Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 040 362
  • 17 215

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Nyt kun tuolla Tapparafoorumilla kävin vierailulla, niin kyllä tuo Manninen taitaa enemmän haaveilua olla. Tämä huhun alulle laittaja on huhuillut millon ketäkin ja millon mihinkin ja suurin osa mitä sattui silmään niin on puhtaita huteja. Miten tuosta joku saa väännettyä "luotettavan huhuilijan"?

Väitän, että ankaksi jää.
Joo, itsekin kävin nyt tämän viestisi jälkeen, ja eihän tuo nyt sitä ole mitä kuvittelin. Kuvittelin että nimimerkki oli sellainen, jolla tyyliin 95% huhutuista oikein, mutta tuohan nyt vain kirjoittelee, mitä kuulee koppikäytävältä.

Vähän sai taas mielenrauhan, kun tuskin tuo Manninen nyt kuitenkaan Suomessa pelaa vielä ensi kaudella.
 

Halonhakkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Niin. Tässä oleellinen. Ei oikeastaan lisättävää ja turha perata tässä enempää, kun menee ot:ksi. Sieltä löytyy pudotuspeleistä ne samat yhtäläisyydet kuin Kärpillä tällä kaudella. Haluton joukkue, onneton ylivoima(+80min ylivoimaa 0 tehtyä maalia) ja Marjamäen kopin menetys(ratkaisupeli 6-1 tms. Dynamolle), joka kuultu pelaajien suusta.

Tämä on aivan täyttä puppua. Käy huviksesi lukemassa Marjan ketjua meidän puolella.

Ja sama linja jatkuu. Toki mikäli Kärppienkään viime kautta ei pidä floppina niin siinä tapauksessa Jokeritkaan ei flopannut Marjan alaisuudessa.

Tämä on myös aivan täyttä soopaa. Kun sinulla ei selvästi ole pienintäkään käsitystä mistä kirjoitat niin suosittelen ensin perehtymään aiheeseen ennen kuin kirjoitat aivan puuta heinää. Tuomarit ei ratkaissut Jokereiden menestymistä suuntaansa yhtenäkään keväänä. Voin todeta tämän jokaisen Jokereiden KHL-pelin nähneenä. Syyt menestymättömyyteen oli muaalla - muun muassa penkin takana.

Pahoittelut ot:sta poistun hiekkalaatikolta. Odotellaan tuleeko Kärppiin lisävahvistusta, mutta pikkulinnut lauloi sellaista, että Berglund olisi ollut Pokan paikkokeila ja pakistoon ei odoteltaisi enää kuin Koivistoa ns. kovista nimistä. Lähteenä aina epävarma hallihuhu.

Jokaisen joukkueen keskustelu palstoilta löytyy aina ketju missä valmentajalle vaaditaan potkuja. Käytännössä joku aina valittaa jostain. Kaikkia ei vain voi miellyttää. Varmasti jotkut ultra Jokerit vaativat Marjamäelle potkuja sopimuksen julkistamis päivästä alkaen mutta se ei tarkoita sitä, että se olisi ollut Jokeri fanien yleinen mielipide. Marjamäki on aina ollut sellainen valmentaja joka jakaa vahvasti mielipiteitä.

En ole missään vaiheessa väittänyt olevani mikään Jokereiden asiantuntija. Täällä kirjoitellaan mielipiteitä, tuskin kovin monella meistä on mitään faktaa mitä joukkueen sisällä oikeasti tapahtuu. Mutta en minä noita kaikkia väitteitä ihan hatusta heitellyt. Minä asun Helsingissä ja työn puolesta tunnen useita Jokeri faneja. Kausikorttilaisia mutta ei mitään ultra Jokereita. He viihtyivät Jokereiden peleissä ja he pitivät Marjamäen pelityylistä. Mielipide asioita. Ei olisi ehkä pitänyt käyttää termiä suurin osa, mutta joo, osa Jokereiden faneista tykkäsi Marjamäestä. Turha sinun sitä on kieltää.

Eli Marjamäen joukkue floppasi joka kausi ja hän menetti myös pelaajien luottamuksen? Silti hän sai jatkaa valmentajana, ei saanut missään vaiheessa potkuja ja myös monet hänen vanhoista pelaajistaan seurasivat häntä Kärppiin (Junttila, Turunen, Anttila)? Sori nyt jos en ihan tähän usko.

Jos väität että tuomarit eivät välillä jopa aika härskisti suosineet venäläisiä joukkueita, sinä puhut soopaa. Varsinkin pudotuspeleissä. Tuomarit suosivat ihan erityisesti SKA:ta. Tämäkö on sinulta mennyt kokonaan ohi? Googlettamalla Jokerit + KHL + tuomarit löytyy jo useampi lehtijuttu jotka on ilmeisesti sinulta kokonaan unohtunut. Jos haluaisin, löytäisin varmasti pienellä etsinnällä tästä asiasta myös lisää ihan fakta tietoa. Jos nyt lehti artikkelit sellaisiksi luetaan. Väitän myös että Jokereiden Nyt Vituttaa- puusta voisi myös löytyä vielä lisää aineistoa mutta en nyt kehtaa alkaa sitä selailemaan.

Sinä olet ollut ilmeisen kova Jokeri fani mikäli olet nähnyt jokaisen Jokereiden pelin vaikka et tykännyt Marjamäen pelityylistä. Marjamäki valmensi kuitenkin Jokereita 4 kautta. Minä en olisi vastaavaan suoritukseen kyennyt. Minä olen omasta mielestä myös aika kova Kärppien fani ja nyt on pakko sanoa, että ensi kauden maksukortti on vielä harkinnan alla. Pakko myöntää, että en mitenkään kyennyt katselemaan kaikkia viime kauden otteluita loppuun asti. Se oli sellaista koomailua ja hyvin usein pelin aikana piti käydä nitro purkilla äkillisesti kohonneen verenpaineen takia. Matsin jälkeen päällimmäisenä tunteena saattoi olla järjetön vitutus. Olenko minä ainoa? Pelinhän pitäisi olla viihdettä. Mikäli en saa siitä nautintoa, miksi katselisin myöskään otteluita? Ehkä minä puhun paljon soppaa, mutta en usko että olen väärässä jos väitän että kovin moni muukaan, ainakaan täältä, ei nauttinut Kärppien viime kauden peliesityksistä.

Näistä sinun vastauksista voisi provoisoitua kun haukut minua paskanpuhujaksi vaikka et tunne edes oman joukkueesi historiaa. Mutta en viitsi.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Joo, itsekin kävin nyt tämän viestisi jälkeen, ja eihän tuo nyt sitä ole mitä kuvittelin. Kuvittelin että nimimerkki oli sellainen, jolla tyyliin 95% huhutuista oikein, mutta tuohan nyt vain kirjoittelee, mitä kuulee koppikäytävältä.

Vähän sai taas mielenrauhan, kun tuskin tuo Manninen nyt kuitenkaan Suomessa pelaa vielä ensi kaudella.
Kyllähän kyseinen nimimerkki on ihan osunutkin näissä huhuissaan. Eli mikään huutelija ei kyllä ole kyseessä, tietoa ns. koppikäytävältä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kyllähän kyseinen nimimerkki on ihan osunutkin näissä huhuissaan. Eli mikään huutelija ei kyllä ole kyseessä, tietoa ns. koppikäytävältä.
Joo, on osunut. Mutta ei ole sellainen, että voisi jo repiä pelihousut (kuten jo kyllä tein) Mannisen siirtymisestä Tapparaan.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Lähtökohtaisesti raha tuskin on se missä kärpät häviää kun vertaillaan muihin liigaseuroihin. Sen verran taloutta nuo yrityskaupat ja taloudellinen tilanne parantaa. Sitten voidaan keskustella siitä kummassa projekti (yleisö, menestyminen, joukkue, jne) on paremmalla tolalla ja tästä tuskin tarvitsee keskustella.

Mitä huhuihin tulee niin oikeastaan se ja sama, riippuu siitä miten valmennus saa tämän joukkueen pelaamaan joukkueena. En edelleenkään osta väitettä että joukkueellinen ukkoja alisuorittaa yhtä aikaa. Jos joukkuepeliä ja tekemistä ei ole saatu kuntoon, puhumme ensi kauden päätteeksi myös koivistosta ja muista tulijoista floppeina.
 
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, M.Nickerson
Niin, onko?

Niemelä T - Byström - Rundblad olivat kaikki lopulta kiekollisia pakkeja, vaikkakin jokaisen kausi oli lopulta pettymys. Koivisto lienee takuuvarma, Berglundin kautta varjostaa sysipaskat playoffit (toivotaan että oli jotenkin rikki) ja tsekin mies on väistämättä enemmän tai vähemmän arpa.

Silti, pakisto näyttää kyllä kotoiseen liigaan varsin kilpailukykyiseltä. En silti lähtökohtaisesti listaisi sitä ehdottoman paljoa paremmaksi, mitä vuosi sitten viime kauden pakistoa ennakoitiin.

Manniseen en jaksa uskoa millään, en Kärppien enkä Tapparan osalta.

Mielenkiintoista on myös Tiivolan tilanne, löydetäänkö miehelle uutta seuraa, vai onko päätetty että mies jatkaakin Oulussa. Ja nämä perustuvat siis vahvoihin huhuihin, että miehellä olisi Marjamäen kanssa ongelmia. (enkä ihmettele).

Tuo hyökkäys on vielä varsin vajaa, mielenkiintoista nähdä millä aikataululla sinne aletaan vahvistuksia julkaisemaan.
Hyviä pointteja.

Meidän menneen kauden "kiekolliset" pakit sukelsi pahemman kerran. Terve menoa ja ei kaivata.

Ei puolustus nyt huonommaksi mennyt. Pelattavuus parempi. Toki on arpoja osa, mutta annetaan näyttää. Kaikki kiinni lopulta Marjamäestä. Tulos tai ulos jos ei syksyllä ala tapahtumaan hyviä asioita.

Kovin vaitonaisia ollaan hyökkäyksen osalta. Ei kunnollisia huhujakaan. Kielii vähän että hyökkäys on kesken jos ei sitten tule jotain mustaa hevosta.

Manninen olis täydellinen. Mutta ehkä vähän epärealistinen. Pelaaja parhaassa iässä. Ulkomailla vielä muutama kausi ja sit kotiutus. Toki olis huikea, mutta en jaksa uskoa tulevalle kaudelle vielä. Katsotaan mitä tapahtuu...
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Kyllähän kyseinen nimimerkki on ihan osunutkin näissä huhuissaan. Eli mikään huutelija ei kyllä ole kyseessä, tietoa ns. koppikäytävältä.
Kuulostaa nimenomaan kaverilta, joka tietää keihin pelaajiin on oltu yhteydessä, mutta osumatarkkuus kuitenkin sen verran paska että ei kyllä ole varmastikaan tietoa että kuka nimen papereihin on laittanut.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokaisen joukkueen keskustelu palstoilta löytyy aina ketju missä valmentajalle vaaditaan potkuja. Käytännössä joku aina valittaa jostain. Kaikkia ei vain voi miellyttää. Varmasti jotkut ultra Jokerit vaativat Marjamäelle potkuja sopimuksen julkistamis päivästä alkaen mutta se ei tarkoita sitä, että se olisi ollut Jokeri fanien yleinen mielipide.
Niin. Sinä kuitenkin pystyt päinvastoin väittämään että Marjamäkeen oli fanit tyytyväisiä? Kun Marjamäki ei itsekään useammankin kauden jälkeen ollut itseensä edes tyytyväinen.
Eli Marjamäen joukkue floppasi joka kausi ja hän menetti myös pelaajien luottamuksen?
Kausi, jonka otit esille niin kyllä. Ja kyllä menetti myös kopin silloin. Tästä on lähde joukkueen sisältä ja sanotaan nyt näin, että kahdesta ekasta viisikosta.
Silti hän sai jatkaa valmentajana, ei saanut missään vaiheessa potkuja ja myös monet hänen vanhoista pelaajistaan seurasivat häntä Kärppiin (Junttila, Turunen, Anttila)?
Miten tämä liittyy siihen, että Marjamäki olisi menettänyt kopin? Tämä mainitsemasi pelaajakolmikko ei ollut ehkä Anttilaa lukuunottamatta millään tavalla jengin kovaa ydintä ja ratkaisupelaajia. Taloudelliset syyt siellä painoi taustalla - aivan kuten tämän kauden Kärpissä. Miksi Marja ei saanut Kärpistä potkuja? Aivan. Marjamäki myös ihan omin sanoin on todennut, että perseelleen meni.
Jos väität että tuomarit eivät välillä jopa aika härskisti suosineet venäläisiä joukkueita, sinä puhut soopaa.
En kait näin sanonut. Sanoin, että ne eivät yhdelläkään kaudella ratkaisseet mitään Jokereiden osalta pudotuspeleissä. Jokerit teki sen ihan itse. Ei Jokerit siellä dumareista kärsinyt.
Varsinkin pudotuspeleissä. Tuomarit suosivat ihan erityisesti SKA:ta.
Kyllä suosi SKAta muita rybyjä vastaan, mutta edelleen puhut nyt aivan eri asioista kun et selvästi tiedä. Suosi kyllä SKAta mutta Jokerit ei kohdannut SKAta yhtenäkään keväänä. Ei ollut mitenkään merkitsevää Jokereiden osalta. Samalla tavalla kauheaa parran pärinää ollut dumareista nyt päättyneellä Liigakaudella pelikieltoineen...Vai voittiko Tappara tuomarien ansiosta? Aivan.
Tämäkö on sinulta mennyt kokonaan ohi? Googlettamalla Jokerit + KHL + tuomarit
No mutta. Jos se lukee lehdessä sen on oltava totta. Edelleen yhtään kevättä ei ratkaissut Jokereiden osalta tuomarit. Yksi Väänäsen niitti 1. kaudella joka olisi voinut jättää viheltämättä. Yhtä lailla Väänänen jättää taklaamatta. Lisäksi yksittäisiä runkosarjapelejä varmasti. Molempiin suuntiin. Liigassahan näin ei onneksi tapahdu...Esimerkiksi esille nostamallasi Marjan 1.kaudella Jokerit sai aivan poskettoman määrän ylivoimaa pudotuspeleissä, mutta 6 peliä ja 0 tehtyä maalia ylivoimalla. Yli 80 minuuttia ylivoimaa. Kuulostaako kenties Marjamäen Kärpiltä...
Sinä olet ollut ilmeisen kova Jokeri fani mikäli olet nähnyt jokaisen Jokereiden pelin vaikka et tykännyt Marjamäen pelityylistä. Marjamäki valmensi kuitenkin Jokereita 4 kautta. Minä en olisi vastaavaan suoritukseen kyennyt.
Heh. En tiedä miten teillä siellä Oulussa, mutta meillä päin ei pelityylin vuoksi jätetä omaa jengiä. Gloryhunterit sitten erikseen. Paskoja koutseja, naisia ja busseja tulee ja menee mutta Jokerit pysyy.En usko, että esim.palstalta vaikka @Huml71 olisi Kärppien seuraamista lopettamassa vaikka Marjamäki penkin takana on. Mutta jos Kärpät ei sinulle maistu niin sittenhän sinun kannattaa lopettaa seuraaminen ja alkaa vaikka Tapparan faniksi.
 

Sokerimunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät voisi järjestää vaikka kolehdin Rotuaarilla, että tälläinen skenaario ei pääsisi toteutumaan.
Luulisi olevan jokaiselle tällä foorumilla selvää, ettei Kärpillä jää pelaajien hankinta rahasta kiinni.

Halutessaan Kärpät voisi Manniseen heittää vaikka puoli miljoonaa euroa. Syyt on kyllä ihan jossain muualla, jos ylikylän ukot taikka omat pojatkin valitsevat esimerkiksi Tapparan Kärppien sijaan.
 

Micol

Jäsen
Vai että Manninen vielä kaiken farssin kruunuksi Tapparaan (jos nyt edes toteutuu). Kertoo kyllä omasta nykyisestä mielentilasta kaiken oleellisen, kun ei edes ilme värähtänyt ja pulssi kohonnut tästä spekulaatiosta lukiessani. Niin käy, kun ei kiinnosta enää lopulta vittuakaan, mitä tuleman pitää. Riittävän pitkään kun perseillään seurassa puolivaloilla, niin tässä on lopputulos - intohimo kuolee hiljalleen.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canes & Junnon aikakauden Kärpät
Luulisi olevan jokaiselle tällä foorumilla selvää, ettei Kärpillä jää pelaajien hankinta rahasta kiinni.

Halutessaan Kärpät voisi Manniseen heittää vaikka puoli miljoonaa euroa. Syyt on kyllä ihan jossain muualla, jos ylikylän ukot taikka omat pojatkin valitsevat esimerkiksi Tapparan Kärppien sijaan.
Vitsailuahan tuo aikaisempi viestini oli. Mutta en ymmärrä miksi moni tuntuu olettavan, että esimerkiksi Ihkun tulot olisivat automaattisesti Kärppien käytettävissä. Tai ylipäätään, että hallitus on valmis rahoittamaan aivan mitä vain. Qstockin kohdalla saattaa olla, että rahahanat Kärppien suuntaan ovat löysemmät, mutta pitää muistaa, että esimerkiksi Ihkua Kärpät ei omista täysin. Liiketoiminta on aina liiketoimintaa ja etenkin jos mukana on muita omistajia niin ei sieltä vaan haeta kassakaapista puolta miljoonaa tuosta vain. Etenkin jos se jääkiekko osa-alueena tuottaa pienten yleisömäärien takia jo valmiiksi tappiota.

Esimerkiksi puolen miljoonan lisä pelaajabudjettiin on pois voitoista ja tulevista investointimahdollisuuksista muihin asioihin, kuten ravintoloiden remontoinnista, odottamattomien kulujen kattamisesta, ja vaikka johdon ja hallituksen palkkioista. Se, että viivan alle jää rahaa ei tarkoita, että se on automaattisesti käytettävissä Kärppien pelaajabudjettiin.

Jos Tapparalla on tilanne jossa itse Tapparan ydintoiminta eli jääkiekko tuottaa niin paljon voittoa, että pelaajabudjettia voidaan nostaa vuosittain vaikka neljään miljoonaan, niin tilanne on hyvin toisenlainen. Rahaa ei tarvitse varastaa muualta vaan joukkue pystyy elättämään itse itsensä. Totuus taitaa olla, että Kärpät ei pysty enää nykyisellään välttämättä kilpailemaan Tapparan kanssa tasavertaisesti. On uutta areenaa, jossa runkosarjan yleisökeskiarvo 7113 katsojaa (vertaa Kärpät 4629). Joukkue joka on finaaleissa lähes joka vuosi, ja kerää lisää tuloja jokaisella pelillä. Eihän tuo tilanne ikuinen ole, mutta tällä hetkellä Tapparan tilanne on niin hyvä, että Kärpät ei välttämättä pysty kilpailemaan rahallakaan.
 

Redimor

Jäsen
Eiköhän se ole niin että Mannisen perässä voi olla muita seuroja, mutta se on eri asia mihin mies tarttuu. Kiva olis nähdä tämän kaiken muun tolloilun kanssa, jos kärpät täräyttäs sen "mahdottoman" sopimuksen miehen kanssa ensi kaudeksi. Olishan siinä ainakin medianäkyvyyttä ja mainosarvoa.
 

JPL

Jäsen
Vitsailuahan tuo aikaisempi viestini oli. Mutta en ymmärrä miksi moni tuntuu olettavan, että esimerkiksi Ihkun tulot olisivat automaattisesti Kärppien käytettävissä. Tai ylipäätään, että hallitus on valmis rahoittamaan aivan mitä vain. Qstockin kohdalla saattaa olla, että rahahanat Kärppien suuntaan ovat löysemmät, mutta pitää muistaa, että esimerkiksi Ihkua Kärpät ei omista täysin. Liiketoiminta on aina liiketoimintaa ja etenkin jos mukana on muita omistajia niin ei sieltä vaan haeta kassakaapista puolta miljoonaa tuosta vain. Etenkin jos se jääkiekko osa-alueena tuottaa pienten yleisömäärien takia jo valmiiksi tappiota.

Esimerkiksi puolen miljoonan lisä pelaajabudjettiin on pois voitoista ja tulevista investointimahdollisuuksista muihin asioihin, kuten ravintoloiden remontoinnista, odottamattomien kulujen kattamisesta, ja vaikka johdon ja hallituksen palkkioista. Se, että viivan alle jää rahaa ei tarkoita, että se on automaattisesti käytettävissä Kärppien pelaajabudjettiin.

Jos Tapparalla on tilanne jossa itse Tapparan ydintoiminta eli jääkiekko tuottaa niin paljon voittoa, että pelaajabudjettia voidaan nostaa vuosittain vaikka neljään miljoonaan, niin tilanne on hyvin toisenlainen. Rahaa ei tarvitse varastaa muualta vaan joukkue pystyy elättämään itse itsensä. Totuus taitaa olla, että Kärpät ei pysty enää nykyisellään välttämättä kilpailemaan Tapparan kanssa tasavertaisesti. On uutta areenaa, jossa runkosarjan yleisökeskiarvo 7113 katsojaa (vertaa Kärpät 4629). Joukkue joka on finaaleissa lähes joka vuosi, ja kerää lisää tuloja jokaisella pelillä. Eihän tuo tilanne ikuinen ole, mutta tällä hetkellä Tapparan tilanne on niin hyvä, että Kärpät ei välttämättä pysty kilpailemaan rahallakaan.
Onko Tapparan kumulatiiviset voitot vaikkapa viimeisen 10v otannalla ohittaneet Kärppien?

Käsittääkseni Oulun Kärpät Oy on edelleen Suomen suurin jääkiekkoseura sekä liikevaihdoltaan että pelaajabudjetiltaan, vaikka Ihqu jätettäisiin huomiotta. Uusi halli toi toki Tampereelle uutta värinää ja mahdollisuuksia, mutta toi se melkoisen pinkan kulujakin.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Oma käsitykseni tuon hallinkin tuotto-ominaisuudesta on sellainen, että Kärpät raapii alkoholijuomien- ja muiden tuotteiden myynnistä valtaosan itselleen. Nokia Areenassa taas on lukuisa määrä erillisiä yrityksiä, joten ottelutuottojen jakauma on hieman erilainen. Kaventaa kummasti tuota kapasiteetin eroa.

Toki on myönnettävä, että ero tulee kasvamaan tamperelaisten hyväksi joka vuosi ja ennen pitkää pidemmän aikavälin luvut yltää Kärppien tekemän tuloksen tasolle.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Esimerkiksi puolen miljoonan lisä pelaajabudjettiin on pois voitoista ja tulevista investointimahdollisuuksista muihin asioihin, kuten ravintoloiden remontoinnista, odottamattomien kulujen kattamisesta, ja vaikka johdon ja hallituksen palkkioista. Se, että viivan alle jää rahaa ei tarkoita, että se on automaattisesti käytettävissä Kärppien pelaajabudjettiin.
Eihän se Mannisen palkka, sanotaan nyt että 500k, olisi kuin n. 200k extraa siiihen, mitä sellaiseen vähän heikompaan, mutta kuitenkin ylikylän sentteriin pyrittäisiin käyttämään. Kyllä Kärpät siihen pystyy.
 

Dalhan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Washington Capitals
Eihän se Mannisen palkka, sanotaan nyt että 500k, olisi kuin n. 200k extraa siiihen, mitä sellaiseen vähän heikompaan, mutta kuitenkin ylikylän sentteriin pyrittäisiin käyttämään. Kyllä Kärpät siihen pystyy.
Jätetään ne helvetin Karviset yms ostamatta siirtorajalla ja panostetaan esim Manniseen tuo 500k
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Jätetään ne helvetin Karviset yms ostamatta siirtorajalla ja panostetaan esim Manniseen tuo 500k
Toisaalta Karvinen olisi nytkin hyvä nelosen laidassa. Ellei sitten Marjamäki ole siihen Jakobssonia sovittelemassa. Hieman ihmettelen, miksi Hermonen roikkuu edelleenkin täällä.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Puolimiljoona jonkun huippupelaajan tänne saamiseksi ei pitäisi olla kärpille ongelma. Jätetään vaikka muutama turhake ostamatta.
Olen peräänkuuluttanut jo monia vuosia, että liiga joukkueiden on vain nostettava pelaajabudjetteja mikäli tänne halutaan huippunimiä. Tästä kelkasta on jo osittain tiputtu ja rupeisi olemaan viimeiset hetket tehdä korjausliikkeitä.

Lisäksi Liigan täytyy pitää tuote kunnossa. Eli joukkueiden määrää ei saa lisätä vaan pikenmiten vähentää. Muutenkin varmistaa se, että ihmiset jaksavat käydä halleissa ja ihmiset puhuvat liigakiekosta.
 

Jan Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tsekin maajoukkue
Onkohan Justin Azevedoa muuten kyselty Ouluun? Olisi mielestäni ihan kelpo 1. sentteri vaikka ikää alkaakin jo olemaan (jos Manninen ei ole saatavilla). Ainakin on Atelle tuttu mies, sillä pelasivat pari kautta yhdessä Kazanissa.

(Huom. kyseessä siis 100% mutuilua/spekulointia.)
 

Kettuperkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onkohan Justin Azevedoa muuten kyselty Ouluun? Olisi mielestäni ihan kelpo 1. sentteri vaikka ikää alkaakin jo olemaan (jos Manninen ei ole saatavilla). Ainakin on Atelle tuttu mies, sillä pelasivat pari kautta yhdessä Kazanissa.

(Huom. kyseessä siis 100% mutuilua/spekulointia.)
Huhutaan kovasti olevan menossa Tapparaan.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canes & Junnon aikakauden Kärpät
Onko Tapparan kumulatiiviset voitot vaikkapa viimeisen 10v otannalla ohittaneet Kärppien?

Käsittääkseni Oulun Kärpät Oy on edelleen Suomen suurin jääkiekkoseura sekä liikevaihdoltaan että pelaajabudjetiltaan, vaikka Ihqu jätettäisiin huomiotta. Uusi halli toi toki Tampereelle uutta värinää ja mahdollisuuksia, mutta toi se melkoisen pinkan kulujakin.
Joo en ole väittänyt tuollaista. Lähinnä vaan totesin, että jos Tappara olisi valmis sen spekuloidun 600k maksamaan Mannisen palveluksista, niin ei se mikään automaatio ole, että siihen kyllä pystytään vastaamaan vaikka samantien. Kukaan ei tiedä mitä se Tapparan tulos on edellisestä kaudesta, mutta ainakin panostukset oli sitä luokkaa, että kyllä sen täytyy aika kova olla. Lähinnä viestini oli sellainen rauhoittelu, että ei kannata antaa mopon keulia liikaa, sillä totuus voi olla, että sitä puolta miljoonaa ei voida sijoittaa Mannisenkaan tasoiseen pelaajaan ilman erikoisjärjestelyjä. Ihku ja Qstock ei ole olemassa ainoastaan sen takia, että sieltä voidaan laittaa rahaa Kärppiin, vaan kyllä siellä on ihan aitoa liiketoimintaa, kustannuksia, hankkeita ja työntekijöitä taustalla. Puolen miljoonankin liikuttaminen vaatii melkoiset perustelut ja prosessit.
 

JPL

Jäsen
Joo en ole väittänyt tuollaista. Lähinnä vaan totesin, että jos Tappara olisi valmis sen spekuloidun 600k maksamaan Mannisen palveluksista, niin ei se mikään automaatio ole, että siihen kyllä pystytään vastaamaan vaikka samantien. Kukaan ei tiedä mitä se Tapparan tulos on edellisestä kaudesta, mutta ainakin panostukset oli sitä luokkaa, että kyllä sen täytyy aika kova olla. Lähinnä viestini oli sellainen rauhoittelu, että ei kannata antaa mopon keulia liikaa, sillä totuus voi olla, että sitä puolta miljoonaa ei voida sijoittaa Mannisenkaan tasoiseen pelaajaan ilman erikoisjärjestelyjä. Ihku ja Qstock ei ole olemassa ainoastaan sen takia, että sieltä voidaan laittaa rahaa Kärppiin, vaan kyllä siellä on ihan aitoa liiketoimintaa, kustannuksia, hankkeita ja työntekijöitä taustalla. Puolen miljoonankin liikuttaminen vaatii melkoiset perustelut ja prosessit.
Toki näin. Mutta ihan sama jumppa olisi Tapparallakin. Väittäisin jopa että Manen palkkaan saisi täällä helpommin extraa kuin Tampereella. Mutta itse en kyllä usko, että hän liigaan palaisi. Varmasti hinnoittelua tehdään agentin suunnalta myös liigan osalta, mikä toki sitten generoi näitä huhuja, jos viestejä ei koodata riittävällä salauksella.

Jos hän kuitenkin Tapparaan menisi, niin Aholle kenkää heti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös