Onnellisuusketju

  • 1 294 274
  • 7 895

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Näin jälkiviisaana ajatellen:

Helvetin hyvä että se karaoke-isäntä kadotti eilen sen lapun, jossa minä ja eräs kaverini olimme menossa laulamaan Simo Salmisen Pornolaulua.

Olisi se voinut kyllä kadottaa ne neljä muutakin lappua...
 

kissankarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mä lähden ylihuomenna MM-kisoihin Itävaltaan, huomenna pääsen taas äijän kainaloon ja tänään menen kaverin kanssa tekemään viimeiset shoppailut ennen reissua.
Ei voi mitään, ei vituta yhtään!
 

mikkojii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Jesh!!!!!!

Ei tartte kirjoittaa enää vitutus-ketjuun!!!!!! Puoli vuotta meni töitä etsiessä ja tänään tärppäsi!!!!!!!!

Kävin samaan paikkaan ns. toisessa haastattelussa, josta jäi jo vähän sellainen fiilis, että ne on kiinnostunut mun palveluksista. Tunti sen jälkeen puhelin soi, ja toimari sanoi että Norjan pomo hyväksyi mut!!!!!

Nyt vietetään vappu ystävien kesken ja maanantaina mennään allekirjoittaan paperit. Parasta kaikessa: täysi kesäloma ja palkka parempi kuin edellisessä paikassa, josta pantiin pihalle viime joulukuussa yt-neuvottelujen jälkeen.

Syötiin just rouvan kanssa hiukka currya ja punaista viintä juhlan kunniaksi. Kohta kömmin sinne viereen, mutta pakko oli tulla "tuulettamaan" tänne.

Ymmärrystä, rakkaat veljet ja siskot. Mä oon ihan taivaissa. Se duuni on just sitä, mitä oon halunnut!!! Tää on melkein sama fiilis kuin Kibe ois ampunu ratkaisevassa finaalissa jatkoajalla byyrin!!

... jeps, ja nyt yläkertaan lämpöiseen kainaloon!!!!!

Har det bra, ystävät ja kylänmiehet!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Nyt on todella hyvä fiilis. Budjetoimatonta rahaa kolahti tilille parisen sataa euroa ja tänään olen lähdössä niitä tuhlaamaan. No, eihän niitä kaikkia läheskään käytetä, mutta kyllä pari kymppiä voi pistää haisemaan huoletta. Helpottaa kummasti taloustilannetta.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Alkaa pikkuhiljaa hymyilyttämään

Viimeinen yövuoro edessä ja sitten kuuden vapaa.

Aamuseitsemäksi on nimim. Master God luvannut lämmittää saunan ja tehdä aamu-airiskohvit valmiiksi. Saas nährä onko miehestä muuhun kuin vedenallaoloon.
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja jälleen täällä. Nautimme juuri tyttöystävän kanssa juustoja ja viiniä. Tuota tulee sen verran harvoin tehtyä, että onnellista menoa täällä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Teacup
Ja jälleen täällä. Nautimme juuri tyttöystävän kanssa juustoja ja viiniä. Tuota tulee sen verran harvoin tehtyä, että onnellista menoa täällä.

Jos näin on asia niin Jatkoaikaan kirjoittelu on tuossa tapauksessa täysin väärää puuhastelua.

Hus! tyttöystäväsi luo nauttimaan viinistä ja juustosta, ja ennenkaikkea tyttöystäväsi seurasta.

vlad.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Mikkelin musiikkielämässä ei tapahtunut mitään pitkään aikaan, mutta nyt muutaman viikon aikana ollut Ruoska, Zen Cafe, Sir Elwood ja 22-Pistepirkko. Muutaman viikon sisään edessä vielä Himanes ja Järjestyshäiriö (4.5), Viikate 6.5 sekä Rite ja Total Devastation 14.5..

MP:llä on kaksi kotipeliä putkeen 5.5 ja 8.5.. ja tänään juomaan!
 

Rocco

Jäsen
Sain eilen oman seurani edustaman urheilulajin ensimmäisen kultaisen ansiomitalin kautta aikain.

Pakko sanoa että olin yllättynyt ja onnellinen, ja tippa jos toinenkin tuli silmään.
 

Inkkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi
Olen järjettömän onnellinen siitä, että Toni Söderholmin kisapassia ei leimattu. Tälle kaverille jos jollekin on kusi noussut päähän ja rajusti.
Toni kun otat vappukuppia Viuhkolan kanssa tänään katsomossa, mieti missä olit muutama vuosi takaperin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Täähän oli hyvä Wappu. Ei tullut edes pahempaa krapulaa ainakaan vielä. Tai no, itsehän olen huomannut, että nykyään se tulee hieman myöhemmässä vaiheessa eli illalla saattaa puhalluttaa enemmän. Ehkä. Se on sen ajan murhe, nyt olen onnellinen olotilasta.
 

Pikku Myy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kerrankin voi olla onnellinen siitä, että koheltaa ja kolhii itteänsä vähän joka välissä. Diagnoosista en tiedä, mutta hoitomuotona oli skumppaa ja vuodelepoa. Ja oma henk.koht hoitsu. Nyt ei edes ole krapulaakaan, mitä nyt nilkka vähän musta.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Koko eilisen päivän mietin, millä verukkeella saisin Torstain lisäksi myös Perjantain vapaaksi, selitänkö kenties naapurin norpan vilustuneen, vai onko minulla juuri silloin rutto. Onneksi ongelma ratkesi, kun aamulla kuulin, että vastuuhenkilöllä on silloin koulutuspäivä ja meillä vapaata.

Elämän pieniä iloja...
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
lyhyt työviikko...hyvin alkaa/menee mitä nyt pakki sekaisin mutta ei tätä tarvi kärsiä kuin kolme päivää ja ensimmäinen jo käytännössä takana.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
(Kesä)työsopimus tehty tänään, tasan viikon päästä hommiin!
 

pata13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Lajinsa Viimeiset, Polk High
työjuttuja

Pitkään hamuamani työpaikka on nyt vihdoin avoinna. Itse asiassa on kaksi avoinna olevaa toimea, joihin aion hakea.

Työmatka lyhenisi 40km ajon sijaan 3km kävelyyn, palkka paranisi, työ olisi riittävän haasteellista.

Olen jo mahdollisuudesta onnellinen.
Tätä on odotettu.
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sain kesätyöpaikan! Ei se nyt mikään huippuhomma ole, mutta vaihtelu tuntuu kovin virkistävältä, kun on viimeiset neljä kesää vain myynyt jätskiä. Ja nyt kyseessä on jo hieman "kunnollisempikin" työ. Tuntuu aika hyvältä, kun hakemuksia ja kyselyitä tein kuitenkin yli 30 firmaan/yritykseen. Sitkeys palkittiin!

Varmaan pari viikkoa paiskin kyllä hommia vielä jäätelökioskillakin. Tiedossa on pitkiä päiviä, sosiaalisen elämän hetkellinen kuolema ja väsymystä, kun pyöritän lafkaa periaatteessa yksin viikon verran. Tietää kuitenkin rahaa ja näköjään tieto maallisesta mammonastakin voi tehdä ihmisen melko tyytyväiseksi.

Erityisen onnellinen olen kuitenkin rakkaasta seurustelukumppanistani. Aina ei oikein edes käsitä, miten toisesta voi tykätä niin kovin. Huomenna meillä on tiedossa hauska kiekkoilta Suomi-Ruotsi-pelin ansiosta ja tuota odottelen jo etukäteen innolla. Mikään ei voita laatuaikaa tärkeän ihmisen seurassa.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Olen niin perkeleen onnellinen, se norsu antoi luvan avata kuppilan . Ja pisti viereisen kuppilan kiinni . Siitäkin olen onnellinen että se on niin ruma ettei sitä (terveys-tarkastaja) varmasti pane kukaan. Silti taidan käväistä vielä tuolla vitutusketjun puolella öljylämmöt eivät meinaa millään tasottua.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Vuode ja ehkä lepoa

Viestin lähetti Pikku Myy
...hoitomuotona oli skumppaa ja vuodelepoa. Ja oma henk.koht hoitsu.

Niin, mahtoikohan tulla levättyä?

Täältä tähän
 

Pikku Myy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Vuode ja ehkä lepoa

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, mahtoikohan tulla levättyä?
Tuli juu, oikein hyvin. Seuraavana aamuna olin jo kahdeksan aikaan lukemassa tenttiin, joka sekin meni vallan mainiosti. Eli älä hätäile, ei teidän kaikkien setien tartte huolehtia mun opiskelusta ja/tai seuraelämästä. Oon iso tyttö, osaan sotkea ne ihan ite.
 

Qwerty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Velat on maksettu!

HAA!

Pääsin maksamaan hieman kalavelkoja!

Meidän firman toimitilat sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa. Nyt kävi sitten niin valitettavasti että välipohjassa meni rikki viemäriputki. Alakerran väki tuli sanomaan että yhteen huoneeseen juoksettaa tavaraa ihan kunnolla. Noh, eipä siinä sitten muuten mitään mutta se huone kuului paikallisen verotoimiston veropäällikölle.

HAA!

Harva pystyy sanomaan että on lähettänyt haisevia terveisiä verottajalle ihan kirjaimellisesti.

Olen niin onnellinen.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Ei muuttanat elämääni loppuiäkseni mutta pelasti 20minuuttia.

Tapahtuipa äsken ruokalassa.

Laahustan väsyneenä työpaikkaruokalaan syömään samaa moskaa monen vuoden ajalta.
-Ovi auki,
-katse ruokalistaan,
-yksinäistä jupinaa,
-kumarrus tarjottimelle,
-katse yl.....

PAINOKONEET SEIS, hetkinen mikäs se oli

Edessäni linjalla seisoo joku nuori nainen lyhyessä mustassa hameessa ja nämä upeat jalat kimaltelivat sukkahousuissa.

Oi kiitos näistä kesäsihteereistä joiden vartalot ovat lähempänä Eevaa kuin Perunasäkkiä :=)
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aihaihai! Iiii! Jauzaaa! En voi uskoa todeksi, että kaipaamani äänite on löytynyt! Tosin kyseessä on jaappanilainen import-versio, kansi ei ole sama, todennäköisesti biisien nimetkin ovat jaappanilaista tussiryteikköä, ja se maksoikin jonkun verran enemmän kuin odotin, mutta löysin kuin löysinkin Oscar Petersonin 'Canadiana Suite'n! Paras äitienpäivälahja. Ikinä. Koskaan. Missään.

Suomi voittaa tänään, btw.
 

roni3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Laura Ruohola
vielä onnellinen

Olen vielä onnellinen, kun en ole nähnyt sitä naista, joka asuu meillä, tänään. Tiedän, että onneni on lyhytkestoinen, mutta yritän aikuisten oikeasti repiä sitä onnea jokaisesta hetkestä. Ts. tulin kotiin monopolilaitoksen kautta...
Ja varmaan siirryn suoraan vitutusketjuun, mutta vasta illemmalla...

ps. Sain s-postia vanhalta tutulta, naiselta joka tiedusteli, että missäköhän nykyään olen. Taidan sittenkin mennä vitutusketjuun filosofian ja muun pohdintaketjun kautta, että onko kaksoiselämä sittenkään suotavaa vai onko se pakollista?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös