Olympiakisat 2014: Venäjä

  • 146 800
  • 371
Tila
Viestiketju on suljettu.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Välipäivälle tuli jätettyä Venäjä-Slovakia -tallennus tarkastettavaksi.


Venäjä - Slovakia 1-0 (rl)

Maalipaikat: 46-18

0 -10min, 5-3
10-20min, 5-1
20-30min, 8-3
30-40min, 2-8
40-50min, 10-1
50-60min, 9-0
Jatkoaika, 7-2

Olihan se tuota Venäjän rumputulta yhtä kymmenminuuttista lukuunottamatta, siinä tokan erän lopulla oli kyllä loistavaa pyöritystä Slovakian kakkos-YV:ltä. Erityisesti Zaborsky ja Bartovic oli liekeissä. Mielestäni nämä Venäjän tilanteet oli ihan hyviä tekopaikkoja siinä missä muissakin otteluissa, screenit kohillaan ja niinpoispäin, mutta joskus ne kiekot eivät vaan löydä millään tietänsä tolppien väliin. Katsokaapa vaikka NHL:stä se Sharksin 100 laukaisusuorituksen ottelu Edmontonia vastaan, jonka hävisivät 0-1. Parit tolpat oli Venäläisillä, mutta kun ei niin ei.

Venäjä:

Maalit + Syötöt + Maalipaikat + Luodut paikat + Screenattu veto = Yhteensä

Radulov, 0+0+4+0+7 = 11
Datsyuk, 0+0+1+4+1 = 6
Kovalchuk, 0+0+4+0+0 = 4

Venäjän ykkönen oli nyt USA-matsia vaisumpi, Datsyuk todella pimennossa ottelun alun, mutta tuplasi paikkansa kolmannessä erässä. Sama lämpiäminen matsin loppua kohti tapahtui myös USA-ottelussa. Ehkäpä Pavelille peräkkäisen päivän pelit alle 24 tunnin sisään nykykunnossaan ovat vielä liikaa, tämä oli vasta viides matsi miehen loukkaantumisen jäljiltä. Radulov teki monta kertaa loistavia maskeja erityisesti Markovin kuteihin YV:llä. Iljalta heikko peli, ehkä johtui Pavelin heikosta tarjoilusta.

Malkin, 0+0+8+5+0 = 13
Semin, 0+0+5+5+2 = 12
Ovechkin, 0+0+5+4+1 = 10

Malkinilta suvereeni esitys. Paras yksilösuoritus merkkimäärältään, mitä olen näistä kisoista tehnyt. Tolppaa lähemmäs ei päässyt. Tästä matsista Semin-kritiikit voi vetää vessanpönttöön. Maalikin oli lähellä, hyvä ohjuri ylärimasta tolppaan. Semin oli hyvä ja yhteispeli Malkinin kanssa kulki hyvin. näiden kemioiden löytymisestä johtuen Ovechkin jäi nyt vielä pahemmin tämän kaksikon ulkopuolelle. Jopa ylivoimassa AO jäi vähän paitsioon. Jatkoajalla mies paikkasi tuota eroa ketjukavereihinsa, yllätys, kun ketju ei ollut enää kokonaisuudessaan kasassa ja tilaa kentällä oli 4 vs. 4.

Huvittavaa oli se, kun Kulemin tuli hetkeksi Malkinin johtamaan kakkosylivoimaan kolmannen erän alussa, niin Venäjä veti huikeimman ylivoimansa koko matsin aikana. Niin helppoa olisi nyt siirtää se Kulemin tähän, ja antaa Ovechknille oma ketju. Oikeasti, niin helppoa, jos valmentajalla olisi ballseja ja riittävästi ymmärrystä. Kuleminilta ja Malkinilla löytyy edelleen vanhoja kemioita MM-kisoista, sekä Magnitogorskista lockoutin ajalta ja niitä ei kehdata kokeilla.

Suomen kannalta tietysti kannattaa toivoa, ettei Biljaletdinov tätä tajua, mutta jos tajuaa, niin Venäjä tulee saamaan jalkeille aivan hirvittävän kolmen ketjun koneen. Jatkoajalla kun AO pääsi huseeraamaan enemmän yksin, niin heti alkoi tapahtua.

Anisimov, 0+0+2+1+0 = 3
Kulemin, 0+0+1+0+1 = 2
Tarasenko, 0+0+0+0+0 = 0

Tästä hyvin näkee miten aneeminen ketju tämä on ja miten vahva siitä voisi tulla laittamalla AO tänne ja antaa täydet vapaudet vedellä yksin. Miten helppoa se voisikaan olla, Bilja? Omasta mielestäni Venäjän mahdollisuus on nyt tämän asian ymmärtämisessä. Maa kaatuu valmennuksensa mukana, ja jos tätä ilmiselvää tilaisuutta leventää rosterin tehokkuutta ei käytetä hyväkseen, niin ihan itseään saavat syyttää. Ihan samat asiat ovat toistuneet nyt kahdessa matsissa. Mielestäni tähdillä ei ole pään kestossa tai missään keskittymisessä mitään vikaa. Pelaavat hyvin, puolustavat kurinalaisesti ja onnistumiset puuttuvat, mutta vääränlaisten ketjujen takia edes kaikki resurssit eivät ole käytössä.

Popov, 0+0+1+1+0 = 2
Nichuskin, 0+0+0+0+1 = 1
Tereshenko, 0+0+1+0+0 = 1

Nelosketjun paikat myös vähissä, mutta eipä tullut peliaikaakaan.

Markov, 0+0+6+3+0 = 9
Voynov, 0+0+0+1+1 = 2

Markov tykitteli hyvin mutta ei uponnut.

Medvedev, 0+0+4+6+0 = 10
Emelin, 0+0+1+1+1 = 3

Huikea peli Medvedeviltä. Kovia kuteja screeneihin ja hyviä avauksia. Suurin määrä paikkoja Venäjältä tuli Medvedev-Malkin-Semin -akselin välitä. Medvedeviltä löytyisi varmasti työnantaja NHL:stä, jos vaan haluaisi sinne.

Tyutin, 0+0+3+0+0 = 3
Nikulin, 0+0+0+0+0 = 0

Nikitin, 0+0+0+1+0 = 1
Belov, 0+0+0+0+0 = 0

Matsin normaalit tilastot täällä:

http://stats.iihf.com/Hydra/388/IHM400A05_74_5_0.pdf
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Itse veikkaan pelin olevan täysin eri näköistä, kuin Kanadaa vastaan. Suomi tulee välillä hallitsemaan ottelua ja saa pitkiä kulmapyörityksiä Venäjän alueella. Lisäksi yv-peliä varmasti nähdään puolin ja toisin.

Slovakia sai Venäjää vastaan hurjia paikkoja, oli läpiajon tynkää jne. Omasta mielestäni Suomi on huomattavasti Slovakiaa parempi joukkue, kaikilla osa-alueilla.

Suomi on Slovakiaa parempi joukkue, mutta nyt olettamuksesi ongelma on se, ettet ota huomioon sitä, että Venäjä ei pelaa Suomea vastaan täsmälleen samalla tavalla kuin Slovakiaa vastaan. Toki he voivat pelata jopa huonommin, mutta mitä sitten tehdään, jos pelaavat, kuten pelasivat USAa vastaan. Tai paremminkin, mitä Suomi tekee, ja minkälaiset mahdollisuudet Suomella silloin on.



Luettelin kolme paikkaa, jotka kyllä eivät olleet vain "veto kohti maalia", vaan erittäin hyviä paikkoja. Itse asiassa näistä ensimmäinen, eli Immosen veto taisi mennä kokonaan ohi. Suomi loi Kanadaa vastaan 3-4 hyvää paikkaa + pari potentiaalista tilannetta, mm Granlundin heittämä ohjuri kohti Selänteen lapaa toisessa erässä.

Kaikki tämä on kuitenkin toissijaista, sillä Suomi tulee saamaan Venäjää vastaan kiekonriistoja ja ylivoimahyökkäyksiä.

Mun mielestä Suomi ei juuri paikkoja Kanadaa vastaan saanut. Noista saamistaan paikoista tuo yksi maali oli kohtuullinen esitys. Sen sijaan Kanadalla oli useita todella maukkaita paikkoja.

Mäkin uskon, että Suomi saa Venäjää vastaan enemmän paikkoja kuin Kanadaa vastaan, mutta sitä ei tiedä kukaan, kuinka paljon. Ja toisaalta, ensin on pelattava Venäjä-Norja -ottelu...

Suomelle näistä isoista maista Venäjä sopii varmasti parhaiten, vastaavasti skaalan toisessa päässä on se kovasti työtä tekevä USA, jonka kanssa Suomi on lähes aina vaikeuksissa.

Minä olen yllättynyt, että sinä et tunnu luottavan Suomen mahdollisuuksiin. KAIKKI kuulemani asiantuntijat - heti tulee mieleen ainakin Jortikka, Suikkanen sekä Jatkoajan podcast-toimitus - ovat olleet sitä mieltä, että Venäjä on näistä isoista maista Suomelle ihannevastus. Perusteluja tuskin tarvitsee uudelleen tänne kirjata, eivätköhän kaikki ole selvillä, millä aseilla Suomi isompiaan kaataa.

Tämä ei tarkoita sitä, että Suomi olisi ennakkosuosikki, ei tietenkään.

Näen kuitenkin kisaisännän kannalta vakavaksi uhaksi sen, että Suomen tiivis joukkuepelaaminen päättää heidän kisansa keskiviikkona ja Venäjän taistelu kullasta päättyy täydelliseen farssiin.

Varmasti on näin, että isoista maista Venäjä sopii parhaiten, koska heidän kohdallaan on aina se mahdollisuus, että pelaavat aivan "vihkoon". USA harvoin floppaa, samoin Kanada. Ruotsi nyt vain on muuten paskamainen vastus. Ilman muuta Venäjä on tästä syystä mieluisin valinta.

Mutta tästä olen hieman hämmentynyt, että kaikki jauhavat aivan kiimassa Suomen saumoista välieriin, mutta sitten väittävät, ettei Suomi ole ennakkosuosikki. Kyllä se nyt vain on niin, että mun tulkintani mukaan Suomi on ennakkosuosikki sinunkin mielestäsi. Perustelut voit lukea omista kommenteistasi aiemmin tässä ketjussa. Eihän siellä epäillä hetkeäkään, etteikö Suomi saisi sitä ja tätä, ja Venäjä on ihan paska.

Mä itse suhtaudun tähän pariin (oletettuun siis toistaiseksi), että saumat ovat fifty-fifty. Jos Venäjä pelaa kuten USAa vastaan, menevät he jatkoon, pelasi Suomi miten tahansa. Mutta jos peli muistuttaa Slovakia-matsia, on Suomi vahvempi, ja menee välieriin. En nimittäin usko, että Suomen suoritustaso juuri muuttuu. Venäjän taso on tässä parissa se muuttuja, ja se voi olla aivan mitä tahansa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
http://hfboards.hockeysfuture.com/showthread.php?t=1602137&page=14

Tuon mukaan Venäjällä ollut hieman uusia ketjumuunnoksia harjoituksissa. Popov Malkinin kenttään ja Semin Anisimovin ja Kuleminin kanssa samaan kenttään. Lisäksi Radulov vissiin otettu ykkösylivoimasta pois ja Malkin tilalle.

Tjaaha. Nämähän olisi loistavia uutisia Suomen kannalta. Ylivoiman maskimies pois, jolloin Rask saa koppailla kaikki kiekot nähdessään Suomelle helpon nollapelin. ;)

Vai meneekö Malkin maskiin, nimim. "roolitukset tahallaan päin vittua"? :)

Onhan tuo Popov-vaihtokin nyt jonkinlainen ajatus parempaan, kun nyt sitten ehkä voisi löytyä se Malkin-AO -akseli, jonka toimivuudesta tosin ei ole mitään takeita. Juuri kun se Malkin-Semin akseli alkoi toimia, niin rikotaan... kyllä Bilja tässä nyt kaivaa nyt omaa hautaansa... Noh, Norja-pelin voi vielä kokokeilla, sitten pitää olla valmista pöydässä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Mä itse suhtaudun tähän pariin (oletettuun siis toistaiseksi), että saumat ovat fifty-fifty. Jos Venäjä pelaa kuten USAa vastaan, menevät he jatkoon, pelasi Suomi miten tahansa...

Minäkin näen Suomen mahikset fifty-fiftynä.

Hyvin eri tavoin muuten jengi näkee tuon Venäjä-USA-pelin, sen lopputuloksen ja syy-seuraussuhteet.

Minä olin tuota peliä katsellessani sitä mieltä, että USA ei pelannut niin hyvin, kuin mitä olisin odottanut. Varmasti jenkkejäkin jännitti tuollainen iso matsi ja tämä näkyi väkinäisenä pelinä, imo.

Tämän lisäksi jenkkien peliä sotki varsin moni otettu jäähy, joista osa oli typerästi otettuja.

Summa summarum: arvioin ennakkoon USAn voittavan Venäjän helpommin, jollain kahdella, kolmella maalilla. USAn voitto meni kuitenkin tiukoille, kun Venäjä viimein sai sen yhden yv-maalin tehtyä. Venäjä oli sellainen, kuin oli odottanut, mutta USA pelasi heikommin, mitä olin ajatellut.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin, ei kai ne mahdollisuudet yhdessä ratkaisevassa pelissä kauhean kaukana fifty-fiftystä kovin usein ole. Viime vuosinahan on pelattu useitakin Suomi-Venäjä-välieriä ja Suomen pelitapa toimi Torinossa 2006 ja Moskovassa 2007 ja vieläpä ilmaveivipelissä Bratislavassa. Sen sijaan MM-kisoissa 2008 ei ollut mitään jakoa eikä 2012 Helsingissä.

Mielestäni Suomi nerokkaimmin osasi ottaa sen Venäjän yli-innokkaan hyökkäämisen pois ja nyt ei ole selvää, että Venäjä tulee yhtään samalla tavalla.

Rankkareita Venäjä ainakin on harjoitellut, jos niistä jää kiinni.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Venäjän YV:stä sen verran, että sehän on ollut aivan järkyttävän huonoa. Ainakin siihen nähden, että minkälaisia pelaajie kentälle on sitä pyörittämään laittaa. USA:ta vastaan Ovechkin pääsi muutaman kerran kiskaisemaan suoraan syötöstä vaarallisen näköisesti, mutta vedot painuivat ohi tai yli. Slovakiaa vastaan Venäjä taisi saada peräti viisi ylivoimaa, mutta kaikenkaikkiaan ne olivat aivan täysin mielikuvituksettomia ja onnettomia.

Joukkueella olisi kaikki ainekset tappavan tehokkaaseen ylivoimaan, ja mielestäni mallia kannattaisikin ottaa Capitalsin vastaavasta. Ainakin ykkös YV:n osalta. Tällöin Markov ei kuitenkaan voisi pelata siinä, vaan tilalle tulisi laittaa Voynov.

Kun ylivoimaa pelattaisiin Capitalsin tyyliin 1-3-1 asetelmalla, ja kentälle laitettaisiin Voynov, Ovechkin, Kovaltshuk, Malkin sekä Datsyuk, olisivat kätisyydet täydelliset tehokkaaseen ylivoimaan.

--------------------Malkin
Ovechkin - Kovaltshuk - Datsyuk
-----------------Voynov

Pelaajat asettuisivat alueelle samalla tapaa kuin Capitalsin ylivoimassa. Peliä pyöritettäisiin oikean puoliskon kautta Datsyukin ja Malkinin toimesta. Datsyukilla ja Malkinilla olisi tälläisessa koostumuksessa erittäin monta mahdollisuutta syöttää kiekkoa Rightin puolen laukojille. En kylläkään tiedä, että onko Voynovilla riittävän hyvää lämäriä, kuten Greenillä tai Carlsonilla Capsissa.

- Ovi pelaisi omalla paikallaan
- Kovy Brouwerin/Wardin paikalla
- Voynov Greenin/Carlsonin paikalla
- Malkin Grabovskin paikalla
- Datsyuk Backstromin paikalla

Tämän on NHL:ssä todettu monesti olevan paras ylivoima koko liigassa. Ja vaikka tässä ei olekkaan ketään maalin edessä maskimiehenä, se ei ole ongelma. Suurin osa vetopaikoista pelataan Oville ja Kovylle, jotka pääsevät vetämään suoraan syötöstä riittävän läheltä maalia. Ovechkinin vedon eteen ei todellakaan tarvita maskia, kunhan vain maalivahti on riittävän nopeassa poikittaisliikkeessä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tämän on NHL:ssä todettu monesti olevan paras ylivoima koko liigassa. Ja vaikka tässä ei olekkaan ketään maalin edessä maskimiehenä, se ei ole ongelma. Suurin osa vetopaikoista pelataan Oville ja Kovylle, jotka pääsevät vetämään suoraan syötöstä riittävän läheltä maalia. Ovechkinin vedon eteen ei todellakaan tarvita maskia, kunhan vain maalivahti on riittävän nopeassa poikittaisliikkeessä.

Kieltämättä näin on. Ehkä se voisi olla voimavara pelata kahdella erilaisella YV-kuviolla. Ykkönen vaikka näin ja sitten kakkonen maskipelaajan (Markov-Radulov -askeli) kanssa. Vaihtuvaan kuvioon olisi puolustavan joukkueen aina hankalampi asennoitua, kun ei hinkata yhtä ja samaa. Ongelma taitaa kuitenkin olla se, ettei Malkin sekä Datsyuk osaa rutinoidusti pelata tätä kuviota, kun heillä ei ole samanlaisia resursseja seurajoukkueessaan. Malkin pelaa yleensä itse pointilla ja Detroitissa ei noita rightin ampujia tuolla tavalla ole, kuin oikealla pointilla (Alfredsson).

Kakkos-yv voisi vörkkiä Anisimovin kera, joka on todella kova voittamaan aloituksia. Sitä pyörittäisi Semin vasemmalta ja leftin ampujat Markov-Medvedev viivassa. Radulov sinne maalille.

Katsotaan mitä se Bilja säätää. Mielenkiinnolla jäädää odottelemaan. Norja-peli on armonaikaa ennen Suomi-kryptoniitin kohtaamista.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kovaltshuk siis harjoituksista pois joten ketjut olivat:

Ovechkin-Malkin-Popov
Radulov-Datsyuk-Tikhonov
Kulemin-Anisimov-Semin
Nickhuskin-Teresenko-Tarasenko
 

Aivastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sitähän sää kysyit

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ovechkin on ollut täysin hyödytön ylivoimalla, kun hyökkäysalue on huomattavan paljon lyhyempi. NHL:ssä mies usein vaan venailee rauhassa siniviivan tuntumassa, mutta näissä kaukaloissa siniviiva on lähempänä vastustajan maalia ja näin ollen mies on lähempänä vastustajan pakkeja.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Ovechkin on ollut täysin hyödytön ylivoimalla, kun hyökkäysalue on huomattavan paljon lyhyempi. NHL:ssä mies usein vaan venailee rauhassa siniviivan tuntumassa, mutta näissä kaukaloissa siniviiva on lähempänä vastustajan maalia ja näin ollen mies on lähempänä vastustajan pakkeja.
Mitä oon katsonut Ovien ylivoimapelaamista, niin jätkä vaan seisoo paikallaan, ei liiku eikä edes hae kunnolla paikkaa. Sit kun saa kiekon, niin tuloksena on veto (yleensä ohi tai yli) tai mielikuvitukseton syöttö takaisin viivaan pakille. Ei ihme et ei YV oo toiminu, kun kiekkoa pelataan seisoville ukoille.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Minäkin näen Suomen mahikset fifty-fiftynä.

Siinä tapauksessa kannattaa varmaan pelata Suomea isoilla panoksilla. Vedonlyönnin saralla uskoisin nimittäin ryssien lähtevän selkeänä suosikkina tuohon matsiin. Aivan varmasti saat Suomen voitolle reilusti yli kahden kertoimia. Vedonlyöntimarkkinoiden perusteella Venäjä on edelleen turnauksen toiseksi suurin suosikki voittamaan kultaa. Jatkoaikaa lukemalla voisi päätyä aika toisenlaiseen tulkintaan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Siinä tapauksessa kannattaa varmaan pelata Suomea isoilla panoksilla...

Tuossa nyt ei ole mitään järkeä pelata Suomea, kun siinä tapauksessa mahdollinen tappio harmittaisi kahta kauheammin.

Mutta tuskinpa sinä mitään viestilläsi meinasitkaan, kunhan halusit vängätä asiasta.

Jos Suomi saa pelattua hyvän pelin, niin kaikki on mahdollista.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kukakohan Venäjällä aloittaa huomenna maalissa? Onko Varlamov naulattu ykköseksi?

Aika paha kysymys, itse luottaisin enemmän Varlamoviin, mutta ei Bobrovskikaan ollut huono.
Bobovski huomenna ja Suomea vastaan Varlamov? Ken tietää? Tai sitten Suomea vastaan pelaa Haugen/Volden kaksikko!
 

Tuamas

Jäsen
Tarkoitan sitä, että Venäjä pelasi kuitenkin Jenkkejä vastaan hyvän matsin, ja USA on kuitenkin Kanadan tasoinen jengi. Siis peliä pelattiin enemmän USAn päädyssä kuin Venäjän. Siellä oli ylärimaa, tolppaa, hylättyä maalia ja muuta. Mitä Suomi sai aikaan Kanadaa vastaan? Yhden maalin, joka olisi voinut pomppia myös ohi tai veskarin suojuksiin, sillä maalintekijä oli kuitenkin perse maaliin päin.

Eli pitäkää nyt kuitenkin ne samppanjat jäissä vielä hetken aikaa, koska vaikka Venäjä veti heikosti Slovakiaa vastaan, eikä ole esiintynyt sillä tasolla, jota siltä voisi odottaa, ei peli mikään varma voitto Suomelle ole. Venäjällä on kuitenkin Norja-peli aikaa hakea kuvioita ja mahdollisesti kokeilla kokoonpanoja uusiksi.

Noniinno, pääosan paikoista jenkkejä vastaan Venäjä loi ylivoimalla, joita oli merkittävästi enemmän kuin Suomi-Kanada pelissä.

Ottelussa oli paljon samaa vikaa kuin Slovakiaa vastaan, eli Venäjä hyökkäsi alivoimaisena, jolloin vaikka joukkue olisi kuinka taitava menee merkittävä osa materiaaliedusta viemäristä.

Ja edelleenkin, itse pyrin nostamaan esiin sitä tapaa millä pelataan, Venäjällä varsinkin tasakentällisin hyökkääminen on ollut koko turnauksen ajan kaikkea muuta kuin organisoitua ja ylivoima on ollut käsittämättömän huonoa suhteessa käytettävissä olevaan materiaaliin.

Venäjän materiaalillahan kyettäisiin luomaan turnauksen ylivoimaisesti kovin ylivoimakenttä sekä käytännössä turnauksen parhaat kärkiketjut, mutta hyödyn saaminen materiaaliedusta on ainakin tähän asti jäänyt melko vajavaiseksi.

Toki potentiaalia on olympiavoittoon asti, koska Venäjän maalivahdit ovat pelanneet aivan helvetin hyvin ja materiaali on yksilötaidoltaan ylivertainen näissä kisoissa.

Itse kuitenkin näkemieni Venäjän pelien perusteella ennustan, että jos Suomi kohtaa Venäjän, tylsyttää Suomen viisikkopuolustus Venäjän hyökkäyspelin käytännössä kokonaan ja Venäjän hyökkäyspeli tulee koostumaan epätoivoisen oloisista alivoimaisista hyökkäyksistä.

Tällöin, ilman merkittävää jäähysumaa, tulee Suomi olemaan ottelussa todella vahvoilla. Koska vaikka ylivoima Venäjällä onkin ollut materiaaliin nähden heikkoa, on käytettävissä kuitenkin Malkin, Ovechkin, Kovalchuk, Datsyuk...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
..

Ja edelleenkin, itse pyrin nostamaan esiin sitä tapaa millä pelataan, Venäjällä varsinkin tasakentällisin hyökkääminen on ollut koko turnauksen ajan kaikkea muuta kuin organisoitua...

Slovakia-ottelun kolmannessa erässä Venäjän hyökkääjät puskivat yksi toisensa jälkeen vastustajan sumppuun.

Kannattaa katsoa tallenteelta, Venäjän tähdet puskivat yksin kahta tai kolmea puolustavaa pelaajaa vastaan.

Suomen kannalta olisi suotavaa, että Venäjä jatkaa samaa pelaamista.

Jäähyjä Venäjää vastaan ei luonnollisesti saa hirveästi ottaa, vaikka toistaisesksi yv ei heillä olekaan toiminut..

Olisi kyllä klassinen tilanne, että nyt Norja tekisikin superyllätyksen ja tiputtaisi Venäjän. Siis siinä mielessä, että puhuttiin täällä satavarmana siitäkin, miten Venäjä voittaa Slovakian ja laskettiin sitä taustaa vasten Suomen mahiksia suoraan puolivälieriin.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Kyl Norja nyt Venäjän voittaa.. Nojoo vähän rankempaa huumoria :)

Kaikki on mahdollista, sillä jääkiekko on kuitenkin peli, eikä peliä aina voita se, joka on taitavampi tai osaavampi, vaan se riippuu niin monesta eri seikasta. Mun nähdäkseni Venäjä-Norja -kaksikon prosentit voitosta menevät 95-5, ja jatkan edelleen sillä linjalla, että Venäjä-Suomi -kaksikko on kohtuullisen ympäripyöreä.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Ílja palannut harjoituksiin, jalka kestää täyspainoisen kendoilun.
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Tässä Venäjän kokoonpano Norjaa vastaan:

Ilja Kovaltshuk–Pavel Datsjuk–Aleksander Radulov
Vjatšeslav Voinov–Andrei Markov

Aleksander Ovetskin- Jevgeni Malkin-Aleksander Popov
Aleksei Jemelin-Jevgeni Medvedev

Nikolai Kulemin-Artjom Anisimov-Vladimir Semin
Ilja Nikulin-Fjodor Tjutin

Valeri Nichuskin-Aleksei Teresenko-Vladimir Tarasenko
Nikitan Nikitin-Anton Belov

Sergei Bobrovsky
(Semjon Varlamov)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös