Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Niklas Bäckström – paluu Nordikselle

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 10.06.2016 klo 13.24.

 1. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nooh, totuuden nimissä ei nuo luvut vielä mitään vertailukelpoisia ole - GAA ei tule tietenkään jäämään 1,62:een, ja molarien tilastoissa näkee jänniä yli- ja alisuorittamisia vielä 20 matsinkin kohdalla. Mutta ei siitä mihinkään pääse että todella hyvin on lähtenyt Bäckströmin kausi käyntiin!

  Jatkoajan "arvio" nyt oli 100% pelkkää seksivau-skandaali-klikatkaamua-paskajournalismia, tuskin ne oikeasti uskoivat arvioonsa itsekään.
   
 2. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste
  Lainaus:
  Lähinnä tuo nyt olikin kuitti nykymeiningin urheilujournalismille, mihin valitettavasti Jatkoaikakin osittain sortuu. Kaikkiin ennakoihin ja uutisiin pitää saada joku kohu/jännä tulokulma, jotta uutinen olisi jollain tavalla muka houkuttelevampi. Paskaa sanon mä. Nyt ennakkoa tehdessä oli päätetty selkeästi, että tää on junioireiden vuosi, sanokoot järki mitä sanoo. Vähääkään itseään kunnoittava lätkäjournalisti olisi tiennyt (ottanut selvää), että Nikke tulee olemaan hyvässä kondiksessa syksyllä.

  GAA varmasti nousee vielä, mutta voin lyödä vetoa, että se runkosarjan jälkeen alkaa edelleen ykkösellä. Enihuu jokainen noistai tilastoista on liigaveskareista top vitosessa.
   
 3. mästare Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, SJS / MIN / NYR, Real Madrid
  Kyllä Bäckström on terveenä pysyessään Liigaan helvetin kova maalivahti, eliittijäbä vaikka tilastot tuosta toki vielä pitkän kauden aikana muuttuvat. Erinomaisesti on aloittanut, siispä kaikki hyvin valtakunnassa. Meillä on todella hyvä maalivahtikaksikko ja siihen ei kyllä kaaduta.
   
 4. doppelgänger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
 5. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joukkueen kotisivulla lukee, että on sivussa 7-8 viikkoa. Mielenkiintoista mistä toimittaja on tuon tiedon kaivanut.
   
 6. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Melkeinpä kaikki mahdolliset uhkakuvat alkavat HIFK:n tämän kauden osalta täyttyä. Hintzistä ei ollut 1.senaksi ja Bäckström ei kestä ehjänä edes syyskautta ja joutuu lopulta lopettamaan uransa.
   
 7. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Niin, olihan Bäcks jo ennen kauden alkua kysymysmerkki terveytensä puolesta, joten siinä mielessä ei yllätä 2 kuukauden saikku tai uran lopetus. HIFK:lla on usein yritys taikoa vemppalistalaisista tuloksentekijöitä, mutta melko usein korttitalo leviää käsiin.

  Myllyniemi on melkoinen downgrade Niklakseen nähden - toivottavasti kunnon stuntti vielä löytyy, jos NB:n pelit on pelattu. Viime kauden tilastonsa katastrofaaliset (oli edesauttamassa mm. HPK:n ulos sääleistäkin). Onko Jere M pelannut edes kuluvalla kaudella ? Syyskuun kattava pelaajasopimus oli julkistettu Ilveksen kanssa, mutta ei näy miehen nimellä matseja Liigan eikä Mestiksen tilastoissa eikä Eliteprospectissa.
   
 8. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Tosin tuo "tämän hetkisen arvion mukaan" jättää ikävästi tulkinnanvaraa, toivotaan että arvio pitää paikkansa.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tuskin kotisivuille halutaankaan suoraan kirjoittaa, että ura todennäköisesti ohi, vaikka tilanne todennäköisemmin olisi tämä kuin tui 7-8 viikkoa poissa? Todella ikävä uutinen kuitenkin tähän päivään, mielestäni siinä oli vain jotain todella upeaa nähdä Bäckström IFK-paita päällä ja kyllähän Nikke oli hyvässä vedossa tämän alkukauden!
   
 10. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Ei kai ne nyt voi kirjoittaa, että ura saattaa olla siinä. Paska juttu, mutta olihan tässä nämä riskit tiedossa...
   
 11. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Kyllähän voi. Ja pitäisikin kertoa. Aikamoista fanien aliarviointia, jos puhutaan kahdesta kuukaudesta, vaikka tiedettäisiin ihan muuta.
   
 12. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Jos ei ole varmaa tietoa, niin ei pidä kertoa.
   
 13. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Jos oikeasti tiedettäisiin, että Bäckströmin ura oli tässä, siitä varmasti infottaisiin. Tällaista tietoa ei ilmeisesti kuitenkaan ole, joten siksi mennään varmastikin sillä tiedolla, joka on eli Nikke on sivussa 7-8 viikkoa. Tätä tukee myös se, että tehtiin soppari a) Myllyniemen kanssa ja b) about Niken saikun pituinen. Jos oikeasti tiedettäisiin, että Bäckströmin ura oli tässä, olisi varmasti a) hankittu eri luokan korvaaja b) tehty korkeintaan siksi aikaa Myllyniemen kanssa lyhyempi sopimus, kun kunnon korvaaja löytyy.

  Ei siis todellakaan mitään fanien aliarvioimista vaan todennäköisesti mennään ihan faktapohjalta ja kunnioitetaan myös loukkaantuneen pelaajan oikeusturvaa. Kaikenlainen turha spekulointi uran lopulla ei palvelisi tässä ketään.
   
 14. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Komppaan ylempää. Jos tiedettäisiin, että Bäcksin ura on ohi, niin sieltä olisi tullut ihan eri niminen kaveri Keken pariksi.

  Eli toivoa on. Sitä en vaan osaa sanoa että paljonko.
   
 15. Kyllähän tämä ihan selkeästi siltä näyttää että ura SAATTAA olla ohi mutta sitä ei kukaan tiedä ja nyt vedetään henkeä tilanteen suhteen sen 2kk. Kerkeää vielä veskakaupoillekin tai sitten Lankinen vetää niin hyvin että Myllyniemi voi availla luukkua loppukaudenkin. Bäckström ei palaa tai palaa.
   
 16. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Olet oikeassa viime kauden osalta. Välillä tuntui, ettei saisi rantapalloakaan kiinni. Ehkä saa kuitenkin luukun kiinni.
   
 17. Scharnhorst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 18. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tyrväinen
  Ja nyt näköjään HIFK avannut sanaisen arkkunsa tuon tviitin pohjalta: HIFK Niklas Bäckströmin tilanteesta: Tieto ei pidä paikkaansa | Sportti.com

  Referoin olennaisen osan vielä tähän:
  Torstaina Ylen toimittaja Sami Laine kertoi Twitterissä, että hänen saamien tietojen mukaan Niklas Bäckströmin koko ura saattaisi olla vaarassa. Perjantaina HIFK kuitenkin linjasi, ettei asia pidä paikkaansa ja korosti, ettei seura myöskään kommentoi huhuja.

  HIFK on tiedottanut asiasta vain sen, että Bäckström on sivussa tositoimista arviolta 7-8 viikkoa. Seura paikkasi maalivahdin jättämää aukkoa eilen torstaina, kun se ilmoitti hankkineensa maalivahti Jere Myllyniemen vuodenvaihteeseen saakka ulottuvalla sopimuksella.

  HIFK myös korosti, ettei sillä ole tarvetta kiistää mitään Bäckströmin liittyvää uutista, sillä seura ei ole missään vaiheessa tiedottanut maalivahdin uran olevan vaakalaudalla.
   
 19. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Niklas pelaa jonkun vamman alaisena, pakko olla näin. Tuo touhu oli meinaan tänään sellaista, että suorastaan hirvitti katsella miehen työskentelyä. Sivuttaisliikkeissä kesti ikuisuus ja mies tuntui koko ajan maalilla siltä kuin empisi liikkeitään. Pari kertaa oli sellanen tilanne, että maali ammotti parisen sekuntiakin ihan tyhjyyttään, koska Niklas oli maassa ja nousi hitaasti ylös. Ja se parisen sekuntia on vitun pitkä aika jääkiekko ottelussa.

  E: Niin ja mitään tietoa asiasta ei siis minulla ole, mutta näkihän ton saatana sokea kanakin kun vertasi alkukauden meininkiin ennen tuota loukkaantumista.
   
 20. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Eiköhän siellä ole taustalla vielä ne vanhatkin vaivat? Tuskinpa Nikke pystyy täysin terveenä pelaamaan enää peliäkään ja ei olisi ihme, jos homma laitetaan pakettiin tämän kauden jälkeen?
   
 21. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Juu en ylläty minäkään jos ura pistetään pakettiin tämän kauden jälkeen. Olihan siitä jo huhua tämän viimeisimmän loukkaantumisen yhteydessä, että ura saattaisi päättyä jopa siihen. Toivottavasti ei vaan nyt ole mitään sellaista meininkiä, että vedetään jollain piikillä ja halutaan ns. lopettaa kunnialla tuo touhu. Siltä se kyllä on näyttänyt.
   
 22. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä itsekin tulin pohtineeksi, että katsotaanko tässä vielä ennen siirtorajaa, että kestääkö paikat pelaamista. Sellainenkin kävi mielessä, kun Vehviläistä on kuulemma tiedusteltu loppukaudeksi vuokralle jonkun liigaseuran toimesta, että voisiko tuo joukkue ollakin IFK. Ratkaisujahan tässä on kuitenkin tehtävä jos on vähänkin viitteitä, ettei Bäcksin paikat kestä pelaamista keväällä.
   
 23. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Tämä käväisi minullakin mielessä - tosin varmaan mieluummin vuokraisivat Vehviläisen sellaiseen joukkueeseen, missä peliaikaa on varmasti tiedossa, mutta mahtaako sellaisia sitten liigasta löytyä.

  Kyllä Bäckström vaikuttaa sen verran huteralla pohjalla olevan, että joku timolindström tarvittaisiin kevääksi. Ex-Kolli Juho Olkinuora olisi ehkä ollut hyvä vaihtoehto, mutta se juna meni jo.
   
 24. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä Niken liikkuminen näyttää niin kankealta, että ei ole vammoistaan toipunut. Sitkeästihän tuo yrittää, mutta alkaa näyttämään siltä, etteivät paikat enää vain kestä. Voi hyvinkin olla, että ura on tämän kauden jälkeen paketissa.
   
 25. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lunkkahan tuntuu koulivan näistä nuorista miehistä tähtiä kaikista, joten tänne vaan Vehviläinen, jos Bäcksillä on paikat niin paskana että pelaaminen ei enää onnistu.