Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Onko täällä lääkäriä?

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana H-katsomo, 13.04.2007 klo 22.56.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Pinnehän siellä oli tai mikä lie, hermo kuitenkin kireällä eikä ole lihas ollut käytössä. Operaatioon mars.
   
 2. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Kyllä, oli pari päivää sietämätön ja kolmantena päivänä kuin ei mitään olis ollutkaan.
   
 3. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mikähän mahtaa olla polvissa probleema ku molempiin polviin on särkenyt jo kuukauden. Särky tulee koviten illalla leposärkynä. Mihinkää niitä en oo satuttanu. Syyhän voi olla mikä vaan, mut aattelin jos täällä ois jollain ollu samanlaista ongelmaa. Pystyskö johtumaan vaikka siitä jos jalka astuu jotenkin virheasennossa kävellessä?
   
 4. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  En minä mikään lääkäri ole, mutta tottakai se voi virheasennostakin johtua. Ja silloin sen pitäisi yleensä ilmetä rasituksen jälkeen. Leposärkyhän voi viitata myös nivelrikkoon tai reumaan. Itse kävisin lääkärillä.
   
 5. kämmäri Jäsen

  Lainaus:
  On ollut vastaavia vaivoja muutama vuosi sitten. Mulla oli rasitusvamma (vain toinen polvi) ja kipu tuntui suurimmaksi osaksi levossa. Urheiletko paljon ja ootko pääosin jalkeilla päivisin?

  Kannattaa käydä lekurissa, kuten @Glove kirjoitti, niin muutkin syyt ovat mahdollisia.
   
 6. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Ollut tässä jonkin aikaa ongelmia olkapään kanssa ja popsinut burana 600 mg 3 kertaa päivässä viikon verran. Tänään olisi tarkoitus lähteä juhlimaan ja humaltua, niin eihän buranasta suurta haittaa ole alkoholiin yhdistettynä? Otin tänä aamuna yhden ja enempää en aio ottaa.
   
 7. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ei ole mitään haittaa. Buranasta poistuu vaikutus jos alkoholin kanssa ottaa, mutta alkoholi vaikuttaa varmasti olkapäähän samoin kuin burana.
   
 8. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ai poistuu? En ole tätä koskaan aiemmin kuullut.
   
 9. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  "poistuu". Turha ottaa kun alkoholi ajaa saman asian
   
 10. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Aivan. Tuo on ihan totta.
   
 11. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Mikähän perkele vaivaa. (In)flun(e)ssaa pukkasi tuossa taannoin, samoihin aikoihin kun emäntä ja sen muksut oli samaisen taudin kourissa. Meikäläisellä tuli kurkku aivan perkeleen kipeäksi tuossa viime viikon lopulla, mutta lämmön tai lievän kuumeen nosti kuitenkin vasta pari päivää sitten. Tuo kuumeilu kesti kuitenkin vain yhden aamupäivän ajan.

  Kuitenkin siinä missä tuo kurkkukipu alkujaan sijaitsi enemmän kaulan alapäässä, on se kipuilu nyt siirtynyt ylemmäs, tuonne kitarisojen (vai mikä se heiluva heltta siellä onkaan..) tuntumaan. Tästä päästäänkin ongelmaani:

  Meikäläinen kun kerää tuolta poskionteloista limaa suuhuni niin se lima maistuu aivan törkeän pahalle - about mädälle kananmunalle? Ja kun tuota limaa voisi oikeasti kokoajan rykiä tuolta onteloista niin alkaa käydä vähän hermoon ja mietityttämään, että mitähän kummaa.
  Emäntä ja anoppikokelas valittelivat, että myös heidän flunna-aikanaan tuli aivan hemmetin pahanmakuista limaa ulos, mutta ei nyt kuitenkaan mädän kananmunan makuista :D Valaiskaa, kertokaa! Mikä voi olla.. Lima on paksua ja sellaista vihreänkeltaista, joka kielii tulehduksesta. Jos oikein kauan sitä keräilee niin vertakin mukana kun meikäläisellä 247365 kuivat röörit.
   
 12. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  @FutureHockey , käykö nieleminen kipeää? Onko nielussa valkoisia/vaaleita peitteitä?
   
 13. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Tekee kipeetä juu, tehnyt kokoajan. Vaaleasta peitteestä en osaa sanoa, mutta ehkä hieman vaaleampi tuo on kuin yleensä.
   
 14. Stouts77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hieman angiinaanhan tuo viittaisi. Helppo selvittää vaikka tk:n sairaanhoitajan vastaanotolla pikatestillä. Tosin jos virusperäinen, se ei testissä näy eikä siihen antibiootteja ole, mutta bakteerin aiheuttamaan angiinaan antibioottihoitoa on tarjolla. Jos se siis on angiina. Hoitamattomassa angiinassa on vaara saada mätäpaise nieluun vaikeuttamaan hengitystä, joten käy tosiaan vastaanotolla vilauttamassa nielua.

  Ja tagataan tähän nyt @FutureHockey
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Mistä / miten apu suuproppuihin?
  Vaiva alkoi tuossa syyskuussa ja siitä asti joka toinen viikko flunssaa ja kipeytyy koko kaula ja nielurisat.

  Palan tunne kurkussa ja valkoisia läiskiä eli proppuja tulee ja häviää kurkusta. Pari kertaa käyty Terveystalolla lekurin vastaanotolla ja pitää kai ensi kerralla ehdottaa nielurisojen poistoa?

  Kananmunapaskan haju ja maku suussa ja homejuuston näkösiä paloja kurkussa ja nielussa.
   
 16. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Itse voit napsutella niitä pois pumpulipuikoilla / tikuilla. Lämpimällä suolavedellä kurlaaminen saattaa myös helpottaa.

  Sitten toki jos ne ovat kovin suuria niin sitten ei taida auttaa kuin veitsi.
   
 17. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Osa on välillä alle sentin kokoisia ja välillä osa 2-3cm.
   
 18. Anonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, FC Barcelona
  Mistähän mahtaa johtua, että joka kerta hiemankaan treenatessa iskee koko naamaan elohiiriä. Siis aivan koko naamaan kulmakarvojen ja leuan väliltä. Silmänaluset, poskipäät ja huulet pahimpana. Vituttaa ihmisten ilmoilla kulkea, kun koko naama nykii ja värisee niin perkeleesti. Huulet jämähtää sellaiseen pusuhuuli-asentoon. Tätä kestää sellainen 30-90min aina hikitreenin jälkeen. Sama paska toistuu myös krapulassa usein, silloin saattaa kestää vain puolikin päivää.
   
 19. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Kova nestehukka? Tai suolan vaje?
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Hikoillessa poistuu kivennäisaineita, joten tankkaamalla suolaa ja magnesiumia voi ehkä saada helpotusta. Onko suonenvetoja/kramppeja? Jos on, niin niiden yksi syy voi olla kys aineiden puute.
   
 21. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Komppaan edellisiä, itse kärsin suolavajeesta varsin herkästi (eräs lääkkeeni aiheuttaa tuota). Jos holia juon, muistutan helposti itseäni, että syön jotain suolaista välissä.
   
 22. Anonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, FC Barcelona
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kramppeja ei ole tullut. Ja vettä tulee kyllä juotua vähintäänkin riittävästi. Tuo suolojen puute saattisi kuulostakin järkeenkäypältä.

  Lueskelinkin netistä että magnesiumin puute saattaa elohiiriä aiheuttaa, mutta magnesiumtabletteja kuukauden päivän nappailin ilman mitään vaikutusta.

  Ja niin, oikeastaan ei edes tarvitse kummoisesti treenata (joskin myönnettäköön että olen huonossa kunnossakin) oireiden alkamiseksi. Ihan riittää tuollainen 5min kotitreeni kehonpainolla.
   
 23. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Sitten ehkä se pelottavampi vaihtoehto (en siis ole lääketieteen ammattilainen). Jonkinlaista hermoihin liittyvää ongelmaa tulisi mieleen. Eli olisiko siis neurologinen tutkimus paikallaan?
   
 24. Anonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, FC Barcelona
  Lainaus:
  Tuohan se Tri.Googlen pelottavanpi diagnoosi oli. Vaan noille nyt en ole jaksnut ikinä kummoisemmin painoarvoa antaa.

  Tuli muuten mieleeni kolmaskin tilanne, jolloin iskee saman kokonaamakrampin päälle, eli tulista ruokaa syödessä. Tämä taas äkkiseltään viittaisi, että ei johtuisi tuosta suolojen/hivenaineiden puutteesta, vaiko?
   
 25. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Eräs tuttuni oli äkkiä saanut pelkän elohiiren kanssa dystonia-diagnoosin. Tämän antoi neurologi, joka on myös kliiniseen neurofysiologiaan erikoistunut (eli tuntee hermoston varsin hyvin). Muunnan siis hieman aiempaa lausuntoani ja tsemppaan piipahtamaan erikoislääkärillä.