Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nyt vituttaa!

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Swearengen, 18.10.2011 klo 21.54.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ihan oikein olet pelejä katsonut ja varmaan ymmärsit myös lukemastasi saman myös. Pointtihan oli, että Liigan kärkijoukkueet eivät ole tilanteessa, jossa Anttila pelaa yv-pakkina ja Wirtanen 2-sentterinä. Tilanne on Jokereissakin harvinainen, mutta jostain se kertoo, kun näin joudutaan joskus pelaamaan.
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Missähän tuo on yleinen käsitys, että pikkuseurojen venäläispuurtajat tienaavat satoja tuhansia euroina? Kysyin sinulta faktoja, koska en ihan usko väitteeseen. Toki sen voi kuitata, että "yleinen käsitys kai lienee", joten se siitä.
   
 3. Juzsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
  Lainaus:
  Siis nimenomaan en muista, että Wirtanen olisi 2ketjun keskellä viime kaudella pelannut kertaakaan. Anttila viivapelaamistakaan ei kyllä järin isoja muistikuvia ole, että tuskin siellä muutamaa hajavaihtoa useemmin kauden aikana on pelannut. Ne harvat tilanteet, joissa ovat saattaneet tuota roolia pelata onnistuisivat kyllä vallan mainiosti myös liigassa.

  Wirtanen ja Anttila ovat molemmat näyttäneet pystyvänsä liigan tasolla myös tekemään tulosta hyökkäyspäässä.
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Itse muistaisin kaikilta päättyneiltä kausilta, paitsi ehkä ekalta Wirtasen joissakin otteluissa ihan nimettynä 2-senana. Voi olla väärä muistikuva, joten kolmosessa sitten. Anttila pelasi tällä kaudella Jokereissa yv-pakkina yhdessä ottelussa. Mun silmin vakavasti otettava KHL-joukkue ei voi olla tilanteessa, jossa Wirtanen pelaisi hetkeäkään 2-sentterinä tai Anttila viivassa yv-pakkina. Sen verran pitää olla enemmän kiekollista taitoa niin viivassa kuin hyökkäyksessä.

  Kannattaa katsoa isoa kuvaa. Jokerien 3-4 kentät ovat liigatasoa ja maalivahti samoin ykköstä myöten. Tämä ei ole sinänsä Jokerien syy tippaakaan, vaan tulos pelaajabudjetista. Suuri ongelma oli myös se, että tämän kauden 2-sena oli liigatasoa.
   
 5. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä oli muutamassa ottelussa Wirtanen nimellisesti kakkosketjun keskellä, eli muistat ihan oikein. Ja kun puhutaan siitä, että Jokerit ei saa olla tilanteessa, jossa Wirtanen on jotain muuta kuin nelosketjun sentteri, niin siinä ollaan asian ytimessä. Huolestuttavaa tässä on se, että viime kaudella useasti Jokerien sentterit olivat Regin - Niemi - Pihlström - Wirtanen. Ja kun Wirtanen tippui, oli reservissä sitten Mestistasoa oleva Hishon.

  Eli joukkueen rakentamisessa, varsinkin sentteristön, mentiin niin pahasti metsään, kuin olla ja voi. Tästä vedän itse sen johtopäätöksen, että tämä vaikutti myös laiturien pelaamiseen valitettavan paljon.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Huolestuttavinta tässä on se, että asiaa ei edes yritetä korjata.

  Virran poistuminen valmennuksesta on varmistunut.
  Virta siirtyy uusiin haasteisiin | Jokerit.com
  Raipe ja Jalonen sen sijaan jatkaa.
   
 7. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Minuakin harmittaa tuon vanhan irvistelijän Hannu Virran lähtö. Puolustus, sen valmennus ja peluutus ei ole ollut mielestäni Jokerien heikoin lenkki. Aika raju paljastus; tepsiläinen on alkanut tuntua oikeastaan Jokerilta.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Sinällään vituttaa, että Larsenin oikeudet menivät Ufaan. Tai vituttaa jos Larsen Ufaan päätyy pelaamaan, ja eiköhän hän päädy. Erkka taitaa alkaa ryöstämään näitä meillä onnistuneita pelaajia nyt sinne.

  Toisaalta Jokereilla ei ole budjettia palkata tuon tason pelaajia, vaan ne uudet pelaajat pitää löytää aina uudestaan. Eikä Jokerien kannata lähteä panttaamaan pelaajaoikeuksia. Siinä ei kerää arvostusta pelaajilta, vaan päinvastoin. Nyt saatiin sentään Jensenin oikeudet vaihdossa ja kaupantekijäisinä Erixon; molemmat 1. kierroksen varauksia.
   
 9. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Luulisi, että noista Larseniin vaihdetuista varatuista pelaajista ainakin toinen sitten siirtyisi myös Jokereihin pelaamaan. Tosin enpä ole ihan vakuuttunut, onko niistä kumpikaan mikään suoranainen vahvistus, mutta en myöskään kyseisiä pelaajia tunne oikeastaan millään muotoa paitsi tilastoista. Jos sieltä ei pelaajia tule ton kaupan kylkiäisinä, niin toivottavasti edes rahaa olisi liikkunut kunnolla. Menee muuten Jokereitten nykyinen touhotus Ufan kehittämiseen, kun sinne on jo lahjoitettu Virta ja nyt näköjään Larsen. Virta/Larsen kombo pitäisi realisoitua vähintään yhtenä oikeana vahvistuksena, joka tulee alkuperäisen pelaajabudjetin ulkopuolelta.
   
 10. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Molemmat olisivat varmasti vahvistuksia Jokereihin, ei epäilystäkään. Se on sitten eri asia onko toinen tai kumpikaan tulossa, mutta eikai näitä oikeuksiakaan ihan turhaan vaihdella.
   
 11. Satanelonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Koko palsta mennyt lukukelvottomaksi, kun samat nimimerkit itkevät päivästä toiseen samoista asioista. Huhut ovat absoluuttisia totuuksia, hyviä pelaajia ei enää tule, vaikka ei ensimmäistäkään hankintaa ole vielä julkaistu. Joukkue ei voi voittaa mitään, kun kukaan ei tule enää ikinä saamaan potkuja....
  Ja seuraavaksi voikin haikailla takaisin Liigaan.

  Pelottavaa, että kyseessä taitaa vielä olla ihan aikuisia kirjoittajia?
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jokerien minirosteri ei kestä yhtään vapaamatkustajaa, kyllä pitäisi olla selvä asia, jos olet edes auttavasti seurannut 3 edellistä kautta.
   
 13. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Kyse ei ole mistään itkusta vaan realismista. Jos vähintään Hishon (ja Niemi) eivät saa kenkää, ensi kautta on ihan turha lähteä pelaamaan. Näin yksinkertaista se on.
   
 14. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Lainaus:
  Tämä on totta, ja sen takia tänne tulee harvoin kirjoiteltua. Täällä on oma leiri vastakkain ja itse pelistä kirjoitetaan harvoin. Politiikka ja yleinen pessimismi on vallannut tämän Jokerien jääkiekkofoorumin. Mutta onneksi tuolla Liigan puolella on ajoittain hienoja keskusteluja, NHL:stä puhumattakaan.

  Ennen kävi joka päivä katsomassa, mitä Jokerien puolella kirjoitellaan. Nyt se on kerran viikossa tai kaksi.

  Ja kesälomallahan tässä ollaan, mutta hienoa nähdä, että osa faneista repii pelihousujaan jo tässä vaiheessa kautta.
   
 15. Game On! Jäsen

  Lainaus:
  Amen. Ja osa tällä palstalla ilmeisesti luulee ihan aidosti tietävänsä nämä asiat paremmin kuin esim. Kurri, Vuorinen tai Hjallis. Tottakai saa ja pitääkin kritisoida, mutta aikamoisessa massahysteriassa täällä nyt meuhkataan. Kuinka monta varmaa pelaaja on tiedossa ensi kauden joukkueesta? Koska Kurri tai Vuorinen ovat viimeksi huhtikuussa julkaisseet kärkihankintojaan? Sama itku oli jo ennen ensimmäistä KHL-kautta kun ensimmäisenä julkaistiin Huhtalaa, Sallista ja Pöystiä.

  Siitä olen samaa mieltä että tuskin Jokerit tulevat sarjassa näillä resursseilla kummoisesti pärjäämään jatkossakaan, ja että hutihankintoihin ei ole budjetissa varaa. Se on sitten toinen asia, olivatko esim. Salminen tai Hishon huonoja hankintoja jo lähtökohtaisesti, vai sattuivatko vaan alisuorittamaan jostakin syystä mitä me voimme ainoastaan arvailla.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jos katsotaan ihan perusasioita ja joukkueen kilpailukykyä, niin mitään erityisosaamista ei tarvita, jotta voi sanoa, että vapaamatkustajat ja pieni rosteri ei sovi yhteen.

  Mitä näyttöjä Vuorisella tai Kurrilla on? Eka kausi ok, tokalla hyvä runkkari ja kolmas heikko. Trendi on laskeva. Entäs Kurrin tai Vuorisen näytöt ennen Jokereita? Kurrilla toki pelaajana, mutta siihen se jää. Tietysti Kurrin tehtävä on nostaa KHL:n imagoa, ei osata nimellistä työtään. Sama kuin maajoukkueessa. Vuorinen taas voi kehuskella bluusin menestyksellä...Leuaton on hyvä kartuttamaan omaisuuttaan, jääkiekkojohtaminen ei urheilullista menestystä ole juurikaan tarjonnut isoimmista resursseista huolimatta dynastian jälkeen. joten johtoportaassa taitaa olla oma vastineensa Hishionille ja porilaisille.
   
 17. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei lisättävää.

  Lainaus:
  Ei tätäkään (quoten ulkopuolelta) saanut sanottua ilman, että piti täyttää päivän kiintiöpostaus Hishonista ja porilaisista? :)
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Pitäisikö kysyä aina neuvoasi, mitä saa kirjoittaa? Olisi muuten 18§ vastaista.
   
 19. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Luinpa ns. äkkimulgasulla haun viimeiset 100 viestiä, joissa mainitaan Jokerit. Yhdessäkään ei ollut politiikkaa. Pessimismiä edustivat muutamat viestit, joissa valitetaan kuinka palsta on lukukelvoton, kun kirjoitetaan vaan politiikkaa yms. Yli kymmenen viestiä käsitteli peliä. Yli kaksikymmentä viestiä käsitteli eri tavoin Jokerien tulevaa kokoonpanoa. Vajaat kymmenen viestiä käsitteli budjettia, mutta sävyltään todeten että näillä sitten mennään, hankinnat täytyy onnistua.

  Jokainen voi katsoa samat ja aina 200 viestiin asti tästä.

  Tuon perusteella sanoisin, että fanit ovat aidosti huolissaan Jokereista ja joukkueen materiaalista niinkin kovassa sarjassa kuin KHL on.
   
 20. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Edelleen, joka päivä, joka ketjussa, useita kertoja, samat nimimerkit, samat kolme pelaajaa... Ei jumalauta. Ei se asia siitä miksikään muutu tai nopeudu, että spämmii joka helvetin ketjun täyteen samaa itkuvirttä. Ihan sama onko kyse huhuista, Jukka Jalosesta tai A-junnuista niin samat kitinät joka ketjussa.

  Ja ei, en tarkoita, että ei saa kritisoida. Saa ja pitää, mutta toi on vaan jo sisällöllisesti siinä pisteessä, että lähinnä vaan vituttaa muita lukijoita.
   
 21. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Lainaus:
  On kyllä semmoset kevätpsykoosit päällä tällä kyseisellä nimimerkillä, että edes ignoreen laittaminen ei juuri paranna tilannetta. Kiva tulla tarkistamaan kuumimmat huhut kun joka toisessa ketjussa viimeinen kirjoittaja "Ei kiinnosta minua-jäsen". Ehkä pieni kesäloma tekisi terää?
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Tähän väliin pieni Sakoismi: Mika Niemi ja Sakari Salminen locker room salessa. Saavat luvan olla kauden alussa 5. sentteri ja 3. ketjun laituri.

  Pistetäänkö porukalla kolehti kasaan ja ostetaan @Sako :lle Hishonin gameworn playoffpaita?
   
 23. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Tämä nyt varmisti ainakin sen, että nuo kaksi turhaketta ovat ensi kaudella valitettavasti mukana.
   
 24. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja se, jos mikä on tämän ketjun kamaa. Jos ensi kausi sujuu yhtä surkeasti kuin kaksi edellistä, on syytä alkaa pohtimaan Kurrin ja Vuorisen erottamista.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Olkaa iloisia, että arpominen on ohi ja sankarit jää.

  Virheiden tekeminen on inhimillistä, mutta tässä tapauksessa niiden korjaamatta jättäminen anteeksiantamatonta. Aika perustaa potkut Kurrille ja Vuoriselle ketju. Ja antaahan tämä tosiaan uuden syvällisen merkityksen pääomistajan juhlakausille.

  Lainaus:
  Ilmoittakaa kun alkaa olla valmista, niin pistän osoitteen YV:nä.