Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Niklas Bäckström – paluu Nordikselle

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 10.06.2016 klo 13.24.

 1. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Tukholman AIK:ssa Nikke pelasi numerolla #37, siinä määrin tuttu numero myös.
   
 2. Gemondo Jäsen

  Onko tietoa että löytyykö Bäckströmin sopimuksesta NHL-pykälää? Torontossa olisi nimittäin juuri Bäcksin kokoinen aukko rosterissa..
   
 3. Poropaimen Jäsen

  Lainaus:
  Miksei olisi?
   
 4. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Aivan joo, kaikilla Liigapelaajillahan taitaa tosiaan olla tuo mahdollisuus automaattisesti.
   
 5. Koffari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kuulemma pykälä löytyy
   
 6. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Itseasiassa Nikke pelasi kaudella 96-97 (2 ottelua) numerolla 32. Eli on kyllä pelannut :) Se siitä pilkun viilauksesta... :D
   
 7. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Väittäisin kyllä, että juuri tuolla kaudella oli käytössä 37. Sitten kun aukesi edustukseen muunlainenkin paikka kuin tuuraajajunnu, numeroksi tuli 31. Vai ehtikö se sitten junnuna käyttää vain sitä paitaa, mikä sattui olemaan vapaana, mutta surullisen kuuluisalla Eavesin kaudella mielestäni numeroa 32 kantoi ainakin alkukaudesta vähintäänkin legendaarinen Ville Jokinen.
   
 8. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Kuulemma ihan jokaiselta liigapelaajalta tuollainen löytyy NHL:n kanssa tehdystä sopimuksesta johtuen. Toki tämän pitäisi olla jääkiekkopalstalla itsestäänselvyys.
   
 9. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Eipä ole NHL-pykälää kenelläkään, ja kuka vaan saa sinne lähteä. Viimeinen mahdollinen siirtopäivä riippuu ainakin pelaajan iästä, statuksesta historian suhteen ja vissiin varausnumerostakin. Mutta mikä on siis Niken kohdalla se viimeinen päivämäärä?
   
 10. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Kappas, näin eksoottista paikkaa numeron tarkastamiselle en tullut ajatelleeksi.
   
 11. Kinkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kiffen
  Sorry, jos tämä on mainittu aikaisemmin, mutta minut saa hyvälle tuulelle, kun katselee vanhan hikoilevan keskellä kesää uusissa HIFK:n suojuksissa.
  Linkki vie instagramiin:
  Instagram
   
  Viimeksi muokattu: 22.07.2016 klo 16.42
 12. Turre#2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Missään tapauksessa en halua olla ilonpilaaja, mutta pakko mainita että ovat Bäckströmin Calgaryn suojat.

  Bäckström
  (Linkki vie Calgary Heraldin kuvaan)

  Ehkei vaihda ollenkaan, värit kun sopivat suoraan käyttöön.
   
 13. Snadi kundi Stadista Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång kamrat, alltid kamrat!
  Lainaus:
  …samoin kuin sponsori CCM.
   
 14. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Hyvä startti Nikeltä. Rauhoitti kenttäpelaajia ja heti nollapeli.

  Jos tulee ehjä kausi, niin mestaruus ei ole kaukana. Hieman samanlainen tilanne kuin Riksmannilla oli viime mestaruuskaudella. Itse rauhallisuus tolppien välissä luo peliin kokonaisvaltaisen ehjyyden. Viisikko ei pelkää vaan uskaltaa toteuttaa ja fokus menee oikeisiin asioihin.

  Ja onhan se selvä, että tää SM-liiga on ihan marjanpoimintaa tuon tason veskarille. NHLssä vedot lähtee aivan eri nopeudella ja tarkkuudella.

  Olemme myös saaneet sen paljon kaivatun johtajan.
   
 15. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä. Jos paikat pysyy kasassa on tässä melkoinen Leijonakuningas Liigaan ja HIFK tulee kävelemään runkosarjan voittoon.
   
 16. mästare Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, SJS / MIN / NYR, Real Madrid
  Nikeltä tänään varsin kliininen esitys nollapelin muodossa. Ja joo, pitsiturnaus on pitsiturnaus ja osittain vielä semi höntsää ja tarkkailua, mutta samoin nollapeli on myös aina nollapeli. Niken tekeminen näytti kuitenkin varsin hyvältä ja varmalta tänään päivän ensimmäisessä ottelussa. Ja kuten Kölli ja Linnavalli HIFK TV:ssä sanoivat "ei venyttänyt (vielä) huipputorjuntoja, vaan oli vain aina kiekon edessä ja torjui varmasti". Kuten on jo puhuttu, mies on kunnossa pysyessään varmasti liiga top-3 kassari ja tämänpäiväinen varma esitys puolsi tuota käsitystä. Mahtava startti Nikke, keep up the good work!
   
 17. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Paluu maan pinnalle, 76% turkulaisten rivimiesten osuessa yksi toisensa jälkeen. Ei se nyt ihan marjanpoimimiseksi mene edes tässä liigassa. Toivottavasti tatsi löytyy jo alkusyksystä. Konkareillahan nää ekat harkkapelit on usein hakemista.
   
 18. Lasse#11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:

  Näitkö pelin? Kommentista päätellen et. Kaksi ekaa maalia hirveitä flippereitä ja kimmokkeita nenän edestä ja pari maalia klapklap tyylillä tyhjiin kun ketään ei kiinnostanut puolustaa. Mielestäni kaikkea muuta kuin veskarin maaleja.
   
 19. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Tämä pitää paikkansa, kauheaa puolustuspelaamista. Pakisto huutaa Taimea (vaikkea omassa ole vahvimmillaan) ja etenkin Gene/Järä osastoa.
   
 20. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Ei jeesaa tonnin stiflat jos kintuis on skeidaset byysat.
   
 21. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Lainaus:
  En nähnyt peliä, mutta tuollaiset torjuntaprossat vain sattuivat kiinnittämään huomioni. Hyvä, jos meidän dominaattorissamme ei ole vikaa. Sitten katse kääntyykin siihen "viime kauden tasoiseen" puolustukseemme...

  Niin ja missä luuraa Lankinen?
   
 22. ludvig Jäsen

  Pakiston pitää olla liigahistorian kallein, että Törmänen saa sen organisoitua ja Nikellä tarttuu koppi?
   
 23. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
 24. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Kyllähän Ifk pakit kämmäili eilen TPS matsissa mutta kyllä esim seuraavassa pelissä (Tappara-Ilves) molemmat veskat otti muutaman tuollaisen kämmitilanteen jälkeen haamutorjunnan, että olisi se Bäckströmmikin voinut jonkun napata. Toisaalta hänestä välittyi varsin änärimeininki siinä mielessä, että siinä missä nämä Tre cupin paikallispelin veskat aavisti tulevan poikittaissyötön, Nikke otti vain ikäänkuin sen oman tonttinsa. Varmaan tuo onkin se iso ero rapakon eri puolilla ja muutos eurokiekkoon tapahtuu pikkuhiljaa.
   
 25. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Ei paljoa löydy sympatiaa Toimitukselta Bäcksiä kohtaan, mietityttää mihin tämä lyttäys on perustettu. Vai haetaanko tällä vain parran pärinää.
  Top 10 -maalivahdit Liigasta: "Missä meidän listaltamme on Niklas Bäckström?" - LIIGA - 07.09.2016 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Mitä olen muutaman Bäcksin pelin nähnyt IFK:n maalilla niin on osoittanut olevansa Liigan jopa ykkösmaalivahti, valitseminen MM-joukkueeseen ei ollut maskotiksi vaan oli jo kunnossa keväällä ja sen tiesi kaikki jotka jääkiekkoa vähän enemmän seurasivat.

  Mun mielestä meidän paras pelaaja ylivoimaisesti, jotta JMA nousisi edes lähellekään pitäisi pystyä joka peli suorittamaan tasolla jolla Nikke esiintyy päivästä toiseen.

  _