Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nyt just hymyilyttää!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dats, 28.03.2013 klo 21.56.

 1. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei voisi vähempää kiinnostaa.
   
 2. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Paavo Väyryset heitettyäni, hymyilyttää sysipaskan runkkarin päätösotteet.
  Kärpät kesälomalle, runkkarin 2. TPS kesälomalle, ja pari pystyvää haastista
  runkosarjan ylivoimaista hallitsijaa vastaan.

  Nyt (pronssipelin jälkeen) jatketaan uuteen kauteen, toivottavasti uusin valmennus-,
  UTJ- ja pelaajaopein suurimmalla budjetilla tietty!
   
 3. TO41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Liigan erotuomarijohtaja Tapola kärsi kuulemma vääryyttä ekassa matsissa, mutta joka tapauksessa jo toisen tappionkin. Vähän perisuomalainen syy hymyillä, mutta hymyilen silti.
   
 4. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Satuinpa eilen bissellä käydessäni törmäämään mestaruudesta hurmioituneeseen "tapparan mieheen". Menestyksestä nauttimisen sijaan "juntti" keskittyi haukkumaan Hifk:ta ja sen kannattajia. Alkoi hymyilyttämään niin helvetisti. Kaveri alkoi heittää lisää vettä myllyyn terminologian ollessa yhä enemmän vyötärön alapuolella. Tässä vaiheessa kumosin Brooklyn Lagerini loppuun ja sanoin ystävällisesti, että lähden dallaamaan Manskua himaan. Äijän käppänä tuli vielä ulos vetämään röökiä ja huusi perään "vitun hurrit". Tässä kohtaa hymy oli korvissa (lähes itkunaurua) :D

  No, mestaruutta voi juhlia...eiku :D Ollaan me kovia.
   
 5. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En minäkää osais juhlia tuomareiden avustuksella ja unettavalla antijääkiekolla saatua mestaruutta. Vituttais vaan lähinnä, niinku kyseistä kahvaran kannattajaakin.
   
 6. Kinkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kiffen
  Eihän ne voi puhua omista faneista, kun niitä ei ole. Pakko puhua meistä, jotka täytimme sen Hakametsän edes lähelle 5000 katsojaa.
   
 7. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Alhaisen periytyvän älykkyysosamäärän ja epäedullisten ympäristötekijöiden korrelaationa on usein alhaiseksi jäävä koulutustaso, kun tähän lisätään vielä kotona oppimattajääneet käytöstavat, on tulos usein surullista katsottavaa. Olisit tarjonnut einsteinille kortsuja.
   
 8. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Olis pitäny tarjota! :D Äijän tulkinnassa oli niin vahva tappelun haku, että päätin säästää itseni siltä. Annoin siis monologin jatkua, koska tulkitsin, että järkevän dialogin mahdollisuus oli osastoa olematon.

  No, empiirinen tutkimus tuottaa edelleen saman tuloksen; Junttimittari on tapissa, kun puhutaan tapparan kannattajakunnasta.

  Mielelläni kohtaan kasvoja, jotka osoittavat tämän olevan vääristynyttä tietoa.
   
 9. Pienikaluinen Jäsen

  Rönkkö viittaa aika vahvasti Iisalmeen. Sieltäkö olet? Tai Sonkajärveltä?
   
 10. Jude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kiekko-Vantaa Itä 2010
  Lainaus:
  Marko Rönkkö on ihan stadilainen oma junnu.
   
 11. 10penttiä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Habs, Sympatiat NY Rangers
  Lainaus:
  Jännä ajatuksenjuoksu kyseisellä kaiffarilla, mitäköhän mieltä äijä olis ollu jos joku ois kertonu sille että Tappara perustettiin aikoinaan "vitun hurriseura" TBK:n raunioihin?
   
 12. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Niin, ja tappara-kannattajat mielellään vielä omivat TBK:n mestaruudet. Hymyilyttää katsella tamperelaisten pippelinmittailua kummalla on enemmän mestaruuksia. Tapparalais-logiikan mukaan myös Töölön Vesan mestaruudet olisivat Jokerien mestaruuksia. Siis jos Töölön Vesalla olisi mestaruuksia. Hilpeitä janareita kyllä...
   
 13. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Kyllä. Nimimerkilläni tarkoitus kunnioittaa vuoden -83 mestaruusjoukkueen nuorisoketjun Marko Rönkköä, jota välttämättä nuorimmat kannatajat enää muista. Diggailin kyseistä pelaajaa junnuna ihan kybällä!
   
 14. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Ja taas mennään... eiku ihan oikeasti valita Liigan toimistolle, sielläkin ne laskee Tapparan TBK:n suoraksi jatkumoksi, kuten laskivat KAIKKI silloin kun muutos tapahtui. Paljos Toronto Maple Leafsillä on sun mielestä mestaruuksia?

  Edit. Ja Rönkkö, mennään bisselle joskus, lupaan etten ainakaan ala väkivaltaiseksi ja yritän muutenkin käyttäytyä inhimillisesti :)
   
 15. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Ei mun tarvitse valittaa mihinkään, mulle on aivan sama kuinka paljon teillä on mestaruuksia. Tämä on hymyilytys-ketju, ja kyseinen keuliminen hymyilyttää.
   
 16. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Oliko Matinkylän halli räjähtämäisillään 1992, kun Espoo United nousi liigaan??? Veikkaus: kysyt keneltä tahansa tuolla olleelta, niin vaikka on kuinka suorasta jatkumosta kyse, kuuluu se uroteko kiekko-espoolle, ei bluesille, ei unitedille. Asiat on aina helppo kääntää itselleen mieleiseksi. Brawn GP:lle kuuluu varmasti formuloissa myös kaikki Mersun mestaruudet, kun myivät tallin 2009 niille :D Haloo
   
 17. kypärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ainakin Helsingin Jäähalli oli räjähtämäisillään, Matinkylän ladosta en tiedä, sillä pelithän JoKP:ta vastaan pelattiin Nordiksella. Sivuhuomautuksena vain tässä..
   
 18. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Näinkö oli? No anyways, pointti pysyy samana :D
   
 19. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Juu, vaikka punaisia olen kannattanut koko ikäni ja hallillakin käynyt jo yli 30 vuotta niin espoossa tuolloin asuneena oltiin sankoin joukoin jäähalilla seuraamassa kun JoKP otti pataan ja kuka olikaan Joensuulaisten kapteeni tuolloin, juu se sama matikainen joka valmensi meillä 20v myöhemmin.

  Tuli käytyä Kiekko-Espoon nosteen aikaan 90-luvun alussa paljon Matinkylässä katsomassa matseja. Oli mahtava fiilis siellä jo divariaikaan Kärpät-matseissa kun se reilu 1000 ihmistä seisoo ja kannustaa pienessä hallissa, harvoin tuollaista saa kokea. Ehdotonta hymyilyketjun kamaa, pelkkiä hyviä muistoja espoon peleistä matinkylän ajoilta. Oli se mukava harmiton pikkuveli jolla oli pienempi leikkihuone jne.

  _
   
 20. tiki10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybbe All-Stars
  Vuoden seura HIFK! Olispa myös edarin tilanne yhtä hyvä kun junnuissa..
   
 21. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Hymyilyttää jatkoaikaan kirjoittavat useat IFK-fanit/kannattajat. Paskat valmentajat ja UTJ, paskasti rakennettu joukkue ja paskat pelaajat, hallikin on ihan paska. Onneksi sentään kannattajat ovat valtakunnan kärkeä kaikilla mittareilla mitattuna. Asiantuntevia, fanaattisia ja omiensa tukena ensimmäisestä pelistä Nordiksen valojen sammumiseen.

  Viitisen kuukautta seuraavan kauden alkuun, ja kausihan mitä suurimmalla todennäköisyydellä on ihan paska. Ja hävitty. Ja vaikkei olisikaan hävitty, niin paska joka tapauksessa.
   
 22. Penailu on palannut, kauan eläkööt penailu!
  Nyt vielä vaihdatte hiirilauman vähän kovempiin pelaajiin niin Ville Peltosen alulle laittama puudeli-HIFK on selätetty.

  Kyllä kelpais.
   
 23. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Töölön Vesahan käsittääkseni myytiin pakkoraossa jollekin Aimolle, joka sitten perusti Jokerit. Ihan eri asia kuin TBK:n jääkiekkotoiminnan eriyttäminen Tapparaksi, jonka TBK teki ihan omasta halustaan.
   
 24. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Hahhah. Kohtalaisen osuvasti sutkautettu, mutta tiesitkö että juuri tänään julkaistujen pelaajien lisäksi kokoonpanosta puuttuu viisi NHL-pakkia ja kuusi sentteriä, sekä kaksi KHL-maalivahtia?
   
 25. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä meidän kolmosketjun tulisi koostua edellisellä kaudella 40 pistettä Liigassa tehneistä pelaajista! Sääli ettei meillä ollut näitä viime kaudella edes ykkösessä.