä nyt kiistatta on käännetty kokonaan uusi tyhjä lehti porilaisen kiekon historiassa, jota nyt aletaan vasta kirjoittaa..
   
 2. Luxray Jäsen

  Ainakin itselläni on erittäin hyvät fiilikset kauteen lähdettäessä. Ahoon on kivikova luotto ja harjoituspelit ovat onnistuneet aika nappiin. Uskon, että runkosarjassa nähdään työteliäs ja tasainen Ässät. Josko viime kausina nähty loistava vieraspelipelaaminen kääntyisi tällä kaudella toisinpäin?

  Ässillä on todella hyökkäysvoimainen, joskin aika kapea hyökkäys ja hyvän kilpailutilanteen omaava nuori pakisto. Top-8 paikka pitäisi olla haarukassa. Siitä kotiedun turvin puolivälieriin!
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Pari erää pelattu ja mitä tuosta laiteongelmien takaa tullut nähtyä niin ei Ässillä hyökkäyspäässä juurikaan paikkoja ole ollut. Toki Tappara on tunnetusti vahva vastustaja mutta jotenkin nuo Ässien hyökkäysketjut eivät oikein vakuuta. Katsotaan nyt peli loppuun ja vielä huominen pelikin ennen isompia johtopäätöksiä.
   
 4. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Ottelun puolivälissä hyökkäyksen kolme nuorinta Embrich, Ruotsalainen ja Saha vilttiin. Tätä vähän pelkään Ahon peluutuksen olevan. Nuoriin ei sitä luottoa vaan löydy. Ruotsalainen esim. ekassa erässä aivan Ässien parhaimmistoa ja Sahalla juuri ennen viltitystä hyvä karvaus ja maalipaikka.

  Harkkapelit on harkkapelejä, paljon saa Niko Peltola parantaa. Omassa päässä pehmeää yhden käden mailahäirintää tyyliin Vesa Salo, eikä hyökkäyksessäkään nähty mitään mullistavaa.

  Erä ja 59 peliä jäljellä, paljon ehtii vielä tapahtua.

  Suorannan, Bertrandin, Kiilholman, Marttisen ja Seppälän peli näyttää ihan lupaavalta.
   
 5. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Saha oli kyllä viltitykseensä asti Ässien paras. Kolmas erä on ollut puhdasta mukahallintaa, kunnon maalintekopaikkoja ei ole oikeastaan ollut vaikka peli on pyörinyt Tapparan päässä.

  Makkonen on noin isoksi äijäksi kyllä äärimmäisen pehmeä.

  Suoranta, Bertrand, Kinu ja Marttinen on kyllä ollut hyviä mutta Seppälä ei oo tainnut saada syötettyä kertaakaan omille.

  Ojamäkikin on piristynyt pelin kuluessa, eikä Tommilakaan ole huonosti pelannut.
   
 6. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Vaisu peli Ässiltä. Parempaan pitää pystyä.

  Ahonen oli hyvä samoin Bertrand vaikka tyhmän jäähyn ottikin.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Suoranta sai juu paljon vastuuta ja nappasi Ruotsalaiselta paikan. Seppälästä ei kyllä vielä pysty sanomaan paljoakaan, epävarmuutta kiekollisessa pelissä ja ei omissakaan saanut isompia karjuja oikein pideltyä. Tosin samaa vaivaa oli Viljasella niillä vähillä minuuteilla mitä pelasi. Vainosella luistin liikkuu kyllä hieman paremmin kuin viime vuodella mutta jostain pitäisi saada x-määrä lisää äijämäisyyttä. Kokoa on mutta pelaa kovin varovaisesti omassa päässä. Try-out Jaatinen pääsi myös pelaamaan viime minuuteilla kun haettiin ratkaisuja ilman maalivahtia eli luottoa valmennukselta löytyy kyllä.
   
 8. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Nopeana analyysinä voisi sanoa, että jäähyihin kaaduttiin, mutta ei se nyt lainkaan koko totuus ole. Näinkö tälläkin kaudella on se kirous, että jälleen toiset erät ovat umpisurkeita, sen verran pahannäköistä pyöritys hetkittäin oli. Hyvin tultiin vielä takaisin kolmannessa erässä, paikkoja ei hirveän montaa ollut, mutta kuitenkin riittävästi vielä tehdä ne tarvittavat kaksi maalia, mutta ei kun ei..

  Bertrand on kyllä kova. Koko ajan ensimmäisenä joka paikassa, tekee itselleen tilaa mielettömän hyvin, ja pärjää myös silloin kun tilaa ei ole. Päälle vielä erittäin hyvä laukaus, niin uskotaan että iloa tulee riittämään. Suoranta samoin nostanut osakkeitaan nopeaan tahtiin, nyt nostettiin näköjään kakkoseen kesken pelin, kun Ruotsalainen taisi siirtyä neloseen.

  Toisesta päästä on sanottava, että Kuparinen ei tosiaan ollut kuin jaloissa. Toivottavasti se tuosta lähtee, koska muuten on kyllä mietinnän paikka, että mitä tässä pitäisi tehdä. Vainonen vaikka liikkuu ehkä paremmin kuin viime kaudella, niin oman pään peli on ihmeellistä koputtelua. Kulmatilanteissa lähinnä kulkee kaverin vanavedessä tönimässä, muttei toivoakaan että saisi miehen hallintaan tai kiekon riistettyä omille.

  En sano, että esitys oli pettymys vaikka harjoituskaudella mentiinkin lähes voitosta voittoon. Peli oli kuitenkin keskeneräisen näköistä, jota se oli tänäänkin. Toista erää lukuunottamatta menköön tämä nyt silti vielä jonkinlaisella olankohautuksella, ei tässä kuitenkaan ollut kyse mistään sellaisesta, että Tappara olisi tehnyt ihan mitä huvitti.. mutta parantaa pitää huomiselle, ja onneksi on selvää ne asiat joissa pitää parantaa
   
 9. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ihan hyvältä tuo minun silmiini näytti, Tappara pelasi vaan oman pään todella laadukkaasti ja näin ei ihan kunnon tonteille päästy. Lisäksi jäähypenkki kului avauserässä aivan liikaa, 1-0 maali alivoimalla Lajusen maagisesta syötöstä ja 2-0 kahden miehen alivoimalla. Ei tässä nyt kannata vielä huolissaan olla, kyllä tuolla kiekonhallinnalla mitä tokassa ja viimeisessä erässä oli tulee voittojakin.
   
 10. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jaahas elikkä kauden ensimmäinen peli takana ja eipä siitä oikeen muuta mieleen jäänyt kuin, että syötöt ei kyllä napsunut lapoihin sitten lainkaan. Kiekonmenetyksiä keskialueella ja vastustajan sinisellä tapahtui kokoajan. Jaatinen ei kyllä vakuuttanut sitten lainkaan ja Kärki ei saa itsestään parasta irti tuossa kentässä. No kuitenki vasta yksi peli takana ja huomenna uusi päivä, joten katsotaan miltä peli huomenna näyttää.
   
 11. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Lainaus:
  Kyllä siinä mm. Kärjellä ja Ojamäellä paikat oli, josta olis voinu tehdä. Toinen erä selkeästi Tapparan. Alivoimalla turhat virheet, jotka kostautui. Vielä haki paljon, mutta luotetaan, että huomenna tahtotila riittää Luon kaatoon. Ahonen oli hyvä.
   
 12. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Jäähyistä Tappara rankaisi armotta, joista varsinkin toisen erän jälkimmäinen oli täysin tyhmä ja tarpeeton hyökkäyspään jäähy Bertrandilta, josta Savinaisen Vellu sitten rankoi 2-0 Tapparalle 5vs.3 yv:llä. Ottelun puolenvälin jälkeen Pata pääsi paremmmin peliin kiinni, tosin kolmannessa Tappara alkoi jo hivenen hölläämään.

  Ahonen oli maalillaan hyvä, Suoranta & Bertrand olivat hyökkääjistä tänään pirteimpiä ja pakeista kokeneet Marttinen & Peltola olivat parhaimmistoa. Kapteeni Kuparinen saa luvan parantaa paljon jos aikoo tuossa ykkös-senan paikalla vetää koko kauden. Aleksi Mäkelä aloitti pakeista 3.parissa ja Valtteri Viljanenkin taisi tulla pelaavaan kokoonpanoon sen jälkeen kun Mäkelä sai kiekon ikävästi jalkaansa.

  Paikkansa oli kolmannessa Ässilläkin muutamaan maaliin, mutta ei maistunut ja Hracovina pelasi myös hyvin. Parantaa pitää tästä ja itse näkisin, että ketjuihin myös tiettyjä muutoksia, vaikka Aho ei varmastikaan heti lähde helpolla muuttamaan. Jatketaan siis harjoituksia ja huomenna Lukolta pisteet pois kuljeksimasta.
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2016 klo 21.33
 13. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  En osaa sanoa oliko Ässien peli niin huonoa, kuin jotkut haluavat aina negailla. Tappara yksinkertaisesti puolusti Ässät todella hyvin pois paikoilta. Ei sinänsä yllätä. Huomenna varmaan tulee maaleja ihan kunnolla, tuskin Vuoren Lukko lähtee peruuttelemaan.
   
 14. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Onhan tuo Tapparan puolustuskin oikeasti timantinkova. Ihan joka pelissä ei tarvitse tuollaista peräpäätä kohdata onneksi. Mielestäni Ässillä on kuitenkin perusteet, jonka päälle rakentaa. Tasakentällisin puolustaminen on kokonaisuudessaan ihan jämäkkää, eikä sellaista sekasortoa, että jouduttaisiin ihan alkeita vielä opettelemaan.
   
 15. Ribals Jäsen

  Turha tässä on synkistelemään alkaa, huomenna Ässät tulee varmasti kovalla halulla peliin.

  Kärjen ja Kuparisen paikkoja kyllä vaihtaisin, ei riitä Matilla nyt valitettavasti.
   
 16. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
  Itse pidin todella paljon ekan ja viimeisen erän pelaamisesta. Ei todellakaan aihetta huolestua. Päinvastoin. Suoranta ollut harjoitusotteluista lähtien erittäin positiivinen ylläri. Jaatisen paikka kokoonpanossa on taas enemmän kuin kyseenalainen. Varttista tilalle kiitos. Viljanenkin sai peräti 6min peliaikaa, eikä ollut edes "poikkeuksellisen huono" omassa päässä.
   
 17. Kiekkovelho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Tappio harmittaa aina, mutta oikein hyvä peli ässiltä maalittomaksi peliksi. Huomenna varmaan jo irtoaa.
   
 18. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Huomiseen matsiin tuo Suoranta - Makkonen -Bertrand kenttä ennallaan, toimi ihan hyvin. Sitten yhteen Kärki - Kiilholma - Ojamäki, voisi hieman tehokkaammin toimia tuo koostumus, kuin tämän päivän ykkönen. Sitten jäisikin senttereiksi Kupru ja Saha tai Ruotsalainen.
   
 19. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Oli miten oli ja meni miten meni, mutta kateellisena katsoin Sammaltapsankin peliä. Ei siinä paljon virheitä tehty ja antoi yhden erittäin maukkaan avauksenkin kapupanpäälle. Olisi kaikesta huolimatta mahtunut tuohon Ässäpakistoon menne tullen ainakin tämän päivän perusteella.

  Toivottavasti Mäkelä ei pääse kentälle toivuttuaan. Aivan karmeeta pelaamista. Seppälä oli koko ajan vaikeuksissa omissa. Hyvä luistelemaan, mutta syötöt ja peliluku muuten no jaa...

  Altavastaajana oltiin koko matsi. Tappara otti kolmannessa jalan kaasulta pois ja hallinta oli lähinnä näennäistä. Muutamat hyvät vedot, mutta eipä siellä vaikeuksia ollut kuin Ojamäen yhdessä vedossa. Mitä muuten Ojamäkeen on mennyt. Oli kyllä kankean näköistä menoa. Ranskan poika oli Ässistä ylivoimainen luistelussa.
   
 20. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Ei ainakaan mun silmään. Ihan hyvin se suoriutui.
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Niin, ekan erän missasin pahoin lähetysongelmien takia mutta muuten Sammalkankaan peli näytti aika varmalta ja mitään hazardeja ei tullut. Selkeästi Liigatason pakki vielä vaikka moni oli jo viime kaudella sitä mieltä, että eläkkeelle joutaisi. Tapsalle täytyy toivoa hyvää kautta, sen verran paljon pelejä tahkosi urallaan Ässissä.
   
 22. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Lainaus:
  Kyllä, nuo vaihtaisin itsekin ja kuten MadSpade ehdottikin, niin Varttista Jaatisen tilalle.
  Noin laittaisin ketjut huomenna.

  Ville Korhonen - Jarno Kärki - Niko Ojamäki
  Niko Peltola - Jere Seppälä

  Arttu Ruotsalainen - Jussi Makkonen - Charles Bertrand
  Jyri Marttinen - Juho Tommila

  Mikael Saha - Matti Kuparinen - Matias Varttinen
  Mikko Vainonen - Valtteri Viljanen

  Erik Embrich - Juha Kiilholma - Simon Suoranta
  Aleksi Mäkelä 7. puolustaja

  Andreas Bernard (Ari Ahonen)
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2016 klo 22.58
 23. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Epäilen kovasti, että Jaatinen ei sieltä ensimmäisenä tipahda pois. Sai hyvin Aholta luottoa tänään kiperissä paikoissa. Joku marginaalimuutos Embrich <-> Varttinen/Nuto voi huomiselle tulla.
   
 24. Herra Perkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Fiilikset pelin jälkeen?
  • Lihajalosteen höyrymakkara on ihan yhtä paskaa tossa isommassa kirkossa kuin viereisessä Haka 2:ssa.
  • Lihis oli ihan jees, mutta olis pitänyt ottaa nakin kanssa.
  • Meidän fanipojilla on selkeesti ollut 2kk enemmän aikaa harjoitella laulamista kuin vastustajan faneilla.
  • Naisten vessaan on ihan saakelinmoiset jonot. (Onneksi olen mies. Eikä kyllä edes kusettanut.)
  • Tapparan viirirekissä ei ole enää tilaa viireille viimevuotisen jälkeen.
  • Itse pelissä vedettiin isät vs pojat -hengessä. Isät vaan unohti antaa säälistä niitä tekopaikkoja
  Siinä mitä tältä illalta jäi mieleen.
   
 25. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Lainaus:
  Niin epäilen minäkin, eikä Jaatinen erityisesti huonosti pelannut, mutta ei kyllä loistanutkaan. Kirjoitin jo tuolla ylempänä, että Aho tuskin kovin helposti lähtee mitään isompia muutoksia tekemään. Onhan hänellä tuossa selkeästi se ajatus, että Kuparisen ketju pelaa vastustajan ykkösen pois & toki iskee myös kääntäen vastaiskuista ja Makkosen kenttä olisi se varsinainen tulosketju. Kuprun liike ei vain oikein tahdo riittää tuolle paikalle. Se on Kiilholma tai sitten Kärki, jotka siihen voi nyt Kerälän poissaollessa laittaa.