Onnellisuusketju

  • 1 292 914
  • 7 895

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Just tuossa mietin että pitäisi töitä taas kysellä, kun opinnotkin on jo loppusuoralla ja kevään mittaan ehtisi tehdä duunia. No, kahdesta eri paikasta tunnin sisään soiteltiin ja pyydettiin töihin. Valitsin oman alan hommat, niistä kun maksetaankin paremmin.
Nyt ehdin puolitoista päivää "opiskella", kun taas soi puhelin ja töihin pyydeltiin. Ainahan se raha toki kelpaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Eipä ole pitkään aikaan ollut jääkiekon vuoksi hyvä fiilis, nyt on.

Leijumaan alkaneet tupsukorvat palautettiin maan pinnalle komealla taisteluvoitolla, lisäksi Salakin sissi pelaa unelmakautta. Tepsi on noussut kohinalla taistelemaan jostain ja Mestis on vältettävissä, cool.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ai niin, unohtui hehkuttaa Pitkämäen ulostamista HIFK:sta. Ei tule ikävä.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Aamulla pitää ajella taas piäkaupunniseuvulle ja mitäs illalla tapahtuukaan? Jopa sitä vanhaa pätkää on saanutkin ajella. Kiitos Tiehallinto ja kiitos E18 yhtymä (vaimikäsenytoli)
 

LexaMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FPS
28.1 meikäläinen siirtyi "isien joukkueeseen" ja jumalauta tämä on paras sakki, jossa olen koskaan pelannut! Suuria tunteita, kippis!
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Olen onnellinen, että tilasin hetken mielijohteesta kännykkääni lipun, ennen kuin talsin raitiovaunuun sisään. Saatanan HKL:n smurffit olivat taas sivareina liikenteessä ja 80 euroa olis napsunut ilman hetkellistä hulluuden puuskaa.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Kaikki asiat on tällä hetkellä niin hyvin, että melkein sitä odottaa milloin taivas putoaa niskaan. Mutta toistaiseksi naatiskelen tästä taivaallisesta olotilasta...ja ehkä se vain jatkuu ja jatkuu.

Niin, Tapparalla voisi kyllä mennä paremmin, mutta vaikea sitä on ihan kaikkea saada kohdalleen osumaan.
 

Höylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Katselinpa ajan kuluksi tuossa Jussi Tarvaisen Jatkoaika -profiilia. Aikaisemmin illalla olin nähnyt lukevani Tarvaisen saaneen potkut. Samassa, kun mietin minne tie vie, näin profiilista "Tarvainen jatkaa Tapparassa". Äkillinen pistos iski sydämeeni.

Onneksi uutinen oli vuodelta -01. Onni on nyt korkeimmillaan, kun hetken jo luulin..
 

tutzba

Jäsen
Loistavaa!

Luulin jo tilaisuuteni menneen, kun tämän kevään MM-kisojen finaalin liput myytiin loppuun. Joka päivä tarkkailin tilannetta, ja tänään oli tullut kolme lippua myyntiin! Yhden niistä sain napattua, ja 10. toukokuuta ihaillaankin finaalia neljänneltä riviltä.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Pienet asiat pistää olon hyväksi. Nyt on koko maanantaihin asti vapaata ja tuntuu hyvältä. Ei tässä taas mitään ihmeitä ole tarvinnut tapahtua, että fiilis on hyvä ollut jo yllättävän pitkään.

Vähän hymyilyttää tuo Winter Classic ottelu. Varmaan jatkoajan porukalla mukava matsi ja jälkipelit. Jotkut on oikeasti nähnyt vaivaa tuonkin eteen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viimeiset pari vuotta elämä on ollut enemmän tai vähemmän perseestä vaan josko tämä alkaisi tästä pikkuhiljaa tasoittumaan. Viimeiset pari kuukautta on olleet jokseenkin tasaista eloa ja mitään uusia vastoinkäymisiä ei ole tullut. Siispä melkein voisi kirjoittaa onnellisuusketjuun ja kertoa että kaikki on hyvin. Ei ainakaan mitään isompaa murhetta ole näköpiirissä, jos nyt ei mitenkään super-hyvinkään asiat ole. Mutta sehän riittää nykypäivänä onneen jos mitään vastoinkäymisiä ei ole, siksi kirjoitetaan onnellisuusketjuun.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mahtavaa!

Pamautin juuri äsken autolla suht jyrkän alamäen jälkeisen 120 asteen (eli tosi jyrkän) vasemmalle kääntyvän mutkan täysin suoraksi vauhdin ollessa mutkaan lähestyessä noin 20-25 km/h.

Ensin alamäki oli täysin jäässä ja mutkaan tultaessa loskaa oli tiellä tasaisesti noin 10-15 senttiä. Ei siinä paljon absit auta, kun jarrut pohjassa rattia kääntelee minne sattuu ja mitään ei tapahdu. Edes käsijarru ei auttanut yhtään mitään, vaan suoraan penkkaan mentiin tien levennyksen kohdalta noin 1.5 metrin verran.

Seuraavaksi ulos ja katsomaan vahingot. Normivahingot lumipenkkaan, ei siis ojaan asti, ajosta - kaikki on ehjänä. Auto vain turkasen jumissa ja ei ole edes lähellä penkasta irti lähtemistä. Eikä tietenkään lapiota mukana. Kotiin matkaa massiiviset 300 metriä. Ei jaksa lähteä hakemaan lapiota, joten käsipelissä aloin kaivamaan auton moottorin alta lumia pois.

Sitten alkoi tapahtua.

Kun olin noin minuutin kaivanut, niin ensimmäinen auto tulee paikalle ja pysähtyy! Ei siis ajanut vain ohi, mistä olin jo sangen yllättynyt. Näytän peukkua, että kaikki kunnossa ja jatkan kaivamista. Kuski aukaisee ikkunan ja kertoo, että asuu ihan vieressä ja hänellä on lumilapio kotona ja käy hakemassa sen. Olin vähän, että tämähän on todella hienoa! Kaivan käsipelissä autoa tovin verran ja kuski saapuu lumilapion kanssa takaisin.

Seuraavaksi alan työstämään hommaa lapiolla ja samalla toinen auto saapuu paikalle. Pysähtyy ja näytän taas peukkua ylöspäin. No tästä übermaastomonstertruckista nousee kaveri ulos ja katselee aikansa lapiointiani. Sitten ajaa maasturin autoni taakse, taikoo jostain hinausköyden ja voila, tästä innostuneena etsin hinauskoukun ja asennan sen autoni peräpäähän.

30 sekuntia myöhemmin autoni on takaisin tiellä täysin vahingoittumattomana. Fiilis oli suorastaan kuin olisi voittanut jotain.
Ja se johtuu kyllä näistä kahdesta kaverista jotka pelastivat päiväni ja palauttivat uskon ihmisten hyväntahtoisuuteen ja auttamisen haluun.

Suuri kiitos heille!

Valitettavasti minulla ei ollut antaa heille kun suuret kiitokset, kun he poistuivat sangen nopeasti paikalta, mutta toivon, että hekin saivat tästä saman hienon fiiliksen minkä itse tunsin.

Jos teille tulee esim. tällainen tilaisuus auttaa muita ihmisiä, niin käyttäkää se ihmeessä ja hyvä karma palaa varmasti takaisin.

Briljantti fiilis!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
ILVES!!!

Kolme pistettä Oulusta, vaikka meinasivat ryssiä. JES JES JES!
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Opinnäytetyö alkaa olemaan valmis! Voi Luoja kuinka haasteellinen prosessi se on ollut ja nyt se on vihdoinkin lähestulkoon palautusta vaille valmis. Jes!

Haasteellisuutta lisäsi tuo aihe, kun oli pikkuisen vaikeaa saada kasaan vastaajia, mutta nyt on tulosseminaaritkin jo pidetty. Enää vain hieman viilailua ja palautus. Olo on tyhjä ja helpottunut. Melkein voisi jo sanoa, mutta ei vielä, Antero Mertarannan tutut sanat Se on... Mutta tiistaina vasta kun työ on lopullisesti valmis ja arvioitu. ;)

No eihän tää tietenkään mikään väikkäri tai gradu sun muu ollut, mutta kyllä tässäkin työssä vain haastetta piisasi. Pahimmillaan oli toimeksiantajaa myöden kaikki ihan ulkona siitä mitä pitäisi tehdä että saataisiin kysely toteutettua. Toimeksiantaja oli jo valmis heittää rukkaset naulaankin yhdessä vaiheessa ja melkein minäkin siinä vanavedessä... Nyt se on jumalauta tässä tilassa. Ei voi olla kuin onnellinen.
 
Viimeksi muokattu:

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voitin tänään PAF:lla 30 euroa, oli ihan ihme tuuri. Mutta kun onnellisten tähtien alle pääsi, niin muutama tunti sitten selvisi myös, että lähden parin viikon päästä Brysseliin viemään loppuun erästä projektia, jota olen nyt reilun vuoden työstänyt. Kaikkeen sitä ihminen päätyykin, kun vaan toimii. Ulkomaanmatka tuntuu oikein kivalta ajatukselta!
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viimeksi taisin kirjoitella siitä, kun aloitin käymään sählyvuorolla. No nyt tullut otettua ensimmäiset kosketukset jääkiekkoon, ensiksi JWC:ssä, ja nyt aamulla höntsäkiekko treeneissä. Ei meikäläisen meno kummassakaan mitään huimaa ole, mutta itselläni on hauskaa, ja sehän on pääasia. On se joukkueurheilu vaan hieno asia.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Huomenna Jukurit-Sport matsiin ja sieltä jätkien kanssa kämpille hakkaa pöytälätkää hevin tahdissa. Ilmassa on loistavan MJEn odotusta. Vanhan kaavan mukaan sunnuntaina vitutus-ketjun kautta edessä paluu arkeen, näin se vaan menee.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Valmistuin KTM:si ja sain melkoisen täydellisen duunin isosta , kotimaisesta, firmasta. Mukava palkka, työsuhde auto yms. Ensi syksynä naimisiin unelmieni naisen kanssa ja KalPakin pelaa loistokautta....paskemminkin voisi mennä. Eli onnellinen olen!
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tilasin tuossa aiemmin viikolla uuden tietokoneen joka eilen saapui postin kautta perille. Maksoin koneen postiennakolla eilen.

Aivan naapurissani on kauppa, jossa toimii myös posti. Kävin eilen töitten jälkeen lunastamassa paketin ja maksoin laskun. Tarkoitukseni oli maksaa lasku ensin Visalla, mutta se ei postissa/kaupassa onnistunut. Eli maksoin sitten pankkikortilla (juuri sopivasti sattui tilipäivälle hakureissu) koko homman. Kone ja kuitit mukaan ja kotiin pakettia aukomaan.

Asentelin ohjelmat ja pistin koneen käyttökuntoon. Ajattelin vilkaista vielä varmuuden vuoksi tiliä, kun tuli kuitenkin maksu nyt sitten hoidettua pankin puolelta. Rupesin ihmettelemään katevarauksissa olevaa summaa; 622,85€. Kaivoin kuitit esille ja huomasin että postin kuitissa oli 662,85€.Tämä kai on se kuitti mistä posti on toimittanut postiennakosta maksun liikkeelle. Kuitissa oli ainakin tuon firman tili ja 662,85€. Koska kysessä on tällainen asiamiesposti(?), he ottavat pankkikorttimaksut tuosta kaupan koneen kautta. Ja tässä "kaupan" kuitissa oli summa 622,85€.

Eli myyjä oli näppäilyvirheen vuoksi ottanut 40€ liian vähän tilitäni.

Jos kyseessä olisi ollut joku normi posti, olisi varmaan jättänyt homman sikseen enkä itse olisi tuolla päätäni vaivannut. Kyseessä oli nyt kuitenkin tuo lähikauppani, joten ajattelin että teenpä päivän hyvän työn ja käyn ilmoittamassa virheestä.

Kipaisin kauppaan illasta ja etsin myyjän joka tuon virheen oli tehnyt. Selitin tilanteen ja hän oli kuin puulla päähän lyöty. "Ai sinulta oli laskutettu liian vähän? Ja tulit nyt maksamaan sen puuttuvan summan?!?" Hoidimme maksun kortilla ja hän kiitteli vielä n.10 kertaa miten mukava kun on vielä rehellisiä ihmisiä.

Summa summarum: Täytyy todeta että olin onnellinen jo uudesta koneesta, mutta ihan yhtälailla (tai jopa enemmän) lämmitti mieltä tuo kun sain myös itselleni ja myyjälle paremman mielen.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ei tämä nyt niin onnetontakaan ole: lautasella avomiehen tekemää erinomaista tonnikalapastaa, vapaapäivä, ja lasissa mustaa Freixenetiä. Sitä paitsi IFK voitti eilen ja sain kampaajaltani alennusta. Ja Hesyn väen mukaan epäsosiaalinen ja aggressiivinen kissa hyppää vähän väliä sylissä, nappaa hellästi hampailla kiinni, nuolee kädet ja naaman, ja kehrää minkä kerkiää.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Huhaahahaa..! Eli huomenna piti mennää koulusta johonkin tehtaalle tutustumaan, mutta "harmittavasti" se peruuntui ja me mennäänkin katsomaan Se on siinä -ohjelman nauhouituksia. Siinäkin mielessä se on hyvä homma, että Se on siinä on aivan huippuohjelma..
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Tämän vuoden tähän asti paras päivä on ehdottomasti tänään. Kohta otetaan taas kapsäkit kantoon ja suunnataan muailmalle. Onpas mukavata. Muutenkin on elämä aikalailla reilassa tällä hetkellä, ei voi valittaa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Mahtava hiihto Koivurannalta! Suksi ja etenkin taktinen kypsyys kerrankin suomalaisella onnistuu!
 

Jarzki

Jäsen
Mahtava hiihto Koivurannalta! Suksi ja etenkin taktinen kypsyys kerrankin suomalaisella onnistuu!

Kyllä! Tosin tuo näyttää jo liiankin hyvältä, kun noin pienellä erolla pääsee hyppyosuuteen lähtemään. Tosin HS100-mäki myöskin tasoittaa eroja hyppääjien välillä, mutta siltikin Koivuranta lähtee selvänä suosikkina mäkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös