Onnellisuusketju

  • 1 292 140
  • 7 895

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Heräsin juuri unesta jossa minä ja kaksi kaveriani olimme joutuneet Venäjälle sotavangeiksi. Ensin pidettiin tiedotustilaisuus, jossa Vladimir Putin, Jyrki Katainen ja joku kolmas, epätodellinen henkilö vakuuttelivat vanginvaihtojen onnistuvan. Kameroiden poistuttua Putin tuli ilmoittamaan vankijoukolle (minun ja kavereideni lisäksi kymmeniä muita), että kuolemme ylihuomenna eikä mitään vaihtoa tule.

Uni oli aivan pirun todellisen tuntuinen, sillä siinä oli tosiaan noita poliitikoita ja toinen kahdesta kaveristani on myös frendini oikeastikin. Muutenkin tämä oli varmasti ahdistavin uneni ikinä. Se tunne, kun tietää kuolevansa pienen pienenä palasena, osana jotain vitun turhaa sotaa.... Voihan perkele että voi ihminen olla helpottunut herätessään omasta sängystään.

Plääh. En nuku enää tänään.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kivat kaupat saatiin tänään neuvoteltua Turussa. Muutenkin finanssi-puoli alkaa olla reilassa ja elämä hymyilee. Ja olihan sitä Turun murretta mukava kuulla.

(Heppu Hämeestä)
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
(kesä)loma alkoi pari tuntia sitten, vaimo pääsee maanantaiaamuna työhaistatteluun ja maanantai-iltapäivällä starttaa kone kohti Kanadaa, jossa menee seuraavat 3,5 viikkoa. Alkosta haettu joitain ennen maistamattomia oluita ja chili con carne uunissa muhinoimassa.

Voisiko syyskuu alkaa paremmin?

edit: sekoilua
 
Viimeksi muokattu:

M#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR
Jii;2380683 Voisiko syyskuu alkaa paremmin? [SIZE=1 kirjoitti:
edit: sekoilua[/SIZE]

Itseasiassa kyllä. Jätetään chili con carne pois ja siihen tilalle sitten ensi kerralla jotain ruokaa. Hymiö.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pari erittäin hyvin nukuttua yötä alla, helteet senkun jatkuvat, pokerit kulkee ja illalla ystävien luo grillailemaan. Mitäpä tässä sano Ritari Ässä...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kyllä täytyy olla onnellinen porukoitteni puolesta.

Ovat olleet pari viikkoa asuntoautolla reissussa ja äiti justiin soitteli ja kertoi että ovat tällä hetkellä Kilpisjärvellä Saanatunturilla. On kuulemma jotain aivan uskomattoman kaunista seutua ja sitä miten kaunista siellä onkaan ei voi edes kuulemma sanoin edes kuvailla vaan se täytyy itse kokea. Äiti oli jopa niin liikuttunut, että alkoi itkemään. Näkyy kuulemma tuntureita niin Ruotsin, Norjan kuin Suomen puoleltakin ja luntakin on.
 

rokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Canadiens, Manchester City
Kolme kovaa ässää: Seksi, Sapuska ja Snooker.

Parin tunnin vaakamambosessio takanapäin. Vaimo jäi nukkumaan ja itse söin juuri lihiksen kolmella nakilla, sulatejuustolla, tabascolla + tietysti ketsuppi&sinappi. Bissenkin juuri narautin auki, (ei tosin ensimmäinen).

Ja telkustahan tulee siis snookeriakin.

Toisaalta voisi melkein huolestua kun siitä sapuskasta tuli enemmän juttua kuin...:)
No mitäpä sitä liikoja retostelemaan.
 
Viimeksi muokattu:

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Jos sessio kesti niinkin kauan kuin pari tuntia, niin olisit ihmeessä kokeillut mamboilujasi muissakin asennoissa kuin vain vaakatasossa.
Lisäksi jäi avoimeksi, nukkuiko vaimo koko session ajan?
 

rokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Canadiens, Manchester City
Jos sessio kesti niinkin kauan kuin pari tuntia, niin olisit ihmeessä kokeillut mamboilujasi muissakin asennoissa kuin vain vaakatasossa.

Kukin taaplaa tyylillään ja toisaalta mitä sitä muuttamaan kun kivaa on.
Eikä kärsi edes ennenaikaisista... ...purkautumisista:)

Lisäksi jäi avoimeksi, nukkuiko vaimo koko session ajan?

Ei. Eikä nukkuneet naapuritkaan:)
 
Pistipäs naurattamaan tuo Rokan kolmen S:n avain onneen.

Mutta ei tämä nyt kamalan pahalta vaikuta. Ajattelin, että tämä sunnuntaisi tulisi olemaan ennätyksellisen ahdistava, mutta tämähän tuntuu sujuvan ihan inhimillisesti. Ihan mukavata, kun on ehtinyt rentoutua viikonlopun ja pre-viikonlopun kekkuloinneista ja päivää on vielä jäljelläkin.

Ja kaiken lisäksi musta alkaa tuntua, että alan tietää vihdoinkin, miksi haluan isona. Ei se nyt helppoa ole saavuttaa, mutta kun pyykkejä ripustaessa tuli flashbackina yksi työjuttu mieleen, kävi sellainen mukava jänskätyksen riipaisu sydänalassa. Sellainen polte. Että sitä haluaisi tehdä koulusta valmistuttuaankin.

Olen vieläpä koulussa, josta alalle saattaisi joskus päästäkin. Työharjoittelu alkaa huomenna, joka ei ainakaan heikennä tsäänssejä. Lisäksi tämä on käytännössä unelmieni työharjoittelupaikka, joskin jänskätys on tänään aika kaamea. Tulevaisuus vähän pelottaa, mutta tuo pyykkien ripustamisen ohessa tajuttu asia lämmittää kyllä mieltä.

Jos vain tuosta tupakista pääsisi vielä eroon!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Opiskeluja taas viikko takana ja nyt sain netin toimimaan. Kaljaa on vaikka torilla myydä, mutta en ajatellut vielä edes juoda mitään, vaan mennä kiltisti selvänä kouluun. Tosin raja on hyvin häilyvä. Tuntuu kivalta!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Viikon päästä Suomi-Saksa-matsiin ja kesälomaakin kaksi viikkoa..

Viikonlopun futis-iltaa ja tötöilyä odotelessa.
 

M#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR
Välivuodet takana ja koulu alkoi vihdoinkin maanantaina. Heti alkajaisiksi koululta ihkauusi kannettava opiskelun ajaksi käyttöön ja tieto siitä, ettei tenttejä ole juuri yhtään nosti hymyn huulille. Muutenkin opintosuunnitelma vaikuttaa hyvältä ja sopivalta tämän hetken harrastuksiin.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Meikäläisellä alkoi tänään viikonloppu! Neljän päivän huili tulee oikein sopivaan saumaan. Suuria suunnitelmia tiedossa...
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sauna on lämpiämässä täällä mökillä ja jääkaappi täynnä olutta makkarapaketin kera. Upeat järvimaisemat tossa ikkunasta. Tappara 3-0.
 

Jarzki

Jäsen
TJ kakskytviis, siitä viis

Kuten otsikko kertoo, 270vrk:n taivallus armeijan harmaissa rupeaa jo olemaan lähellä päätttymistä. Pihalla upea keli, kutkuttava liigakausi alkamaisillaan ja kausikortti suosikkijoukkueen otteluihin tulee lähiaikoina postilaatikkoon. Tämän lisäksi työpaikka on haussa ja uskallan sanoa jo, että melko lähellä olen paikan saamista, joten intin jälkeinen aikakin rupeaa olemaan turvattu. Mitä voin muuta vaatia? No naista tietenkin, mutta sitähän ei tähän tietoon ole näkyvissä :D
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Osallistuinpa tuossa ohimennen Nelosen sivuilla SM-Liiga kisaan jossa oli sinä päivänä palkintona vapaavalintaisen pelaajan pelipaita nimmareilla ja osui kohdalle. Nyt vain toivon että kyseessä olisi vielä tuo tämän alkavan kauden kilvellä varustettu paita, niin kyllä kelpaisi. Let the games begin :)
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Tein tänään oman henkilökohtaisen myyntiennätykseni. Olen siis baarissa duunissa ja tänään yksin tiskin takana 8h. Tuli rikottua perusperjantain myynti kevyesti, ja kun vielä ottaa huomioon, että viikonloppu vuoroissa on toinen mukana ja plokkari erikseen. Nyt jatkuu matka yökerhoon, huomenna vapaapäivä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös