Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 041 215
  • 17 215

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Toki näin. Mutta ihan sama jumppa olisi Tapparallakin. Väittäisin jopa että Manen palkkaan saisi täällä helpommin extraa kuin Tampereella. Mutta itse en kyllä usko, että hän liigaan palaisi. Varmasti hinnoittelua tehdään agentin suunnalta myös liigan osalta, mikä toki sitten generoi näitä huhuja, jos viestejä ei koodata riittävällä salauksella.

Jos hän kuitenkin Tapparaan menisi, niin Aholle kenkää heti.
Vieläkö siellä viestintäpuolella on Juuso Aho töissä?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Canes
Vieläköhän Puljujärvi jatkaa NHL:ssä vai onko paluu Kärppiin mahdollinen? Entä Mäenalanen?
Yllätyn isosti jos Mäenalanen ei saa uutta sopparia Jetsiin, ollut roolissaan rouhijaosastossa kyllä hyvä. Puljujärven kohdalla varmasti meneillään olevat pleijarit määrittää paljon, vaikkakin Carolinan GM on jo alustavasti puhunut, että Puljulle jatkoa sorvailtas.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Entä Mäenalanen?
Ei varmasti ole vielä sen aika. Pelannut äärettömän hyvin fyysisessä roolissaan ja varmaan saa jatkaa jossain organisaatiossa jos ei Jets nyt jostain kumman syystä jatkoa tarjoa.

NHL-statuksella saanee taatusti ainakin mahdollisuuden kiekkoilla Sveitsissä ja senkin jälkeen rahallisesti on kannattavaa käydä hakemassa kruunut ruotsista vaikka ura lähtisikin laskusuuntaan.

Sanoisin, että vähintään se 3-4v ennen kuin Saku taas Oulussa ryskää menemään!
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vieläköhän Puljujärvi jatkaa NHL:ssä vai onko paluu Kärppiin mahdollinen? Entä Mäenalanen?
Pulju on vetänyt ihan suhkot ok peliä Carolinan nelosen kanssa ja heidän ketju ei ole ainakaan käsittääkseni vuotanut omiin juurikaan viime peleissä. Toivottavasti saisi Jesse myös tehoja auki enemmän!
 

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
Pulju on vetänyt ihan suhkot ok peliä Carolinan nelosen kanssa ja heidän ketju ei ole ainakaan käsittääkseni vuotanut omiin juurikaan viime peleissä. Toivottavasti saisi Jesse myös tehoja auki enemmän!
Jos en ihan paskaa puhu niin Carolinan GM on todennut että Jesselle olisi rooli Canesissa myös tulevaisuudessa. Toivon isosti että Pulju ei Suomeen päin katsoisi vielä vuosiin.


Edit. Tämmöinen lausunto löytyy päivämäärältä 4.4. Hurricanesin GM Waddelilta

– Olemme nähneet tarpeeksi, jotta voimme sanoa, että hänelle on paikka tässä joukkueessa. Se riippuu hänestä, tuleeko hänestä ykköskentän vai neloskentän pelaaja. Hänellä on kykyä ja taitoa. Uskon todella, että hänelle löytyy paikka tästä joukkueesta, Waddell toteaa Yle Urheilulle Raleigh'ssa.
 
Viimeksi muokattu:

Mestari27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien ig:ssä kuva, missä mainostetaan tulevan kauden kausikortteja. Kuvassa muutamia seurassa jatkavia pelaajia ja Tiivola myös kuvassa. Eiköhän tuo nyt ole viimeinen sinetti sille, että ensi kaudella Tiivola kärppien paidassa pelaa. Harvoinpa nuissa kuvissa käytetään pelaajien kuvia, jotka eivät jatka seurassa. Ehkä Tiivolan jatko oli jo suht. varma, mutta tuo kuva nyt ainakin omassa päässäni varmisti asian.

Mikähän mahtaa Leskisen tilanne olla? Joko on sopimus purettu?
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Täältä kun joku väitti että Leskinen, Tiivola ja Rundblad myrkytti ilmapiiriä jne...
Voin olla väärässäkin, mutta taisi olla @GT , joka tällaista kertoi. Korjaa jos olen väärässä.

Hänellä on ollut yleensä hyvin tietoa Kärppien sisäisistä asioista. Ja vastikään kertoi myös, ettei Tiivola ole virallisesti siirtoa pyytänyt, mutta voi tulla tilanne, että käy sama kohtalo kuin Leskiselle, että matka jatkuu muualle. Markkina-arvo kun ei Tiivolalla ole kuulemma mikään kummoinen, niin..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voin olla väärässäkin, mutta taisi olla @GT , joka tällaista kertoi. Korjaa jos olen väärässä.
Näin oli, tässä aiheeseen liittyvät viestit:

Kuulin tuossa huhua että loppukaudesta kopissa olisi muutaman henkilön asenne hieman myrkyttänyt joukkuehenkeä, joka sitten näkyi kaikessa tekemisessä. Lähde on nimiä mainitsematta erittäin hyvin tietoinen Kärppien pukukopista. Nämä pelaajat ei luonnollisesti Oulussa jatka, oli sopimus jatkosta sitten olemassa tai ei.
Ihan voi nimiäkin laittaa: Ville Leskinen, David Rundblad ja Peter Tiivola kuuluu näihin kenraaleihin ainakin.
Noh, itse en kehdannut noin pitkälle vetää, mutta nyt kun miettii niin mitäpä väliä sillä on.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ihmettelen vaan, että jos Tiivola todellisuudessa on siellä ollut yksi joukkuehengen myrkyttäjistä ja ensi kaudella viilettäisi kokoonpanossa. Ei pitäisi olla mitään asiaa.
Toivotaan, ettei todellisuudessa ole ollut yksi niistä.

Nyt kun Tiivolalla tuo markkina-arvo ei kovin hyvä vissiin ole, niin pitäisi olla nälkää ensi kaudella näyttää parhaansa. Enkä sano, että Tiivola viime kaudella huono oli, mutta etenkin asenteessa ja kamppailuilmeessä olisi parannettavaa. Kiekolliset taidot ovat ihan hyvät IMO.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Täältä kun joku väitti että Leskinen, Tiivola ja Rundblad myrkytti ilmapiiriä jne...
Itse välitin vain joukkueen jäseneltä tulleen tiedon, jonka mukaan kuppikuntia syntyi varsinkin loppukaudesta ja yhden näistä käytös ja panostaminen heikensi joukkuehenkeä. En sanantarkasti muista miten lauseet meni mutta ainakin aiemmin näille etsittiin uutta seuraa. Nimiä oli enemmänkin mutta tuskinpa tässä tilanteessa niistä kannattaa sen enempää jauhaa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
No ainakin Tiivola jatkaa. Jos olisi myrkyttäjä, niin ei jatkais.
Leskinen onkin jo sitten ihan toinen tapaus.
Voin kertoa, että Kärpät ei ole Tiivolan lähdön tiellä, jos joku tulee sitä ehdottamaan. Ei ole vielä tätä tahoa näkynyt.

Koska tämä ei ole mitään fantasiamanagerointia, niin sopimuksia ei niin vaan heitellä roskakoriin. Kärpät teki jo yhden poikkeuksen ja vapautti Leskisen markkinoille, jos jonnekin kelpaa. Millään seuralla, ei edes Kärpillä, ole varaa viskellä rahaa sinne tänne. Sopimuksen purusta joutuisi tässä tapauksessa maksamaan ihan kohtuullisen summan.

Se ei silti poista sitä, etteikö yksi kritiikkiä esittäneistä Tiivola ollut. Sen verran sisältä tämä tieto on.

Muista esiin tuomistami nimistä Leskinen on selviö ja Runbladin osuuteen taidettiin viitata myös Kalevan pelaajatodistuksissa, jos en väärin muista.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Millä olettamuksella juuri nämä?

Jos lähtee siitä, että joukkueesta poistuvista pelaajista se ei ole kukaan ( sopimus ensi kaudesta)
Tuosta tipahtaa pakkiosastolta Ruotsalaiset ja Niemelä. Kapteenia en lähde epäilemään kuppikunnista.
Sinne jää Olkkonen sekä junnut. Junnuilla ei ole vara lähteä mihinkään kuppikuntiin eivätkä he ole vielä siinä vaiheessa uraa muutenkaan että olisi vara ruveta viisastelemaan/ niskuroimaan.
Olkkonen oli kentällä paras pakki ja ulkopuolisena en jaksa uskoa, että hän lähtisi mihinkään tällaiseen mukaan, kerkesi olemaan kuitenkin niin vähän aikaa ja tuli häviävästä SaiPasta. Sama koskee Westerholmia.
Eli pakkiosastolla ja maalivahtiosastolla ei ole muita oikeita vaihtoehtoja kuin Kivistö.

Hyökkäyksestä kun jätetään varakapteeni Anttila pois ( ei varmasti lähde tällaisiin leikkeihin mukaan )
sekä lähtijät -> Ema -> Karvinen - > Koivula -> Kunyk - > Tieksola - Leskinen.
Kemppainen ja Junttila ovat jo niin kokeneita ja tekivät juuri jatkosopimukset. En usko, näihin kahteen yhtään. Hyry taas niin nuori, ettei ole mitään järkeä lähteä valmennusta vastaan taistelemaan tässä vaiheessa uraa. Sama koskee myös Jakobsonia. Pelipaikka on niin hakusessa vielä, että olisi niin rajua omiin muroihin kusemista.

Jäljelle ei jää kuin Björkvist sekä Turunen.

Näin ollen jos kolme sopimuspelaajaa kuuluu tuohon, on Tiivolan ja Leskisen lisäksi mielestäni vaihtoehdot vähissä.

Mutta kerrottakoon tässä perään, että tämä on puhdasta päättelyä aiemmin kerrotusta viestistä, eikä minulla ole mitään tällaista tietoa.
 
Viimeksi muokattu:

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikähän on Ruohomaan tilanne? Olisiko jo aika palata Kärppiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös