Nokka-Jaloselle Kenkää addressi!

  • 108 511
  • 380

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
On tuota tilastoa tarjottu ennenkin vastineeksi kun ylivoimapeliä on moitittu.

En osaa keksiä tuolle tilastolle muuta selitystä kuin sen, että Kärpät on ylivoimalla usein kusessa jo omassa päässä mistä kuitenkin avautuu vastahyökkäysmahdollisuuksia. Eivät nuo maalit yleensä mistään yv-kuvioista tule.

Silmällä sen näkee sujuuko vai ei. Tilastot omaan arvoonsa.
 
Miten se itsellekin sattuu aina ne pelit, joissa yveitä on kahdenlaisia.. en joissa ei päästä edes alueelle ja ne joissa aloitus voiton jälkeen lauotaan suoraan maali. Tyylipisteitä ei sikäli jaeta ja maalit merkkaa, mutta olisi se luottamusta herättävää jos yveessä saataisiin joskus rakennettua tarkoituksella maalipaikka.

Esim. eilen Jypillä yv pyöri välillä aika mallikkaasti. Ehkä ne on egot, jotka tökkii.. kukaan ei esim halua syöttää siniviivalle laukaisupaikkaan vaikka pyssyjä joukkueessa on. Tästä esimerkki eilisen onnenkantamoinen, jossa Lehtonen laukoi viivalta maalin.

P.S. Jaloselle kenkää [] Ei kenkää [x]

eihän sitä sopimustakaan taida olla jäljellä kuin reilu vuosi.

Jatkopahvi Jaloselle [] Ei jatkopahvia [x]

EDIT: kääk.. kaksi kautta vielä!! Noh.. saapahan aikaa kehittyä.. mistäs sen tietää vaikka hänestä tulisi yksi suurista :D hehheheheheh
 
Viimeksi muokattu:

Kaivanto

Jäsen
Aika legendaarista settiä oukka heität, mutta mitäpä sitä suotta vajotakaan Nokkamaiseen harmauteen.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Viestin lähetti Kaivanto
Aika legendaarista settiä oukka heität, mutta mitäpä sitä suotta vajotakaan Nokkamaiseen harmauteen.

Käy itse katsomassa niitä pelejä niin tiedät mistä puhun. Enkä todellakaan ole ajatuksineni yksin.

Nokan pahvia on jäljellä tämän kauden jälkeen vielä kaksi. Aikamoista uhkarohkeutta seurajohdolta väsätä noin pitkä diili tuollaiselle valmentajalle.
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti oukka
Käy itse katsomassa niitä pelejä niin tiedät mistä puhun. Enkä todellakaan ole ajatuksineni yksin.

Nokan pahvia on jäljellä tämän kauden jälkeen vielä kaksi. Aikamoista uhkarohkeutta seurajohdolta väsätä noin pitkä diili tuollaiselle valmentajalle.

Siis en minäkään pidä Jalosta kummoisenakaan valmentajana, mutta tuo ylivoiman ryöpyttäminen nyt vaan on aika hauskaa. Kyseessä on sentään sellainen jääkiekon osa-alue, jolla tilastot pitävät tyypillisesti kutinsa huomattavasti paremmin kuin monella muulla.

Kummallista muuten sekin, että Kärpät on "ylivoimalla usein kusessa jo omassa päässä" ja kuitenkin vastustajat ovat kyenneet tekemään Kärppien verkkoon yhden ainoan alivoimamaalin (tässäkin tilastossa Kärpät on liigan paras, jaetusti Tapparan ja TPS:n kanssa).

Eli varsin mielenkiintoisesti, pelejä katsomalla Kärpät on pelin osa-alueella a ja eritoten sen sektorilla b surkea, mutta tämä todellisuus heijastuu sekä osa-aluetta a että sen sektoria b kuvaaviin tilastoihin täysin käänteisenä. Kärppänä panisin tällä murheellisella kaudella viimeiset toivonrippeeni siihen, että tilastoharha pitää kauden loppuun asti.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Kaivanto
Aika legendaarista settiä oukka heität, mutta mitäpä sitä suotta vajotakaan Nokkamaiseen harmauteen.

Ei se tuohon yhteen settiin jää.

Viestin lähetti oukka
Nyt on hyvät veljet mainio ajankohta selailla tätä ketjua taaksepäin ja huomata että mikään ei ole kauden mittaan muuttunut.

- Jalosen Kärpät pelaa umpisurkeaa ylivoimapeliä
- Jalosen Kärpät ei pääse omista pois
- Jalosen Kärpät häviää kovimmat pelit
- Jalonen on tappanut Kärpistä sen vähänkin fyysisyyden mihin tuolla rosterilla olisi mahdollisuus

Useimmat näistä havainnoista oli nostettu tässä ketjussa esiin jo lokakuun alkupuolella ja nyt voidaan hyvällä syyllä sanoa ettei kyse ollut ainakaan ohimenevistä ilmiöistä. Sellaista se Nokkakiekko vaan on.

Tässäpä pari viimeistä ainakin sarjataulukon perusteella kovaa peliä:

30.12. klo 18.30 Kärpät - HPK (r) 4-1 (2-0,1-0,1-1)
5.1. klo 18.30 Kärpät - HIFK (r) 3-2 ja (1-0,0-1,1-1,1-0)

Nyt tietysti kovat joukkueet vaihtuu HIFK:sta, Ilveksestä ja HPK:sta Lukkoon ja TPS:ään. Niin ja ylivoimalla tehdään maaleja heikkoja välisarja joukkueita vastaan, joten esimerkiksi eilinen Jyp-peli ei käy esimerkkinä YV:llä ratkiastusta pelistä. Ai niin eihän se ollut YV-maali Huczkowski oli kentällä sekunnin. Esimerkiksi käy vain kovat pelit.

30.12. klo 18.30 Kärpät - HPK (r) 4-1 (2-0,1-0,1-1)
37.43 KÄR 3-0 Juha-Pekka Haataja (Kimmo Lotvonen) yv
52.12 KÄR 4-0 Viktor Ujcik (Pekka Saarenheimo, Kimmo Lotvonen) av.

HPK 0 maalia yv:llä, mutta HPK:n YV näyttää paremmalta ja pyörii paremmin. Sitä valmentaa parempi Jalonen.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Sattumalta löysit sitten ne kaksi viimeisintä voitettua kovaa peliä, mutta unohdit koko syksyn. Noistakin kahdesta pelistä toisessa menetettiin piste neljä minuuttia ennen loppua tehdyn tasoituksen vuoksi.

Onko sulla Tepa muita esimerkkipelejä kuin tuo yksi HPK-matsi?

Mitenkäs nämä:
Kärpät-SaiPa 25.9. 2-3 rl.: SaiPa 7x2min, Kärpät 0 yv-maalia
HIFK-Kärpät 19.11. 2-1: HIFK 8x2min, Kärpät 0 yv-maalia
Kärpät-Tappara 9.12. 1-0: Tappara 6x2min, Kärpät 0 yv-maalia
Lukko-Kärpät 12.12. 3-2: Lukko 7x2min, Kärpät 0 yv-maalia
Kärpät-HIFK 5.1. 3-2 ja.: HIFK 8x2min, Kärpät 0 yv-maalia
Kärpät-SaiPa 22.1. 3-2: SaiPa 9x2min, Kärpät 0 yv-maalia

Nyt varmaankin jo huomaat että lähes minkä tahansa peliin liittyvän näkemyksen voi "todistaa oikeaksi" valitsemalla yhden tai useamman pelin esimerkkitapaukseksi isommasta joukosta.

Tunnettu tosiseikkahan on että sinä Tepa pystyt todistamaan Kärpät fyysiseksi joukkueeksi yhden Lukko-pelissä otetun valokuvan perusteella tai Haatajan armoitetuksi maalintekijäksi yhdellä toissakautisella yhden maalin videoklipillä.

Minä olen vieläkin sitä mieltä että Kärppien pahin pelillinen ongelma on ylivoimapeli ja sitä kuvaa eivät auta ainakaan edellä mainitsemani ottelut.

Voisitko Tepa kaivaa esiin vielä tilastot kuinka paljon Kärpät on tällä kaudella pelannut kahden miehen ylivoimaa ja montako maalia on syntynyt?
 

Mwandishi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Samaa mieltä yv:stä oukan kanssa. En ole toki kauhean montaa matsia nähnyt, mutta useimmissa niistä ylivoima ei ole toiminut. Jo kiekon alueelle toimittaminen on ollut todella hankalaa, saati sitten kontrolloidun pyörityksen aikaansaaminen. Parhaiten mielessä on syksyllä Lukkoa vastaan pelatut ottelut, josta toisessa tehtiin neljä yv-maalia ilman yhtään hallittua pakkopeliä(viimeinen tyhjiin), ja toisessa jossa yv-maalit tulivat milloin oman pelaajan selästä, milloin pakin luistimesta...

Olen kyllä kuullut että joissakin peleissä ylivoimakuviot ois toiminutkin, mutta varsinkin kovempia joukkueita vastaan yv on ollut todella tehotonta.

Noh, itseäni lohduttaakseni todettakoon että ei se ylivoima toiminut kyllä Kaken aikaankaan... tästä keväästä on kuitenkin paha tunne että juuri tuo tehoton yv tulee ratkaisemaan Kärppien jäämisen finaalin ulkopuolelle.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Yv

JYPillä ja Kärpilla on yksi yhteinen piirre. YV:ssä kiekko tuodaan keskialueen yli sujuvasti ja sen sen jälkeen hurautetaan rännikiekko tai veto ristikulmaan "toivotaan toivotaan"-tyyliin, että joku kepeäjalkainen laituri sen kerkeää poimimaan ennen alimmaista pakkia. Joskus näin käy muttei läheskään aina.

Kärppien kohdalla tämä ihmetyttää sikäli, että joukkueesta löytyy useampikin taitopelaaja, joka voisi siniviivan ylitettyään rauhoittaa tilanteen kiekon hyvällä hallussapitotaidollaan ja kuvio olisi sitä myöten valmis. JYPissä näitä veikkoja ei oikeastaan ole. Varsinkin Raksilan isossa kaukalossa tämän pitäisi toimia. Mutta useasti yv-kuvio rähmitään tähän rännikiekkokisaan, jonka jo valmentajauransa alkutaipaleellakin oleva kaveri on havainnut Kärppien tyyliksi ja alimmainen pakki on niillä töin jo hakemassa purkupaikkaa ja niinpä näemme kohta saman uudestaan ja uudestaan kunnes minuutit jo ovatkin täynnä.
 

Tarmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Tepa
Ei kelpaa,ne on tuuri maaleja.

Jääkoneen kuljettaja moitti hiukkalaatikko meinigistä.

Silti mielestäni sarjaatulukon persuteella Kärpät on löysäillyt kaikkia vastustajiaan vähemmäneikö totta.

On valitteltu, että sitä ei ole harjoiteltu ja Kärpät tippuusen takia tosipelissä.

Hiekkalaatikolla pelottaa, että Nokka ryssii hommatkeväällä.

Viime kaudella mentiin loppuotteluun,mutta hankinnaltkin oli kovat: Vykoucal, Eloranta, Aalto, Peltonen ja Hulkkonen esimerkkeinä.

Kritisoikaa sitten, kun sarjasijoitus on jotakin sellasita, kun esimerkiksi huippuvalmentaja Rautakorven Lukolla.(mites Lukon playoffit meni?)

Esimerkkinä yksi NHL-mies enemmän, yksi ulkomaalinen enemmän, hänelle on ostettu lupaavia junioreita joukkueeseen. Snellman ja Yli-Torkko esimerkkeinä.


Montako kirjoitusvirhettä? Ja ikä oli???
 

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Minusta tuntuu periaatteella ratkaistiin asioita pienenä miehenä, mutta mutta..."meidän iskä on paras"

Kärppien ylivoima on liigan parasta! Siihen vaikuttaa pari asiaa:

1. Pelattu ylivoimaaika / kpl
2. Tehdyt ylivoimamaalit
________________________

Näistä muodostuu ylivoimatehokkuus %

Tilaston mukaan Kärpät ovat siis parhaita! (toistoa)
1. Kärpät 44 247 50 20,24 %

Ps. Viimevuoden vastaava oli 17.3 % ja runkosarjan parhalla oli 17.7 % (TPS)

Kysynkin muutamalta ylivoiman parjaajalta, että paljonko niitä ylivoima maaleja pitäisi tehdä, että olisit tyytyväinen?
Voisiko se Kärppien ase olla juuri siinä, että ylivoima ei näytä onistuvan ja heti kohta tuleekin maali =))))))
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Komento takas, nyt olen "EOS" osastoa Nokan potkujen suhteen.

Vihdoin, Somervuori pois Viuhkolan ja Tenkratin viereltä. Tosin, Jokinen nyt ei mikään tilantekijä ole, mutta askel parempaan suuntaan...

Liipasimella, liipasimella...
 

Pusacher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Leijonat, Zidane.
Liigan kovin ylivoimajoukkue tilastoissa! Ei jestas, olette enemmän Nokka-filosofian miehiä kuin Nokka itse! Päämäärä, ei tyyli, ratkaisee. Kunhan pääsevät treenaamaan maaottelutauolla eiköhän homma taas luista. Jokerit muuten pelaa kiekkoa jolla tod. näk. pärjää pudotuspeleissä, mutta en jaksa uskoa että yksi maalivahti jaksaa koko kautta huippuiskussa pelata. Jortikka kun ei jatka kevään jälkeen niin ei hänenkään panos ole aivan 100%. Jokerit on vielä saavutettavissa runkosarjassakin, eroa viisi pistettä ennen sunnuntain kohtaamista. Todellinen vaara sen sijaan mestaruustaistossa tulee Koff-akselilta, joista toinen joukkue putoaa jo puolivälierissä pois, voi olla että kolmas kohdataan jo puolivälierissä (Puhumattakaan mitä Koff-akselin joukkueille tietäisi NHL-lakon loppu).

Sen sijaan kenenkä sopimusta muuten voisi tarkistaa on "Savon poika".
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Pusacher
Jokerit muuten pelaa kiekkoa jolla tod. näk. pärjää pudotuspeleissä, mutta en jaksa uskoa että yksi maalivahti jaksaa koko kautta huippuiskussa pelata.

Eiköhän Thomas ole tottunut pelaamaan ihan vastaavan määrän otteluita jo farmisarjoissa, joten tämä tuskin muodustunee miksikään ongelmaksi.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Vihdoin, Somervuori pois Viuhkolan ja Tenkratin viereltä. Tosin, Jokinen nyt ei mikään tilantekijä ole, mutta askel parempaan suuntaan...

Ei tilantekijä, mutta kaveri, joka pystyy jonkinlaisella prosentilla päättämään hyökkäyksiä paikoista ja tukemaan varsin hyvin toisten peliä. Smyth oli vahvimmillaan maalineduksen räkämaaleissa ja fiksussa pienpelissä kulmissa ja Jokinen on pelinrakentelussa Smythiäkin parempi. Jospa Tenki menis nyt niihin riparehin, kun kokoa kuitenkin on kohtuudella. wet pussy vain sotki muittenkin pelin olemalla kaikessa muussa paitsi päättömässä liikkeessä huono.
 

JPL

Jäsen
Ainakin eilen näytti homma toimivan juuri noin. Jokinen ja Piku tekivät peliä ja Tenki pisti 2 kertaa riparista/maalinedestä kiekon reppuun. Nyt tuossa ketjussa on roolit kohdallaan. Sääliksi vain käy nyt Palsolaa ja Pyörälää....

Hitto kun siinä Somervuoren sopimuksessa ei olisi pykälää siitä, että miehen pitää pelata kahdessa pelaavimmassa ketjussa....
 

henkka87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti demitra
Eiköhän Thomas ole tottunut pelaamaan ihan vastaavan määrän otteluita jo farmisarjoissa, joten tämä tuskin muodustunee miksikään ongelmaksi.
Ei maalivahdit farmissakaan pelaa lähemmäs 70 ottelua putkeen!!
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti oukka
Sattumalta löysit sitten ne kaksi viimeisintä voitettua kovaa peliä, mutta unohdit koko syksyn. Noistakin kahdesta pelistä toisessa menetettiin piste neljä minuuttia ennen loppua tehdyn tasoituksen vuoksi.

Onko sulla Tepa muita esimerkkipelejä kuin tuo yksi HPK-matsi?

Mitenkäs nämä:
Kärpät-SaiPa 25.9. 2-3 rl.: SaiPa 7x2min, Kärpät 0 yv-maalia
HIFK-Kärpät 19.11. 2-1: HIFK 8x2min, Kärpät 0 yv-maalia
Kärpät-Tappara 9.12. 1-0: Tappara 6x2min, Kärpät 0 yv-maalia
Lukko-Kärpät 12.12. 3-2: Lukko 7x2min, Kärpät 0 yv-maalia
Kärpät-HIFK 5.1. 3-2 ja.: HIFK 8x2min, Kärpät 0 yv-maalia
Kärpät-SaiPa 22.1. 3-2: SaiPa 9x2min, Kärpät 0 yv-maalia

Nyt varmaankin jo huomaat että lähes minkä tahansa peliin liittyvän näkemyksen voi "todistaa oikeaksi" valitsemalla yhden tai useamman pelin esimerkkitapaukseksi isommasta joukosta.

Tunnettu tosiseikkahan on että sinä Tepa pystyt todistamaan Kärpät fyysiseksi joukkueeksi yhden Lukko-pelissä otetun valokuvan perusteella tai Haatajan armoitetuksi maalintekijäksi yhdellä toissakautisella yhden maalin videoklipillä.

Minä olen vieläkin sitä mieltä että Kärppien pahin pelillinen ongelma on ylivoimapeli ja sitä kuvaa eivät auta ainakaan edellä mainitsemani ottelut.

Voisitko Tepa kaivaa esiin vielä tilastot kuinka paljon Kärpät on tällä kaudella pelannut kahden miehen ylivoimaa ja montako maalia on syntynyt?

Minusta valmentajan suoritusta pitää arvioida miten peli on kehittynyt ja tilastojen valossa Kärpät on ollut hyvä koko syksyn. Edelleen aiemassa vaiheessa ketjussa sanoin, että ylivoimapeli on parantunut kauden edetessä ja sitä vahvistaa nykyään tilastotkin, jossa Kärpät on noussut ykköseksi. Tuossa edellä on sitten valittu ylivoiman toimimattomuuden perusteeksi kaksi Saipa peliä. Nuo on juuri niitä helppoja välisarja vastustajia vastaan, joiden takia Kärppien tilastot monen täällä Jaloselle potkuja vaaativien mielestä saavat Kärppien tilastot näyttämään hyvältä. Tämä vain osoittaa, että taustalla on mututieto. Tuossa edellä ylistetään HPK:n 5-3 ylivoimaa. Eilinen (3.2) HPK-HIFK-peli.

38.00 HIFK Teemu Laakso Kampitus 2min
39.24 HIFK Turo Järvinen Joukkuerangaistus 2min

5-3 yv, ei maalia

55.39HIFK Jarkko Ruutu Koukkaaminen 2min
56.26 HIFK Toni Söderholm Huitominen 2min

5-3 yv, ei maalia

Edelleen en väitä Kärppien ylivoimaa virheettömäksi ja olen esittänyt edellä perusteeksi heikolle ylivoimalle kahden ylivoiman kannalta tärkeän pelaajan loukkantumisen (Viuhkola ja Palsola). Heidän paluunsa jälkeen ylivoima on ollut tehokkaampaa. Yhtälailla vaikkapa Jokereiden ylivoimassa näkyy varmasti Metropolitin loukkaantuminen, taikka sitten Martikaisen.

Mitä tulee tuohon ylivoiman pyörittämiseen ja rauhassa rakentamiseen se ei minusta tarkoita samaa kuin tehokas ylivoima. Esimerkkinä 30 sekunnin rakentelua ja yhtä purkua ehtii nopealla ylösnousulla ja suoraviivaisella laukauksella ampumaan useita kertoja. Nykyisessä SM-liigassa joukkueet poikkeuksetta sumputtaa sini-punaviivan välin jolloin nopein ylösnousu on ehdottomasti päätykiekko. Kun se rakennetaan orhganisoiduti oma mies saa kiekon kaivettua heit kulmasta ja pelattaessa siitä nopeasti maalille parilla kosketuksella syntyy ensimmäinen maalitilanne. Jos tuossa vaiheessa laukauksen suunta on tiedossa muilla kenttä miehillä saadaan paluu kiekko itselle ja ainekset tehokkaaseen ylivoimaan on kasassa.

En ole myöskään väittänyt Kärppiä fyysiseksi joukkueeksi. Olen sanonut, että Kärpillä löytyy miehiä maalin eteen, jotka ottaa iskuja vastaan.

En ole kyllä Haatajaa sanonut armoitetuksi maalin tekijäksi, mutta olen sanonut, että hän osaa tehdä maalin. Mielestäni hän sellaisen teki eilen Tappara pelissä. Kuvat ja klipit ovat esimerkkitilanteita. Kuvan perusteella näytin, että maalilla on Kärppämiehiä, vaikka Gill kuinka sitä siivoaa 2 metrin kropallaan. Gill tekee kyllä sinne maalille menemisestä ikävää, muttei sitä estä.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Viestin lähetti JPL
Hitto kun siinä Somervuoren sopimuksessa ei olisi pykälää siitä, että miehen pitää pelata kahdessa pelaavimmassa ketjussa....
Onko Somervuoren sopimuksessa todellakin tällainen pykälä? Eihän nuo tuommoset pykälät ole mistään kotoisin, ne pelaa kellä peli kulkee! Näinhän se on Kärpillä ennenkin ollut ja näin se on toivottavasti taas ensi kaudella, tämä kausi olkoon poikkeus. Tuo pykälä siis selittää Eeron kovan peliajan heikoista otteista huolimatta.
 

Orsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, RoPS, Maajoukkue, Hollanti, Gun`n`Roses
Viestin lähetti Derksen
Onko Somervuoren sopimuksessa todellakin tällainen pykälä? Eihän nuo tuommoset pykälät ole mistään kotoisin, ne pelaa kellä peli kulkee! Näinhän se on Kärpillä ennenkin ollut ja näin se on toivottavasti taas ensi kaudella, tämä kausi olkoon poikkeus. Tuo pykälä siis selittää Eeron kovan peliajan heikoista otteista huolimatta.

Mä tikahdun tänne. Kiitos. (Vai johtuiko se sittenkin tuosta Lapin Kullasta ;=)
 

JPL

Jäsen
Viestin lähetti Derksen
Onko Somervuoren sopimuksessa todellakin tällainen pykälä? Eihän nuo tuommoset pykälät ole mistään kotoisin, ne pelaa kellä peli kulkee! Näinhän se on Kärpillä ennenkin ollut ja näin se on toivottavasti taas ensi kaudella, tämä kausi olkoon poikkeus. Tuo pykälä siis selittää Eeron kovan peliajan heikoista otteista huolimatta.

Näin kerrotaan.... ja kyllähän tuo siltä myös näyttää todellisuudessakin. Kyllä näitä pykäliä jonkin verran käytetään. Samaa mieltä siitä, että ei ne ole mistään kotoisin.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
En tiedä olenko puusilmä, mutta mä en ole nähnyt Eeron otteita missään vaiheessa kauhean heikkoina.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Jeff
En tiedä olenko puusilmä, mutta mä en ole nähnyt Eeron otteita missään vaiheessa kauhean heikkoina.
Olet. Olet mennyt lankaan, näennäisen hyvän pelin ja hyvän pelin väliin mahtuu paljon. Kuten esimerkiksi Somer-Eeron ja esimerkiksi Pyörälän väliin, siihen mahtuu paljon tuhlattuja euroja.
 

JPL

Jäsen
Pikku-Eero ei ole pelannut erityisen huonosti missään vaiheessa. Nylanderin tuloa ennen ja sen jälkeen peli ei mielestäni ole ollut niin hyvää, mitä voidaan odottaa tämän tason kaverilta. Jokeri-ottelu oli itse asiassa jo minun mielestä parempaa. Eero jopa syötteli järkevästi, eikä itse laukonut ainakaan kovin huonoista paikoista. Selvästi maalin saaminen, pitkän kuivan kauden jälkeen antoi Eerolle pikkuisen taas itseluottamusta myös syöttämistä varten. Hänellä oli todella pahasti ongelmia löytää yhteinen sävel esim. Viuhkolan kanssa. Palsolan ja Pyörälän kanssa hän saa aika paljon vapauksia pelata kiekon kanssa. Ketju on ihan hyvä. Todellisuudessahan tämä onkin vasta Kärppien kolmosketju, vaikka nimellisesti onkin ykkönen.

Edit: typos...
 
Viimeksi muokattu:

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Olet. Olet mennyt lankaan, näennäisen hyvän pelin ja hyvän pelin väliin mahtuu paljon. Kuten esimerkiksi Somer-Eeron ja esimerkiksi Pyörälän väliin, siihen mahtuu paljon tuhlattuja euroja.

Eilen oli jo tosi peli kyseessä. Somervuori näytti tasonsa Jokereita vastaan. Hyviä, rohkeita kuljetuksia ja syöttöjä hyökkäysalueella. Molempien Kärppien maalien aikana kentällä. Varsinkin maalivahdin maskin teko Niinimaan tasoitusmaaliin huippusuoritus. Thomas oli juuri ratkaisevan hetken maskissa, kun Janne laukoi. Eero tulee olemaan tärkeä pelaaja Kärpille loppuotteluissa.
Nythän on Eerolla pisteitä jo ihan mukavasti, samoin tehopisteet hyvät. Tulee olemaan yksi Kärppien kysytyimmistä pelaajista SM-liigaan ja ulkomaille. Näin se vaan on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös