Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

NHL17 – yleinen keskustelu

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 25.04.2016 klo 19.39.

 1. Mighty Mickey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
  Mä tykkään kyllä tästä pelistä tosi paljon! Hienoo tuntee ittensä oikeesti paskaks pelaajaks :) Franchise modee Duckseilla vedän ja n.30 peliä pelattu. Taidan olla koko sarjan viimeisenä ja 14 pistettä villiin korttiin. Puolustusta ei oo helpoks tehty ja tuntuuki, että pienikin ohjaimen puristamatta jäättäminen näkyy heti taululla :)

  I LOVE THIS GAME!
   
 2. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Näytti tulleen uusin päivitys peliin... mitä uutta tuli mukanaan?
   
 3. Teloch Jäsen

  Lainaus:
  Monttalai pientä säätöä, en tosin ole testannut miten toimii tai on toimimatta. Uusia paitoja, jihaa.
  Alla olevasta linkistä kaikki muutokset englanniksi:
  NHL 17 Patch/Tuner Notes (Updated Nov. 21, 2016) — EA Forums
   
 4. Lone Wanderer Jäsen

  Uudet rosteritkin näytti tulleen mutta edelleen on nhl-seurojen sopimuspelaajat ihan päin helvettiä. Siellä on näitä Euroopassa pelaavia Spalingeja ja Nättisiä edelleen ja oikeat sopimuspelaajat kuten Winnipegin Roslovic ja Lemieux puuttuvat koko helvetin pelistä. Aikaisempina vuosina on sentään yritetty edes vähän alusta, mutta nyt vedellään ihan vihkoon kaikki. Mistä voi EA:lle antaa palautetta Rostereihin liittyen? Pistän sinne sellaiset avautumiset että muistavat. Saatanan kyrvät.
   
 5. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Kysymys: Kuinka moni on käyttänyt uusia tuuletuksia niin, että ne olisivat olleet omaan pelaamiseen jotenkin merkittävä uudistus?

  Kysymys: Kuinka moni on niin mitenkään kiinnittänyt huomiota/pelannut ECHL-joukkueilla(hin) NHL17-pelin ilmestymisen jälkeen?

  Itselle vastaukset molempiin kysymyksiin on: En ole.
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2016 klo 23.08
 6. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Päivityksessä näytti olleen jonkun sortin "parannus" myös Buffalo Sabres kotiareenaan. Muistan nimen varmasti ikuisesti. Key Bank Center. Ja tämä vain koska olen Pro Buffalossa, ja päivityksen jälkeen keskipiste-kameralla pelatessa, ilmestyy valotaulun mainos ruutuun joka kerta kun olen hyökkäämässä. ei vituta ei.
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2016 klo 00.33
 7. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itseltäni Lemieux ainakin löytyy.
   
 8. Śmierć Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
  Olenko ainut, jolla tämä tapahtuu vai eikö muita häiritse asia? Jos teet Franchise-modessa kaksisuuntaista sopparia pelaajalle, niin hyväksynnän jälkeen tämä näkyy yksisuuntaisena joukkueen listoilla. Junnusopparit toimii, kuten pitääkin.
   
 9. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Otin pari peliä be a pro uraa päivityksen jälkeen. Kahteen peliin 3x kävi niin, että itse kun tulen vaihtoaitiosta kentälle oma pakki tekee samalla hetkellä identtisen paitsion. Samaan kahteen peliin kävi myös 2x identtisesti niin, että kun itse tulen vaihtoaitiosta kentälle oma hyökkääjä on yksin vastustajan maalin edessä kiekon kanssa. Voi olla hassuja sattumia, pitää testailla päivemmällä lisää. Myös kiekko tuntui pomppivan enemmän, siis realistisemmin blokkien yms jälkeen. Katellaan
   
 10. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Miten v*tussa toi aloitus nyt pitäisi hoitaa. ihan kuutamolla niissä. meni äskenkin varmaan 30-3 tietokoneelle ne. Kumpaa tattia vatkaatte ensin ja mihin suuntaan ? Konsolina xbox one
   
 11. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Mä pelailen vähän väliä ECHL-joukkueilla ihan huvin vuoksi. Fiksasin niiden rosteritkin kuntoon. Mutta mä olenkin mä.
   
 12. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Tuo on selvä bugi. Sen voi tosin kiertää kun vaihdat sopimustyypin yksisuuntaiseksi ja sitten takaisin kaksisuuntaiseksi. Tällöin myös sopimus näkyy kaksisuuntaisena.
   
 13. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lisää be a pro-porausta. Onko muilla kaudella se tilanne, ettei tappeluita ole olenkaan? Aina, jos yrittää puolustaa joukkuekaveria, tulee nahinakakkoset, aloituksista ei lähde yksikään mylly ja kun kaudesta on pelattu yli puolet on jäähypörssin kakkosella 28 min. Melko realistista.
   
 14. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Oletko kokeillut säännöistä vaihtaa tappelujen määrää? Myös muokkaa pelaajaa kohdasta saa vaihdettua, kuinka usein pelaaja tappelee.
   
 15. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lainaus:
  Eilen ehdin puoli peliä pelaaman pelin aikana vaihdetuilla asetuksilla, sillä ei ollut vaikutusta. Taas vastustaja kolasi kovaa omaa pelaajaamme, mutta muistutus meni taas vain pystypainiksi.

  Eniten hämmentää se, että 70 matsissa jäähypörssin kakkospaikka irtoaa 32 minuutilla, itse toki olen saanut satkun rikki parilla ulosajolla.
   
 16. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Prkl.. Kahden tunnin franchise mode pelisession jälkeen peli jäätyi enkä ole tallentanut. Onkohan mitään muuta tehtävissä, kuin käynnistää ps4 uudestaan..
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ei ole. Tuo on aivan superperseestä, tapahtui monesti NHL16ssa. Se on vaa tehtävä samat hommat uusiksi.
   
 18. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Eli siis simuloitko 3 kautta putkeen, lopettamatta välillä pelaamista?
   
 19. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  En. Yhden kesän sekä kauden + säätäminen vaihtojen, loukkaantumisten ym kanssa.
   
 20. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itsellä kävi viime yönä aivan sama juttu tosin tunnin pelaaminen meni hukkaan. Playoffit, sopparit ja draftit. Juuri kun pääsin aloittamaan uutta kautta ni jääty koko paska.

  Edit. En sitten tiedä miten vaikuttaa se että tyttöystävä oli ensin pelannut Skyrimia n. 12 tuntia putkeen ja kone päässy huilaamaan missään välissä.
   
 21. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  On näemmä EA poistanut ne viimeisetkin järjenhivenet ja fysiikan lait tuosta kiekon käyttäytymisestä. Tuo kiekko elää täysin omaa elämäänsä ainakin HUT:n puolella, ilman mitään logiikkaa. NHL16-pelissä tuo oli vielä jotenkin järkevää miten kiekko pomppi kun esim. sen poketti tai taklasi pois tai lämmäsi vastustajaa päin sentään. Ei näin EA, ei todellakaan näin.
   
 22. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  EA vissiin tekemässä uudistusta Franchise modeen, kulkee vielä nimellä "Brian Burke trade logic"
   
 23. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lisää epärealistisuuksia/ainakin Be a Pro. Ehdin jo tuuletella kun Boston syötti siirretyn rangaistuksen aikana omaan tyhjään maaliinsa, mutta ilo oli ennenaikaista tuomariston jättäessä maalin huomioimatta ja jakamalla meille vain av:n. Pieniä, mutta isoja juttuja.
   
 24. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lainaus:
  Ja sama paska jatkuu uudella uralla. Ensimmäisellä kaudella nyrkit viuhui, mutta toisella ollaan siirrytty tissiposkimeininkiin. Myllyt kielletty. Syö vitusti voimahyökkääjää ja joukkuepeliä. Tarvistee tällä kertaa odottaa kolmannelle kaudelle, josko säännöt taas muuttuisivat.
   
 25. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Pitkästä aikaa simuloin kauden Franchise Modea ja kyllä tuo pelimuoto on vaan vitsi. Ei voi kuin toivoa että pelaaminen kentällä on mukavaa, koska muuten tuon pelaaminen loppuu kyllä kuin seinään. Enkä jaksa uskoa vähää alusta että EA tekee täysin uutta GM-muotoa NHL18-peliin, mutta aina sitä toivoa toki voi.

  Edit: Testin perusteella nuo @Teloch:n sliderit vievät kyllä peliä selvästi parempaan suuntaan siitä EA:n peruskurasta mitä CPU-pelit ovat. Aloitukset häviän joukolla, joten tuota pitää vähän hioa ja edelleen tuo kiekon käyttäytyminen EA:n omalla fysiikanlailla on typerää ja vieläkin tietokone päättää osan peleistä, kumman sen kuuluu voittaa. Näille toki sliderit eivät voi mitään, kun ovat ns. pelin juuressa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2016 klo 12.57