Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Niklas Bäckström – paluu Nordikselle

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 10.06.2016 klo 13.24.

 1. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuo koko JA:n juttu oli aivan hirveää skeidaa ja pahempaa klikkijournalismia kuin kaksikon Rantanen & Nyholm -spedeilyt pahimmillaan. Osoittaa kyllä melkoista puusilmäisyyttä jättää Bäckström listan ulkopuolelle. Vai että menee sellaiset nimet kuin Rajaniemi, Georgijev, Bernard ja Järvinen Bäckströmin edelle ensi kauden maalivahteja rankattaessa... En tiedä itkeä vaiko nauraa.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lankinen on IFK:n ykkösmaalivahti? Just joo, Niken ja Lankisen ero harjoitusmatseissa ja CHL:ssä on ollut kuin yöllä ja päivällä Niken hyväksi.
   
 3. Bigreds. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ei lajil' väliä
  Lainaus:
  EI näistä kannata välittää, epäilen, että kyseisten "toimittajien" (lue: fanien) lajituntemus rajoittuu ehkä juuri ja juuri ulkojäillä surffailuun ja siten nämä eskoseppäsmäiset urheilulehtikopioinnit voi jättää omaan olemattomaan arvoonsa.
  Veikkaan kuitenkin, että Lankinen aloittaa huomenna ja Nikke pääsee näyttämään taitonsa lauantaina himassa. #alkaisjo
   
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämähän on aivan päivänselvä juttu. Jos Bäcksi onnistuu odotetusti, niin koko jutun voi vain unohtaa ja jos hän jostain syystä epäonnistuukin pahasti, niin sitten voi kaivaa taas artikkelin esiin ja ylpeänä esitellä kiekkotietämystään.

  Toimittaja tai siis "toimittaja" voi suoltaa mitä tahansa paskaa ilman minkäänlaista riskiä. Jos Bäcksi on koko kauden aivan suvereeni, niin ei tähän kukaan silti jaksa sen enempää palata.
   
 5. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Siis toi juttuhan aiheutti naurut jo pelkällä otsikollaan. "HEI KATSOKAA KAIKKI MEILLÄ ON TOOOOOSI ROHKEA JA SKANDAALIMAINEN VALINTA, EIKS VAAN ETTÄ TÄSTÄ PITÄÄ TULLA ISO PUHEENAIHE JOOKO?"

  Toisin sanoen koko jutun pointti on sanoa tarkoituksella jotain "ristiriitaista" ja kerätä sillä huomiota. Hohhoijaa. Tuskin siis oikeasti todellakaan pitävät Bäckströmiä kakkosmolarina, ja jos pitävät, niin no, se kertoo jotain kirjoittajan ymmärryksestä ja ammattitaidosta, tai siis niiden puutteesta.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Siis tuohon ei jaksanut edes kommentoida. Niinhän sen olisi pitänyt olla, että lukija olisi itse alkanut asiaa ihmetellä, mutta ei tietenkään. Kuulutetaan se jo valmiiksi otsikossa.
   
 7. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Muistaako kukaan minkä niminen uuvatti tuon jutun on tehnyt vai meneekö "toimituksen" piikkiin? En siis missään nimessä pyydä ketään avaamaan kyseistä linkkiä, mutta jos jollekin olisi jäänyt mieleen.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Päätoimittaja Wennström jonkun apurinsa kanssa.

  Ja siis tämähän täyttää tehtävänsä jo näinkin. Varsinkin nyt, kun on alle vuorokausi kauden alkuun, niin moderaattorit tarkkailee tätäkin osiota ja siellä varmasti jo viesti kiirii kirjoittajille asti ja naureskellaan täysosuma-artikkelille, kun aiheuttihan se puhetta.
   
 9. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 10. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Joo nyt oli kaikinpuolin hyvä 10min pätkä tossa linkissä, joka jokaisen kannattaa zekata kyllä.

  Kaiken muun hyvän jutustelun lisäksi hyvä pointti Lehkoselta se, että miksi IFK ei napannut Melartia JJ:n korvaajaksi, kun saatavailla oli ilmeisesti ollut.
   
 11. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Pahasti näyttää siltä, että ollaan tämän kaverin varassa useasti tällä pakistolla. Kolme läpiajoa ja pahoja tilanteita, onneksi tarttuu tällä miehellä. Paremmalla pakistolla jäisi vähiin omiin menneet Bäckströmin ollessa maalissa.

  Post-game haastattelu todella upea, hienoja ja arvokkaita sanoja Södestä, IFK:sta ja Nordiksesta.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2016 klo 19.30
 12. Bismarck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bill Belichick
  Lainaus:
  Sanotaanko näin, että itse odottelen kauden etenemistä, sillä niin usein on vaikea saada oikeaa kuvaa joukkueen todellisesta iskukyvystä alkukaudesta - paketin pitää vielä hioutua ja jonkin aika peliä leimaa huolimattomuusvirheet, vaikka koossa olisi huippunippu. Tervetuloa takaisin Nikke!
   
 13. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Vakuuttava oli esitys, rauhallista työskentelyä ja taisi masentaa JYP-hyökkääjien läpiajot jo maineellaan. Ainoasta maalista Nikke varmaan vähän itseään tukistaa, vaikkei paha imu ollutkaan. Hyvä ohjaus, mutta ei vastustamaton.
   
 14. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Huikea tekniikka edelleen. Pelkästään oikeita liikkeitä pelissä. Vähän taisi alussa kiekkoja tippua, en ole varma kun katselin kaukaa.

