Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Osallistu Telian Liiga-tuotteen kehitykseen – sana on vapaa!

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Telia, 11.10.2017 klo 17.41.

 1. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Telia on maksanut tietyn (merkittävän) korvauksen oikeuksista ja varmasti tosiaan pyrkii saamaan katsojat mahdollisimman isosti ostamaan palvelua.

  Vieläkään ei olla Ruotsin tv-sopimuksen korvauksissa, mutta niille jengeillä kellä on pelivaraa taloudessa tuo antaa mahdollisuuden kostaa pelaajabudjettia ja tätä kautta parantaa tuotetta -> saada katsojia halliin. Ikävä vain todeta, että näitä jengejä ei Suomessa montaa ole. Sen kertoo jo Liigaosakkeen arvolla kikkailu.

  Näin Patasydämenä on kyllä ilo seurata kotipelien yleisökeskiarvoa. Se on selvä, että seisomakatsomon 99€ kausari sitä nostaa, mutta kyllä toimistolla on varmasti laskettu paljonko ihmiset jättää rahaa hallille ja mukavampi se on myydä tuotetta yhteistyökumppaneillekin, kun peleissä käy väkeä.

  ”Äidinmaidosta” asti tullut ”Sportviha” kun on taustalla, niin kieltämättä ei haittaa Sportin alhaiset yleisömäärät. Sitä puheiden määrää mikä Lakeuksilla oli, kun nousua tehtiin. Noh..pääosin on jäänyt puheiksi. Toki tähän vaikuttaa myös mielipiteeni, että Liigassa on liikaa jengejä. Sport, Jukurit ja KooKoo..Ei ole hääviä katsoa viivan alle. En pahastuisi, jos Liiga kutistuisi joukkueiden osalta tulevaisuudessa.

  Mutta ei karata enempää aiheesta; Liigan ja jengien tehtävä saada yleisö hallille. Telian palveluidensa ääreen.
   
 2. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Juurikin näin. Kaiken maailman geoblokkaus puheet ovat täyttä huuhaata.

  Mutta jos pari sanaa laittaisi tulevasta Telian tuotteesta niin perusasiat kuntoon ensin: Kuvaus, selostus, kuvanlaatu asiakkaalla, erityisesti nettipalveluissa tähän pitää panostaa. Nuo kun on ensin kunnossa niin sitten voi alkaa miettiä erätauko-ohjelmia, valmentajien haastatteluja ja pelaajien sekä valmentajien mikityksiä.
   
 3. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  No meillä on selvästi eri näkemys siihen miten ihmisiä kannustetaan lähtemään hallille. Sinä sysäät vastuun liigalla ja seuroille, itse näen että televisiointisopimus ei saa olla liian houkkutteleva vaihtoehto jäädä kotiin katsomaan peliä. Onneksi kumpikaan meistä ei näistä päätä, vaan asiantuntijat tekevät hommansa parhaaksi kokemalla tavallaan.
   
 4. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  No eihän se vastuu kellään muulla voi olla kuin Liigalla ja seuroilla. Se on myös se Liiga (ja seurat) jotka sitä televisiosopimusta ovat tekemässä ja näin ollen varmasti tuollaisen geoblokki tyylisen ratkaisun neuvottelevisivat jos sen kokisivat järkeväksi. Todellisuudessa tuo todennäköisesti söisi sopimuksen arvoa sen verran, että siinä ei olisi mitään järkeä. Näin ollen on ihan järjetöntä pyytää Teliaa hinnoittelemaan tuotetta heille epäedullisella tavalla jotta Liiga ja seurat saisivat hyötyä.
   
 5. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vallulla taisi vain unohtua että liigan omistajat (eli joukkueet) tavoittelevat voittoa ja samoin tekee Telia. Sinänsä hienoa tuollainen urheilun romantisoiminen, mutta loppujen täysin typerää ja lapsellista. Varsinkin kun mahdolliset rajoitukset Telian osalta pahentaisivat Liigan tilannetta. Eli mihinkään ei tarvitse (liigan) panostaa.

  Käsittääkseni suurin osa nykyisen paketin tilaajista käy hallilla silti yhtä usein kuin ennenkin. Osa ei käynyt koskaan ja osa kävi pari kertaa kaudessa. Pahimmillaan tuollaiset korotukset ja vastaavat vain etäännyttävät ihmisiä Liigasta. Joka myöhemmin saattaa heijastua siihen että Liigaa ei enää oikein seurata lainkaan. Katsellaan joko KHL tai NHL. Tätäkin esiintyy nykynuorisossa ilmeisesti nykyään.
   
 6. J.S:P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hasssua huomata että nyt vasta aletaan olemaan realiteettien äärellä tämän keskustelun geoblokkaus osiossa eli kyllä Telian ja Liigan välisessä sopimuksessa tämä homma on varmasti huomioitu tavalla tai toisella ja siihen emme me mitään enäää voi vaikuttaa, eli tämä aihe ei oikeastaan varmaan kuuluisi tähän keskusteluun enää tämän enempää.
  Ja mitä minä olen ymmärtänyt niin mistään blokkauksesta ei ole sovittu jolloin Teliakaan ei sitä oman etunsa vastaisesti tee.

  Mutta jos aiheeesta vielä kuitenkin jatketaan niin omalta osaltani hieman ihmettelen että sopimuksessa tätä ei ole(?) sillä mielestäni koko lajin elinehto vähänkin pidemmän päälle ajatellen olisi se että halleilla paikanpäällä olisi mahdollisimman paljon porukkaa. Mitä tulee sitten omaan mielipiteeseeni hommasta vielä tulee niin ei tuota mitenkään täydellisesti pitäisi missään tapauksessa blokata vaan hinnoittelun kautta hoitaa.
   
 7. Telia Jäsen

  Lainaus:
  Varmasti Liigan kiinnostavuutta pystytään parantamaan hallissa ja ruutujen äärellä hyvällä yhteistyöllä. Meidän rooli tässä voisi olla ainakin tekniikan parantaminen hallissa ja sitä kautta täysin uudenlaisen katsomokokemuksen luominen. Tästä on varsin mielenkiintoinen uutinenkin kirjoitettu, että mitä tämä käytännössä voisi tarkoittaa Virtuaalilasit päähän ja piippuhyllylle? 5G saattaa mullistaa sen, miten katsomme urheilua | Yle Uutiset | yle.fi
  5G mahdollistaa tulevaisuudessa hienoja juttuja, joista ei tällä hetkellä ole edes tarkkoja visioita.

  "5G tarjoaa runsaasti reaaliaikaista dataa isoille joukoille ilman viiveitä. Katsoja voi nähdä maalit ja tilanteet hidastettuna omasta kännykästä tai suunnata kameran kohti pelaajaa ja saada ruudulle hänen tilastojaan, Olli-Pekka Takanen selvittää"

  Mitä ajatuksia tämä herättää ja olisiko teillä jotakin villejä visioita, että millaisia 5G:n ympärille rakennettuja palveluita kaivattaisiin? Nuo tilastot ja hidastukset olisi varmasti yksi tärkeä juttu, mutta mitä muita ajatuksia tulisi mieleen? Mitä kaikkea dataa tai pelillistäviä elementtejä älypuhelimen ruudulle olisi kiva saada pelin aikana?

  Niko / Telia
   
 8. Kotikatsomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Käytätkö termiä "kannustaminen", jos ajatuksenasi on kieltää ja estää pelien näkymistä televisiosta?

  Geoblokkaus kyllä kuulostaa monen liigaseuratoimiston puuhastelulta:
  "Hei jätkät, meillä ei käy tarpeeksi jengiä hallissa. Mitä tehdään? Pitäiskö meidän kehittää hallituotetta?"
  "Älä nyt hulluja puhu. Tuote on kunnossa, mutta katsojat eivät tyhmyyttään ja laiskuuttaan tule hallille. Meidän pitäisi estää pelien seuraaminen muuten kuin hallilla."
   
 9. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tuohon hinta-asiaan sen verran, että tänä vuonna kun olen ruudun ekaa kertaa hinnan takia tilannut niin lapset (9v ja 5v) alkavat olla jo aika kovia saipafaneja. Vanhemman kanssa käytiin syyslomalle kisapuistossa ja molempien kanssa Helsingin peliä katsomassa (siis Vantaalla asumme) ja tykkäävät kovasti. Uutena vuotena taas kisapuistoon. Eli näkyvyys (tässä tapauksessa halpa hinta, ei haittaisi ilmainen näkyvyyskään) itse asiassa lisää hallilla käyntiä. En toki kaljaa siellä juo lasten kanssa käydessä, mutta kai se trip mehun 90% kate (helsingissä 2,5e, lpr taisi olla euron) korvaa kaljan katteen puutteen.
   
 10. vallu12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
  Lainaus:
  Ymmärrätkö tahaltesi asiat noin väärin?
   
 11. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  En tiedä onko tässä ketjussa jo ollut, mutta voisitte siellä Telialla huomioida ne katsojat, jotka haluavat erätauoilla tai pelin jälkeen katsoa muita otteluita spoilaantumatta. Canal+ aikoinaan järjesti Elitserien-lähetyksissä tuon hienosti, kun ruutuun tuli se "blingi", niin kuului ensin ääni ja parin sekunnin kuluttua tästä vasta muuttunut tilanne ja maalintekijä ruutuun. Näin siihen pystyi hyvin varautumaan ja pystyi helposti olemaan katsomatta, jos ei halunnut nähdä. Ja selostaja tietenkin piti suunsa kiinni muiden paikkakuntien tilanteista. En ymmärrä, mikä tarve nykyisillä Ruudun selostajilla on kommentoida muita tuloksia. Jos minä katson jääkiekkoa televisiosta, niin näenhän minä nyt Herraisä tilanteen omilla silmilläni ilman selostajan opastusta halutessani ruudun alareunasta maalin tultua.

  Myöskin nuo ottelukoosteet sivuilla pelien jälkeen.. Niistä kuvakkeista ei tarvitsisi nähdä ottelun voittajajoukkueen tuulettamista, kuten Ruudulla valitettavan usein on. Pieniä juttuja, mutta olisi kiva "jännittää" ottelun kulkua koosteen mukana. Spoilerivapaat NHL-koosteet ovat itselläni päivittäisessä käytössä urheiluromantikkona.
   
 12. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Giffejä. Joka hemmetin tilanteesta giffejä. Ja mielellään mahdollisimman nopeasti tilanteen jälkeen. Telia voisi giffata vaikka kaikki kierroksen parhaista parhaimmat palat, ja joukkueen mediapelle on sitten vastuussa oman joukkueen arkisimmista giffin arvoisista suorituksista. Maalit, hienot tai kyseenalaiset taklaukset, erikoiset tapahtumat, yms. giffin arvoiset suoritukset.

  Vituttaa, kun kaikki videopätkät ovat nykyään sen helvetin mainosmuurin takana. Pahimmillaan mainokset kestävät kauemmin kuin itse video. Ei tule nykyään katsottua muuta kuin oman joukkueen kooste ja jos on jotain todella erityistä tapahtunut kiekkokierroksella.

  Katso Jumppa Hällfors (@Jumppa): Jumppa Hällfors (@Jumppa) | Twitter

  Siitä kaverista oppia, joskin toki laadukkaampina versioina ja useammista tilanteista teiltä luonnollisesti giffit odotan.
   
 13. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos sopimus on liian houkutteleva vaihtoehto jäädä kotiin, niin sehän on vain ja ainoastaan liigan/seurojen syytä. Millä ihmeen logiikalla on Telian syytä, että liiga ja seura suostuivat nykyiseen sopimukseen? Molemmat osapuolet ajavat sopimuksessa omaa etuaan, eihän siinä ole mitään outoa tai epäselvää?

  Lisäksi on syytä ottaa huomioon, että jos liiga lähtisi jollain tapaa rajoittamaan Telian toimintaa sopimuksen kautta, niin varmasti myös sopimuksen arvo Telian silmissä laskisi ja näin ollen seurat saisivat sopimuksesta vähemmän rahaa, eli olisivat selvästi enemmän lipputulojen varassa.
   
 14. OneBigRed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Korjataan tuota sen verran, että jo vuonna 2015 NFL:kin tajusi miten hyödytön tuo blackout on, ja sitä ei ole pidetty voimassa sen jälkeen.
   
 15. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:

  Ensimmäinen viesti tähän roskaan, ei sinänsä kosketa minua mitenkään kun en tilaa enkä aio tilata näitä tulevaisuudessakaan. Mutta tässä mielestäni sivutaan sitä oleellista.

  Jos oikein tarpeeksi kauas menee tätä sivusta katsomaan, isossa kuvassa. Niin nimenomaan, nämä on jossain määrin toistensa "vastapuolilla" hallilla olo vs. tv palvelut ja kotona katsominen. Jossain määrin se yleinen näkyvyys varmasti lisää (tyyliin hokinaitti, yksi peli tv per viikko) yleistä jääkiekon "kulutusta" mutta sitten kun se menee näin pitkälle naimisiin nämä keskenään, niin kyllä siinä tulee sekin raja vastaan, kun ne alkaa ns. syömään vain toinen toisiltaan.

  Kärjistetysti; jos kiekkoa ei näkisi mitenkään muuten kuin hallille menemällä, siellä olisi varmaan aika paljon enemmän ihmisiä paikalla ja raha siitä hommaan.
  Jos tv puoli se "valtakavana" kiekon kulutukseen, toimiva halpa ja kaikinpuolin houkuttavampi, hallilla tod.näk enää hc romantikot, eli hyvin vähän sakkia. Eli raha TV sopparista hommaan.

  Tämä "keinulauta" sitten asentoon mihin tahansa.

  Nykyaikaa ei taida olla enää tuo, ettei näe muualla kuin siellä hallissa. Se voidaan siis mielestäni silloin unohtaa, sen myötä nämä geo blokkailut ym. pelien katselun estämiset. (niiden perustelut osaltaan kyllä ihan järkeviä, mutta sitten kokonaisuudessa ei ehkä kuitenkaan) Sitä myöden olisikin ehkä parasta niin, että "TV" sopparin (kaikki sähköinen media jne.) kautta "tuloutetaan" niin isot rahat että se on se päätulo joka hommaa pyörittää, hallilta sitten ns. bonusta siihen päälle, kuka mitenkin sitä saa tulemaan.
  Eli olisiko tarve ns. isommallekin kulttuurin muutokselle koko hommassa?

  Nythän se on vähän ittensä kuristamista, että TV-sopimuksella tavoitellaan isoja rahoja -> se puoli vaatii tietenkin enemmän ja parantaa -> se vie enemmän väkeä halleilta/käymistä satunnaisemmaksi -> vähentää tuloja sieltä hallin puolelta. Pienessä maassa kun väki on aika pieni, kiekkoon yleensäkään mahdollisesti innostuvat on jossain rajoissa, on se ehkä mahdotonta. että loputtomiin olis kasvun varaa. Ehkä se pitäisi vain "ottaa toista kautta" se kaikki raha, ja toinen on sitten niin paljon tukena kuin on. Lopettaa se siinä välissä keikkuminen. Yritetään ottaa joka suunnasta, mutta tuloksena on se, että oikea ottaa vasemmalta, vasen oikealta.

  Itselleni urheilu, jääkiekkokin tulee nautittua oikeastaan ainoastaan siellä kenttien laidoilla, paikan päällä. Muuta en kaipaa enkä tarvitse. "Teksti tv" kertoo tulokset jos ei ole paikalla, se riittää. Tällä en kuitenkaan moiti muita jotka haluavat näitä kaikkia oheishärpäkkeitä ja sirkushuveja siihen kylkeen, kuka tykkää mistäkin. Minulle riittää kun halliin pääsee kohtuullisella hinnalla, sieltä saa kupin kahvia ja makkaran ja toisinaan kylmän oluen. Siinä sitä urheilua seuratessa.
   
 16. Sellainen "uudistus" on varmasti jo mainittu, mutta vielä kerran: kun kerran useampia ääniraitoja on mahdollista yhtäaikaisesti lähettää niin miksei sitä toista voisi laittaa pelkillä lähetyksen mikeillä ilman selostusta? Ei kukaan oikeasti tarvitse jotain paikallista tai jopa kansallista älypäätä kertomaan kaikkea sitä, minkä näkee silmillä.

  Toinen kiva uudistus olisi, jos Felia edes jossain universumissa parantaisi noita Keski-Euroopan runkojaan, mutta se nyt on ihan utopistista ja offtopic.
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ei ole tilaisuus katsoa muita käynnissä olevia otteluita. Kun ottelut alkavat lähes poikkeuksetta samalla kellon lyömällä, niin voit katsoa sitä toista ottelua joko A) viimeisen minuutin B) Vähän pidempään, kun tuomarit suhmuroinut vartin yhtä maalia. En tiedä miten Telia tähän voi vaikuttaa, mutta erätauon kustanteista voisi päästä niin yksinkertaisesti eroon, että ottelut alkaisivat esimerkiksi 18:00 ja 18.15. Puolet toisella ajalla, ja puolet toisella. Toki voihan tuon tehdä vielä vaikeammaksi ja laittaa jokaisen ottelun eri aikaan (17:30, 17.45, 18.00..). Mutta mielestäni riittäisi kaksi eri aikaa, tuo 15min väli aluilla riittäisi siihen, että joka erätauolla voisi olla katsottavaa. Sitten vaikka sen IFK-HPK ottelun omalle kanavalle niitä mainoksia, niin Telia saa rahaa, jolla se toivottavasti myös jatkaa kehittämistä.
   
 18. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Aikasemmin laitoin, ettei selostajavalinnoilla kannata isommin päätään vaivata, kun kenestäkään ei kuitenkaan tykätä. Mutta sen voisi kyllä sanoa, että kun kaikkiin peleihin ei aina niitä "oikeita" selostajia riitä, niin älkää käyttäkö paikallisia kotiselostajia. Kotikatsojathan on muutenkin hallilla ja lähetyksen ääressä valtaosa vierasjoukkueen kannattajia. Suurin osa katsojista siis kuuntelee selostajaa, joka ei tiedä heidän suosikkijoukkueestaan juuri mitään, saa nimet vain satunnaisesti oikein ja esim. myötäilee tuomarin äärettömän paskoja ja vääriä tuomioita, kun ne menee sen selostajan oman joukkueen kannalta hyvin.

  Tuli vaan tosta päivän Lahden-pelistä mieleen.
   
 19. Laksatiivi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Karri Kivi
  Mielestäni ehkä tärkein ominaisuus on kamerat: Niiden määrä, sijainti ja laatu. Eli oikeasti monta kuvakulmaa siihen lähetykseen, nykyään ärsyttää kun jostain maalista näkyy laukoja ja seuraavaksi kuinka kiekko on maalissa.
  Laadusta lähinnä sen verran, että noi ns. hidastekamerat, joita esim. ulkoilmamatsissa oli, on kyllä ihan loistavia ja olisi hieno nähdä ihan arkimatseissakin. Selventäisi paljon tilanteita ja saattaisi olla itselle juurikin se tekijä, miksi paketin tilaisin.
   
 20. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  En tiedä millanen setuppi sinulla on himassa, mutta itse katson Samsungin Smart-TV-sovelluksella yhtä peliä ja erätauolla läppäriltä Ruutu-palvelusta voi kelata jonkun toisen matsin alkuun. Kätevintähän olisi, että kun nettisivulta klikkaisi pelin kuvaketta kysyisi palvelu "aloitetaanko katselu.." a) alusta b) live-tilasta.

  Toivoisin, että tuo kelaaminen onnistuisi myös Telialla ja tosiaan nuo "blingit" kuntoon kuten aiemmassa viestissä #386 toivoin ja vaikka tuo katselun aloittamisvaihtoehto käyttöön niin nokitatte heti Ruudun 100-0. Oikeastaan näin "äly-aikana" kun kaikilla on kuitenkin puhelimet ja liiga.fi-tulosseurannat tai livetulokset halutessaan saatavilla niin tarvitseeko noita blingejä edes koko lähetykseen?

  Yleensä ottaenkin mieluusti maksan kunnon hinnan hyvästä ja toimivasta palvelusta. Nimimerkki @axe tuossa sanoi hyvän pointin noista selostajista. Jos on liian kallista lähettää neutraali selostaja paikalle "kotiselostajan" sijaan niin voihan osan peleistä puolestani selostaa vaikka Helsingistä tai missä teidän päämaja onkaan?
   
 21. Sphinx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tuolla oli tällä viikolla yhdessä internet-paneelissa Telian ostama kysely, jossa tiedusteltiin millaisen paketin kuluttaja mieluiten ostaisi. Kyselyssä oli aina kolme vaihtoehtoa ja niitä yhdistelmiä oli sitten yhteensä parikymmentä ja kuluttajaa pyydettiin aina valitsemaan se, jonka niistä mieluiten ostaisi. Vaihtoehdot olivat vähän omituisia, kun usein halvimmalla paketilla sai eniten, tyyliin kaikki muut speksit samat, mutta oikeus katsoa lähetyksiä vain tv:stä tai tv:n lisäksi samanaikaisesti esim. kahdesta mobiililaitteesta niin maksamalla kympin vähemmän pääsi valitsemaan tuon oikeuden katsoa tv:n lisäksi lähetyksiä myös mobiililaitteilla. Tai maksamalla ekstraa sai oikeuden katsoa vain oman suosikkijoukkueen ottelut kaikkien otteluiden sijasta ymv. Siis pakettien keskinäisessä hinnoittelussa ei tuntunut olevan kyselyssä mitään logiikkaa, kun halvimmalla sai usein eniten (ei kuitenkaan aina, tuntui kuin olisi satunnaislukugeneraattorista vedetty hinnat) ja tällöin on vaikea keksiä mitä infoa Telia tuosta sai itselleen?

  Toinen mikä ihmetytti oli, että kyselyssä tarjottiin katsomisvaihtoehdoiksi vain joko televisiota tai mobiililaitetta, mutta itse en halua katsoa pelejä televisiosta enkä varsinkaan mobiilista vaan läppäriltä nettiyhteydellä.
   
 22. Leija-La Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Luin ketjun vähän puolivaloilla joten voi ollakkin jo täällä.
  Erätauolla voisi näyttää parhaita paloja päivän muista otteluista, eikä mistään viikon vanhasta pelistä. Toki voisi myös heittää lähetyksen siihen peliin missä studio on, mutta toki pelien kulku eri aikaan vähän vaikeuttaa tätä. Ja kyllä se studio pitää olla joka kierroksella
   
 23. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Periaatteessa kierroksen lähes kaikkien pelien erätauot alkavat 5min sisään. Eli ekana voisi näyttää katsottavan pelin kohokohdat ja perään muiden. Vaatiihan se resursseja, mutta teoriassa toki toteutettavissa.
   
 24. KupittaanVelho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boston Bruins
  Lainaus:
  Eikös olisi win-win jos Telia tarjoaisi yhtenä pakettivaihtoehtona asiakkaalle "joukkueen kaikki vieraspelit" -paketin? Paketti olisi tietenkin hieman edullisempi hinnaltaan kuin paketti joka sisältää kaikki pelit. Ostaisin mielelläni "TPS vierasottelut -paketin" ja kävisin paikan päällä katsomassa kotiottelut. Ei siis mitään geoblokkausta.
   
 25. Golden Retriever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Niin kuin täällä puhetta onkin ollut, niin kuluttajana itse arvostan kaikista eniten sitä, että perustuote on teknisesti laadukas. Tällä tarkoitan sitä, että striimi ei pätki ja framerate pysyy jatkuvasti hyvänä. Mikäli nämä asiat eivät ole kunnossa, vaikuttaa se ostopäätökseni 100 kertaa enemmän kuin se, että erätaukoviihde olisi heikkoa. Hienoa, että Telialla ollaan kiinnostuneita "uusien" juttujen tuomisesta lähetyksiin, mutta mikäli lähetystekniset asiat kuten kuvanlaatu ja framerate ovat samalla tasolla kuin Telia TV:n netti/mobiili -sovelluksessa tällä hetkellä (olen katsonut mm. formuloita sitä kautta), niin aika hankala perustella yhtään korkeampaa hintaa Liiga-paketille kuin nykyinen 15e. Jenkkilässä onnistuu 720p / 60fps striimien lähettäminen ja vastaanotto ongelmitta, niin miksei Suomessa? Olemmehan kuitenkin tietoliikenneyhteyksien puolesta yksi maailman parhaimpia maita. Yksi asia, joka kuitenkin tulee väistämättä mieleen parannusmielessä on hallin äänet. Ne vaihtelevat paikkakunnittain ja jopa pelipäivittäin tosi paljon Ruudun lähetyksissä. Eli lisää mikkejä ympäri hallia ja kaukaloa.