Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Oliver Lauridsen täydentämään Jokerien puolustusta

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 29.04.2016 klo 15.52.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lauridsen saanut joko lisää liikettä tai sitten enemmän vapauksia huseerata välillä jopa ylimpänä miehenä kiekon kanssa. Noussut muiden pakkien ohella upeasti tukemaan aikaisempaa paremmin hyökkäyksiä.

  Tuo Lauridsen on kyllä kunnon "ÄIJÄ" mitä tulee sellaiseen fyysiseen olemukseen.

  Tästä voi jokainen muistella viime kautta ja kotipeliä jossa pelin päätyttyä vastustaja tulee haastamaan ja kuten yleensä Jokereita vastaan, huonosti siinä käy... ;=D

  (linkki vie Lauridsen vs. Arkalov halailuihin)

  Tunteet kuohahtivat pelin päätyttyä - Oliver Lauridsen ja Ilya Arkalov ottivat yhteen | Viafree
   
 2. spertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä pisti kyllä kovaa itsellekin silmään tuossa avauspelissä. Yllättävän hyvin jalat riittivät, ja toivottavasti jatkuu sama tahti alkukauden, ja kehitystä tapahtuu lisää. Lauridsen on kuitenkin sellainen fyysinen pelote joita me tarvitsemme ehdottomasti loppukaudesta, ja on todella positiivista jos pystyy pelaamaan hyvällä jalalla, ja näyttämään muutakin kuin kovaa taklaus-/maalineduspeliään.
   
 3. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
  Liike on kyllä omaankin silmään parantunut, mutta tänään ei siitäkään ollut paljoa iloa, Amurin maali meni kyllä Tanskan jätin huolimattoman puolustamisen piikkiin.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No joo. Mutta isosta kuvasta tässä puhuttiin, ei yksittäisestä tilanteesta.
   
 5. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
  Lainaus:
  Juu ei siinä, hyvinhän Lauridsen on muutoin nuo kaksi ensimmäistä peliä vetänyt, nyt oli vaan aika karkea moka josta pitää antaakin piikkiä.

  Toivottavasti rotaatiota päästään jossain vaiheessa käyttämään niin pysyy ison miehen jalka vähän raikkaampana.
   
 6. 63lmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Itseasiassa oli siinä kohtaa iloa kun Lauridsen kuskasi kiekon hyökkäysalueelle hyvällä liikkeellä josta seurasi Jormakan kamppailuvoitto ja Niemen maali.
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Taas saatiin ihailla Ollien kiekollista peliä ja paikoin jopa luistelua. Lauridsen on kesän aikana keksinyt kyllä jostain itselleen uudet kädet, jalat ja itseluottamuksen. Upeaa katseltavaa, kun "puukäsipakki" ottaa roolia kiekollisesti.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jep, tästä kirjoiteltiin aikaisemmin. Varsinkin se yksi nousu oli helvetin hieno, harmi kun luopui kiekosta, olisi vaan itsekkäästi yrittänyt coast-2-coast loppuun saakka ja vanhanaikaisella sisään ;=D

  Muutenkin Lauridsen on saanut tällä kaudella toimitettua kiekkoa aikaisempaa enemmän maalille asti ja eiköhän tuo kauden avausmaali ole vain ajan kysymys.
   
 9. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä, mutta edelleen välillä ongelmissa hitaissa lähdöissä omassa päässä. Eilenkin oli muutama tilanne, kun pitää kiekkoa ja luottaa valtavaan kokoonsa. Lopulta kuitenkin menettää sen jollain onnettomalla rystynepillä, kun tulee jäätävä kiire. Toivottavasti pääsee tuosta eroon talven aikana, niin siinä on aika kova peruspakki tähän(kin) sarjaan.
   
 10. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuten tuossa yllä joku eilen kirjoitti niin tänään heti helähti!

  Ranteet lukkoon ja splädäm!!! kiekko viivalta maaliin!
   
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  May the FORCE be with you!!!!

  Lauridsen olisi yhden vaihtokierroksen voinut odottaa ja hakea Yakupovin sitten pois. Mutta jumalauta... kaksi dumaria piti kiinni mutta ei auttanut... Yakupov vaan haettiin kasasta ja laitettiin maksamaan #ittuiluistaan!
   
 12. ennustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  Turhautumistahan tuo tappelu oli, mutta Lauridsen on harvinaisen viihdyttävä pelaaja. Pelaa aina kovaa ja varmasti omassa päässä. Lisäksi kouluttaa vastustajia rikkeistä ja välillä ihan muuten vain. Aina kun Lauridsen on kentällä, niin tekemisessä paistaa tunne. Vaikea olla pitämättä.
   
 13. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  – Ylivoiman alussa Jakupov meni soittamaan suutaan maalivahdillemme Ryan Zapolskille.Sitten hän teki maalin ja alkoi juhlia ”Zapon” naaman edessä. Sellaista ei yksinkertaisesti tehdä. Kysyin, mitä hän oikein puuhaa. Se oli epäurheilijamaista eikä kuulu peliin, Lauridsen totesi.

  – Vastasin hänen tekoonsa maalivahtini ja joukkueeni puolesta.

  Olli perusteli höykytystä. Kyllähän tuo piti tehdä. Harmi vaan että Yakupov oli munaton, eikä yrittäny antaa ees takas et ois saanu jäähyn. Noh paha siinä on koittaa pyristellä Ollin käsissä.
   
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lauridsen kusi AV:llä maalinedustan mikä maksoi maalin. Sen jälkeen hän dorkaili itsensä todella nolosti ja typerästi suihkuun ja se maksoi kaksi lisää.

  Yakupov teki kaiken oikein ja oli pelin ratkaisija ja parhaita pelaajia.
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yakupov oli kieltämättä pitelemätön mutta kyllä mä annan puhtaat paperit Lauridsenille ja oikeastaan papukaijamerkin vielä päälle!!!

  Loppupelissä Yakupov näytti tehoilustaan huolimatta olevan nöyrää poikaa eli viesti meni perille (kuten naamasta näki).

  Tuossa vielä linkki Viafreen/Viaplayn/Viasatin sivustolle kyseisestä tapahtumasta.

  Oliver Lauridsen murjoi Nail Yakupovin täysin SKA:n maalin jälkeen - Lensi suihkuun | Viafree

  Edit. pisti hymyilyttämään miten kaveri revittiin dumareiden käsistä (nämä hävisivät kuvasta) ja sitten moukkua naamaan. On tuo fysiikka kyllä kovalla tasolla.
   
 16. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Kyllä. Lauridsen sijoittui väärin ja maali meni hänen piikkiinsä. Mut luulis nhl:ää seuraavalle olla selvillä et tiettyjä asioita ei voi laskee läpi sormien, jos haluaa uskottavuutta. Yakupov kerjäsi turpaan ja sai sitä. Yakupov oli kentän paras, mutta täysin turhaa provoilua harrasti maalin jälkeen.
   
 17. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Turha yrittää puhua järkeä. Hamekangas on vahva kyseisessä käyttäjässä
   
 18. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Uskottavaa olisi ollut hakea huutelija matsiin seuraavassa vaihtokierrossa. Siinä olisi voinut laittaa kunnolla lettiin, molemmille boksia jne. Nyt uskottavuus meni kokonaan, kun Olli näytti kiukuttelijalta ja vielä luovutti Jokereilta viimeisetkin mahdollisuudet voittoon.
   
 19. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lauridsenin sooloilu tappoi jokereiden pelin. Entä jos jokerit olisi päässyt kaventamaan 1-3:een? Ei varmaan hirveän tyytyväisiä joukkuekaveritkaan? Silti löytyy puolustelijoita.

  Yakupovin esitys oli kuin Jarkko Ruudun pelikirjasta. Oli suunsoitot, maalit ja hypyt. Tänään se riitti.
   
 20. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ei ollut mitään mahdollisuuksia voittoon. Nyt sentään yksi apina sai pataansa ja jostain jäi hyvä mieli.
   
 21. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Täähän se on näissä aina miinuspuoli. Mut se on vähän sama jos joku ajaa päähän joukkuetoveria, nii ei siinä aleta muistelemaan et paljon peli on ku jaellaan muistutuksia. Tää oli vaan yks peli runkosarjassa, ja jos tällä saadaan Yakupovia vähän enemmän jaloilleen niin hyvä.
   
 22. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Peli oli jo ohi 3-0 tilanteessa. Niin paljon parempi SKA oli ja turha edes kuvitella että tämän iltaisella esityksellä Jokerit olisi enää noussut. Joten Oliver ei mitään ratkaissut tuolla mätkimisellä. Teki loppujen lopuksi niin kuin pitikin tuossa tilanteessa. Olisi moni muukin Jokeri-pelaaja tarvinnut tänään tuollaista tunteenpaloa lammastelun sijaan.
   
 23. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Ei se ole sama laisinkaan. Tänään ei ajeltu päähän, vai ajeltiinko?

  Pysyn kannassani, Lauridsenin ylilyönti maksoi tänään jokereille pelin ja yleisölle toivon.
   
 24. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  No niin lapset. Paljon melua tyhjästä. Kaveri alkoi leijumaan, Olli kävi muistuttamassa. Matsi hävittiin. Kukaan ei loukkaantunut. Jatkossa vastustajat kenties muistavat tämän pikku episodin. Jatketaan eteenpäin.

  Tänään meni vihkoon melkein koko jengiltä, joten ei me nyt yhteen Lauridseniin kaaduttu. Tärkeä äijä meidän puolustuksessa.
   
 25. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Lauridsen tarjosi yleisölle sen ainoan ilonaiheen more like.