  Jos joku pitää Hytösen maailmanluokan ohjausta imaisuna, ei varmaan ole koskaan kiekkoja millään tasolla torjunut. Tuollaisen torjuminen on täysin tilastollista; usein onnistuu, joskus ei mutta yksittäinen tilanne ei kerro mitään siitä onko tilanne pelattu oikein. Useammin se ohjaus kohoaisi ylös kuin jäisi jäihin. Mielestäni Nikke pelasi tilanteen oikein pitäen itsensä maksimikokoisena.
   
 15. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Kyllä mä ohjauksien torjunnan vaikeuden tiedän, mutta tuo ei ollut pahin mahdollinen, koska kiekon vauhti oli pieni. Olen nähnyt maalin vasta livenä, mutta minusta Nikke ehti reagoida ohjaukseen hyvin, mutta lipsahti silti maaliin.
   
 16. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  #37 oli jälleen kerran eilen mies paikallaan. JYP-painostus toisessa erässä oli sitä luokkaa, että huonommalla veskarilla ottelu olisi hävitty. Hidastuksia katsoneena pitäisin päästettyä maalia 50/50 -tilanteena. Joskus nuo torjuu ja Bäckström oli suhteellisen hyvin mukana, mutta ei kun ei. Missään vaiheessa ei eilen tullut samanlaista paniikkia veskarin toiminnan takia kuin Lukko-ottelussa.....
   
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Pakko huudella vieraisiin pöytiin, mutta mahtavaa että Nikke on taas Liigassa. Tokihan mielellään olisi Kärpissä nähnyt uransa päättävän, mutta toisaalta ihan yhtä oikein että on myös siellä oikeassa paidassa, koska arvostan sitäkin että nämä isot nimet tulee sinne "oikeaan paitaan" pelaamaan vielä uran loppupuolella.

  Toivottavasti tiistaina Kärppäfanit muistaa Bäckströmiä kunnon suosionosoituksilla Raksilassa kun IFK tulee vieraaksi, kyseessä on kuitenkin Kärppien kaikkien aikojen paras maalivahti ja mielestäni yksi suurimpia pelaajia ainakin nyt 2000-luvulla ja miksei muutenkin. Hieno mies, todellinen esikuva ja ikoni.
   
 18. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Hattu kouraan, todella hienosti kirjoitettu ja pelkkää asiaa. Nikelle viikon sisään toinen "tippa silmässä peli", koska kärppävuodet ei unohdu koskaan ja siteet sinne (Hilli, Junno, Spede, Kukkonen etc) ovat todella lämpimät.
   
 19. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Ei se paluu Liigaan ihan paskasti oo mennyt
   
 20. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Huikea maalivahti. Todella vahvaa tekemistä illasta toiseen, luo hyvän turvan maalivahtiosastolle ja tekee pienet asiat (puheet, milloin ottaa aloitus ja milloin ei, ohjata pakkeja, milloin pelata syvällä ja milloin haastaa laukoja jne.). Aivan jäätä kaveri, jos puolustus pysyy ehjänä niin IFK:n päästetyt maalit tulee olemaan aika vähäiset tällä kaudella.

  Ps. oliko ensimmäinen liigassa tullut nollapeli ikinä IFK:n paidassa Nikelle, vai onko niitä aiemmin?
   
 21. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Joo, mutta onhan se liike hidasta ja kaveri kankea kuin rautakanki, rikkikin on koko ajan ja vanha...
   
 22. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Heh, aivan näin. Taso ei riitä, ikä painaa ja musta ei tartu. Paitsi että mies on omien sanojensa mukaan parhaassa kunnossa 5-6 vuoteen, vammoja ei ole lainkaan ja päästettyjen keskiarvo on aika mukavalla tasolla (1,62, torjuntaprosentti 92,53%).
   
 23. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Lainaus:
  Nyt mulle tuli paha mieli, kun 38 vuotiastakin jo kutsutaan vanhaksi ;-)

  Mä näen tän homman jokseenkin silleen, että kun ketjujen peluutus on muuttunut siihen suuntaan, ettei 1. kenttä ole aina se tähtisikermä vaan joukkueella voi olla (ja tulisi olla) neljä tasaista roolitettua ketjua, miksei sillä voisi olla ykkös ja kakkos veskan sijaan kaksi ykkös veskaa? Terve kilpailutilanne parantaa suorituksia.

  Onko Lankisella parempaa tilannetta kuin kehittyä huippumaalivahdiksi Bäckströmin maalivahtiparina? Hyvin on Bäckströmkin skulannut ja ainoa peikko on noi loukkaantumiset tai jo valmiiksi p.skana olevat paikat.

  Kevään pleijareissa tarvitaan kaksi kovaa maalivahtia, joista kumpi tahansa voidaan heittää laatikkoon ilman, että jengi huokailee ja lähtee mieluummin leffaan, eiks je?
   
 24. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste
  Jatkoajan ennakon mukaan Nikke ei ole liigan TOP10:iin kuuluva maalivahti. Sen verran kautta takana, että kuvut alkavat olla vertailukelpoisia. Torjunta% 92,53, voitto% 62,5 ja päästettyjä maaleja 1,62/ottelu. Kaikilla Nämä kaikki alisuorittaneen jengin takana. Miten meni arvio?

  E: Renegade kerkesikin tätä kirjoittaessa nostaa tilastot esille.
   
 25. obi-wan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
  Lainaus:
  Jatkoajan arvio olisi varmastikin ollut erilainen jos eräs avustanut olisi tehnyt raporttinsa ajoissa .