Nyt just vituttaa!

  • 2 574 386
  • 12 172

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Joo, eli nämä ovat näitä ns. jemmalippuja mitä yksi kaveri koittaa vielä tänään saada, kun erään henkilön tuntee. Tietenkin lippuja on olemassa, jos joku tärkeä henkilö soittaa ja sanoo, että tarvitsisin kolme lippua, niin ilman muuta se järjestyy. Yksinkertaisesti ei voida sanoa valitettavasti lippuja ei ole. Ei tarvitsekaan sillä niitä on kuka tietää kuinka paljon.

En näe hirveästi eroa trokaamiselle vaan kyseessähän on ainoastaan rahan tienaamiseen verrattavissa oleva oman imagon pönkittäminen. Ja jos niitä jää yli, niin eiväthän ne myyntiin enää ehdi.
Tässä tapauksessa trokaamisella ei ollut mitään tekemistä sen suhteen, että sain tsetin.Maksan tsetistä tasan saman hinnan mitä se on maksanut. Enkä välitä siitä onko kenties kyseessä imagon pönkittäminen vai ei. Välitän ainoastaan ja vain siitä, että pääsen matsiin kannustamaan jengiä, jota olen tehnyt vuodesta 1976 ja kenties näkemään kannun noston.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa se, että tuli kaikista ennakkopuheista huolimatta alitajuisesti vähän avattua rotsin ylintä nappia ennen tämän illan peliä, ja nyt ei päästäkään 3-1-tilanteessa Nordiksen lauantai-illan hornankattilaan. Vähintään yhtä paljon vituttaa se, että vielä joutuu lähtemään Hakaskutsiin kerran. Tampere on allekirjoittaneen ylivoimainen suosikkimesta vierasreissuilla, mutta nimenomaan Ilveksen isännöimänä. Tapparan kotimatsit ovat ihan järkyttävää paskaa varsinkin näin finaaleissa. Fanien luomasta tunnelmasta ei kotijoukkueen puolelta ole tietoakaan vaan koko helvetin ottelutapahtuma on yhtä läps--läps-läpyttelyä, jumbolta johdettua Tap-pa-ra-huutelua ja Cheekin yms. skeidan soittamista aivan liian kovalla volyymilla joka ikisellä pelikatkolla. Varsinkin nuo läpsyttimet pääsevät ihon alle ja kovaa, koko vitun touhussa ei ole mitään pointtia. Jengi läpyttää niitä pelikatkoilla musiikin tahtiin (ketä siinä kannatetaan, biisin esittänyttä artistia?) ja parhaimmillaan IFK:n fanikatsomon rummun tahdissa, mikä ei varmaan mitenkään voi olla itse tarkoitus. Tuntuu, että läpsyttimen käteen antaminen laskee keskimääräisen lätkäfanin älykkyysosamäärää noin 50 pisteellä. No, ilmeisesti joidenkin mielestä on pääasia vaan saada meteliä halliin keinolla millä hyvänsä. Jää vaan kysymys, miksei tuolla logiikalla jokaiselle katsojalle anneta käteen vuvuzelaa tai vastaavaa tuomiopäivän trumpettia. Ainakin olisi vitun kova meteli, eli siis yhtä kuin loistava tunnelma.

Tervetuloa vaan Tappara-fanit Nordikselle huomenna (tänään) ihmettelemään, miten sitä tunnelmaa voi luoda ilman jumboa ja ihan omilla äänihuulilla ja kätösillä. Painetaan bulilla!
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olen kyllä Silkkerin kanssa samaa mieltä. Olisi tehnyt mieli ottaa videota niistä ihmisistä jotka hakkasi niitä läpsyttimiä milloin omaan jalkaan, milloin edessä olevan penkin selkämykseen ja kaikilla sellainen kamalan hommaan keskittynyt ilme naamalla. Aluksi vähän huvitti mutta niin totista hommaa tuntui olevan että lopulta säälitti. Onhan se varmaan pikkulapsille ihan jees kun saa luvalla metelöidä ja hakata mutta että aikuiset miehet.

Ja mitä musiikkiin tulee niin ehkä se on vaan ikäkysymys, ettei me vanhat ymmärretä tuollaisia keekkejä yms. Musiikki kun on kuitenkin jokaisen oma makuasia, ja esim. itse kotimaisten artistien kuuntelu oli lähinnä aikoinaan jotain Eppu Normaalia, Juicea jne.

Mutta tänään Pyhättöön nauttimaan minun makuun sopivasta musiikista omilla kätösillä kannustaen.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa se, että tuli kaikista ennakkopuheista huolimatta alitajuisesti vähän avattua rotsin ylintä nappia ennen tämän illan peliä, ja nyt ei päästäkään 3-1-tilanteessa Nordiksen lauantai-illan hornankattilaan.

En usko HIFK:n avanneen yhtään nappia rotsista. Kyllä ne tasan tarkkaan tiesivät, että Hakametsä on paha paikka hakea voitto. Mielestäni HIFK:n olisi ennemminkin pitänyt tulla tuohon eiliseen peliin se takin ylin nappi auki ja tarkoitan tällä sitä asennetta, että meillä on nyt henkinen yliote ja ja rohkeasti pelaamaan samaa kiekkoa, kuin nordiksella. Siinä olisi kotiyleisö hiljentynyt, kun HIFK olisi raastanut avausmaalin väkisin ja jatkanut rummutusta. Kotihallissa ne maalit on tehty väkisin, eikä jääty surkuttelamaan hukattuja maalipaikoja. Kyllähän IFK hukkasi viime pelissä nordiksellakin monta maalipaikkaa ennen Luttisen avausmaalia. Mistä se tehtiin? Metristä. HIFK:lla ei eilen ollut yhtään vastaavan kaltaista maalipaikkaa. Harvoin sitä metristä tyhjiin lyödään, mutta sellaista draivia kohti maalia HIFK:lla ei eilen ollut kertaakaan. Ei kertaakaan. Se käsijarru jäi vähän päälle, kun pelattiin jotain vieraskiekkoa. Tämä johtaa sitten siihen, että kun ei tilanteita. esim. karvausta viedäkään rohkeasti loppuun asti vaan yksi pelaaja jättää sen kesken, niin paine loppuu ja kun siellä on kuitenkin kaksi pelaajaa pelaamassa edelleen sitä painetta, niin kentää aukeaa. Myöskin se Laineen tekemä avausmaali oli mielestäni seurausta ylivarovaisesta pelaamisesta. Annetaan sellainen safety syöttö, jonka Laine lukee kilometrin päähän. Kotihallissa on ollut paljon enemmän uskallusta tehdä ennalta yllättäviä ratkaisuja, vaikka virheitä on tullut sielläkin, mutta kun koko joukkue uskaltaa ja on hereillä, niin niiden lopputulos ei ole niin dramaattinen. Eilen jäi omasta mielestäni vähän kaikki sinne päin. Voidaan sanoa, että HIFK pelasi ihan hyvän vieraspelin, jossa oli paikat loppujen lopuksi aika tasan ja paremmall... vittu mitä paskaa. Pudotuspeleieissä kehityskaaren pitää olla nousujohteinen ja lopulta koti- ja vieraspelaamisen eron pitää olla minimaalinen. Olisin ollut paljon luottavaisempi, jos HIFK olisi hävinnyt vaikka 3-2, mutta osoittanut luonnetta. Niin törmänenhän sanoi edellisen pelin jälkeen, että ylihyökkääminen pitää karsia pois. Menikö sitten ylivarovaiseksi?

En siis ole tyytymätön niinkään lopputulokseen, vaan siihen filosofiaan, jolla peliin lähdettiin. Oliko ennalta sovittu vai pelaajien pääkopasta johtuva. En tiedä. Pettynyt olin. Tänään on kova paine HIFK:lla saada tulos, koska Tampereella joukkue on ollut aika lapanen. Tapparalla oli sama tilanne eilen. Tappio heille ja sarja olisi ollut katkolla Nordiksella. HIFK ei tähän osannut iskeä. Katsotaan miten Tappara vastaa.

EDIT: Toki tiedostan sen, että tänään voitto ihan millä tavalla tahansa ja HIFK ottaa ison askeleen.
 
Viimeksi muokattu:

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En usko HIFK:n avanneen yhtään nappia rotsista.
Tarkoitin siis ihan henkilökohtaista rotsin availua, tuli lähdettyä vierasreissulle ehkä turhankin luottavaisin mielin ja siksi tuo tappio vitutti kahta kauheammin. Noin muuten viestistäsi ihan samaa mieltä. Tänään tulee olemaan hirvittävän iso peli.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Miten Suikkanen voi sanoa ETTEI kumpikaan joukkue kärsi siitä jos tuomarilinja sallii roikkumisen ja estämisen. Väittäisin että nopeampi ja taitavampi joukkue kärsi tämmöisestä tuomarilinjasta. Sitten onkin kysymys kumpi joukkue on nopeampi ja taitavampi.

Tapparan maalikin tuli aloituksesta omassa päässä, koska edellisessä tilanteessa Hintzissä roikuttiin urakalla eikä hänellä ollut mahdollisuutta pelata kiekkoa hyökkäyspäähän.
 

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Vmp, tällä hetkellä fiilis että tää touhu pitäisi jättää vaan kesken IFK:n toimesta. Ei tälläista paskaa pitäisi joutua kestämään!
 

Arzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool
Tappara vie ansaitusti tällä hetkellä.
Oli paikkoja laittaa kiekkoo sisään mut kun ei maistu niin ei maistu.
 

Arzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool
Tapparalla 6 pelaajaa kentällä, yksi kompuroi tuomariin mut koskeeko Tappara kiekkoon missään vaiheessa ennen kuin kuudes kerkee hyppää boksiin? Omaan silmään ei tuohon kiekkoon yksikään Tapparan pelaaja koskenut ennen kuin hyökkäys lähti ja boksissa oli 5 pelaajaa silloin.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Kai siinä nyt sentään joku vaihtoaika on että kuinka kauan voi olla vaikka kaks kentällistä kentällä jos vastustajalla on kiekko? Olihan se ylimääräinen siellä sen 5 sekunttia nyt ainakin jäällä!
Paikkoja kyllä oli ratkaista itekin, suaatana!
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Omaan silmään ei tuohon kiekkoon yksikään Tapparan pelaaja koskenut ennen kuin hyökkäys lähti ja boksissa oli 5 pelaajaa silloin.

Vituttaa niin paljon, että ei jaksa keskittyä, mutta siltähän se kuitenkin näytti. Voi olla, että ei hävittykään tuomareihin vaan omaan saamattomuuteen.

Kuinka monta maalipaikkaa oli? Veikkaan jotain nollan ja nollan väliltä. Kannuhan tässä meni tai toki on peli vielä, mutta faktisesti Tappara on hirvittävä ennakkosuosikki viemään tämän.
 

Arzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool
Jokainen voi huutaa Liigalle vittua ja haukkua tuomareita mut todellisuus on et IFK:n ollut kaks peliä aivan jäätävän paska. Kahden erän paikat kun olis joku..joku.. laittanut sisään niin kukaan ei paljoa täällä taas huutelis.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
No mikäköhän. Auttaakohan oluet tähän? En muista. Pitänee kokeilla.

Tällä hetkellä sattuu, mutta...

Huoli pois ystävät, olen varma, että voitetaan tiistaina!
 

Andy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omaan tehottomuuteenhan tuo isossa kuvassa kaatui, mutta ratkaisu harmittaa. Onhan se nyt selvää, että vaikka se kompuroiva pelaaja ei peliin vaikuttanut, niin samaan aikaan siellä on viisi muuta äijää kentällä, jotka vaikuttavat peliin. Osa on kiekon alla puolustamassa ja yksi keskialuueella, joka pääsee sitten tekemään lopulta maalin. Kyllähän se vituttaa, miten pelin ratkaiseva maali on tällainen, vaikka Tappara kokonaisuudessaan olikin parempi tänään.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
2. pelissä Grillforsin blokkaaminen av:lla by dumari, Raskin maalin hylkääminen josta ei edes jäähyä.

4. pelissä Zaborskyn naurettava pelikielto kun läski-Mäntylä selviää hyppytaklauksesta 2+10:lla.

Ja sitten tänään tämä kaikista suurin farssi, vittu onko noilla dumareilla silmiä päässä. Ei olla toki kärsitty tuomareista ei.

Vittu että vituttaa, ja Liljaniemi & co. voivat painua vittuun
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Itseäni vituttaa tuota yksittäistä tilannetta enemmän finaalisarjan tuomaritoiminta. IFK kärsii enemmän Tapparan jatkuvasta roikkumisesta ja repimisestä, koska tämä osittain hidastaa IFK:n pelaamista tällä hetkellä. Paikkoja tulee silti, joista tarvittavat maalit pitäisi pystyä tekemään, mutta vituttaa tuollainen vankilasääntöjen mukaan viheltäminen.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokainen voi huutaa Liigalle vittua ja haukkua tuomareita mut todellisuus on et IFK:n ollut kaks peliä aivan jäätävän paska. Kahden erän paikat kun olis joku..joku.. laittanut sisään niin kukaan ei paljoa täällä taas huutelis.

Just näin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Aloitin lukea tuota Liljaniemen juttua, saa nähdä jaksaako lukea loppuun.

Yhtä lailla vituttaa tämä maalaiset vastaan Stadi asetelma. Onko se todella noin hienoa maalaiselle, että IFK ei voita? Ei minua kiinnosta yhtään miten Kerho pärjää, enkä myöskään naura niille.

Miksi IFK kiinnostaa näin paljon? Mitä tapahtuisi tälle palstalle, jos finaali olisi Tappara - HPK. Millaisia juttuja lukisimme?
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
... Onko se todella noin hienoa maalaiselle, että IFK ei voita?? ...

Voin kuule kokemuksesta kertoa, että on. Maalaissukulaisiani puoli vuosisataa kuunnelleena viesti on se, että "voittakoon kuka tahansa kunhan ei HIFK". Taustalla on ikiaikainen agraari-Suomen Helsingin herrat-syndrooma. Monissa muissakin maissa pääkaupunkilaiset ovat kansalaisten inhokkilistalla.
 

Arzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool
Miksi IFK kiinnostaa näin paljon? Mitä tapahtuisi tälle palstalle, jos finaali olisi Tappara - HPK. Millaisia juttuja lukisimme?
HPK:n fanit itkisivät tuomareista, Tappara juhlisi jo kultaa ja fanit ylistäisivät God-Laineen uudeksi Crosbyksi.
 

Johan Kesti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikesta paskasta huolimatta, me hoidetaan tämä kyllä seiskapelissä! Käykää vaikka kuunteleen kapteeni Luttisen haastattelu pelin jälkeen HIFK:n Facebook sivuilta.

Tsemii röda!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös