Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Niklas Bäckström – paluu Nordikselle

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 10.06.2016 klo 13.24.

 1. The Loft Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
  No nyt on saatu kundi takaisin Stadin kaduille. Paremmin olisi toki voinut kohdella silloin kun meillä pelasi, mutta kyllä Nikke olisi varmasti Ouluun sopparin tehnyt, jos olisi halunnut. Sopimus ilmeisesti ehdollinen, mutta kyllä on melkoinen tähtiin kirjoitettu virhe, jos Bäckström ei meillä pelaa ensi kaudella.

  Välkommen hem, Nikke!
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2016 klo 13.34
 2. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kirjoitin ostoslistaan lisäyksen, "kilo nakkeja"

  Tervetuloa takaisin!
   
 3. The Loft Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
  Lainaus:
  Tämä kommentti kirvoitti tälle palstaveljelle sängyn pohjalle pienen hymyn huulille. (Makaan siis himassa paskataudissa)
   
 4. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Välkommen, Nikke! Ilo saada sut takaisin.
   
 5. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC
  Hieno juttu, tervetuloa kotiin Nikke! Kyllä näillä veskareilla kelpaa lähteä kauteen.
   
 6. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Tervetuloa takas himaan. Tsemppiä vitusti, toivottavasti pysyt terveenä ja voittavana veskana.
   
 7. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Tykkään siitä, että HIFK lähtee kauteen maalivahtien osalta konkari&rookie-yhdistelmällä. Toisaalta Niken viime kaudet ovat olleet aika rikkonaisia, joten epävarmuustekijöitä on olemassa. Kolme viimeisintä kautta max 21 peliä/kausi ja ne kaikki alle 90% torjuntaprossalla. En lähtisi hehkuttamaan etukäteen Sm-liigaa takuuvarmasti dominoivaksi kassariksi, mutta potentiaali siihen joka tapauksessa on. Lankinen on hyvä kakkonen eikä enää täysi untuvikko, joten kunhan kehityksensä jatkuu, niin haastaa kunnolla Bäckströmin.
   
 8. nikozwan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Pats
  Itsellä on vankka luotto siihen, että Nikke A) pysyy ensi kaudella terveenä ja B) pelaa jäätävän hyvän kauden. Liigan paras veska täysin mahdollisesti.
   
 9. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä hankinta oli peliesitykset sitten loistavia tai kohtuullisen hyviä. Huonoja ne tuskin ovat missään tapauksessa. Suurin hyötyjä tästä on seuran lisäksi Lankinen ja muut ringissä olevat nuoret maalivahdit, joille Bäckström pystyy jakamaan aika poikkeuksellisen kokemuksensa ammentamasta tietopankista kullanarvoisia vinkkejä.
   
 10. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Mikä on muuten Bäckströmin edellinen peli IFK paidassa?
   
 11. frozen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En ole ihan varma, mutta jotenkin muistelisin, että olisi ollut se EHL-teurastus (prahaa vastaan?), jossa päästi jotain 8 maalia puoleen otteluun tms. Taisi ainakin suht nopeasti sen jälkeen jatkaa eteenpäin divaripuolelta hakemaan vauhtia.
   
 12. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Tota mäkin vähän ajattelin, pelihän tuli telkkarista ja Nikke ei kyllä ois saanut silloin lihonnutta rantapalloakaan kiinni. Siitä on helppo lähteä parantamaan.
   
 13. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  No niin tulihan se julkistaminen sieltä. Kevyesti tossa varjostaa vielä "sopparin ehdollisuus", mutta kyllä täytyy super-paska zägä käydä, jos saa änäristä vielä jonkun todella hyvän 1-suunnan sopparitarjouksen, joka laittaa Bäckströmin sinne vielä kerran. Epätodennäköistä, mutta tottakai mahdollista valitettavasti.
   
 14. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Joku oli kerinnyt Wikipediaan muuttaa IFKn seuraksi. Officella joku innokas painanut update nappia kello 13.01..

  Niklas Bäckström – Wikipedia

  Onhan noi meriitit vaikuttavat. Nikellä kesti hetkensä kasvaa kovaksi veskaksi, mutta sen jälkeen jälki onkin ollut aika hienoa.

  En jaksa uskoa, että enää lähtisi lentelemään portinavaajana minnekään Änäriin. Ykkösveskan paikkaa ei ole tarjolla ja kun lähtee kakkoseksi, niin riski on aina jäädä availemaan porttia koko kaudeksi.

  Ainoa syy lähteä olisi jos joku mestaruuskanditaateista haluaisi kokemusta kakkoseksi. Silloin olisi mahdollisuus haistella Stanley Cupin saamista.
   
 15. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK #9
  Nikestä pitää muistaa myös sellainen homma, että kun on seuran osaomistaja, niin ei varmasti halua jättää omaa seuraansa pulaan. Eli jos jostain syystä vielä lähtisi pois, niin eiköhän siellä ole silloin katsottu hyvä tuuraaja tilalle.
   
 16. KingNothing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Hyvä et liigaan tulee tällaisia isoja nimiä. Ei sen väliä miten viimeiset vuodet on menny mut liigatasolle varmasti kova heppu ja tuo taas lisää värinää sarjaan ja tietenkin HIFK- Kärpät matseihin. Kiva nähä miten kausi Niklaksella menee.
   
 17. Fordél Jäsen

  Jos Markkanen oli Liigaan paluun tehdessään sarjan kärkiveskoja niin uskon Bäckströmin terveenä ollessaan olevan sarjan paras veska. Toki ei Bäcks yksin pysty pitämään jengiä pystyssä vaan edessä täytyy olla hyvä viisikkopuolustus. Eiköhän tällainen löydy, joten Bäcks varmasti torjuu jollain 92-93 torjuntaprosentilla ja tuo rauhallisuutta edessä pelaavan viisikon pelaamiseen.
   
 18. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Hieno homma tämä (vaikka ollutkin jo kauan "tiedossa")!

  Onko kenelläkään tietoa vieläkö Nikke on Ropposen Jukan opissa? Vai meneekö omillaan ja käy tekniikka-klinikoilla? Janne osaa varmasti avittaa ja sparrata Euro-kaukalon & SM-Liigan juttuja, hyvä tästä tulee...
   
 19. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Niken sopparin huhuttiin sisältävän NHL-option. Pitääkö tuo väite paikkansa?
   
 20. Viuhahtaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
  Lainaus:
  Näytä mulle liiga soppari, jossa tuota optiota ei ole. NHL optio kuuluu jokaiseen sopimukseen
   
 21. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 22. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Yllä mainitun Iltalehden haastattelusta yksi kohta sai arpisen veteraanin naaman vääntymään hymyn kaltaiseen irvistykseen (boldattu):

  - Sen verran olen siellä maailmassa ollut, että olen realisti. En ole enää alle 30-kymppinen ja alla on vähän pelejä. Paluu ei ole kauhean todennäköinen. Muuttokuorma ja perhe on tuotu Suomeen, ja tavoite on pelata täällä ensi kausi ja taistella mestaruudesta. Sen verran olen kilpailijaluonne, että kun pelaan harraste- tai kaljaliigassa, niin unelmoin pelaamisesta NHL:ssä. Se tulee aina olemaan takaraivossa. Ja pitääkin olla niin, että on korkeat tavoitteet. Pitää tehdä töitä, että ne (tavoitteet) ovat mahdollisia vaikka eivät realistisia, Bäckström totesi arvoituksellisesti.

  Ei Bäckström varmaan (?) Liigaa tarkoittanut puhuessaan harraste- tai kaljaliigasta, mutta aiheyhteys aiheutti hymähdyksen.

  Aiheeseen mennäkseni, terve Bäckström voi olla Liigan paras maalivahti! Miehellä on vähänlaisesti pelejä alla lähivuosilta, niin jos paikat kestää, uskon että veteraani parantaa kauden edetessä. Lähinnä kysymysmerkki on, mikä on lähtötaso miltä lähtee parantamaan, ja kestääkö paikat.
   
 23. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Noniin mehän saatiin maalivahti osastolle juuri se osaava konkari nuoremman Lankisen aisapariksi, kuten jo aiemmin oli toivottu. Myönnetään että pelkäsin MM-kisojen jälkeen että Nikke menee Sveitsiin Kojon seuraan. NHL-peikkoa en hirveästi jaksa Niken kohdalla pelätä, NHL:ssä tuota pelituntuman puutetta katsotaan isosti ja se hankaloittaa yhden suunnan sopparin saantia. NHL:ssä on tarjolla muitakin kokeneita veskoja joilta löytyy vieläpä parempi pelituntuma kuin Nikeltä, ja alemman kastin joukkueissa ajetaan herkästi nuorempia veskoja esiin, kuten esimerkiksi kävi Minnesotassa (ei toki ollut alemman kastin seura) jossa Kuemper nappasi Nikeltä paikan, ja lopulta Dubnykin tullessa seuraan Kuemper piti 2.veskan paikan itsellään. Onhan tuo NHL-peikko mahdollinen, mutta ei todennäköinen kuten Nikke itsekkin haastattelussa totesi. Jos jollain palstalaisella tulee mieleen NHL-seura jossa olisi Niken mentävä aukko, niin saa ilmoittaa asiasta täällä.

  Se on hienoa että tuonkin ikäinen maalivahti omaa edelleen sen kilpailijaluonteen joka jaksaa unelmoida parhaasta sarjasta, koska se tarkoittaa sitä että maalivahti haluaa edelleen pelata erittäin korkealla tasolla. Muutenkin Bäckströmin haastatteluita ja muita viime vuosien aikana katsoneena, tulee miehestä mieleen 2 asiaa, rauhallisuus ja timantin kova ammattimaisuus. Nikke ei ole sen tyylinen veska joka tulisi jäähdyttelemään mihinkään sarjaan, vaan tarkoitus on pelata edelleen omalla kovalla tasolla. Pelituntuma on viime vuosilta pieni, ja sitä joutuu kokeneempikin veska hakemaan kauden alussa, mutta sopivalla peluutuksella uskon että ehjä Nikke on Liigan TOP3 maalivahti. Puhutaan kuitenkin sen tason veskasta etten näe isoa floppivaaraa tässä.

  Näin Bäckströmiltä MM-kisoja edeltävissä harjoituspeleissä sen toisen pelin Venäjää vastaan, ja siinähän Bäckström oli todella hyvä, päästi ainoastaan yhden maalin (maskin takaa laukaus) ja otteet olivat todella varmoja, kiekot eivät tippuneet ja rauhallisuus paistoi kilometrien päähän asti. Siinä pelissä näkyi sijoittumisessa pieniä merkkejä pelituntuman puutteesta, mutta muuten kädet ja jalat toimivat totutulla tavalla. Ja se sijoittuminenkin paranee omalle tasolleen kunhan Nikke saa vähän pelejä alle harjoitusotteluissa ja Liigassa.

  About 20 vuotta siitä on aikaa vierähtänyt, tervetuloa kotiin Nikke!
   
 24. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nivus(?)onglmat huolestuttaa tietysti, mutta motivaatio, työmoraali, asenne jne. puolesta ei varmasti jää kiinni, sen verran Bäckströmistä huokuu yhä intohimo lajia ja kilpailemista kohtaan. Uskon myös miehen välittävän todella seurasta ja voinee olettaa viime kerrasta jääneen hampaan koloon - ensi kauden kannalta hyvässä mielessä.
   
 25. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvä fiilis! Tervetuloa takas ettaniin!