Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL17 – yleinen keskustelu

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 25.04.2016 klo 19.39.

 1. Teloch Jäsen

  Paskahan tuo soundtrack on, ei sitä voi kiistää. Kutsuin sitä ensimmäisen päivän jälkeen FIFA:n ylijäämäraitojen kokoelmaksi, enkä tainnut olla edes kauheasti väärässä, yksi biiseistä kun soi sen FIFAn tarinahommelin pukukoppikohtauksen taustalla jossain kohdassa (ei ole muuten pelissä).
  Kyllähän edellisissä osissakin tuli biisilistasta karsittua turhat pois, mutta oli siellä ihan menevääkin tavaraa, Buckcherryä ja sen sellaista. Tyhmältähän osa raidoista kuulosti kun sanoja tai kokonaisia lauseita sensuroitiin sieltä täältä vain leikkaamalla ne pois. Vähän rokimpaa tavaraa saisi kyllä tulla ensi kerralla, sillä ainakin minun mielestäni lätkä kaipaa vähän ÄJJÄmäisempää otetta kuin nämä tämän vuoden soundtrackin ijustdowhatido-kikkareet, vaikka toki nykyinen kiekkoilijoiden sukupolvi taitaakin kuunnella enemmän JVG:tä sun muuta löysäilyä.
   
 2. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Vanhojen änärien, kuten NHL07 ja NHL08 soundtrackit olivat kyllä aivan eri luokkaa, kuin tämä nykyinen. Itse säädin nuo menumusiikit kokonaan pois, kun alkoi vituttamaan niiden kuuntelu. Noh nyt ei sentään pyöri se yksi sama menumusiikki, mikä viimepainoksessa jäi kummitellemaan jopa uniin.
   
 3. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kävin yleisellä puolella vääntämässä EASHL:ää siis tämä joukkuepikapeli. Huhhuh mitä sankareita sieltä löytyy.
   
 4. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Muistan kun aikoinaan oli mm. avenged sevenfold, apocalyptica, Bill talent ym. Vaikee näillä nykyisillä virittäytyä tunnelmaan varsinkaan kun ei voi biisiä vaihtaa soimaa.
   
 5. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Näinpä. Kyllähän tuossa soittolistassa taas kerran haisee vain EA:n ajattelu rahalla, säästetään kun on randomkuraa peli täysi.

  Fifallakaan se soittolista nyt mitään timanttimusiikkia ole, mutta joka vuosi hyviä biisejä joita kuuntelee mielellään ja jotka kaikki on mieltäneet "Fifan musiikiksi" jo vuosikaudet. Tätä ei vaan kykene kuuntelemaan enää yhtäkään biisiä enempää.
   
 6. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Omasta puolesta ei edes tarvitsisi mitään "hyviä" biisejä, yksinkertaisesti vaan jääkiekkoon sopivaa. Nyt siellä on välillä jotai discohumppaa ja sit jotain 12 vuotiaiden tekemää "jee kaikilla on hyvä mieli" musiikkia.

  Edit. Yritän siis hakea sitä että musiikin pitäis olla änärissä semmosta että nyt perkele pelataan eikä meinata.
   
 7. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  ECL playoffien 2 kierroksen peli X-Factor vs. Dynasty. Sarja on tällä hetkellä 2-1 X-factorille.
  Täältä löydät striimin peliin. Twitch
   
 8. HokiHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Majoneesi-Matti
  Onko noihin aloituksiin mitään mahdollisuutta vaikuttaa tai jokin tapa jolla voittaa väkisin edes välillä? Keskimäärin pelessä voitan noin 50-55% aloituksista Richardsin ja Zetterbergin johdolla, mutta nyt kaksi peliä putkeen aloitukset on menneet vastustajalle 18-1 ja 21-2 ja tekee pelistä aivan hirveää puurtamista kun vastustaja saa 20 ilmaista hyökkäysvuoroa pelissä ja pääsee käytännössä aina pyörittämään eikä kannata edes yrittää saada vastustajan molaria sulkemaan kiekkoa. Sen verran monia tuhansia aloituksia tässä on vuosien mittaan jauhettu että ei se nyt taidostakaan pelkästään voi olla kiinni?

  Vai onko tämä sitä että kun peli on muutenkin ollut todella nihkeää ja syötöt takkuaa niin peli sitten antaa tuollaisen nöyrän kahden pelin momentumin vastustajalle?

  Itse käytän normaalisti neljää eri variaatioita eli kämmeneltä ja rystyltä ja tatti eteen tai tatti taakse.
   
 9. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  On siinä se kivi-paperi-sakset, jolla voittaa 75 % aloituksista lähes kaikkia vastaan. Kämmentä vastaan rysty, rystyä vastaan sitominen, sitomista vastaan kämmen. Jo tuolla voittaa erittäin suuren osan aloituksista, parempia aloittajia vastaan on sitten muitakin kikkoja, mutta niiden avaaminen tässä olisi liian työlästä. Haluan myös pitää itselläni edes jonkinlaisen edun aloituksissa enkä paljastaa kaikkia salaisuuksia.

  Toki sentterin aloitustaito ja ajoitukset vaikuttavat myös. Stance kannattaa myös ottaa niin ajoissa kuin mahdollista ja pitää aina aloituksen hetkelle asti. Intuition vastaisesti mitä kauemmin pidät stancen, sitä todennäköisemmin voitat. Tämä vaikuttaa mainitsemistani asioista varmaankin vähiten.
   
 10. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Tuon saman menumusiikin joka oli NHL 15 ja 16 saa tosiaan valikosta tähänkin. Itse tein niin välittämösti, jotta ei joudu samoja biisejä kuuntelemaan valikossa ja pelissä. Samaa mieltä, että soundtrackia pitäisi suurentaa ja saada eri tyyppisiä biisejä myös.
   
 11. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Se menun musiikki tulee uniin jos sitä kuuntelen enää sekuntiakaan. Spotify vaan soimaan kun tekee mitä tahansa asiaa pidempään menun puolella.
   
 12. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Ihan tähän @HokiHero n juttuun liittyen, niin itse pelasin tähän vuoteen asti, etten osannut aloittaa yhtään. Keikuin silti siellä 2divarin pintamissa. Tosin olen aina pelannut puolustuksen kautta, ja vastahyökkäyksistä maalit. Nytten opettelin tuon, ja 1divarissa. Ohhoijaa on se vaan merkittävä etu.
   
 13. Bulkybay Messier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Iisalmen Peli-Karhut
  Millaisella tolalla SM-liigan rosterit ovat NHL 17:ssä? Hommasin juuri Xbox Onen ja siihen päälle löytyi Cittarin alelaarista NHL 16 hintaan 9 euroa. Siinä on vaan esimerkiksi Vaasan Sportin kokoonpano sellainen sekasotku viime ja toissa kautta, että ei hyvä. Muutenkin, onko pelissä isosti eroja, siis NHL 16 vs NHL 17?
   
 14. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Sama sekasotku ne aina on. Tehty vasemmalla kädellä sinnepäin, kuten niin moni muukin asia EA:lla.

  Mulla on ikävä Smpackia.
   
 15. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ihan yhtä huonolla tolalla, kuin NHL 16:ssa. Jos hyvät rosterit haluat, ne pitää melkein itse muokata ja jopa luoda kokonaan uusia pelaajia, kun EA ei niitä ole jaksanut tehdä.
  Esimerkiksi Mikko Kousa ja Antti Tyrväinen puuttuvat kokonaan NHL 17 pelistä.
   
 16. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  ECL 4 kauden poffit kuumenee. 3rd roundin pari Written in the stars vs. Finnish Roosters alkaa tänään klo 21.00 | pelaavat 3 peliä. Striimin löydät täältä. Twitch
   
 17. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 18. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Änäriin pitäisi tänään saapua päivitys.

  Alla spoilerin alla infoa muutoksista.

  HOCKEY ULTIMATE TEAM:

  Hockey Ultimate Team™ - Competitive Seasons Competitive Seasons is a new game mode which allows players to compete in a “monthly” season format to earn in-game rewards. Each monthly season consists of rounds. Complete three games to earn round points which determine your ranking on the Round Leaderboards. At the end of each round, you will earn a reward as well as Season Points that count towards your season total. Finish as high as you can in each round to accumulate as many season points as possible to earn a larger reward at the end of the season. *NOTE: Rounds and Season durations are subject to change.

  GAMEPLAY (Tuner 1.02):

  ALL MODES

  Player Updates: • Tuned down puck carrier’s reaction speed to reacquire a puck after losing it.

  User Goalie Updates:

  • Increased ability to make saves in tight to their body and decreased ability when reaching to reward better puck tracking and cutting off angles.

  • Increased ability to make saves on cross grain shots by tuning movement so goalies will stay square even if the user is requesting to move away from the shot direction.

  • Increase save success on blocking saves.

  • Decreased the impact goalie movement to help promote puck tracking so that good angles and positioning mean the most for a goalie’s ability to make a save.

  • Decreased screen effect slightly.

  • Increased goalie speed for post-to-post movement.

  • Increased AI goalie’s awareness for a possible shot off a faceoff.

  • Increased ability to react after a save to increase their chance of getting back in position and making rebound saves.

  • Rolled back change from previous patch for the goalie occasionally getting stuck in butterfly as it was causing a worse knock on issue.

  EASHL MODE ONLY

  EASHL Player Class Updates:

  Goalies

  • Increased all goalie classes height to 6’2”.

  • Increased speed and agility of all goalies and added variance with Standup being the highest and Butterfly being the lowest.

  • Increased Hybrid goalie’s recover rating so that he is now faster recovering than the Butterfly goalie.

  • Increased rebound control of all classes. Standup goalie’s will still have the lowest rating while Butterfly goalies will have the highest.

  • Increased poke check ability for all classes. Hybrid has the best poke check rating of the three classes and Butterfly has the lowest.

  • Hybrid goalie now has the best stick side and paddle down rating of the three classes.

  • Increased vision for all classes. Butterfly is still the lowest and Standup is still the highest.

  • Increased 5-hole rating for both the Hybrid and Butterfly classes to separate them from the Standup goalie.

  • Increased rebound control for the AI goalie class.

  Players • Lowered hand-eye ratings for all classes and rebalanced the category to see more realistic deflections and bat-ins across the different player classes.

  • Lowered shooting attributes of Grinder, Power Forward and Enforcer Forward.

  • Lowered passing attribute for the Grinder.

  • Increased balance of the Two Way Forward and Hitting Sniper class.

  • Increased the ability for defensive builds to intercept passes but still kept the same variance in abilities relative to each of the classes.

  • Increased the minimum rating a player needs to get a saucer lift on a regular pass. Now Playmaker, Jumbo Playmaker and Puck Moving D will be the only players with the advantage.

  • Raised discipline of the Two Way Dangler.

  • Tuned down puck carrier’s reaction speed to reacquire a puck after losing it.

  PRESENTATION:

  The following uniforms have been added:

  • Added Toronto Maple Leafs Centennial Uniform.

  • Added Detroit Red Wings Centennial Uniform.

  • Added Chicago Blackhawks Winter Classic Uniform.

  • Added St. Louis Blues Winter Classic Uniform.

  • Added Philadelphia Flyers Stadium Series Uniform.

  • Added Pittsburgh Penguins Stadium Series Uniform.

  • Added Frolunda Indians Home and Away Uniforms.

  • Added Linkoping HC Home and Away Uniforms.

  • Added Baie-Comeau Drakkar 3rd Uniforms.

  The following arenas have been updated:

  • Pittsburgh Penguins Arena now named PPG Paints Arena.

  The following items have been updated:

  • Fixed CCM Extreme Flex Pro 3 Blocker.

  • Fixed Regina Pats Medallion to correct logo.

  • Fixed Buffalo Key Bank Arena scoreboard signage.

  • Fixed camera clipping issue in Semi-Pro arena in EASHL.

  EASHL:

  • Region and Skill-Based Matchmaking restrictions were removed from Private PIN Group Matchmaking. • Anti-griefing logic was removed from Private PIN Group Matchmaking.

  FRANCHISE:

  • Fixed an issue where player fighting bias was being set to 0 when the league year changed from year 1 to 2.

  BE A PRO:

  • Fixed an issue where player fighting bias was being set to 0 when the league year changed from year 1 to 2.
   
 19. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 20. DDeke Jäsen

  HUT:tiin meni hermot. Mistä löytää EASHL- tiimi? Onko jotain foorumeita/vastaavia yhteisöjä mihin laittaa itseään tarjolle?

  E: PS4
   
 21. Granny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild #64 & #11
  Lainaus:
  Nhlgamer.com / plegeltä nhlgamer yhteisö / kfin nhl17 pelaaja-joukkue hakemukset. Siinä muutama mutta suosittelen laittamaan NHLgamer nettisivulle Free agent kohtaan ilmoitusta tai plegen yhteisöön viestiä :)
   
 22. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mitähän vittua nyt taas, lähdin tavallisesta online-pelistä pois 23 pelisekunnin jälkeen lagivan yhteyden takia niin mulle merkattiin 0-3 DISC häviö tuosta. Ainakin ennen on saanut lähteä ekan minuutin aikana niin ettei peliä kirjata mihinkään mutta ei näköjään enää. Hieno homma taas EA.
   
 23. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  ECL Divisions Update - NHL Gamer - NHL Gamer

  Tällä viikolla alkaa reg. ECL 4 joten jos kiinnostaa pelata EASHL 6vs6 Euroopan huipulla niin ei muuta kuin mukaan vain. Btw huomenna alkaa ECL 3 finaalit, josta tulee ennakko keskiviikko aamuna.
   
 24. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017 klo 17.09
 25. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Pari viikkoa uusinta änäriä hakannut ja omasta mielestäni suurin pelin sisäinen muutos on tullut maalivahteihin. Tässä pelissä siis "kaikki" menee. Asiaa on selvästi korjattu puolustuspelillä, sillä jos lihaa on vähänkään syöttö,- tai vetolinjan välissä, niin hyvin suurella todennäköisyydellä kiekko pysähtyy matkalla. Puolustuspelistä on siis tullut vahvempi osa-alue. Jos vetolinja on vapaa niin aina saa jännitellä. Tosin omasta mielestäni mielummin pelaan 6-4 pelejä kuin 2-1.